2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar gecen hafta pazartesiden beri kabizim ve bugun patlamak uzereyim artik bi haftada iki kilo vermisim bana bi cozum yolu onerecek varmi dr zeytin yagi ic dedi midem bulaniyo onuda yapamadim
bende seninle aynı sıkıntıyı yaşıyordum kuru kayısı ve kuru incir i sabah aç karnına birer tane yedim ve gün içerisinde de bir kaç tane atıştırdım çok şükür yapmadığım gün yok diyebilirim.kesinlikle yapabilmemi bunlara borçluyum.birde yediklerime dikkat ediyorum kuru kuru şeyler yiyip içimi kurutmuyorum.

canım çok çok geçmiş olsun. sorun ne bilmiyorum ama eşine en azından şu süreçte konuyu rafa kaldırmak istediğini söyle. ne anlayışsız insanlar var ya.

cnm çok geçmiş olsun.. inşallah toparlarsın en kısa zamanda.. sakın yaşadığın tartışmayı düşünme..
Eşin de zaten panik olmuştur daha farklı davranacaktır artık..
Evdeysen tv izle cnm ya da film izle zaman geçir dikkatini dağıt..

Kizlar bu arada bende hasta oldum bir haftadır cok sıkıntı yasiyorum bahar nezlesi damla sprey ilac verecek dr biliyorum heryil yaşıyorum bu durumu ama simdi ne yapicam ilac kullanmakta istemiyorum dogal yollardan halletmeye calisiyorum

canım çok çok geçmiş olsun. sorun ne bilmiyorum ama eşine en azından şu süreçte konuyu rafa kaldırmak istediğini söyle. ne anlayışsız insanlar var ya.
zaten aılesiyle hiç görüşmuyorum. yuz yuzsuz bıde bugune kadar hıc evıme gelmemiş, evlenırken hıc yardımda bulunmamıs ınsanlar hamileyken benım evıme gelıp bende kalmak ıstıyorlar. şaka gibi. ustune bıde maddı durumumuzun kotu olduugnu bıle bıle bizden para talep ediyolar. melek gibi olan eşim konu ailesi olunca gözü dönüyo. ailemin yanına gitmek istiyorum bu süreçte. yoksa bunlar yuzunden bebegıme bırsey olacak

tesekkur ederım. insallah cabuk atlatırım. unutmak ıstıyorum yasadıklarımı.

ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAHHH

Canim bebegini dusun sadece bosver kimin ne yaptigini. Yeri geldiginde bu surecte esimizi bile takmicaz. Çünkü suan herseyden onemli can tasiyoruz içimizde
canım benimde çok oluyodu azaldı 1 haftadır falan, cumartesi sordum doktora artıp azalması normal artık dedi
Daha neler yasicaz bakalim
Ay evet canim ya ona dikkat ettim instgram da hep 16 17 haftalik hamile fotolarinda oyle bir karinlari var ki bir gorseniz.. Hele 20.haftada bildigin kocaman. Sanirim bu ay baya hizli buyucez
kizlar bende ekim annesi olacagim insallah biz cinsiyeti ogrenemedik daha bu carsamba gidicem kafam karisti bir kiz bir erkek diyo doktor nasıl doktor anlamadım hayır olsunda
Canim bebegin pozisyonundan gorememislerdir rahat ol saglikli olsunda gec olsun guc olmasin

Günaydın arkadaşlar benim sürekli karnım ağrıyor akşamları sizde de var mı bu ağrı? Kasık mi karın mi ayırt edemiyorum ama üstte. .
Benim karnım iyice çıktı başlıyor kilolar gelmeye :)

canım çok geçmiş olsun bende senin gibi bahar nezlesi oldum burun akıntısı boğaz ağrısı gözler şapur şupu hapşuruk öksürük hepsi bi aradaydı pekmezli süt içtim bol bol sende öyle dene istersen pekmezli yada ballı süt iç bolbol içini yumuşatsın çok şükür atlattım sadece boğazımda kırıntısı kaldı sesim değişik buna çok şükür yoksa kafamı kaldıramıyordum.

aynı benim esimde öyle ve ailesi de aynı Sizinkiler gibi ve tek tartisma konumuz onlar oluyor başka hiç bir derdimiz yok ama konu ailesi olunca sinirleniyor erkekler böyle heralde bu dönemde keşke eşinde anlayışlı olsa sakin biz zamanda konuş bence. bide artık ben biraz içime atıyorum galiba artık eskisi kadar sknti yaşamıyorz o konuda. zor bi durum seni çok iyi anlıyorum. sadece kendini ve bebeğini düşün

Canım kaç liraya yaptırdın. Ben de istiyorum da

umuttttt bakalım süprizlerle doluyuz canım benim :)

zeynepzumra karın ağrısı tuvalete gitmem gerektiğinde oluyo bende genelde. karnım benimde çıktı artık ama kilo almamışım sanırım iç karnım dar benim bakan anlıyo artık hamile olduğumu :))

Ay canim bende ayni durumdayim ya. Bu gece sabaha karsi cok kotu bir kabusla uyandim ve uyuyamadim hep aklima geldi. Sanirim daha 6 ay yasicaz bunlari. Onalr saglikli olsunalrda bizi bundan sonra uykusuz geceler beklesin yapailacak birsey yok.
aynen canım ama inşallah geçici bir dönemdir. Tüm hamilelik kabuslarla gölgelensin istemeyiz
ateşle bağlantılı olabilir gerçekten. Zaten hamilelikten beri vücut ısımın arttığını hissediyorum. Oğlum elini alnıma koyup anne ateşin var doktora gidelim diyor:)
Valla canım bir de bana sor kendime ne kadar kızdığımı. Küçücük de olsa bir şüphe insanı nasıl üzüyor nasıl endişelendiriyor anlatamam. Boşverdim temizliği falan:)

Insallah gecicidir canim ya. Gercekten insanin modunu dusuruyor bu kabuslar. Aklimizda hic birsey kalmasa da stres olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…