2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yarin icin cok heyecanliyim test sonuclarimiz gelecek ayy bi de cinsiyetini insallah dogru ve net ogrenebilirim kizimin 17. Haftayi buldu neredeyse erkek dediler kizimiz oldu yarinda bi bakalim bi dr kiza benziyo bi dr erkege dedi rabbim saglikli hayirli olanini versin hepimize gonlumuze gore olsun hepimizin

iyi geceler.cok sık giremiyorum.
3yasinda oglum var malum.
ve tasindik ama hala yerlesemedim.
herkes iyimi.
14nisanda benimde kontrol ve 2li test var.
ck heyecan yaptim.
bu hafta gobegim pirtladi birden.
ilk cocugumda 5inci aydan snr cikmisti gobegim.
bu defa erken belirdi.
sizin nasil durumlar

Gunaydin hanimlar, uykusuzum,oglum gece o kadar oksurdu ki kalkip surekli bi seyler hazirladim bogazi yumusasin die kiyamadigimdan dualar okudum kuzuma. Sabaha karsi uyudum.

Günaydın kızlar bugün okul günü ağlayıp okula gitmek istemiyorum diye bağırmak istiyorum ama öyle bir dünya yok ağrılar kramplar bulantılar ile birlikte doğru okula öğrenciler bekler

Ben daha 13. Haftadayım dr 14 de belli olmaya başlar dedi. 23 nisanda gitcem 15 olacak ozaman. Kesin Belli olur. Gerçi dayanamayıp haftaya da gidebilirim :))))

Günaydın kızlar bugün okul günü ağlayıp okula gitmek istemiyorum diye bağırmak istiyorum ama öyle bir dünya yok ağrılar kramplar bulantılar ile birlikte doğru okula öğrenciler bekler
Canım ben de zorla gidiyorum işe ama düşümüyorum da iyi ki var. Yoksa tüm gün kendimizi dinleriz.

Ay sende mi yaaa ben de bugün feci bi kabus gördüm çok moralim bozuldu. Belki gece ateşimiz filan artıyordur ondandır
Ayrıca temizlik yapmana ben de çok kızdım canım ağır ağır yap ne önemi var. Dikkat et kendine

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende ekim de anne olacagim benim de simdiden karnımda kasintilar olmaya basladı banyodan sonra bebeyagi kullaniyorum ama yeterli degil sanki var mi onerisi olan?
doktor bana zeytinyağı önerdi canım, hakiki olması daha sağlıklıymış

Son adete göre 14+1 bugün cnm. Usg de 14+0 çıktı. İkizler ya ondan minikler sanırım dr bir şey demedi gerçi .
benimde 12+1 gittiğimde 12+4 çıktı aaa ilerdemi gidiyo dedim her geldiğinde farklı çıkabilir bebeğin haftası adet tarihine göre hesaplanır ama yumurtlamaya göre değişebilir dedi.normalmiş yani farklılık olması

gunaydın kızlar,
dun esimle ailesi yuzunden cok kotu kavga ettik. sinir krizi gecirmişim. cok şiddetli kasık ağrım oldu. acile gittik. gece gelebildik anca. durduk yere düşük tehlikesi başladı. o saçma aile yuzunden. bebegım cok sukur ıyı. ama doktor proluton iğne yaptı ve 3 hafta devam etmemi istedi. ayrıca progestana da devam. şimdi cok üzgunum. o sacma aıle yuzunden bebegımı kaybetseydım. napardım. aklımdan cıkmıyo dun yasadıklarım tam 5 yerimden deldiler ve ne kan alabıldıler, ne de serum vucut hepsını reddettı. serum derının altına gıttı kolum şişti. butun gece de uyuyamadım. cok agrım var ıgne yerlerınde. nasıl tahammul edecegım nasıl sakinleşecegım bılmıyorum.

Çok geçmiş olsun Cnm. Malesef hormonların etkisi de oluyo sinir öfke hallerine engel olamıyorum ben de. Herseye takıyorum. Gerçekten değmez bundan sonra eşin bebeğin dışında kimseye kafanı takma ne halleri varsa görsünler boşver.. İnş kısa sürede iyileşirsin Cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar günaydın haftasonu alışveriş yaptık h&m de çok güzel elbiseler pantolon ve tişörtler vardı. kendi bedenimden bir beden büyük aldım. Bu haftadan sonra hızlı bir gelişim olucakmış yanı kilolar alınmaya başlıcak sanırım. Çoğu Fiyat olarak da uygundu. Tavsiye ederim. Zeytinyağından bahsetmişsiniz Bu hafta ben de başlıcam inş çatlamayız. Dünden beri benim de kasılmalarım var. Özellikle sol kasık bölgem. Öksürünce çok batıyo.. Umarım herkes iyidir herkese iyi haftalar.

çok geçmiş olsun canım bende gripi yeni atlatanlardanım hapşuruk öksürük burun akıntısı gözlerden yaş akması herşey vardı kafamı kaldırcak halim yoktu.pekmezli süt içtim bol bol.çok şükür 2 günde atlattım.

Kizlar gecen hafta pazartesiden beri kabizim ve bugun patlamak uzereyim artik bi haftada iki kilo vermisim bana bi cozum yolu onerecek varmi dr zeytin yagi ic dedi midem bulaniyo onuda yapamadim

Rebel92 canım gece yatarken 5-6 kayısı sıcak suya koy ağzını kapat. sabah kalkınca aç karnına iç. öğeln de yemekle beraber bi bardak kefir iç.

besyo_86 yalnız kendimi saraçoğlu gibi hissettim :)))) bi de haydar dümen liğe de başlarım ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…