Ben daha 13. Haftadayım dr 14 de belli olmaya başlar dedi. 23 nisanda gitcem 15 olacak ozaman. Kesin Belli olur. Gerçi dayanamayıp haftaya da gidebilirim :))))Yok cnm gittiğim hastane devlet hastanesi bağışve yardımlarla ayakta duruyor ve cok eski ama temiz ve cok güleryüzlü çalışanları var diye dr gitmiş yok biliyordum ama dr duruyo denince gitmemestim giden arkadaş vaar deyince gittim oraya ya özel e yada devlet e iki devlet hastanesi var bir pis alakasız bu temiz diye tercih etyim burda imkanlar kısıtlı sen git ogrenirsin cnm
Geçmiş olsun canımGunaydin hanimlar, uykusuzum,oglum gece o kadar oksurdu ki kalkip surekli bi seyler hazirladim bogazi yumusasin die kiyamadigimdan dualar okudum kuzuma. Sabaha karsi uyudum.
Canım ben de zorla gidiyorum işe ama düşümüyorum da iyi ki var. Yoksa tüm gün kendimizi dinleriz.Günaydın kızlar bugün okul günü ağlayıp okula gitmek istemiyorum diye bağırmak istiyorum ama öyle bir dünya yok ağrılar kramplar bulantılar ile birlikte doğru okula öğrenciler bekler
Ay sende mi yaaa ben de bugün feci bi kabus gördüm çok moralim bozuldu. Belki gece ateşimiz filan artıyordur ondandırMerhaba kızlar. Ben bahar temizliğine giriştim. Kendimi fazla kaptırınca bayağı ağır işler yaptım. Ağrım oldu. Doktora gittim şükür bebeğim iyi. Ama doktorum çok kızdı. Ben de kalan işleri ağır ağır kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.
Bir şey sorucam size. Kabus görüyor musunuz siz de? Benim canım bu konuda çok sıkkın. Uyumaktan korkar oldum. Gecede 3-4 kabus görüyorum ve sayıklayarak ağlayarak uyanıyorum. Geçen gece tam üç kez uyanıp yataktan çıktığım halde her yatışımda aynı kabus kaldığı yerden devam etti. Uyanıp bir şeylerle uğraşmak da çözüm değil. Ne zaman geçicek bu durum çok canım sıkılıyor.
Ben de ara ara oluyo canım. Nornal drmişti doktorKizlar birsey sorucam size. Bugun sag kasigim cok batiyor ya surekli. Gunde bir iki defa oluyordu ama bugun cok sık oldu. Sizdede oluyor mu batmalar
doktor bana zeytinyağı önerdi canım, hakiki olması daha sağlıklıymışMerhaba kızlar Allah nasip ederse bende ekim de anne olacagim benim de simdiden karnımda kasintilar olmaya basladı banyodan sonra bebeyagi kullaniyorum ama yeterli degil sanki var mi onerisi olan?
benimde 12+1 gittiğimde 12+4 çıktı aaa ilerdemi gidiyo dedim her geldiğinde farklı çıkabilir bebeğin haftası adet tarihine göre hesaplanır ama yumurtlamaya göre değişebilir dedi.normalmiş yani farklılık olmasıSon adete göre 14+1 bugün cnm. Usg de 14+0 çıktı. İkizler ya ondan minikler sanırım dr bir şey demedi gerçi .
canım yardımcı madde olarak kullanılıyomuş kaplama maddesi olarak değilama elevit jelatinli degilki tablet ince uzun ortasi centikli tablet canim
canım benimde çok oluyodu azaldı 1 haftadır falan, cumartesi sordum doktora artıp azalması normal artık dediKizlar birsey sorucam size. Bugun sag kasigim cok batiyor ya surekli. Gunde bir iki defa oluyordu ama bugun cok sık oldu. Sizdede oluyor mu batmalar
Çok geçmiş olsun Cnm. Malesef hormonların etkisi de oluyo sinir öfke hallerine engel olamıyorum ben de. Herseye takıyorum. Gerçekten değmez bundan sonra eşin bebeğin dışında kimseye kafanı takma ne halleri varsa görsünler boşver.. İnş kısa sürede iyileşirsin Cnm.gunaydın kızlar,
dun esimle ailesi yuzunden cok kotu kavga ettik. sinir krizi gecirmişim. cok şiddetli kasık ağrım oldu. acile gittik. gece gelebildik anca. durduk yere düşük tehlikesi başladı. o saçma aile yuzunden. bebegım cok sukur ıyı. ama doktor proluton iğne yaptı ve 3 hafta devam etmemi istedi. ayrıca progestana da devam. şimdi cok üzgunum. o sacma aıle yuzunden bebegımı kaybetseydım. napardım. aklımdan cıkmıyo dun yasadıklarım tam 5 yerimden deldiler ve ne kan alabıldıler, ne de serum vucut hepsını reddettı. serum derının altına gıttı kolum şişti. butun gece de uyuyamadım. cok agrım var ıgne yerlerınde. nasıl tahammul edecegım nasıl sakinleşecegım bılmıyorum.
çok geçmiş olsun canım bende gripi yeni atlatanlardanım hapşuruk öksürük burun akıntısı gözlerden yaş akması herşey vardı kafamı kaldırcak halim yoktu.pekmezli süt içtim bol bol.çok şükür 2 günde atlattım.kızlar ben hala balık yiyemiyorum ama imom kullanıyorum vicdanen rahat değilim aslında Bide grip oldum üstüne ilk günlerde bütün kemiklerim sızlıyodu midem bulanıyodu şuan burnum akıyo ve gözlerim yaşarıyo öksürükte var ama kemik ağrısı kalmadı
Kizlar gecen hafta pazartesiden beri kabizim ve bugun patlamak uzereyim artik bi haftada iki kilo vermisim bana bi cozum yolu onerecek varmi dr zeytin yagi ic dedi midem bulaniyo onuda yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?