2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Zeynepzümra yazarım tabi canım.ama inşallah söyler doktor.ben devlet has. Gidiyorum.şimdiye kadar hiç söylemedi boy ve kilo.sorarım söylemezse de.bende çok merak ediyorum..

Canım benim inş. seninle hemen hemen adet tarihlerimiz aynı inş. Güzel geçer kalan 6 ayimiz :)

merhaba kızlar uzun zamandır uğramıyordum buraya :)
herkes doktora gidiyor, özeniyorum diye biraz girmemeyi düşündüm.
bu hamileliğimde doktora gitme sıklığını düşürmek istiyorum.
5 hafta sonra yarın gideceğim doktora, ama dayanmak zor oldu :)

kilo almadım ama şişkinlik var, zaten hamilelik öncesi aldığım kilolarla pantolonlar dar gelmeye başlamıştı, o yüzden direk hamile pantolonuna geçiş yaptım, beli sıkmayayım diye, bol üst kıyafetleri giymeye devam ediyorum.
ama sanırım bu hafta bir alışveriş faslı yapacağım, bahçıvan pantolon alan var mı? özeniyorum ama yaza denk gelecek diye emin olamıyorum, hani kot giyemem yazın diye.
eski hamileliğimde taytlar ve elbiselerle geçirmiştim yazı.

cinsiyet tahmini hiç yapamıyorum, oğlumda 4 ay kız ismi ile seslendik, sonra erkek olduğunu öğrendik :)

şimdi de erkek ismi ile sesleniyoruz, hatta oğlum kardeşine isim bile seçti, bu mu olsun şu mu diyoruz, yavuz diyor :)

artık o da kısmet :)

Merhaba arkadaslar sonunda aranizdayim boya badana isim bitti ama degdi cocuk odasini yine maviye boyadim nedense esimin icinden yine erkek gecti kirmadim bende bakalim bebegim benimi yanilticak babasinimi pazartesi gidicem allahin izniyle cumartesi doktorumuz izinliymis hayır lisi artik

Geçmiş olsun canım benim bir arkadaşım da dikmişlerdi zorlu bir süreç allah yardimcin olsun agrin sizin varmı karninda
Canım bana daha dikiş atılmadı plesanta rahim ağzında doktor 18. haftaya kadar çekmesini beklicem dedi ama serviks boyu da çok kısa Bugün net bişey söyleyecek daha önce mi atacak yoksa bekleyecek mi belli olacak ama dikisten sonra kanama oluyo şiddetli ağrılar oluyormuş biliyorum 1-2 gün dayancaz sonra bebek dikise tekme atladığı sürece bi sorun olmaz inşallah zaten çok kuvvetli bir tekme de dikişi de açabiliyor benim su an tek korkum plesantayı yukarı cekmemesi

Anladim canim inş seninde yukari hemen cikar dikisin atilir canimm.. Benimde inş cikar yukari
inşallah canım baya araştırdım dün evel gün 300 gebelikte bir olabiliyormus kanama çok aşırı olmadığı sürece ve ağrısız olursa korkmaya gerek yokmuş. bir gebelikte başına böyle bişey geldiyse 2. gebelikte gelme ihtimali en fazla yüzde sekizmis. ama 24. haftada plesanta tam yerini buluyormus 24. haftadan sonra plesantanın aşağı düşmesi demek doğuma hazır ol demekmis falan filan inşallah bizim 24 e kadar beklemez plesantayı çekmek için.

@leyl-i efruz cnm Dedigin gibi hersey yaradan dan...
o herseyin hayirlisini dogrusunu verir.sen hic uzulme.bebegin ck iyi olacak
inşallah canım Rabbim ne verirsen kabulüm diyorum ama gel gör ki içim içimi yiyiyo bişey olmasın bebeğime olursa naparim ben diye bugünün hürmetine güzel şeyler duyarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…