2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
çok sağol canım güzel mesajın için dediğin doğru bende eşimde ilahiyat mezunuyuz ama işte benim biraz zayıf sanırım imanım her şeyin Allah tan geldiğini bile bile neden bu korkun ümitsizliğin diye çok kiziyorum kendime dün gece eşime de dedim ne gelirse Allahtan gelecek biliyorum ama içimdeki korkuya engel olamıyorum dedim eşim de dua et Rabbimden iste diyip ayetler le okudu " dualarınız olmasa ben size niye değer vereyim " diyen Rabbim var dedi sonra Allah en güzelvekildir. dedi içim nasıl rahatladı sana emanet Rabbim bebeğim de bende sana emanetiz senin verdiğin ömrün ne bir dakika önüne ne 1 dakika sonrasına geçebiliriz diyorum 1-2 saat sonra yine başlıyorum offlamaya korkumun tevekkülümün önüne geçmesindende korkuyorum inşallah güzel biter sonu.

Ay yirim onun ellerini masallah annesi el sallamış size baya
ben onları yaradana kurban oluyum,içerde bi çaba içinde onlarda,Allah her kontrole gidişimizde bizi daha da sevindirsin. Erken hareketlenene erkek diyolar ama dur bakalım bizde 3hafta sonra kontrole gittiğimizde öğrencez inşallah,anneanne babaanne komut bekliyo örgülere başlamak için

Senin gücüne kuvvetine inancina düsüncelerine hayran kaldim.helal olsun diyorum.bana gire anneligi en cok hakeden kadinlardansin.rabbim yureginin buyuklugunu gorur insallah bebegini sana bagislar..ve ayni gucu sana vermeye devam eder.
Canım çok sağol keşke bende kendimi öyle görebilsem bazen kendimi o kadar inançsız hissediyorum ki senin elinde mi oraya bebeği sen mi koydun da senin aglamanla gitmeyecek diyorum çok şükür biliyorum Rabbimin ol demesiyle her seyin olacağını ama ilk bebeğim de yaşadıklarım mı yoksa annelik merhameti mi yaşamak istemiyorum bidaha evlat acısı diye rahat bırakmıyo beni. inşallah hepimiz için her şey güzel olur

Ay canım benim tabiki seninle olacak merak etme. Aksini düşünmr bile alacaksın bebişini kucağına ozaman mutluluktan ağlarsın :)))
inşallah canım gözyaşlarımızın sebebi hep mutluluk olur inşallah. hepimiz kavusalim bebislerimize seneye bu vakitlerde benimki emekliyo diye konuşuyo oluruz inşallah

İki hafta önce gitmiştim sordum.henüz küçük ölçemiyoruz demişti.devlet te yoğunluk çok ilgi az
Benm ilk olctugunde 3 mm di boyu her gittigimde olctu hatta kanama oldugu icin 3 gun sonra gittigimde bile boyunu olctu bak annesi o hizla buyuyo fln dedi devlete gidenler zor olmuyo mu ne bi bilgi nede foto aliyosunuz

inşallah canım doktor bile şok olsa keşke ne çabuk çekmiş plesantayı desin istiyorum ama sadece serviks boyun iyi dese bile dünyalar benim olacak. saat 4 te canım randevum doktor 2 den sonra bakiyo hep öğlene kadar hastanede ogleden sonra muayenesinde 4 e alabildim randevu

selam kizlar :) dün aksam iki kere tekme yedim okadar zayiftiki gidiklandim icten. sizce olabilirmi bukadar erken? okudum olma ihtimali varmis ama bukadar hissedecegimi tahmin etmiyordum daha minicik oysaki :) cok heycanlandim paylasmak istedim darisi sizlere hala inanmakta zorlaniyorum ama ya oysa tüglerim diken diken oldu :)

İki hafta önce gitmiştim sordum.henüz küçük ölçemiyoruz demişti.devlet te yoğunluk çok ilgi az
cnm ölçmesi lazım... cihazları eski olduğundan olbilir.. benim sana naçizhane tavsiyem özel araştır.. özellerde kalp atışını duymaya gittiğinde bile ölçüyo 3 mm den başladık biz mesela..
cihazlar bile çok önemli herhangi bir sorunun tesbitinde (allah korusun ama)

cnm olabilir yaa normalde zayıfsan ve derin hassassa olabilir.. çok güzel bir duygudur inşallah bize de nasip olur...

kızlar merhabalar ,
hepınız hayırlısıyla bir çırpıuda atlatın dogumlarınızı saglıkla alın bebıslerınızı kucagınıza ınsallah...
arkadaslarım bu mubarek cuma günü benım ıcın dua eder misiiniz hepınız hamişsiniz tez vakitte bebişime kavusmam içinn.(3.düşük yaptım inşallah son olur )Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh bu guzel duyguları

kızlar merhaba, her gün okuyorum ama yazamıyorum maalesef benim bulantım hala devam ediyor,15+3 olmama rağmen. Yalnız bir sorum var benim bulantım sanırım balgamla(çok affedersiniz) alakalı bu durumu yaşayan var mı? sürekli boğazımda gıcık durumu ve bademciklerimde bir şeyler var yutkunduğum zaman kusuyorum. dr sorduğumda normal olduğunu söylüyor ama ben hala kilo veriyorum. çok korkuyorum.

canım öncesinde grip geçirdin mi.
bende hiç mide bulanması yoktu, azıcık hassasiyet vardı bazı gıdalara karşı o da.
sonra grip oldum, burun akıntısı başladı ve burnumu açamadım uzun bir süre, şimdi o gitti ama balgam kaldı.
ben de grip başından beri ciddi bir mide bulantısı ve kusma.
ama sanırım kendimden iğrendiğim için böyle oluyor bence, çünkü sürekli akıntı görmekten, (eşim ve çocuğum da aynı dönem aynı şekilde hasta olduklarından), sürekli pis mendiller görmekten iğrendim iyice.
bu kadar açık yazdım kusura bakmayın...

canım hamileliğimi tam grip olduğum dönemde öğrendim,sanırım ondan kaldı.öncesinde bile midem bulanırdı zaten şimdi fenalardayım. nasıl geçecek normale ne zaman döneceksem hiç bir fikrim yok. artık yiyememekten içememekten yoruldum. ayrıca bebeğinde şimdi benim yediklerimden beslendiğini düşününce daha da üzülüyorum.

canım bebekler alacaklarını alıyorlar da olan anne vücuduna oluyor.
yeterince kalsiyum alamıyorum ben de bu hamileliğimde, bu sebeple diş kaybeden çok hamile var mesela.
ama süt içince midem bulanıyor, keza yoğurt da aynı şekilde.

şimdilerde corn flakes ve soğuk süt ikilisini deniyorum, çok sağlıklı bir seçenek olmasa da en azından kalsiyum alabiliyorum bu şekilde.

valla canım 6 kilo verdim sadece kek yiyebiliyorum kuru yemekten mahvoldum. allah bebeklerimizi korusun bazen eşime diyorum ben çocuğu göremiyecem herhalde diye. o kadar hasta ve bitkin hissediyorum ki kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…