- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Dikişlerin patlaması sıkıntı diye duymuştum kanama olabilir ve durdurulamayabilir diye allah korusun inşallah saglicakla alırsın kucaginaCanım bana daha dikiş atılmadı plesanta rahim ağzında doktor 18. haftaya kadar çekmesini beklicem dedi ama serviks boyu da çok kısa Bugün net bişey söyleyecek daha önce mi atacak yoksa bekleyecek mi belli olacak ama dikisten sonra kanama oluyo şiddetli ağrılar oluyormuş biliyorum 1-2 gün dayancaz sonra bebek dikise tekme atladığı sürece bi sorun olmaz inşallah zaten çok kuvvetli bir tekme de dikişi de açabiliyor benim su an tek korkum plesantayı yukarı cekmemesi
Bende 3-4 gundur artık net hissediyorum özellikleri sabah uyanıp kahvaltı yapınca sırtüstü uzaninca hareketini hissediyorum ama bende fazla değil gün içerisinde 2-3 defa anca güzel bir duygu 2. Bebeği olanlar daha erken hissedermişselam kizlar :) dün aksam iki kere tekme yedim okadar zayiftiki gidiklandim icten. sizce olabilirmi bukadar erken? okudum olma ihtimali varmis ama bukadar hissedecegimi tahmin etmiyordum daha minicik oysaki :) cok heycanlandim paylasmak istedim darisi sizlere hala inanmakta zorlaniyorum ama ya oysa tüglerim diken diken oldu :)
Sorun cnm kaç cm olmuş diye :) merak eder insan
Masallah cnm :) ac yazan mi boy?CANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM
Masallah cnm :) ac yazan mi boy?
Fl mi :)
Maşallah canım ya kocakız olmuş :) bende çok merak ediyorum ama daha gitmemize çok varCANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM
Ay ne güzel canım ya hem kız hem erkek bir anda büyüyecekler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
Boyları kısmında bpd aç fl var hangisi boy :)
CANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM
1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
maşallahh kuzucuğunaaaCANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM
Benm ilk olctugunde 3 mm di boyu her gittigimde olctu hatta kanama oldugu icin 3 gun sonra gittigimde bile boyunu olctu bak annesi o hizla buyuyo fln dedi devlete gidenler zor olmuyo mu ne bi bilgi nede foto aliyosunuz
ay canım çok sevindim yaa ne güzel Rabbim tek seferde hem kız hem erkek nasip etti.Gözünüz aydın1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
Canım hayırlı olsun bakalım bizim dr. bişey söyleyecekmi :)Benimde 26 ekim dogum tarihi bebisimin carsamba gittim bebisim gayet iyi kiz gibi dedi tam anlayamadi 1 ay sinra gel dedi bakalim artik
Masallah sana canim. Ne guzel hem oglun hem kizin olacak.1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
CANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM
1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
ultrason kağıdında yazmıyor mu?
benim doktorum da söylemez ama ben kağıttan öğreniyorum hep.
Allah Allah çok tuhaf ama ufak bile olsa milimetrik olarak kayıt alıyolar,crl'si şu kadar diyolar
Benm ilk olctugunde 3 mm di boyu her gittigimde olctu hatta kanama oldugu icin 3 gun sonra gittigimde bile boyunu olctu bak annesi o hizla buyuyo fln dedi devlete gidenler zor olmuyo mu ne bi bilgi nede foto aliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?