2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Dikişlerin patlaması sıkıntı diye duymuştum kanama olabilir ve durdurulamayabilir diye allah korusun inşallah saglicakla alırsın kucagina

Bende 3-4 gundur artık net hissediyorum özellikleri sabah uyanıp kahvaltı yapınca sırtüstü uzaninca hareketini hissediyorum ama bende fazla değil gün içerisinde 2-3 defa anca güzel bir duygu 2. Bebeği olanlar daha erken hissedermiş

1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)

Boyları kısmında bpd aç fl var hangisi boy :)
Ay ne güzel canım ya hem kız hem erkek bir anda büyüyecekler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

CANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM

1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)

kızlar hayırlı olsun bebişleriniz
öğrendiniz ne güzel. darısı başımıza

C
Benm ilk olctugunde 3 mm di boyu her gittigimde olctu hatta kanama oldugu icin 3 gun sonra gittigimde bile boyunu olctu bak annesi o hizla buyuyo fln dedi devlete gidenler zor olmuyo mu ne bi bilgi nede foto aliyosunuz

Canım ben bugun ilk defa devlete gittim. Özel hastanelerin su istimal ettiğini düşünerek. Allah yardım etsin.sinir hastası olup geldim.
Ya hamile bir kadınla konuluyor biraz özenli ve naif olmak bu kadar mı zor. Kavga gürültü çıktım geldim.

ay canım çok sevindim yaa ne güzel Rabbim tek seferde hem kız hem erkek nasip etti.Gözünüz aydın

Masallah sana canim. Ne guzel hem oglun hem kizin olacak. bem de yarin doktora gidicem bana bakalim ne diyecek kiz hissediyorum ama benden başka herkes erkek dio

CANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM

ayy hadi maşallah annesi inşallah değişmez artık :)

amaa çook güzel ya takma annesi kafana sıkıntı yoktur hadi gözünüz aydın darısı başımıza :)

ultrason kağıdında yazmıyor mu?
benim doktorum da söylemez ama ben kağıttan öğreniyorum hep.

Ultrason kagıdını bi görsen canım.hiç bişey belli değil.ki her seferde vermiyolar.masraf oluyo devlete diye.ısrar edersen öyle veriyor doktor

Allah Allah çok tuhaf ama ufak bile olsa milimetrik olarak kayıt alıyolar,crl'si şu kadar diyolar

Ben de üzülüyorum bazen.bugün kontrolüm vardı sordum doktora.haftasıyla uyumlu boyu dedi.kilosunu 20.haftadan itibaren ölçebiki
Benm ilk olctugunde 3 mm di boyu her gittigimde olctu hatta kanama oldugu icin 3 gun sonra gittigimde bile boyunu olctu bak annesi o hizla buyuyo fln dedi devlete gidenler zor olmuyo mu ne bi bilgi nede foto aliyosunuz

Arkadaşlar benim gibi ikilo testini hala yaptirmayan var mi gecen perşembe gittim biraz sıkıntı vardi on gun sonra gel dedı bakalim yarin gidicem inşallah hersey yolundadir. Cok heyecanlıyım bugun nasil gececek bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…