2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Çok sağol canım.burdurda yasıyorum.sadece devlet hastanesi var.tek hastane yani.

Çok sağol canım.burdurda yasıyorum.sadece devlet hastanesi var.tek hastane yani.
peki özel muayenehane yok mu cnm? ben burdurda yaşayan bi kızla konuşmuştum 4 -5 ay önce, bi profun muayenehanesine gidiyordu, her zaman değil ama arada bir öyle de yapabilirsin.. tabii ki sen en iyisini bilirsin bizimki sadece fikr:)

tüh cnm ya sinirlenmeseydin keşke... neler oldu.. sakin sakin anlat bize :)

Çok sağol canım tabsiyen için.arastırmıstım.bir kişi varmış.ama gidenler memnun değil.yası varmış baya.bi de sanırım günahını almak istemem ama alkol bagımlısıymıs.muayeneye gidenler söylüyorlar pek ayık olmuyormus.

ayyy çok sinirlendm drsun sen yaa!!! neyse cnm inşallah her şey güzel gider:) Rabbim sağlık versin, eskiden özel mi varmış bizler de devlette doğduk sonuçta :):):)

Zeynepzümra yazarım tabi canım.ama inşallah söyler doktor.ben devlet has. Gidiyorum.şimdiye kadar hiç söylemedi boy ve kilo.sorarım söylemezse de.bende çok merak ediyorum..

Boyunu haftasıyla uyumlu dedi sadece canım.kilosunu 20.haftadan itibaren ölçüyoruz dedi.ultrason görüntüsü istedim canım.normalde her seferde vermiyorlar.bu sefer verdi çok şükür.12 cm yazıyor..Hayırlı olsun bu arada cinsiyetlerini ögrenmişsin.ben hala öğrenemedim ...

ben haftaya gideceğim canım.13.Haftam olacak.Hadi güzel haberlerle dön

tüh cnm ya sinirlenmeseydin keşke... neler oldu.. sakin sakin anlat bize :)

Canım ense kalınlığı prpblemi var benim minikte.
Sakat doğar vs dedi.ben de biliyorum bu ihtimalleri ama yüzüme yüzüme vurdu

devlette öyle canım benim de ilkinde direk ne olduğunu söylemeden kürtaj olman lazım demişti çok anlamıyorlar insan halinden

devlette öyle canım benim de ilkinde direk ne olduğunu söylemeden kürtaj olman lazım demişti çok anlamıyorlar insan halinden

Su test sonucum bi çıksa iyi sonuçlarlA Allahın izniyle..
Belkide sapasağlam minnoşko:)

zeynepzumra canim fl boy ordaki sonucu 7 ile carpip boyunu bulabilirsin
Saolasın cnm biri 14 diğeri 12 cm o zaman:)
M melek1212 canim gozun aydin kizina kocaman masallah insallah sağ salim kucağina alirsin kizçeni
zeynepzumra canim seninde gozun aydin ne guzel bir anda hem kiz hemde erkek annesi olucaksin ikizlerede kocaman mahsallah
Çok teşekkürler cnm ins Rabbim nasip eder hepimize kucağımıza almayı

Patavatsız dr. Onlara göre çok hasta var ama bizim için öyle mi... bozma moralini cnm test sonucun geldi mi? Rabbim çok büyük duamdasin. 10. Haftada bebeğimi kaybedince dr benimle ağlamıştı o da tam o haftada kaybetmiş. Allah merhametliler ile karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…