cnm ölçmesi lazım... cihazları eski olduğundan olbilir.. benim sana naçizhane tavsiyem özel araştır.. özellerde kalp atışını duymaya gittiğinde bile ölçüyo 3 mm den başladık biz mesela..
cihazlar bile çok önemli herhangi bir sorunun tesbitinde (allah korusun ama)
peki özel muayenehane yok mu cnm? ben burdurda yaşayan bi kızla konuşmuştum 4 -5 ay önce, bi profun muayenehanesine gidiyordu, her zaman değil ama arada bir öyle de yapabilirsin.. tabii ki sen en iyisini bilirsin bizimki sadece fikr:)Çok sağol canım.burdurda yasıyorum.sadece devlet hastanesi var.tek hastane yani.
C
Canım ben bugun ilk defa devlete gittim. Özel hastanelerin su istimal ettiğini düşünerek. Allah yardım etsin.sinir hastası olup geldim.
Ya hamile bir kadınla konuluyor biraz özenli ve naif olmak bu kadar mı zor. Kavga gürültü çıktım geldim.
peki özel muayenehane yok mu cnm? ben burdurda yaşayan bi kızla konuşmuştum 4 -5 ay önce, bi profun muayenehanesine gidiyordu, her zaman değil ama arada bir öyle de yapabilirsin.. tabii ki sen en iyisini bilirsin bizimki sadece fikr:)
ayyy çok sinirlendm drsun sen yaa!!! neyse cnm inşallah her şey güzel gider:) Rabbim sağlık versin, eskiden özel mi varmış bizler de devlette doğduk sonuçta :):):)Çok sağol canım tabsiyen için.arastırmıstım.bir kişi varmış.ama gidenler memnun değil.yası varmış baya.bi de sanırım günahını almak istemem ama alkol bagımlısıymıs.muayeneye gidenler söylüyorlar pek ayık olmuyormus.
Zeynepzümra yazarım tabi canım.ama inşallah söyler doktor.ben devlet has. Gidiyorum.şimdiye kadar hiç söylemedi boy ve kilo.sorarım söylemezse de.bende çok merak ediyorum..
ben haftaya gideceğim canım.13.Haftam olacak.Hadi güzel haberlerle dönArkadaşlar benim gibi ikilo testini hala yaptirmayan var mi gecen perşembe gittim biraz sıkıntı vardi on gun sonra gel dedı bakalim yarin gidicem inşallah hersey yolundadir. Cok heyecanlıyım bugun nasil gececek bilmiyorum :)
aaa bak degişiyor işte oyuzden ben cok inanmadım dewgişir diye sendede gördük bunu .. banada kız demişti bakalım son durum neCANIM ÇIKTIM DOKTORDAN 12 HAFTADA ERKEK DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ KIZ DEDİ :))) 132 GR 14 CM
tüh cnm ya sinirlenmeseydin keşke... neler oldu.. sakin sakin anlat bize :)
Canım ense kalınlığı prpblemi var benim minikte.
Sakat doğar vs dedi.ben de biliyorum bu ihtimalleri ama yüzüme yüzüme vurdu
devlette öyle canım benim de ilkinde direk ne olduğunu söylemeden kürtaj olman lazım demişti çok anlamıyorlar insan halinden
Su test sonucum bi çıksa iyi sonuçlarlA Allahın izniyle..
Belkide sapasağlam minnoşko:)
Kızlar 3lü tarama yaptırmayı dusunene var mı??
Saolasın cnm biri 14 diğeri 12 cm o zaman:)
Çok teşekkürler cnm ins Rabbim nasip eder hepimize kucağımıza almayıM melek1212 canim gozun aydin kizina kocaman masallahinsallah sağ salim kucağina alirsin kizçeni
zeynepzumra canim seninde gozun aydin ne guzel bir anda hem kiz hemde erkek annesi olucaksin ikizlerede kocaman mahsallah
İnşallaaahhh inşallaaah canımAynen canım sen canını sıkma testler eminim seni çok mutlu edecek sen yeter ki inan
Patavatsız dr. Onlara göre çok hasta var ama bizim için öyle mi... bozma moralini cnm test sonucun geldi mi? Rabbim çok büyük duamdasin. 10. Haftada bebeğimi kaybedince dr benimle ağlamıştı o da tam o haftada kaybetmiş. Allah merhametliler ile karşılaştırsınCanım ense kalınlığı prpblemi var benim minikte.
Sakat doğar vs dedi.ben de biliyorum bu ihtimalleri ama yüzüme yüzüme vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?