2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
calısıyor msun peki sen canım ?? yani günllük işlerin yogun mu nasıl durumun ???oyle bişey olsa drlar soyleer diye dısunuorum ben

kızlarr 13 .yada 14. hafatda cinsiyet söyledi ya doktorlarmız buna güveniyor msunuz ??? bazılarının cok degişiomus oyuzden soruyorum yanlıs anlasılmasınn..

aaa ne güzell :)) Kız ismi zaten bulamamıştık erkek olunca hemen Emir dedik zaten :))
:) evet çok güzel isim. Bir de Mete yi beğeniyorum ben ama eşim istemiyor. Kız olursa ben Ece istiyorum eşim Nisa. Hayırlısı tabi herşeyin belli olsn da konuşruz :))

kızlarr 13 .yada 14. hafatda cinsiyet söyledi ya doktorlarmız buna güveniyor msunuz ??? bazılarının cok degişiomus oyuzden soruyorum yanlıs anlasılmasınn..
Cnm benm 12 de de demisti bise var buyuk ihtimal erkek ama erken kizda olabilir die bugun erkek dedi esim alisveris yapalim mi dedi yapin bi sikinti olmaz degismez artik dedi

:) evet çok güzel isim. Bir de Mete yi beğeniyorum ben ama eşim istemiyor. Kız olursa ben Ece istiyorum eşim Nisa. Hayırlısı tabi herşeyin belli olsn da konuşruz :))
bizim de isimler belli bi tek cinsiyeti öğrenemedik gitti :) erkek olursa Mustafa Hamza kız olursa Amine Meryem olucak inşallah :)

ben halla direniyyorummm :))) zaten evdende cıkamıyorum ama netten almamak için direnç içindeyimm :)) ilk takımı ananesinden geldi ama cok sirinler yaa bidei lk ya bizim tdaha bi tuhaf oluyor insan
cnm ne renk alıyosunuz krem falan mı :) bana da unisex hediyeler geliyor kremli beyazlı

cnm ne renk alıyosunuz krem falan mı :) bana da unisex hediyeler geliyor kremli beyazlı
ben hiç almadım canım direniyorumm kız dedi dr ama hala sanki degişecekmiş hiss var içimde benim .. annem yeşilli kremli renkler almış.. zaten ben hani illa pembe kızda mavi erkekte olmalı diyen biri degilim.. unisex olur cinsiyetide ogrensemm .. ama oda yapcak olsam tabi mavi pembe ayrımı yPRIMM

Aynen renk ayrımına karşıyım, mesela cinsiyet netleşsin, erkek derse kesin, böyle çoook abartı pembe incili boncuklu olmayan , ama içinde hafif pembeler olan takımlardan alırım . Kız derse ki, bende düşük ihtimalmiş, onada mavili takımlar neden giydirmeyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…