2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
hatırlıyorum cnm dr kız demişti sana ama tahmin demişti falan. o yüzden dedim. ben mavi pembe ayrımını severim bazı kıyafetlerde ama odasında ufak süslerle yaparım heralde o ayrımı, duvarları renkli boyamam gibime geliyo, mobilyasını falan krem düşünüyorum cnm. ay çok heyecanlı demi çok mu sabırsısız acaba

ben de böyle çok renkli şeyleri seviyorum aslında. meyveli hayvanlı falan üstünde her renk olsun sarılar yeşiller morlar

cok güzel sseyler yaaa evllilik gibi heyecanlıı

ben kendim sadece bi çift ayakkabı aldım cnm onun da ucunda yeşil bi süsü var sadece. kıyafetlere internetten bakıyorum bakıyorum sonra diyorumki cinsiyeti bekle o zaman daha zevkli olcak alışverişler :)

onun dışında hiçbişiy almadım, ananesi ve yengesi aldı. onlar da dediğim gibi krem rengi almışlar :) kullanmayı nasip eder Rabbim hepimize inşallah..

seninn erkek olcakkkkkkkkkkkkkkkkkk dr demeden dedim sana benn

Yaşasınnn ananeler
Babaanneler nerde acaba? :))))) kötü gelin mode on bende şuan hahahah

Canım benimde kasiklarim ve belim çok ağrıyo bebeğin eşi rahim ağzında doktor 18. haftaya kadar çekmesini beklicem dedi ama nette okuduğum kadariyla bazen yanıltıcı olabiliyor tabi 20. haftada hatta 24. haftada net belli olurmuş bebeğin ve eşinin yeri. Ama her Kasık ve bel ağrısı bebegin asagida olmasından değil öyle bişey olsaydı doktorun derdi bence canım çünkü bana Yatmam gerektiğini söylüyo ve ani kanama olabilir ağrısız olursa panik yapma diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…