- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
hatırlıyorum cnm dr kız demişti sana ama tahmin demişti falan. o yüzden dedim. ben mavi pembe ayrımını severim bazı kıyafetlerde ama odasında ufak süslerle yaparım heralde o ayrımı, duvarları renkli boyamam gibime geliyo, mobilyasını falan krem düşünüyorum cnm. ay çok heyecanlı demi çok mu sabırsısız acababen hiç almadım canım direniyorumm kız dedi dr ama hala sanki degişecekmiş hiss var içimde benim .. annem yeşilli kremli renkler almış.. zaten ben hani illa pembe kızda mavi erkekte olmalı diyen biri degilim.. unisex olur cinsiyetide ogrensemm .. ama oda yapcak olsam tabi mavi pembe ayrımı yPRIMM
ben de böyle çok renkli şeyleri seviyorum aslında. meyveli hayvanlı falan üstünde her renk olsun sarılar yeşiller morlarAynen renk ayrımına karşıyım, mesela cinsiyet netleşsin, erkek derse kesin, böyle çoook abartı pembe incili boncuklu olmayan , ama içinde hafif pembeler olan takımlardan alırım . Kız derse ki, bende düşük ihtimalmiş, onada mavili takımlar neden giydirmeyim ki.
cok güzel sseyler yaaa evllilik gibi heyecanlııhatırlıyorum cnm dr kız demişti sana ama tahmin demişti falan. o yüzden dedim. ben mavi pembe ayrımını severim bazı kıyafetlerde ama odasında ufak süslerle yaparım heralde o ayrımı, duvarları renkli boyamam gibime geliyo, mobilyasını falan krem düşünüyorum cnm. ay çok heyecanlı demi çok mu sabırsısız acaba
Ben dee :))))ben de böyle çok renkli şeyleri seviyorum aslında. meyveli hayvanlı falan üstünde her renk olsun sarılar yeşiller morlar
ben kendim sadece bi çift ayakkabı aldım cnm onun da ucunda yeşil bi süsü var sadece. kıyafetlere internetten bakıyorum bakıyorum sonra diyorumki cinsiyeti bekle o zaman daha zevkli olcak alışverişler :)ben de kremli beyazlı bişeyler aldım :) dayanamadım :) gidip gelip seviyorum totişini yerim senin diye :) alırken biraz endişeleiyorum ama daha iyi geliyor sanki :) rabbim hepimizi sagsalim kavuştursun yavrularımıza inşallah:)
Evlilikten heyecanlı bencee hahahahacok güzel sseyler yaaa evllilik gibi heyecanlıı
seninn erkek olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkAynen renk ayrımına karşıyım, mesela cinsiyet netleşsin, erkek derse kesin, böyle çoook abartı pembe incili boncuklu olmayan , ama içinde hafif pembeler olan takımlardan alırım . Kız derse ki, bende düşük ihtimalmiş, onada mavili takımlar neden giydirmeyim ki.
kızzz ben evlenirken heyecanlı değildim, mutlu ve stresliydim. ama bu bambaşka bişeymiş asıl heyecan buymuşcok güzel sseyler yaaa evllilik gibi heyecanlıı
aaa öyle mi diyosun cnm. benceseninn erkek olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkdr demeden dedim sana benn
Yaşasınnn ananelerben kendim sadece bi çift ayakkabı aldım cnm onun da ucunda yeşil bi süsü var sadece. kıyafetlere internetten bakıyorum bakıyorum sonra diyorumki cinsiyeti bekle o zaman daha zevkli olcak alışverişler :)
onun dışında hiçbişiy almadım, ananesi ve yengesi aldı. onlar da dediğim gibi krem rengi almışlar :) kullanmayı nasip eder Rabbim hepimize inşallah..
sey gibi ggelinlik nasıl olmalı kına da ne giymeli :))) bebek arabası ne marka olmalı nasıl olmalı ...:)))Evlilikten heyecanlı bencee hahahaha
hahahha babanne mi??? onunki lafta...Yaşasınnn ananeler
Babaanneler nerde acaba? :))))) kötü gelin mode on bende şuan hahahah
iddaya girermişiz
Hahahah :))) kesinliklehahahha babanne mi??? onunki lafta...
Canım benimde kasiklarim ve belim çok ağrıyo bebeğin eşi rahim ağzında doktor 18. haftaya kadar çekmesini beklicem dedi ama nette okuduğum kadariyla bazen yanıltıcı olabiliyor tabi 20. haftada hatta 24. haftada net belli olurmuş bebeğin ve eşinin yeri. Ama her Kasık ve bel ağrısı bebegin asagida olmasından değil öyle bişey olsaydı doktorun derdi bence canım çünkü bana Yatmam gerektiğini söylüyo ve ani kanama olabilir ağrısız olursa panik yapma diyokızlar bırsey soracagım. bugun hamile olan 2 -3 arkadasımdan bebeklerinin aşagıda olduklarını duydum. ve 18. haftada fln soylemıs doktorlar. hıc rapor da vermemısler. bırı o halde ıse gıdıp gelıyo. bence yatması lasım. diğeri doğum yaptı ama gununden cok önce gelmiş ve cok zor bı amelıyat gecirmiş. benimde haftalardır belim ve kasıklarım cok ağrıyor.
Bebek kacıncı haftada yukarı cıkmaya başlar. bu teshiş en erken ne zman konulur
Ayyy heyecan yaptım dr %80 erkek dedi ama bilmiyorum tabii %20 de olabilir :))) dedikleri değişebiliyormuşiddaya girermişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?