2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayyy heyecan yaptım dr %80 erkek dedi ama bilmiyorum tabii %20 de olabilir :))) dedikleri değişebiliyormuş
aaa ben drun dediğini bilmiyordum cnm. Allah gönlüne göre versin inş.
Biz son gittiğimizde 13+3 tü. Ya benim şapşik doktorum niye bir ipucu vermedi yaaa

cicekkokusu ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum annem burda gidicek gitmeden ananesi de görsün istiyorum carsamba gibi giderim sanırım randevu almadım dahaa ... evet baaydır yazmadı

inşallah canım :)

Canim esim mufettis oldugu icin akademinin esimin kurumuyla anlasmasi varmis Allahtan. Arti bi ucret vermiyoruz. Insanjn icine sinmesi cok onemli insallah hayirlisiyla dogumlarimiz olur
Ya bende öğretmenim bizim sendikada 3 hastane ile anlaşmalı ama benim bu doktor senin dediğin gibi içime sindigi için gidiyorum yoksa çok doktor degistirdim ilk oglumda yarısını tanıyorum doktorların akademide arzu acar Ünsal var bende ona bir kere göründüm sonra bu doktoru tavsiye üzerine gittim şimdi bende herkese tavsiye ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…