Maşallah subhanallahKizlar gittim geldim doktora bebisim iyi 126 grm olmus cinsiyete gelince bacaklarini bir turlu acamadik yuzunu donmedi bir turlu kıza benziyor dedi haftaya tekrar gidicem 4lu tarama var tekrar cinsiyet e bakicak bakalim gostericek mi
Al bendende okadar, annem yavrum bebikim diye sevip duruorum :))ya bence çok saçma. nasıl oluyo ki dedim altın kan basıncını algılar falan dedi. iyi de üstümde atletim kazağım vardı yani tenime de değmediğine göre
valla ben korsan doktora gidip sadece cinsiyet baktırabilirim kendimi zor tutuyorum kafayı yemek üzereyim çocuğu sevemiyorum boncuğum yavruşum annecim diyorum adı yok daha
Gozun aydin canim. Darisi basimiza artik. Yalniz burasi erkek annesi dolu MasallahKizlar ciktik dr dan.rabbime binlerce kez sukur.sagligi yerinde.kizim vardi bi de oglusum olcak insallah.erkekmis bebisimMarV-el Allah herkes in gonlunden geceni hayirli eylesin.
kızlarr 13 .yada 14. hafatda cinsiyet söyledi ya doktorlarmız buna güveniyor msunuz ??? bazılarının cok degişiomus oyuzden soruyorum yanlıs anlasılmasınn..
Bende öyle direniorum, sanki biseyler alinca kotu bisey olucakmis gibi hissediyorum niyeyseben halla direniyyorummm :))) zaten evdende cıkamıyorum ama netten almamak için direnç içindeyimm :)) ilk takımı ananesinden geldi amacok sirinler yaa bidei lk ya bizim tdaha bi tuhaf oluyor insan
Hep oyle gibi oluyo sonradan pitir pitir dokuluyo kizlar da.Gozun aydin canim. Darisi basimiza artik. Yalniz burasi erkek annesi dolu Masallaheger benimki kiz olursa damat cok yani :)))
Tmm cnm ben detayını bilmedğim için :)) hayırlısı olsun kuzum bekliyoruz haberlerini :)canım ben tam öğrenmek için bekliyorum açıkçası 12.13 te erkek dedi 15+6 da kız dedi perşembe 3 lü tarama var ondan sonra yazayım kesin söyler herhalde artık
tatlım sen listede yoksun bilgilerini söyle bebişin cinsiyetini ve isminide eklerim hem :)hemen hemen herkes ogrenmis cinsiyetleri bizede 13+6da %95 kiz dedi prensesim geliyor Elif Yade`m canimin ici canparcaminsaallah Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin cumlemize . Bende bisey almadan duramiyorum hem tedirgin oluyorum erken diye bi yandanda Rabbim sen buyuksun deyip aliyorum hayirla kavusuruz insaallah hepimiz
Tmm cnm ben detayını bilmedğim için :)) hayırlısı olsun kuzum bekliyoruz haberlerini :)
olur tabikitatlım sen listede yoksun bilgilerini söyle bebişin cinsiyetini ve isminide eklerim hem :)
Canim doktor bana 12. Haftada %95 erkek dedi 13. Haftada %98 kiz dedi ben sok pipi klitorise donebilirmis. Ben hala bekliyorum 30 una kadarBana 11+6 da %80 erkek dedi. Salladı mı ne? Hahahahhaha
ayaklar ve elller demişşin ya canım sislik için .. bende yokk.. acaba tuzu biraz kesip denesen mi kiCanim doktor bana 12. Haftada %95 erkek dedi 13. Haftada %98 kiz dedi ben sok pipi klitorise donebilirmis. Ben hala bekliyorum 30 una kadar
Umarım herşey yolundadır@leyl-i efruz canım çok geçmiş olsun arkadaşım
öncelikle rabbime sığın ( biliyorum ki sığınıyosun dualarını ediyosun )
bide canım sana nacizane tavsiyem tek şöle olsunda yatıyımda bebek .y. olsunda ağrım olsunda falan deme çünkü rabbim çok büyük duanın kabul olduğu anlar vardır o ana denk gelebilir rabbimin kudreti çok büyük o yüzden hep daha çok güzellik dilememiz lazım rabbimden çünkü allahu teala vermeye kadirdir
bebeğim iyi olsun ben iyi olayım inş diye dua etmek lazım (bende sen gibi ederken eşim uyardı beni bunu veren rabbim daha iyilerini vermeye kadir değilmi daha çok iste dedi ) eşim dinkültürü öğretmeni canım
bide canım şunu sölicektim bi arkadaş senin gibiydi bu kkda tanışmıştım niki S Selcenay belki ulaşmak istersin oda 20. haftalarda yaptırdı bide drlar önce kabul etmemiş daha sonra kendisine bırakmışlar yaparsak suyu patlayıp doğum olabilir yapmazsak zaten bi haftaya doğar gibisinden sonra bu arkadaş yaptırdı afedersin rahmine balon şişirip bebeği yukarı itmişler ve dikişi atmışlar şimdi 34. haftada az kaldı doğumuna rabbim sanada kolaylıklar ihsan etsin yarın güzel haberlerini bekliyorum
Bizim anneannesi dayisi biz birsuru oldu ama yinede hic yokmus gibi davranip bi suru aldimben halla direniyyorummm :))) zaten evdende cıkamıyorum ama netten almamak için direnç içindeyimm :)) ilk takımı ananesinden geldi amacok sirinler yaa bidei lk ya bizim tdaha bi tuhaf oluyor insan
ayy benim öle cokk yokkk bitanecikk dahaaa :))) anneme kalsa hastane cıkısı vs alcaktı yok dedimm ...Bizim anneannesi dayisi biz birsuru oldu ama yinede hic yokmus gibi davranip bi suru aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?