2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar gittim geldim doktora bebisim iyi 126 grm olmus cinsiyete gelince bacaklarini bir turlu acamadik yuzunu donmedi bir turlu kıza benziyor dedi haftaya tekrar gidicem 4lu tarama var tekrar cinsiyet e bakicak bakalim gostericek mi
Maşallah subhanallah hareket etti mi annesiii yoksa uyuyor muydu

Al bendende okadar, annem yavrum bebikim diye sevip duruorum :))

Kizlar ciktik dr dan.rabbime binlerce kez sukur.sagligi yerinde.kizim vardi bi de oglusum olcak insallah.erkekmis bebisim MarV-el Allah herkes in gonlunden geceni hayirli eylesin.
Gozun aydin canim. Darisi basimiza artik. Yalniz burasi erkek annesi dolu Masallah eger benimki kiz olursa damat cok yani :)))

kızlarr 13 .yada 14. hafatda cinsiyet söyledi ya doktorlarmız buna güveniyor msunuz ??? bazılarının cok degişiomus oyuzden soruyorum yanlıs anlasılmasınn..

Ben de inansam mi inanmasam mi bilemiyorum. Daha cok erken ama doktorum bu hafta ve bundan iki hafta once gittigimde kiz dedi. Bir oglum var kizim olursa super olur tabi gonul bunu istiyor ama inanmaak istemiyorum hic kiyafet falan da bakamiyorum

ben halla direniyyorummm :))) zaten evdende cıkamıyorum ama netten almamak için direnç içindeyimm :)) ilk takımı ananesinden geldi ama cok sirinler yaa bidei lk ya bizim tdaha bi tuhaf oluyor insan
Bende öyle direniorum, sanki biseyler alinca kotu bisey olucakmis gibi hissediyorum niyeyse

hemen hemen herkes ogrenmis cinsiyetleri bizede 13+6da %95 kiz dedi prensesim geliyor Elif Yade`m canimin ici canparcam insaallah Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin cumlemize . Bende bisey almadan duramiyorum hem tedirgin oluyorum erken diye bi yandanda Rabbim sen buyuksun deyip aliyorum hayirla kavusuruz insaallah hepimiz

canım ben tam öğrenmek için bekliyorum açıkçası 12.13 te erkek dedi 15+6 da kız dedi perşembe 3 lü tarama var ondan sonra yazayım kesin söyler herhalde artık
Tmm cnm ben detayını bilmedğim için :)) hayırlısı olsun kuzum bekliyoruz haberlerini :)

tatlım sen listede yoksun bilgilerini söyle bebişin cinsiyetini ve isminide eklerim hem :)

Umarım herşey yolundadır

ben halla direniyyorummm :))) zaten evdende cıkamıyorum ama netten almamak için direnç içindeyimm :)) ilk takımı ananesinden geldi ama cok sirinler yaa bidei lk ya bizim tdaha bi tuhaf oluyor insan
Bizim anneannesi dayisi biz birsuru oldu ama yinede hic yokmus gibi davranip bi suru aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…