- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
Tuzu kestim suyu az iciyodum onu da cogalttim insallah ise yararayaklar ve elller demişşin ya canım sislik için .. bende yokk.. acaba tuzu biraz kesip denesen mi ki
suyu içmeye calıs canımm ben yanımdan ayırmıorum yoksa içmem biliyorumm..Tuzu kestim suyu az iciyodum onu da cogalttim insallah ise yarar
Bizim babane hayirli olsun cok sevindik ole dedigi icinYaşasınnn ananeler
Babaanneler nerde acaba? :))))) kötü gelin mode on bende şuan hahahah
Ewet haklisin canim valla ben cok stres yapmistim iyi bir doktor bulamiycak miyim diye ama icime sindi. Insallah doktorumdan memnun kalirim internette yorumlar olumluydu hep boyle surer insallah. Pimpirikliyim biraz :))Ya bende öğretmenim bizim sendikada 3 hastane ile anlaşmalı ama benim bu doktor senin dediğin gibi içime sindigi için gidiyorum yoksa çok doktor degistirdim ilk oglumda yarısını tanıyorum doktorların akademide arzu acar Ünsal var bende ona bir kere göründüm sonra bu doktoru tavsiye üzerine gittim şimdi bende herkese tavsiye ediyorum :)
bendede vardı kesenin asasında .. 8.9. haftalardaydı .. iki aydırda yatıorummMerhaba kizlar.
Bugun 12+1 deyiz
Gecen hafta cumartesi kahve lekelenme oldu pazar sabahta idrarla beraber kan gelince kostuk hastaneye. Kesebin yaninda kanama alani olusmus. 4 igne birde 200 mg progestan verdi. Gecen hafta arada kahve lekelenme geldi yine. Bu arada yat hep demisti. Dun gittik kontrole bebegimiz cok sukur iyi, kanama alani kuculmus dedi ama 1 hafta daha yat hap icmeye devam et,arada oturabilursin, ama egilme uzanma agir alma falan dedi. Ozellikle bu haftalarda basina boyle birsey gelen var mi ?
Hemen gecmiyor yani oylr mi canimbendede vardı kesenin asasında .. 8.9. haftalardaydı .. iki aydırda yatıorumm
benımde 11+1 de çok aşırı kanamam oldu ama bildiğin şelale parça parça geldi kanlar hastaneye aglaya aglaya bebeğim dustu diye gittim adet kanı falan yanında halt etmiş. doktor içerde çok kan var dedi içerden de 2 koca tüp kan çekti sonra ultrasona aldı bebek iyi ama düşecek gibi dedi ve 14+3 üz bebeğim benimle :) hala içerde kanama var doktor tuvalete kalk yemek yerken otur onun dışında yat diyo bende dinliyorum çok şükür bidaha kan görmedim sende yat dinlen ilacını ihmal etme bişey olmayacak inşallahMerhaba kizlar.
Bugun 12+1 deyiz
Gecen hafta cumartesi kahve lekelenme oldu pazar sabahta idrarla beraber kan gelince kostuk hastaneye. Kesebin yaninda kanama alani olusmus. 4 igne birde 200 mg progestan verdi. Gecen hafta arada kahve lekelenme geldi yine. Bu arada yat hep demisti. Dun gittik kontrole bebegimiz cok sukur iyi, kanama alani kuculmus dedi ama 1 hafta daha yat hap icmeye devam et,arada oturabilursin, ama egilme uzanma agir alma falan dedi. Ozellikle bu haftalarda basina boyle birsey gelen var mi ?
canım ben 5 gece hastanede yattımm.. sonrasındada gittik geldik doktora kanamam şükür suan yokmuşş bitti progestana devam ama .. plesantam asadaymıs suandaHemen gecmiyor yani oylr mi canimpeki buyukmuydu o kanama alani ?
Insallah ikimizindr geceryavrularimiza saglikla kavusuruz.
ayrıca kanama alanıda baya fazlaydıcanım ben 5 gece hastanede yattımm.. sonrasındada gittik geldik doktora kanamam şükür suan yokmuşş bitti progestana devam ama .. plesantam asadaymıs suandaoyuzden rapor veriyor evdeyım hiçbişey yapmıyorum
hareket etti cnm epey salladi doktor teyzesi eller hic durmadi ama bacaklari acamadik bir turlu kiza benziyo bence kiz dedi ama haftaya garanti olsun dedi kismetMaşallah subhanallahhareket etti mi annesiii yoksa uyuyor muydu
benımde 11+1 de çok aşırı kanamam oldu ama bildiğin şelale parça parça geldi kanlar hastaneye aglaya aglaya bebeğim dustu diye gittim adet kanı falan yanında halt etmiş. doktor içerde çok kan var dedi içerden de 2 koca tüp kan çekti sonra ultrasona aldı bebek iyi ama düşecek gibi dedi ve 14+3 üz bebeğim benimle :) hala içerde kanama var doktor tuvalete kalk yemek yerken otur onun dışında yat diyo bende dinliyorum çok şükür bidaha kan görmedim sende yat dinlen ilacını ihmal etme bişey olmayacak inşallah
Arkadasiminda durumu ayniydi cok sukur simdi cok tatli bir ogly var. Rabbim bizlere bagislasin insallah canim. Aksini dusunmek bile cok kptu gercektencanım ben 5 gece hastanede yattımm.. sonrasındada gittik geldik doktora kanamam şükür suan yokmuşş bitti progestana devam ama .. plesantam asadaymıs suandaoyuzden rapor veriyor evdeyım hiçbişey yapmıyorum
Masallah canim ben gecen haftadan beri yatiyorum ve yatarken yogun Gaz yasiyorum o gazlarida bebek sandim ilkİyi akşamlar kızlar
Bebek hareketlerini hissedenler var mı? Ben bugün çok güzel bir şey yaşadım. Rüyamda bebeğimin hareket ettiğini görüyordum. Ve birkaç saat önce ilk kanat çırpışlarını hissettim. Çok mutlu oldum. İnşallah o çırpınan pamuk elleri ayakları öpmek kısmet olur.
Canım ya:) Az daha sabır. Ben ikinci hamileliğim olmasına rağmen gaz hareketlerinde acaba dediğim oluyordu. Ama bir kez daha anladım ki, o küçük pıt pıtlar gaz hareketlerinden çok farklı:) sen neden yatıyorsun kanaman mı var? Çok gerilere gidemedim amaNe cok kanama yasamissim canimAllah hepimize yardim etsin insallah. Ilaci iciyorum bende wc ve yemek disinda pek kalkmiyorum canim. Tabi geven haftadan beri kayinvalidem geldi bakiyo ama daha yat derse onunda gitmesi gerek naparim bilmiyorum kendi annem zaten uzakta :/ insallah yavrularimiza saglikla kavusuruz
Arkadasiminda durumu ayniydi cok sukur simdi cok tatli bir ogly var. Rabbim bizlere bagislasin insallah canim. Aksini dusunmek bile cok kptu gercekten
Masallah canim ben gecen haftadan beri yatiyorum ve yatarken yogun Gaz yasiyorum o gazlarida bebek sandim ilkmutluydum kendi capimda ama imkansizmis :))
Canım doktoru dinlemek çok önemli ama sana bisey daha diyim eğer bebek düşecekse ya da ömrü yoksa tek damla kan görmeden de kaybediliyor benim ilk hamileliğim bulantı kusma dışında o kadar güzel geçti ki tek damla kan görmeden kaybettim. ve su an ben ilk adet olmam gereken dönemde adet oldum bildigin adet 1 gün geldi toplasak yarım Ped her sildiğimde de peçete sırf kan oldu ama yerleşme kanaması kahve olur pembe olur falan hikaye bildiğin kıpkırmızı kan bende hiç suphelenmedim adet diyip gectim 10 gün geçti yok bidaha gelmiyo doktora adetim düzensiz benim 1 gün geldi durdu diye gittim hamilesin dedi sonraki adet olmam.gereken dönemde kahve lekeler geldi doktor bişey yok onemlı degıl dedi 3. adet olmam gereken dönemde de o asirı kanama oldu ömrü varsa bebisin kan falan önemli.değil.tutunuyo ama Yoksa kan görmeden de gidebiliyo tabi giderse yatsamda kalksamda gidecek demek olmaz yine tedbiri elden bırakmamak lazım :)Ne cok kanama yasamissim canimAllah hepimize yardim etsin insallah. Ilaci iciyorum bende wc ve yemek disinda pek kalkmiyorum canim. Tabi geven haftadan beri kayinvalidem geldi bakiyo ama daha yat derse onunda gitmesi gerek naparim bilmiyorum kendi annem zaten uzakta :/ insallah yavrularimiza saglikla kavusuruz
Arkadasiminda durumu ayniydi cok sukur simdi cok tatli bir ogly var. Rabbim bizlere bagislasin insallah canim. Aksini dusunmek bile cok kptu gercekten
Masallah canim ben gecen haftadan beri yatiyorum ve yatarken yogun Gaz yasiyorum o gazlarida bebek sandim ilkmutluydum kendi capimda ama imkansizmis :))
hissediyorum cnm bende artik hareketlerini kelebek gibi geziyo icimde cok guzel ve tarifsiz bir his allah herkese yasatsinİyi akşamlar kızlar
Bebek hareketlerini hissedenler var mı? Ben bugün çok güzel bir şey yaşadım. Rüyamda bebeğimin hareket ettiğini görüyordum. Ve birkaç saat önce ilk kanat çırpışlarını hissettim. Çok mutlu oldum. İnşallah o çırpınan pamuk elleri ayakları öpmek kısmet olur.
Amin canım Rabbim hepimizin minnaklar ını korusun biraz önce haberlerde 3 yaşında çocuk öz annesinden nasıl dayak yiyiyo onu gösterdi bedavaya anne olsada insan nasıl böyle davranabilir dedim asılama tup bebek nelerle uğraşıyoruz evlat sahibi olmak için ya da Rabbim veriyo uğraşmadan ama bak kan gördüğümde aklım başımdan gidiyo dün yanıma 5 yaşında çocuk geldi hoplayıp zıplıyo deli deli sürekli ellerimi karnimda tuttum karnıma düşer diye bak bebek var dikkat et desemde o da çocuk savunmada durdum resmen sen onu kicagina alıp kokusunu duyduktan sonra nasıl kıyabiliyorsun anlamış değilimCanım ya:) Az daha sabır. Ben ikinci hamileliğim olmasına rağmen gaz hareketlerinde acaba dediğim oluyordu. Ama bir kez daha anladım ki, o küçük pıt pıtlar gaz hareketlerinden çok farklı:) sen neden yatıyorsun kanaman mı var? Çok gerilere gidemedim amabesyo_86 ve @leyl-i efruz arkadaşın kanaması olduğunu okudum şimdi. Allahtan tehlikeli şekilde değilmiş. Allah şifa versin, bebişlerimizi korusun.
Genelde kızlar göstermiyor zatenhareket etti cnm epey salladi doktor teyzesi eller hic durmadi ama bacaklari acamadik bir turlu kiza benziyo bence kiz dedi ama haftaya garanti olsun dedi kismet
amin canım. kesinlikle muhteşem bir hishissediyorum cnm bende artik hareketlerini kelebek gibi geziyo icimde cok guzel ve tarifsiz bir his allah herkese yasatsin
Biliyo musun Sırf o habere denk gelmemek için haber açmadım bu akşam. Hep hayırlı evlat diyoruz ya, allah asıl bizi evlatlarımıza layık anneler babalar olmayı nasip etsin. Allah şaşırtmasınAmin canım Rabbim hepimizin minnaklar ını korusun biraz önce haberlerde 3 yaşında çocuk öz annesinden nasıl dayak yiyiyo onu gösterdi bedavaya anne olsada insan nasıl böyle davranabilir dedim asılama tup bebek nelerle uğraşıyoruz evlat sahibi olmak için ya da Rabbim veriyo uğraşmadan ama bak kan gördüğümde aklım başımdan gidiyo dün yanıma 5 yaşında çocuk geldi hoplayıp zıplıyo deli deli sürekli ellerimi karnimda tuttum karnıma düşer diye bak bebek var dikkat et desemde o da çocuk savunmada durdum resmen sen onu kicagina alıp kokusunu duyduktan sonra nasıl kıyabiliyorsun anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?