Amin canım bide emanet olduğunu bilebilsek ne biz koyuyoruz bebekleri oraya ne biz can veriyoruz her şey Rabbimin elinde sana veriyo emanetime iyi bak seni uygun gördüm bu güzel meleğe diye ama bilmeyen çok kişi var masum yavruların değerini. Rabbim anneligi babaligi hakedenlere nasip etsinamin canım. kesinlikle muhteşem bir his
Biliyo musun Sırf o habere denk gelmemek için haber açmadım bu akşam. Hep hayırlı evlat diyoruz ya, allah asıl bizi evlatlarımıza layık anneler babalar olmayı nasip etsin. Allah şaşırtmasın
Aminn canim İnsaallah. Bende hissediorum sanki ama emin olamiyorumki :) gazmi deilmiİyi akşamlar kızlar
Bebek hareketlerini hissedenler var mı? Ben bugün çok güzel bir şey yaşadım. Rüyamda bebeğimin hareket ettiğini görüyordum. Ve birkaç saat önce ilk kanat çırpışlarını hissettim. Çok mutlu oldum. İnşallah o çırpınan pamuk elleri ayakları öpmek kısmet olur.
Kaç haftalıksın canım?Aminn canim İnsaallah. Bende hissediorum sanki ama emin olamiyorumki :) gazmi deilmi
Ikinci.hamilelikte daha erken duyuluyormus dimi biz.daha beklicez :) daha cok kahve leke oldu bir sabah kalktigimda sadece kanam oldu o gun doktora gitmistik kese yaninda kanama alani var dedi. Dun tekrar gittik kuculmus ama tam yok olmamis o yuzden yatiyorum canim insallah iyi olur minigimCanım ya:) Az daha sabır. Ben ikinci hamileliğim olmasına rağmen gaz hareketlerinde acaba dediğim oluyordu. Ama bir kez daha anladım ki, o küçük pıt pıtlar gaz hareketlerinden çok farklı:) sen neden yatıyorsun kanaman mı var? Çok gerilere gidemedim amabesyo_86 ve @leyl-i efruz arkadaşın kanaması olduğunu okudum şimdi. Allahtan tehlikeli şekilde değilmiş. Allah şifa versin, bebişlerimizi korusun.
Canim benim insallah bir daha yasamazsin hatta hic birimiz yasamayiz insallah cok zor.Ama cok dogru soyluyorsun Rabbim bilir ancak. Hatta yillar once tv de izlemistim doktor biz duauk riski olacak hastalara yatin kalkmayin diyoruz cunku kalkinca kanamalari oluyor ve dusukle sonuclandiginda kendilerini sucluyorlar demisti :/ bu yuzdende anne kendini suclamasin diye yat diyorlarmis tabi dogrumudur bu dusunce bilmem. Ama dedigin gibi yapacak birsey yok bizde elimizde gelini yapicaz birde dua edicez Rabbim yavrularimizi saglikla bize bagislasin insallahCanım doktoru dinlemek çok önemli ama sana bisey daha diyim eğer bebek düşecekse ya da ömrü yoksa tek damla kan görmeden de kaybediliyor benim ilk hamileliğim bulantı kusma dışında o kadar güzel geçti ki tek damla kan görmeden kaybettim. ve su an ben ilk adet olmam gereken dönemde adet oldum bildigin adet 1 gün geldi toplasak yarım Ped her sildiğimde de peçete sırf kan oldu ama yerleşme kanaması kahve olur pembe olur falan hikaye bildiğin kıpkırmızı kan bende hiç suphelenmedim adet diyip gectim 10 gün geçti yok bidaha gelmiyo doktora adetim düzensiz benim 1 gün geldi durdu diye gittim hamilesin dedi sonraki adet olmam.gereken dönemde kahve lekeler geldi doktor bişey yok onemlı degıl dedi 3. adet olmam gereken dönemde de o asirı kanama oldu ömrü varsa bebisin kan falan önemli.değil.tutunuyo ama Yoksa kan görmeden de gidebiliyo tabi giderse yatsamda kalksamda gidecek demek olmaz yine tedbiri elden bırakmamak lazım :)
yani canım bana bebek düşecek gibi dedi doktor tuvalete de kalmayayım mı dedim kalk tabi ki düşecekse yatarken de düşer dedi. şimdi de tuvalete kalkıyorum zaten yemek yerkwn kalkiyorum midem bulanıyo kusma ya kalkıyorum ki kusarken öyle böyle zorlamıyo vücut ama ömrü veren Rabbim koruyorIkinci.hamilelikte daha erken duyuluyormus dimi biz.daha beklicez :) daha cok kahve leke oldu bir sabah kalktigimda sadece kanam oldu o gun doktora gitmistik kese yaninda kanama alani var dedi. Dun tekrar gittik kuculmus ama tam yok olmamis o yuzden yatiyorum canim insallah iyi olur minigim
Canim benim insallah bir daha yasamazsin hatta hic birimiz yasamayiz insallah cok zor.Ama cok dogru soyluyorsun Rabbim bilir ancak. Hatta yillar once tv de izlemistim doktor biz duauk riski olacak hastalara yatin kalkmayin diyoruz cunku kalkinca kanamalari oluyor ve dusukle sonuclandiginda kendilerini sucluyorlar demisti :/ bu yuzdende anne kendini suclamasin diye yat diyorlarmis tabi dogrumudur bu dusunce bilmem. Ama dedigin gibi yapacak birsey yok bizde elimizde gelini yapicaz birde dua edicez Rabbim yavrularimizi saglikla bize bagislasin insallah
15 haftaligim daha :)Kaç haftalıksın canım?
dogum gününnn kutlu olsun :)))MarV-el canım benide listye eklermisin 27 yaşındayım hatta bugün girdim ilk bebeğim olcak inşallah
kayserideyim 28.10.2016 muhtemel doğum çalışmıyorum cinsiyet belli değil şimdilik canım
teşekkürler şekerimdogum gününnn kutlu olsun :)))
canim, ultrason cihazi ultrasonik ses dalgalariyla calisiyor. sen her ultrasona girdiginde kuvvetli ses dalgalarina maruz kaliyo bebisin. sen bilirsin tabi, sadece soyleyeyim dedim.korkuyorum beni de artık ayda bir çağırırsa diyeinşallah ayda bir çağırmaz.yoksa dayanamam kocama acırım hergün adama doktora gitmeye şu kadar gün kaldı diye diye artık ben demeden önce diyor şu kadar gün kaldı demi diyor.3 haftada bir çağırmasınada razı olurum yeterki 1 ay demesin benim için 1 gün 1 gündür.
Biliyorlar cnm çok sukur. Cnm yetişmek zorundayım başka çarem yok. Rabbim korusun karnimdakini de ona emanet.Masallah sana. Ne kuvvetli kadinsin, helal olsun cok özeniyorum senin gibi herkese yetisen yeten kadinlara. Bide hamilesin, İnsaallah eşin annen senin degerini bilir canim :)
Ne güzel Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik :) kızımız olacak inşallah :)
saglıkla gelsin prensesinn ..:))Merhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik :) kızımız olacak inşallah :)
Amin canım inşallah :)Ne güzel Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler canım :) ya bu arada ben izin işini araştırdım da işler karışık bizim bir arkadas bahsetmişti 32. Hafta ağustosa geldiği için çalışabilir raporu alamazsınız vs diye sanırım gerçekmışsaglıkla gelsin prensesinn ..:))
Canım çok geçmiş olsun,yokluğunu farketmiştim.Ekim anneleri olarak baya bi kanadık da şükür iyiyiz şimdilik,sen de dr'unu dinle,ilaçlarını al hiç bir şey olmayacak,güzel haberler alacağız inşallah sendenMerhaba kizlar.
Bugun 12+1 deyiz
Gecen hafta cumartesi kahve lekelenme oldu pazar sabahta idrarla beraber kan gelince kostuk hastaneye. Kesebin yaninda kanama alani olusmus. 4 igne birde 200 mg progestan verdi. Gecen hafta arada kahve lekelenme geldi yine. Bu arada yat hep demisti. Dun gittik kontrole bebegimiz cok sukur iyi, kanama alani kuculmus dedi ama 1 hafta daha yat hap icmeye devam et,arada oturabilursin, ama egilme uzanma agir alma falan dedi. Ozellikle bu haftalarda basina boyle birsey gelen var mi ?
Selam canimhissediyorum cnm bende artik hareketlerini kelebek gibi geziyo icimde cok guzel ve tarifsiz bir his allah herkese yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?