2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Amin canım bide emanet olduğunu bilebilsek ne biz koyuyoruz bebekleri oraya ne biz can veriyoruz her şey Rabbimin elinde sana veriyo emanetime iyi bak seni uygun gördüm bu güzel meleğe diye ama bilmeyen çok kişi var masum yavruların değerini. Rabbim anneligi babaligi hakedenlere nasip etsin

Aminn canim İnsaallah. Bende hissediorum sanki ama emin olamiyorumki :) gazmi deilmi

Ikinci.hamilelikte daha erken duyuluyormus dimi biz.daha beklicez :) daha cok kahve leke oldu bir sabah kalktigimda sadece kanam oldu o gun doktora gitmistik kese yaninda kanama alani var dedi. Dun tekrar gittik kuculmus ama tam yok olmamis o yuzden yatiyorum canim insallah iyi olur minigim

Canim benim insallah bir daha yasamazsin hatta hic birimiz yasamayiz insallah cok zor.Ama cok dogru soyluyorsun Rabbim bilir ancak. Hatta yillar once tv de izlemistim doktor biz duauk riski olacak hastalara yatin kalkmayin diyoruz cunku kalkinca kanamalari oluyor ve dusukle sonuclandiginda kendilerini sucluyorlar demisti :/ bu yuzdende anne kendini suclamasin diye yat diyorlarmis tabi dogrumudur bu dusunce bilmem. Ama dedigin gibi yapacak birsey yok bizde elimizde gelini yapicaz birde dua edicez Rabbim yavrularimizi saglikla bize bagislasin insallah

yani canım bana bebek düşecek gibi dedi doktor tuvalete de kalmayayım mı dedim kalk tabi ki düşecekse yatarken de düşer dedi. şimdi de tuvalete kalkıyorum zaten yemek yerkwn kalkiyorum midem bulanıyo kusma ya kalkıyorum ki kusarken öyle böyle zorlamıyo vücut ama ömrü veren Rabbim koruyor

MarV-el canım benide listye eklermisin 27 yaşındayım hatta bugün girdim ilk bebeğim olcak inşallah
kayserideyim 28.10.2016 muhtemel doğum çalışmıyorum cinsiyet belli değil şimdilik canım

canim, ultrason cihazi ultrasonik ses dalgalariyla calisiyor. sen her ultrasona girdiginde kuvvetli ses dalgalarina maruz kaliyo bebisin. sen bilirsin tabi, sadece soyleyeyim dedim.

MarV-el beni de listeye ekler misin? Düzce liyim 26 yaşındayım, ilk bebişim inşallah, muhtemel doğum tarihim 14.10.2016 inşallah

Masallah sana. Ne kuvvetli kadinsin, helal olsun cok özeniyorum senin gibi herkese yetisen yeten kadinlara. Bide hamilesin, İnsaallah eşin annen senin degerini bilir canim :)
Biliyorlar cnm çok sukur. Cnm yetişmek zorundayım başka çarem yok. Rabbim korusun karnimdakini de ona emanet.

saglıkla gelsin prensesinn ..:))
Teşekkürler canım :) ya bu arada ben izin işini araştırdım da işler karışık bizim bir arkadas bahsetmişti 32. Hafta ağustosa geldiği için çalışabilir raporu alamazsınız vs diye sanırım gerçekmış maliyede çalışanlarla konuştuk da olmaz dediler gerçi bugün doktora sordum veriyoruz fln dedi ayrıca bu son adet tarihini değiştirme işinden bahsettim doktor hastane girişleri faturalar hep kayıtlı olduğu için yapamayız dedi bir hafta belki idare ederiz de dedi 3 hafta ayarlanmaz dedi bir doktor arkadaş yaptı da tüm evraklar geri döndü dedi

Canım çok geçmiş olsun,yokluğunu farketmiştim.Ekim anneleri olarak baya bi kanadık da şükür iyiyiz şimdilik,sen de dr'unu dinle,ilaçlarını al hiç bir şey olmayacak,güzel haberler alacağız inşallah senden

hissediyorum cnm bende artik hareketlerini kelebek gibi geziyo icimde cok guzel ve tarifsiz bir his allah herkese yasatsin
Selam canim
Ilk hamileligin mi :)

Benim ilk oldugu ici henuz tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…