2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bişey sorucam ben bu telefon u hiç elimden düşünemiyorum, sosyal medya ya girmesem ya burdayım ya da yine bebişle alakalı bişeyler e bakıyorum ama vicdanım da rahat değil, Siz de durum ne

MarV-el merhabalar canım. Beni de eklersen sevinirim. 31 yasindayim. Samsunluyum ama Istanbul'da yaşıyorum. Ilk çocuğum. 14+2 haftalik.
Kızım olacak Allah izin verirse. Ismini de İnci koyacağız :))
Aaaa az once esime sordum ne koyalim ismini diye ilk kizim Nisa Nil di buda inci olsun dedi tesadufe bak rabbim kucagimiza da aldirsin

iyice delirdik hissetcez diye :))) ben de dün karnımı içime çektim baya içeri girdi karnım ay bu göbek mi bebek mi bilemedim.

evet dün babet giymiştim şirkette soğuktu ilk geldiğimde hemen ağrıdı. sonra ısınınca geçti. bir de yorulmaya hiç gelmiyorum biraz fazla çalışayım hemen sancı giriyor. bir de benim alerjik öksürüğüm var bu mevsimde coşuyor. şimdi öksürdükçe karnımı tutuyorum yoksa kramp gibi ağrı giriyor özellikle geceleri

Günaydınn, evet aksırma, tıksırmı, hapşurma ,öksürme özellikle düşük tehlikesi olanlar, kanama geçirmiş/geçiriyor olanlar için tetikleyiciymiş.. Çok dikkat etmelisin canım

Kızlar ben hiiiç öyle kelebek gibi ya da pıtır pıtır bir şeyler hissetmiyorum.. Ama geçen gün yedim yedim çatlayacaktım, en son karnım gerildi gerildi elimde karnımda çatlıcam derken, içerden bir şey tık etti :)) gaz mıdır dedim acaba bebiş miiii dedim..Bilemedim, heyecan yaptım tabi :)) ama, annem, arkadaşlar vs. bebektir o gaz öyle tık etmez dediler :))) hala emin değilim sonrasında bir şey hissetmedim,, ama eğer bebişse, çooook güzel bir duyguydu :)

Gunaydin kızlar maslahhhh bu yıl ekim ayı %70 erkek bebek galiba rabbim.hayırlı sağlıklı etsin yavrularimizi bizim hediyeler babaanneden gelmişti kan vermiştim pozitif çıkınca kv gitmiş sarı bu takım almış tavşanlı şapkası felan bide fb takım elmalı zibin mendil bide önlük almıştı

iyice delirdik hissetcez diye :))) ben de dün karnımı içime çektim baya içeri girdi karnım ay bu göbek mi bebek mi bilemedim.

valla ben kilo aldım heralde dedim çünkü karnım çıktı iyice ama dr kontrolünde aynı çıktım e bu ne dedim doktora rahim genişlediği için bebek yer yapıyo kendine dedi :) yani bebekmiş o göbek değilmiş

tüp bebek transferinden sonra doktorum bana öksürmekle tıksırmakla bebek düşmez demişti. hapşırıkta öksrükte taklacı güvercin oluyodur içerde annesi sadece :) bendede alerjik astım var tutucak diye aklım çıkıyo arada tek tük öksürüyorum hapşırıyorum falan. biraz baskı hissediyorum rahim ağzında o zaman ama kendi doktorum korkulacak bişi yok dediği için rahatım şükür canım benim. kendini kasma öksürücem falan diye. çok rahatsız ediyosa seni alerji doktorla konuş ona göre hafif ilaç verir belki

Benimde kanamam varken, dikkatli ol demişti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…