Canimm ne mutluu bi his di mii :))Merhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik :) kızımız olacak inşallah :)
Evet ya zaten sürekli rüyamda kız görüyordum 12. Haftada kız gibi demişti bugün kesin kız dedi bayilacaktim heyecan dan :)Canimm ne mutluu bi his di mii :))
Allah saglikli bir omur nasip etsin kizina. Benim de kizim olacAk.
Yeni yaşın bebişinle harika geçsinMarV-el canım benide listye eklermisin 27 yaşındayım hatta bugün girdim ilk bebeğim olcak inşallah
kayserideyim 28.10.2016 muhtemel doğum çalışmıyorum cinsiyet belli değil şimdilik canım
Aynen bence de burada haberleşmek iyi geliyorBen de öyle yaabi haftaiçi okuldayken girmiyom,bazen öğlen arasında ya da boş dersimde fırsat bulursam giriyom yine,iyi değil ama hamiş olmayanlarla da bu heyecan yaşanmıyor ki
Canim bende de tutmadi cini rusu butun belirtiler erkekti ilk gebeligimden farkliydi biraz karin sekli aserme hepsi yalan Bir tek rabbim biliyor isteHadi ya hicbiri tutmadi demek vayyy :)))
Aaaa az once esime sordum ne koyalim ismini diye ilk kizim Nisa Nil di buda inci olsun dedi tesadufe bak rabbim kucagimiza da aldirsinMarV-el merhabalar canım. Beni de eklersen sevinirim. 31 yasindayim. Samsunluyum ama Istanbul'da yaşıyorum. Ilk çocuğum. 14+2 haftalik.
Kızım olacak Allah izin verirse. Ismini de İnci koyacağız :))
yok cnm ikinci birtanede oglum var 2.5 yasinda o yuzden daha erken hissediyorum sizde yavas yavas baslarsiniz hissetmeye allahin izniyleSelam canim
Ilk hamileligin mi :)
Benim ilk oldugu ici henuz tik yok
Cnm biz de erkekse Emir düşünüyoruz mutku oldum yazdığını okuyunca :)
aaa ne güzell :)) Kız ismi zaten bulamamıştık erkek olunca hemen Emir dedik zaten :))
daha değil yaa, bende nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışı belli oluyo gibi kıpır kıpır ama onlar bizim kalp atışlarımızmış, öyle dedi doktor ısrarla sordum bide ben güldü kadıncağız :)
evet dün babet giymiştim şirkette soğuktu ilk geldiğimde hemen ağrıdı. sonra ısınınca geçti. bir de yorulmaya hiç gelmiyorum biraz fazla çalışayım hemen sancı giriyor. bir de benim alerjik öksürüğüm var bu mevsimde coşuyor. şimdi öksürdükçe karnımı tutuyorum yoksa kramp gibi ağrı giriyor özellikle geceleribende normalde yazın bile yatak çoraplarımla yatarım ama cumartesi çorapsız dolandım biraz hemen ağrıdı karnım, çorap üstü patik yaptım akşam rahatlattı biraz. bağırsaklardan dolayıda olabiliyo bide gaz sancısıda olabiliyo. kendini sıcak tut biraz özellikle ayaklarını ama sıcak su torbası koyma sakın karnına ayaklarına olabilir
Günaydınn, evet aksırma, tıksırmı, hapşurma ,öksürme özellikle düşük tehlikesi olanlar, kanama geçirmiş/geçiriyor olanlar için tetikleyiciymiş.. Çok dikkat etmelisin canımevet dün babet giymiştim şirkette soğuktu ilk geldiğimde hemen ağrıdı. sonra ısınınca geçti. bir de yorulmaya hiç gelmiyorum biraz fazla çalışayım hemen sancı giriyor. bir de benim alerjik öksürüğüm var bu mevsimde coşuyor. şimdi öksürdükçe karnımı tutuyorum yoksa kramp gibi ağrı giriyor özellikle geceleri
iyice delirdik hissetcez diye :))) ben de dün karnımı içime çektim baya içeri girdi karnım ay bu göbek mi bebek mi bilemedim.
evet dün babet giymiştim şirkette soğuktu ilk geldiğimde hemen ağrıdı. sonra ısınınca geçti. bir de yorulmaya hiç gelmiyorum biraz fazla çalışayım hemen sancı giriyor. bir de benim alerjik öksürüğüm var bu mevsimde coşuyor. şimdi öksürdükçe karnımı tutuyorum yoksa kramp gibi ağrı giriyor özellikle geceleri
Benimde kanamam varken, dikkatli ol demişti doktorum.valla ben kilo aldım heralde dedim çünkü karnım çıktı iyice ama dr kontrolünde aynı çıktım e bu ne dedim doktora rahim genişlediği için bebek yer yapıyo kendine dedi :) yani bebekmiş o göbek değilmiş
tüp bebek transferinden sonra doktorum bana öksürmekle tıksırmakla bebek düşmez demişti. hapşırıkta öksrükte taklacı güvercin oluyodur içerde annesi sadece :) bendede alerjik astım var tutucak diye aklım çıkıyo arada tek tük öksürüyorum hapşırıyorum falan. biraz baskı hissediyorum rahim ağzında o zaman ama kendi doktorum korkulacak bişi yok dediği için rahatım şükür canım benim. kendini kasma öksürücem falan diye. çok rahatsız ediyosa seni alerji doktorla konuş ona göre hafif ilaç verir belki
Süperr :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım.. Darısı bizlere, cinsiyet öğrenmemiş olanlara ...Merhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik :) kızımız olacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?