2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de öyle yaa bi haftaiçi okuldayken girmiyom,bazen öğlen arasında ya da boş dersimde fırsat bulursam giriyom yine,iyi değil ama hamiş olmayanlarla da bu heyecan yaşanmıyor ki
Aynen ben de ben de, okulda boş olduğumda anında telefondan buraya giriyorum.. Dediğin gibi hamile olmayanlarla bu heyecan yaşanmıyor ki..
Burada koskocaman bi aile olduk

kızlar ne zaman sizin acikcay @besyo_86 ?
MarV-el cuma öğrenicek.
@emelocco nptı ya yazmadı sanırım buraya drdan sonra
Can'ım benim Facebook grubuna yazdım sonra buraya bakmaya vaktim olmadı giremedim malum dış Çek'im yüzünden. Hemen yazıyorum ve Facebook grubuna da bekliyorum seni. Gittik herşey normal dedi. Dörtlü test için kan aldı. Diğer ay kontrole gittiğimizde organlarına bakılacakmış ayrıntılı ultrason olcak dedi. Günü bir kaç gün geri çıktı üzüldüm ama sağlıklı olsun da. Balık yiyemediğim için i mom verdi. Öyle Can'ım işte. Ya lütfen kusura bakma çok geç oldu cvp ((

Günaydın arkadaşlar önemli bir sorum var :)

Kan pıhtılaşması olan ya da olmadan kan sulandirici iğne ya da coraspin kullanan kimler var?
Doktorunuz ne zamann bırakacağınızi söyledi mi?

Benim testım yok önlem amaçlı kullanıyorum doktor 7. Ayda bırakırız dedi diger bi doktor 4. Ay demisti ama korkuyorum ya bişi olursa diye

BENDE ÖNLEM AMAÇLI KULLANIYORUM DOĞUMA KADAR KULLANACAĞIM

BENDE ÖNLEM AMAÇLI KULLANIYORUM DOĞUMA KADAR KULLANACAĞIM
Canım bebeğinin boyu kilosu nasıl iyi diyordur muhakkak doktor. Başka bir konuda bir arkadaş yazdı ki pıhtılaşması yokmuş ve kullanmış bebeğe giden kan ince oldugu icin kilosu ve boyu az doğmuş 37. Haftada
Senin düşüğün mu var cnm doktorun bu konuda ne diyor?
Doğumdan ne kadar önce bırakılmalı acaba ?
İğne mi coraspin mi kullanıyorsun?
Çok soru sordum kusura bakma . Kontrole 2 hafta var benim aklımda deli sorular :)

Ben hamile oldugumu ögrendigimden beri enox kan sulandirici igne kullaniyorum canim. Doguma kadar kullanicakmisim. Gobekten yapiliyor ama istersen kol yada bacaktanda yapabilirsin. Gobek acimiyor. Diger yerler cok aciyor. Aslinda ignenin kendisi çok yakiyor malesef

Canım benim de enox . Peki senin kan pıhtılaşması testin var mı? Benim yok ilk bebeğimin kalbi durduğu için önlem amaçlı kullanıyorum.

BEN 8.HAFTADA KESE GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDUM CANIM DÜŞÜKTE BAŞLAMIŞTI ZATEN DOKTORDA ÖNLEM AMAÇLI VERDİ 15.04.2016 DA GİTTİM 15+6 DA 132 GR 14 CM DEDİ...NORMAL DEDİ... DOĞUMA KADAR DA KULLANACAĞIM BEN BANA ÖYLE DEDİ CORASPİRİN KULLANIYORUM BEN ABLAMDA DOĞUMA KADAR KULLANMIŞTI PIHTILŞAŞMA VAR MI YOK MU BİLMİYORUZ BİZ

Teşekkürler cnm cevap için.
Ben coraspin ve 1 gun arayla kan sulandirici iğne kullanıyorum. Belki iğneyi bırakır coraspine devam ederim bakalım doktor ne diyecek ama korkuyorum ister istemez.

Canım benim de enox . Peki senin kan pıhtılaşması testin var mı? Benim yok ilk bebeğimin kalbi durduğu için önlem amaçlı kullanıyorum.
Canim benim ilk gebeligimde kalbi durdu, ikinciside düştü o yuzden tedbir amacli kullaniyorum ve benim yatak istirahati zorunlulugum var malesef. Progestan jelde kullaniyorum. 3 doktora sordum ignebl mecbur dediler

canım bana test yapılmadı ama tüp bebek doktorum 16. hafta bitene kadar kullan dedi. kadın doğumcum önlem olsun diye 32.haftaya kadar kullanıyoduk ama yönetmelik değişti, tüp bebek doktorun ne dediyse öyle kullan dedi. aslında ikiside birbirini tanıyo benim öyle bi avantajım var.bide birbirleriyle çelişkili ifade vermediler neyseki. şu an sadece kadın doğumcuma gidiyorum tüp bebek doktoruyla kalp atışını duyunca vedalaştık ama bişey olursa yine ararım onu

aaaaa doğru bebek yer yapıyor gerçi bugün giydiğim pantolondan sanırım karnım baya çıktı :) öksürük korkutuyordu ama rahatladım biraz gerçi sen de öyle deyince. resmen karnımı tutunca ağrımıyor diğer türlü sarkıyor gibi ağrıyor

Canim benim ilk gebeligimde kalbi durdu, ikinciside düştü o yuzden tedbir amacli kullaniyorum ve benim yatak istirahati zorunlulugum var malesef. Progestan jelde kullaniyorum. 3 doktora sordum ignebl mecbur dediler
Rabbim bebeklerimizi korusun ins cnm.
Her gün mü İğnen? Benim 1 gun arayla .
Test olmadığı için endişeliyim ikinci gittiğim doktor test yoksa bırak 4. Ayda demişti ama ilk bebeğimin 10. Haftada kalbi durmuştu bu yüzden korkuyorum. İkiz bir de benim.. ben de progestan içiyorum.

ayyy hissedilmez diyorlar ama belki de hissetmişsindirrr :) eminim çok güzel bir duygudur heyecanla bekliyorum ben de :) oyyyy yerizznları yeeerrr

Canim ben Allahim korusun bebeklerimizi. Devam et diyorsa devam et sakin birakma bence. Ben hergun yapiorum igneyi, kendi doktorun ne diyorsa onu yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…