2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim 5 aylık kaybım var bana her ikisinden de verdi Dr,ama aslında test sonuçlarına göre gerek yokmuş,heterezigot taşıyıcıymışım ki Türk toplumunda çok yaygınmış.Ben kullanıyorum canım,kullanmaya da bir aksilik olmadıkça devam edicem,bilmiyorum ne zaman bıraktırcağını.Ve evet ben de korkuyorumbırakırsam bişey olursa diye...
O arkadaşın doğumdan sonra düşük kilolu boylu bebeği ile ilgili o çıkarımı kendi mi yapmış? yoksa dr'u sebebin iğne-Coraspin olduğunu söylemiş?

kızla tabikide geçmişte yaşadıklarınız çok önemli insan kolay atlatamaz yaşananları Rabbim yar ve yardımcınız olsun ancak ne olduysa oldu şu an çok şükür tekrar hamilesiniz ve riskli haftaların çoğu geçti artık şükürler olsun. her zaman dua ve aileniz yanınızda olsun inşallah, onlar olmasa ben napardım bilmiyorum bu dönemlerde. tüp bebekte gerçekten zorlandım kendime iğneler yaptım vs zorlu süreçler az çok sizde biliyosunuzdur. şimdi hamile olmak benim için süpriz olmadı çünkü bebeğimi transfer ederken bende ultrasondan izledim ve koydukları anda artık hamileyim dedim kendi kendime. insan garip hissediyo görünce belkide bu rahatlığım o yüzden bilmiyorum. tabikide heyecanlanıyorum her doktor kontrolünde, tabikide en ufak bişey hissettiğimde noldu acaba diye kırkbin tilki dolaşıyo aklımda ama sonra kendi kendime diyorumki ya doktora git ya rahat bırak şu çocuğu strese sokma şimdiden. acil diye 1 kere gittim doktora ondada acı hissettiğim için şükürler olsun başka bir aksiyon olmadı ama insan içinde yaşayan canlıyı bildiği sürece rahat olamıyormuş, heleki siz birde neler atlattınız. hepimiz güçlü kadınlarız ve bebeklerimizi sağlıkla alacağız Allah'ın izniyle kucaklarımıza, sonra onlarda arkadaş olurlar belki bellimi olur :) hepinizi seviyorum kızlar. karınlarınızı sevin benim yerime, teyzoşu öpüyo kuzularınızı. öyle içimden geldi yazmak bazen ihtiyaç duyarım ben size denk geldi kusura bakmayın uzattım biraz :)

canım yaa :) cok güzel yazmışsın :) sen de bebişini bizim yerimize sev teyzoşlar seni çok seviyor de :) rabbim bizi sagsalim kavuştursun onlara inşallah :)

Allah yardımcımız olsuncnm. Birdaha yaşatmasın o acıyı. Sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.
2 hafta sonra kontrolüm detaylıca konusucam. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah

Canımkaybın neden olmuştu?

Benimde ayni canim kusarken elimden birsey gelmiyor birde uyurken hizli mi donuyorum bilmiyorum. Dun gece progestani ictim aninda midem bulandi neler cektim kusmamak icin. Emin olamadim kusarsam tekrar hap icmelimiyim icmemelimiyim. Dua ettim hep cok aukur bir anda durdu bulanti.Annen falan yakin mi canim vu surecte biri kaldi mi ?

Sagol canim. Seninde oldu yani :/ insallah canim insallah. Pazartesi gidicem tekrar doktora insallah bu sefer yok olur o kanama Ikili test yaptirdin mi canim ? Ve cinsiyet tahmininde bulundu mu :)

Ben defter aldım:)ama yamadım daha:)) yazıcam ama kararlıyım:)Evet ben boydan ve yandan çekmeye başlıcam foto,ona da daha başlamadım
Dnr'da güzel defterler oluyor,oraya baksana

O defteri bir gece bende dusundum :) ama sonra fazlaca ince dusunup simdi zaman var yazicam ya ikinci cocugunda zaman bulamazda yazamazsam gibi dusuncelerle evlat ayrimi.yapmamak icin vazgectim fazla detayci dusundum ama :))
Fotograf olayinida 9. Haftada cekmistim oyle cok.ozenli degil ama elim karnimda falan iste :) birde haftasonu dogum gunumdu pastayla yine ayni.pozlari verdim bu kadar birde forolarda da belli benim gobek onden gidiyor ya :/ 1 kilo aldim ama sanki cok daha cokmus gibi gobek :)

Bunu sorayım cnm

17.-23. Haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum.En yaygını 20.hafta:) ona göre ayarla bence canım

Ben defter aldım:)ama yamadım daha:)) yazıcam ama kararlıyım:)Evet ben boydan ve yandan çekmeye başlıcam foto,ona da daha başlamadım
Dnr'da güzel defterler oluyor,oraya baksana
bi kadın buldum insta da. kısa tşört giymiş tütü etek giymiş göbeği açıkta çekmiş fotolarını çok tatlı olmuş. ben de öyle düşünüyorum. deftere her ay bebeğin fotosunu da koyabiliriz hem :)

Ben de yazmadım henüz hiç bir şey. Ne yazdım ne aldım. 6. Ayın içinde alışveriş yaparız diyorum. İnsallah sorunsuz geçer hamilelik ve sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. :)
aynen ben de bişi almadım, endişeden mi yoksa beklemekten mi bilmem ama daha erkenmiş gibi geliyor alışveriş için. ama yazmak istiyorum.

ben kendim çekiyorum karnımı sonra birliştiricem inşallah hepsini :) günlükte aklıma geldikçe yazıyorum ama bilgisayarda benimki günlük tutamam pek :)
pc de düşündüm ama sonra nasıl birleştircem çocuğa hatıra kalmaz dedim vazgeçtim. gerçi onun da programları var artık yazdıklarını defter yapabiliyorsun

17.-23. Haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum.En yaygını 20.hafta:) ona göre ayarla bence canım
canım hastanenin kuralı o, daha erken yapmıyorlar. Birde şimdi biraz araştırdım, 20. haftadan sonra kalp daha iyi anlaşılıyormuş. oyüzden onlar ne derse o bakalım 23. haftada gideceğim.

Ayy günlük tutmayı ben de istiyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum. Misal (son adet tarihime göre 8 haftalık oldun diye doktora gittim ama doktor 5 haftalık geç döllenme olabilir dedi) falan gibi mi yazıcam

pc de düşündüm ama sonra nasıl birleştircem çocuğa hatıra kalmaz dedim vazgeçtim. gerçi onun da programları var artık yazdıklarını defter yapabiliyorsun
ben çıktı alıcam kenarlarından delip defter gibi yapıcam kurdele ile birleştiricem gibi fikirler var aklımda. fotolarıda video yapmayı planlıyorum basit programlarda var herkesin yapabileceği ama bn photoshop biliyorum biraz uğraşıcam son aylarda evde olunca başka türlü vakit geçmez tahminen yaa :)

Canim benim inan okurken sonunda yuzumde tebessum belirdi. Haklisin, bende cok kafama takiyorum ama oyle yada boyle doktora gidene kadar sabredicem. Niye bebeimi strese sokuyorumki. Haklisin bence. Bebikimi sevdim senin icin buarada :))

Ayy günlük tutmayı ben de istiyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum. Misal (son adet tarihime göre 8 haftalık oldun diye doktora gittim ama doktor 5 haftalık geç döllenme olabilir dedi) falan gibi mi yazıcam
ben onunla konuştuklarımı, doktor kontrolünde neler olduğunu falan yazıyorum. bazende arkadaşlarımla konuştuklarımı yazabiliyorum teyzen bunu dedi senin için falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…