Pudra sür üstüne,çekbenim daha hiç yok fotoğrafım ya açayım göbeğimi de çekeyim hemenay tüylerim de siyahlaştı baya
Pudra sür üstüne,çekçok yakından çekmezsen belli olmaz:)
bizim tüp bebek olduğunu saklamadık yakınlardan herkes bişi söyledi hiç birini dinlemedim valla doktorum ne derse o. önce bitkiseli deneseydiniz boşuna ilaç kullanmayın vs vs bir sürü şey diyen oldu. ortada tahlil sonuçları var neyi deneyipte moralimi bozıyımki? kendi doktorun seni daha iyi tanır, acildeki ne bilicekmiş ne yaşadığını ne hissettiğini uyuz oluyorum öyle kötü şeyler söyleyip kafa karıştıran doktorlara. benim doktorum bişiler yolunda gitmesede o kadar güzel anlatıyoki paniklemiyorum hiç. ilk sonuçlar çıkınca tüp bebek derken bile üzülme çok gelişti tedavi yöntemleri demişti falan hatta doktorumuda o önermişti ona git diye tanıyolarmış birbirlerini çok memnun kalmıştım tüp bebek doktorumdanda :)ayyyyy canım benim yaaaa ne güzel yazmışsın valla çok rahatladım. ya aslında ben de rahat sayılırım ama biri bir şey söylüyor acaba mı diyorum. dediğin gibi biz rahat olursak onlar da rahat olur. benim de geçen hafta ağrım vardı nöbetçi dr a gittim saçma sapan şeyler söyledi ama hiç güvenmedim ve kafamı rahatlattım perşembe günü kendi doktoruma gitcem iyice rahatlarım artık. ağrım oluyor dinleniyorum biraz sıcak tutuyorum sonra geçiyor. demek ki benimki ağrılı olacak diyorum. kusma vs yok. bu va rne yapayım artık :)
Doktordan sonra yazarsin canim :) bakalim cinsiyet ile ilgili birdey diyecek mi :)Bugün gideceğim canım:))
Ben acmadan cekiyorumbenim daha hiç yok fotoğrafım ya açayım göbeğimi de çekeyim hemenay tüylerim de siyahlaştı baya
Canim benide etiketle lutfen :) cvplari okumaliyimTamam cnm henüz yazmadı. Doktorlarımız a bunu soralım gittiğimizde. Liste yapıyorum soruları ben yoksa unutuyorum. :)
aynen iyi fikir kalın defter gibi de yapıyor bazı siteler onlara da bakabilirsin belki ben de öyle yaparımben çıktı alıcam kenarlarından delip defter gibi yapıcam kurdele ile birleştiricem gibi fikirler var aklımda. fotolarıda video yapmayı planlıyorum basit programlarda var herkesin yapabileceği ama bn photoshop biliyorum biraz uğraşıcam son aylarda evde olunca başka türlü vakit geçmez tahminen yaa :)
ben malesefki birazcık tüylüyüm ama şimdi siyahlaşınca pek fena oldu :)))Doktordan sonra yazarsin canim :) bakalim cinsiyet ile ilgili birdey diyecek mi :)
Ben acmadan cekiyorumacarak cekmem tuy konusunda benimde karnimda tuylenme oldu :/ normalde kolumda gobegimde hic kil yoktur benim ama bir kac haftadir gobegim ayri alemde :/ sonradan dokulur mu acaba kendinden :/ birdeyde surmuyorjm o yuzden cikti da diyemiyorum
Ayy günlük tutmayı ben de istiyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum. Misal (son adet tarihime göre 8 haftalık oldun diye doktora gittim ama doktor 5 haftalık geç döllenme olabilir dedi) falan gibi mi yazıcam
Tamam cnm bizde doktora gittiğimizde soralım. Henüz cvp gelmediCanim benide etiketle lutfen :) cvplari okumaliyim
İlahi
O defteri çocuğuna vereceksin ileride,ona göre yaz bence
İşte ben de çocuk bunları anlamaz diye dedim zaten, onun dısında da yazacak pek bişey yok, hareketleri bi hissetmeye başlasam muhakkak olurçocuğuma hatıra olarak vereceğim ben bunları okumaktan pek haz etmeyebilir duygularımı filan yazayım diyorum. yazım da bir çirkindir ki çocuk nasıl anlayacaksa
ay ne güzel doktor benimki de dik ve net konuşarak güven veriyor ama tavrını pek sevmiyorum.bizim tüp bebek olduğunu saklamadık yakınlardan herkes bişi söyledi hiç birini dinlemedim valla doktorum ne derse o. önce bitkiseli deneseydiniz boşuna ilaç kullanmayın vs vs bir sürü şey diyen oldu. ortada tahlil sonuçları var neyi deneyipte moralimi bozıyımki? kendi doktorun seni daha iyi tanır, acildeki ne bilicekmiş ne yaşadığını ne hissettiğini uyuz oluyorum öyle kötü şeyler söyleyip kafa karıştıran doktorlara. benim doktorum bişiler yolunda gitmesede o kadar güzel anlatıyoki paniklemiyorum hiç. ilk sonuçlar çıkınca tüp bebek derken bile üzülme çok gelişti tedavi yöntemleri demişti falan hatta doktorumuda o önermişti ona git diye tanıyolarmış birbirlerini çok memnun kalmıştım tüp bebek doktorumdanda :)
ben de babasını filan çekiştiririm diye korkuyorumİşte ben de çocuk bunları anlamaz diye dedim zaten, onun dısında da yazacak pek bişey yok, hareketleri bi hissetmeye başlasam muhakkak olur
ben de babasını filan çekiştiririm diye korkuyorumbaban beni üzdü bebeğim bugün hahaha
ben zaten sabırsız bi insanım gelemem bide öyle bitkiseli dene bekle falan çok şükür :)ay ne güzel doktor benimki de dik ve net konuşarak güven veriyor ama tavrını pek sevmiyorum.
ama dediğin gibi başka doktorlara sinir oluyorum. zaten hep korkuyordum gitsem abuk subuk bişey der diyordum mecburen gittim. sen de iyi yapmışsın deneyip beklemeye ne gerek var bak bebişin 3 aylık oldu şimdi
aaa öyle mi canım... benim çevremde hiç yok Emir hiç bir fikrim yok o yüzden :) Bakalım kısmet :)kızlar eminmisiniz Emir isminden? kardeşim dahil ne kadar Emir tanıdıysam hepsinin çocukluğu fena yaramaz geçti, nacizane uyarıda bulunmak istedim :)
hııı bunu hiç duymamıştım.acaba sağlık ocaklarında yapıyorlar mı bu testi yoksa özel hastanelerde mi yapıyorlar.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.biz kötü düşünmeyelim ama yapmamız gereken bir şey varsa peşine düşüp yapalım.Çok sevinirim cnm. Bunu merak etmemin nedeni bir arkadaş şunu yazmış kan pıhtılaşması konusunda şunu yazmış.
Evet, bebeğim doğdu. En son iğneyi doğumdan 24 saat önce yaptım. Doktorum, doğumdan sonra da en az 6 hafta daha yapmak zorundasın diyordu... Fakat ameliyattan sonra yanıma gelip bir daha sakın yapma, tamamen unut dedi. Çok kan kaybettim, kesinlikle pıhtılaşma sorunum olmadığını ameliat yaparken anladı. Bir şüphe üzerine verilmişti zaten, fakat hamileliğim boyunca belki 200 iğne yaptım... Bebişim de etkilendi, ona giden kan cok ince oldugu icin sadece 2670 gr ve 45 cm doğdu... Testi yapmadan asla ve asla Clexane yapmayın demek isterim fakat gerçekten pıhtılaşma sorunu varsa İğneyi yapmak şart. Test pahalıdır ve sonuçlar inanılmaz geç geldiği için hamile kalmadan önce yapılmalı.
İşte bu yüzden korktum cnm ben
Ben enox 0.4 kullanıyorum
Pahalı bir test cnm araştırma hastanesinde ve özellerde yapılır. Kendi doktorlarımız a bir soralım önce cnm. Panik yapmayalım kesin bişi yok sonuçta ama soralım ki içimiz rahat etsin ben kontrolümde sorucam siz de sorun bilgi alışverişinde bulunalım:) Rabbim bebeklerimizi korusun inshııı bunu hiç duymamıştım.acaba sağlık ocaklarında yapıyorlar mı bu testi yoksa özel hastanelerde mi yapıyorlar.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.biz kötü düşünmeyelim ama yapmamız gereken bir şey varsa peşine düşüp yapalım.
cnm benim bildiğim de üniversite hastaneleri yapıyor sanırım, özeller de yapıyordur artık. çok yaygın bu olay duyduğum kadarıyla.. ben yaptırmadım inş öyle bi sıkıntı olmaz.hııı bunu hiç duymamıştım.acaba sağlık ocaklarında yapıyorlar mı bu testi yoksa özel hastanelerde mi yapıyorlar.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.biz kötü düşünmeyelim ama yapmamız gereken bir şey varsa peşine düşüp yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?