2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bizim tüp bebek olduğunu saklamadık yakınlardan herkes bişi söyledi hiç birini dinlemedim valla doktorum ne derse o. önce bitkiseli deneseydiniz boşuna ilaç kullanmayın vs vs bir sürü şey diyen oldu. ortada tahlil sonuçları var neyi deneyipte moralimi bozıyımki? kendi doktorun seni daha iyi tanır, acildeki ne bilicekmiş ne yaşadığını ne hissettiğini uyuz oluyorum öyle kötü şeyler söyleyip kafa karıştıran doktorlara. benim doktorum bişiler yolunda gitmesede o kadar güzel anlatıyoki paniklemiyorum hiç. ilk sonuçlar çıkınca tüp bebek derken bile üzülme çok gelişti tedavi yöntemleri demişti falan hatta doktorumuda o önermişti ona git diye tanıyolarmış birbirlerini çok memnun kalmıştım tüp bebek doktorumdanda :)

Bugün gideceğim canım:))
Doktordan sonra yazarsin canim :) bakalim cinsiyet ile ilgili birdey diyecek mi :)
benim daha hiç yok fotoğrafım ya açayım göbeğimi de çekeyim hemen ay tüylerim de siyahlaştı baya
Ben acmadan cekiyorum acarak cekmem tuy konusunda benimde karnimda tuylenme oldu :/ normalde kolumda gobegimde hic kil yoktur benim ama bir kac haftadir gobegim ayri alemde :/ sonradan dokulur mu acaba kendinden :/ birdeyde surmuyorjm o yuzden cikti da diyemiyorum

aynen iyi fikir kalın defter gibi de yapıyor bazı siteler onlara da bakabilirsin belki ben de öyle yaparım

ben malesefki birazcık tüylüyüm ama şimdi siyahlaşınca pek fena oldu :)))

Ayy günlük tutmayı ben de istiyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum. Misal (son adet tarihime göre 8 haftalık oldun diye doktora gittim ama doktor 5 haftalık geç döllenme olabilir dedi) falan gibi mi yazıcam
çocuğuma hatıra olarak vereceğim ben bunları okumaktan pek haz etmeyebilir duygularımı filan yazayım diyorum. yazım da bir çirkindir ki çocuk nasıl anlayacaksa

İlahi
O defteri çocuğuna vereceksin ileride,ona göre yaz bence

çocuğuma hatıra olarak vereceğim ben bunları okumaktan pek haz etmeyebilir duygularımı filan yazayım diyorum. yazım da bir çirkindir ki çocuk nasıl anlayacaksa
İşte ben de çocuk bunları anlamaz diye dedim zaten, onun dısında da yazacak pek bişey yok, hareketleri bi hissetmeye başlasam muhakkak olur

ay ne güzel doktor benimki de dik ve net konuşarak güven veriyor ama tavrını pek sevmiyorum.
ama dediğin gibi başka doktorlara sinir oluyorum. zaten hep korkuyordum gitsem abuk subuk bişey der diyordum mecburen gittim. sen de iyi yapmışsın deneyip beklemeye ne gerek var bak bebişin 3 aylık oldu şimdi

ben zaten sabırsız bi insanım gelemem bide öyle bitkiseli dene bekle falan çok şükür :)

hııı bunu hiç duymamıştım.acaba sağlık ocaklarında yapıyorlar mı bu testi yoksa özel hastanelerde mi yapıyorlar.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.biz kötü düşünmeyelim ama yapmamız gereken bir şey varsa peşine düşüp yapalım.

Pahalı bir test cnm araştırma hastanesinde ve özellerde yapılır. Kendi doktorlarımız a bir soralım önce cnm. Panik yapmayalım kesin bişi yok sonuçta ama soralım ki içimiz rahat etsin ben kontrolümde sorucam siz de sorun bilgi alışverişinde bulunalım:) Rabbim bebeklerimizi korusun ins

cnm benim bildiğim de üniversite hastaneleri yapıyor sanırım, özeller de yapıyordur artık. çok yaygın bu olay duyduğum kadarıyla.. ben yaptırmadım inş öyle bi sıkıntı olmaz.

Kizlar İstanbul Avrupa Yakasinda bana önericeginiz bi hastane varmi? Haftaya İstanbula gidicem, orda olucam uzun birsure. İyi bi doktor bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…