2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ayyyyy canım benim yaaaa ne güzel yazmışsın valla çok rahatladım. ya aslında ben de rahat sayılırım ama biri bir şey söylüyor acaba mı diyorum. dediğin gibi biz rahat olursak onlar da rahat olur. benim de geçen hafta ağrım vardı nöbetçi dr a gittim saçma sapan şeyler söyledi ama hiç güvenmedim ve kafamı rahatlattım perşembe günü kendi doktoruma gitcem iyice rahatlarım artık. ağrım oluyor dinleniyorum biraz sıcak tutuyorum sonra geçiyor. demek ki benimki ağrılı olacak diyorum. kusma vs yok. bu va rne yapayım artık :)

Kanda DnA testi güzel çıktı 20 mayısta dopler yapacak hormonlar düşk olduğu için bebek aspirinine başladı İnşallah sorunduz devam eder hepimiz için

benimde kan tahlili yapılmadan 6.haftada claxene kullanmaya başladım 2 günde 1 vuruluyorum iğneyi doktorum önlem amaçlı kullanmam gerektiğini söyledi ne zaman bırakıcağımı daha konuşmadık bende sormadım her gittiğimde elimde kalan ilaçları söylüyorum kullanmaya devam edeyimmi diye soruyorum kullanmaya devam et dedi yeterki bebeğim iyi olsun doğuma kadar kullansamda olur. clexane iğneyi ilk yaptırmaya başladığımız zaman sağlık kabininde yaptırıyordum ilk kutuyu orda vurdurdum hep gide gele gide gele kocamda görerek öğrendi nasıl vurulacağını artık o vuruyor kolumdan vuruluyorum. bu 3.yada 4.kutum olucak hala kullanıyorum.

Canım Allah yardımcımız olsun benimde 1 gun arayla. Benim merak ettiğim kan pıhtılaşması testi olmadan iğne ve coraspin kullanmak bebeğin gelişimini etkiler mi? Bunu sorabilir misin doktoruna.

Canımkaybın neden olmuştu?
Bilemiyoruz maalesef.Bebeğim çok sağlıklıydı,testler kontroller hep pozitifti.En son bi prof perinatalog'a gitmiştik 18.haftamızda o da yarim saat 40 dark detayli usg yapmisti,tibbin el verdigi imkankarla saglikli bir bebek diyebiliriz demisti.RAporlarini da sakliyordum,sonrasinda bebegimizi ege univ.'e goturdu esim,otopsi yapildi,ani kalp durmasi dediler,sebep yok baska.Perinatalog bizim de genetik testler yaptirmamizi soyledi,esimle onlari da yaptirdik,hic bir sey cikmadi.En son kotu sans dedi dr,olabiliyor dedi.38.hafatasinda da kaybedenler var dedi.Zor zamanlardi,gecti.Rabbim bizi beterinden korusun evlat acisiyla sinamasin insallah.Ve insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza alir buyutebiliriz sorunsuz,sağlıkla

Bugün gideceğim canım:))

Amin cnm aminnnnnnn

Bugün gideceğim canım:))
Canım doktoruna sorar mısın kan pıhtılaşması olmadan kan sulandirici iğne ve coraspin kullanmak bebeğin gelişimini etkiler mi yani bebeğe giden kan incelince bu bebeğin boyunu kilosunu etkiler mi

Canım Allah yardımcımız olsun benimde 1 gun arayla. Benim merak ettiğim kan pıhtılaşması testi olmadan iğne ve coraspin kullanmak bebeğin gelişimini etkiler mi? Bunu sorabilir misin doktoruna.
bana doktorum iğneyi ilk verdiğinde bebeği canlandırıcak bu iğne demişti.bu perşembe akşam gidicem sorarım doktoruma ama gelişimini olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum öyle olsa doktorlar neden uzun süreli kullandırsın?eğer olumsuz bir şey olsaydı bu zaman kadar herhalde bir patlak verirdi çok şükür korkacağım bir şey olmadı bugüne kadar bir damla kan bile gelmedi kan sulandırıcı iğneyi kullanmama rağmen.hemde bebeğimi her gittiğimde kanlı canlı görüyorum çok şükür.hamilelikte kan pıhtılaşma oranı çok yüksek oluyormuş ve doğumdan sonra bile biz annelerin kanaması çok olacağı için olumsuz etkilemesin diye hamilelikte kullanımı uygun görülebiliyormuş.sağlık kabinindeki hemşire ilk gittiğim zaman o söylemişti kendiside hamileyken doğurana kadar kullanmış.maşallah sapasağlam bıcır bıcır kızı var allah sağlıklı ömür nasip etsin.bizim evlatlarımızıda sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.doktoruma sorduğumda yazarım burdan.

benim daha hiç yok fotoğrafım ya açayım göbeğimi de çekeyim hemen ay tüylerim de siyahlaştı baya

Çok sevinirim cnm. Bunu merak etmemin nedeni bir arkadaş şunu yazmış kan pıhtılaşması konusunda şunu yazmış.

Evet, bebeğim doğdu. En son iğneyi doğumdan 24 saat önce yaptım. Doktorum, doğumdan sonra da en az 6 hafta daha yapmak zorundasın diyordu... Fakat ameliyattan sonra yanıma gelip bir daha sakın yapma, tamamen unut dedi. Çok kan kaybettim, kesinlikle pıhtılaşma sorunum olmadığını ameliat yaparken anladı. Bir şüphe üzerine verilmişti zaten, fakat hamileliğim boyunca belki 200 iğne yaptım... Bebişim de etkilendi, ona giden kan cok ince oldugu icin sadece 2670 gr ve 45 cm doğdu... Testi yapmadan asla ve asla Clexane yapmayın demek isterim fakat gerçekten pıhtılaşma sorunu varsa İğneyi yapmak şart. Test pahalıdır ve sonuçlar inanılmaz geç geldiği için hamile kalmadan önce yapılmalı.

İşte bu yüzden korktum cnm ben
Ben enox 0.4 kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…