benim doktoruum 12+1 de yaptı ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normaldi yine de test yaptırdık kan ve idrar verdim özeşde olduğu için ertesi gün çıktı
benim doktoruum 12+1 de yaptı ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normaldi yine de test yaptırdık kan ve idrar verdim özeşde olduğu için ertesi gün çıktı
BEN CUMARTESİ USGYE GİDİCEM İKİLİ TEST İÇİN BİR GÜN ÖNCE KAN VE İDRAR YAPSAM OLUR MU ACABA BAŞKA HASTANEDE YAPTIRICAM CUMARTESİ SONUÇLARI ALIP KENDİ DOKTORUMA GİTMEK İSTİYORUM DA AYNI GÜN HEPSİ OLMAZ O ZAMAN ANLADIĞIM KADARIYLA
BEN CUMARTESİ USGYE GİDİCEM İKİLİ TEST İÇİN BİR GÜN ÖNCE KAN VE İDRAR YAPSAM OLUR MU ACABA BAŞKA HASTANEDE YAPTIRICAM CUMARTESİ SONUÇLARI ALIP KENDİ DOKTORUMA GİTMEK İSTİYORUM DA AYNI GÜN HEPSİ OLMAZ O ZAMAN ANLADIĞIM KADARIYLA
hayır en erken bir gün sonra çıkıyor devlette de zaten 10 15 gün sürüyor bildiğim kadarıyla ankara dışındaki özellerde nasıl oluyor bilmiyorum hastaneyi arayıp sorabilirsin
Canım çok geçmiş olsun. Kanama , sancı olmaması iyi, ama sen yine de doktora gitmeye çalışsan?
Benimde bi arkadaş 6 aylık hamileyken göbeğinin üzerine düşmüştü çok şükür hiçbir şey olmamıştı.
canim dr da acile bi git kalp atisini duy dedi offfya panik oldum ya bianda kendimi popo ustu bildum bi erkekhoca gordu hemen kaldirdi aniden kalkamadim da offf calismak zor ya drum heyet vermiyor dunyanin yolunu gider gelirim.
canim dr da acile bi git kalp atisini duy dedi offfya panik oldum ya bianda kendimi popo ustu bildum bi erkekhoca gordu hemen kaldirdi aniden kalkamadim da offf calismak zor ya drum heyet vermiyor dunyanin yolunu gider gelirim.
Herkese merhaba, arkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda hamileliğim boyunca hissetmediğim bulantıyı son 1 haftadır çok fazlasıyla hissediyorum çok halsizim bir hafta önce doktor decavit diye bi ilaç verdi onun etkisi varmıdır sizce yoksa bişeyler yolunda mı gitmiyor diye düşünüyorum
decavit yapmış olabilir bende içince 15 dk içinde inanılmaz bulantu ile birlikte kusuyorum. gece yatmadan hemen önce içmeye başladım o zaman sıkıntı olmadı
hayır en erken bir gün sonra çıkıyor devlette de zaten 10 15 gün sürüyor bildiğim kadarıyla ankara dışındaki özellerde nasıl oluyor bilmiyorum hastaneyi arayıp sorabilirsin
cnm benim bildiğim de üniversite hastaneleri yapıyor sanırım, özeller de yapıyordur artık. çok yaygın bu olay duyduğum kadarıyla.. ben yaptırmadım inş öyle bi sıkıntı olmaz.
inşallahhh böyle bir durum söz konusu değildr. benim önceden bir tane kürtajım bi tane de kimyasal geçirmişliğim var doktor o yüzden verdi sizinde var mı önceden kaybınız? zeynepzumra
cicekkokusu
valla bi araştır yinede derim. annem rüyasında görmüş oğlu olacağını adını emir koyacağını falan ama bilseydim koymazdım der hep :) internette falan araştırmak lazım
dün bakmıştım cnm anlamlarına karakter özelliklerine falan, özgür ruhlu olurmuş emirler :) bakıcaz artık %100 kesin değil zaten.
benim çok kuzenim var ve hepsi oğullarına çok güzel isimler koydular. bütün güzel isimler kapılmış gibi bize isim kalmamış gibi hissediyorum bu arada erkek ismi bulamayanlara tavsiye verebilirim
bu arada belki kızdır küçük bi ihtimal de olsa belli olmadan çok strese sokmayalım kendimizi