2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
MERHABA ANNİŞLER İKİLİ TEST YAPTIRAN VAR MI SÜREÇ NASIL OLUYOR 11+5TE YAPTIRICAM İŞLEM NE KADAR SÜRÜYOR KAN TESTİYLE BİRLİKTE

benim doktoruum 12+1 de yaptı ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normaldi yine de test yaptırdık kan ve idrar verdim özeşde olduğu için ertesi gün çıktı

benim doktoruum 12+1 de yaptı ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normaldi yine de test yaptırdık kan ve idrar verdim özeşde olduğu için ertesi gün çıktı
BEN CUMARTESİ USGYE GİDİCEM İKİLİ TEST İÇİN BİR GÜN ÖNCE KAN VE İDRAR YAPSAM OLUR MU ACABA BAŞKA HASTANEDE YAPTIRICAM CUMARTESİ SONUÇLARI ALIP KENDİ DOKTORUMA GİTMEK İSTİYORUM DA AYNI GÜN HEPSİ OLMAZ O ZAMAN ANLADIĞIM KADARIYLA

hayır en erken bir gün sonra çıkıyor devlette de zaten 10 15 gün sürüyor bildiğim kadarıyla ankara dışındaki özellerde nasıl oluyor bilmiyorum hastaneyi arayıp sorabilirsin

canim dr da acile bi git kalp atisini duy dedi offfya panik oldum ya bianda kendimi popo ustu bildum bi erkekhoca gordu hemen kaldirdi aniden kalkamadim da offf calismak zor ya drum heyet vermiyor dunyanin yolunu gider gelirim.

nasilsiniz kizlar ?kizlar 3lu test yapdiran var mi ya buna gerek var mi

canim dr da acile bi git kalp atisini duy dedi offfya panik oldum ya bianda kendimi popo ustu bildum bi erkekhoca gordu hemen kaldirdi aniden kalkamadim da offf calismak zor ya drum heyet vermiyor dunyanin yolunu gider gelirim.
Canım acil yakın mı? Hemen gitsen??? Gidince haber ver, merak ederim sizi.

decavit yapmış olabilir bende içince 15 dk içinde inanılmaz bulantu ile birlikte kusuyorum. gece yatmadan hemen önce içmeye başladım o zaman sıkıntı olmadı

hayır en erken bir gün sonra çıkıyor devlette de zaten 10 15 gün sürüyor bildiğim kadarıyla ankara dışındaki özellerde nasıl oluyor bilmiyorum hastaneyi arayıp sorabilirsin
sağol canım çok teşekkür ederim ilgin için cinsiyet ikili testte belli oluyor mu peki?

cnm benim bildiğim de üniversite hastaneleri yapıyor sanırım, özeller de yapıyordur artık. çok yaygın bu olay duyduğum kadarıyla.. ben yaptırmadım inş öyle bi sıkıntı olmaz.
inşallahhh böyle bir durum söz konusu değildr. benim önceden bir tane kürtajım bi tane de kimyasal geçirmişliğim var doktor o yüzden verdi sizinde var mı önceden kaybınız? zeynepzumra

cicekkokusu valla bi araştır yinede derim. annem rüyasında görmüş oğlu olacağını adını emir koyacağını falan ama bilseydim koymazdım der hep :) internette falan araştırmak lazım
dün bakmıştım cnm anlamlarına karakter özelliklerine falan, özgür ruhlu olurmuş emirler :) bakıcaz artık %100 kesin değil zaten.

benim çok kuzenim var ve hepsi oğullarına çok güzel isimler koydular. bütün güzel isimler kapılmış gibi bize isim kalmamış gibi hissediyorum bu arada erkek ismi bulamayanlara tavsiye verebilirim

bu arada belki kızdır küçük bi ihtimal de olsa belli olmadan çok strese sokmayalım kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…