hııı bunu hiç duymamıştım.acaba sağlık ocaklarında yapıyorlar mı bu testi yoksa özel hastanelerde mi yapıyorlar.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.biz kötü düşünmeyelim ama yapmamız gereken bir şey varsa peşine düşüp yapalım.
Pahalı bir test cnm araştırma hastanesinde ve özellerde yapılır. Kendi doktorlarımız a bir soralım önce cnm. Panik yapmayalım kesin bişi yok sonuçta ama soralım ki içimiz rahat etsin ben kontrolümde sorucam siz de sorun bilgi alışverişinde bulunalım:) Rabbim bebeklerimizi korusun ins
Kızlar görünce yazmak istedim. Tup bebek olduğu için clexan vermisti tup bebek doktorum. 12. Hafta gelince birak dedi. Etrafimda da pihtilasma yüzünden düşük yapan arkadaşlarım vardı. Sonra ameliyat olduğum profa gittim fakultenin yanı arastirmanin doktoru test versin de öyle bırakayım diye. Adam bana demesin mi düşük falan yaparsan bakariz Onlar için kolay tabi. Kanamam oluncada iğneyi bırak ben söyleyene kadar kullanma dedi.memorial hastanesinr gitmistim kanama başlayınca bende bizim hastanede pahalı özel labaratuar onereyim orda yaptir dedi. 250 tlye yaptırdım testi. Ve pihtilasmam çıktı. Perinatalog uzmanı prof başka birine gectim sonuclarimi görünce kanaman yoğun olduğunda kullaa sadece lekelenmeye dönerse tekrar basla luPahalı bir test cnm araştırma hastanesinde ve özellerde yapılır. Kendi doktorlarımız a bir soralım önce cnm. Panik yapmayalım kesin bişi yok sonuçta ama soralım ki içimiz rahat etsin ben kontrolümde sorucam siz de sorun bilgi alışverişinde bulunalım:) Rabbim bebeklerimizi korusun ins
Aa çok geçmiş olsun, bi belirti olmadığına göre inşallah bişey olmamıştır ama yine de bi doktor A gitseniz, çok mu uzakAz once bi distum kizlar popo ustu okulun merdiveninden baharlim ayakka i alti kayganmis ne bilim valla cok korktum. Kanama falan sanci yok ama ....bi de koy okulu gidecek dr da yok offf
Bir de moral olsun diye söylüyorum bi arkadaşım hamile olduğunu bile öğrenmeden yani çok minnacıkken tarlada yuvarlanmış ama hiçbir şey olmadı, Rabbim korur Allah ın izniyle ama yine de imkanları zorlayıp doktor A gidin benceAz once bi distum kizlar popo ustu okulun merdiveninden baharlim ayakka i alti kayganmis ne bilim valla cok korktum. Kanama falan sanci yok ama ....bi de koy okulu gidecek dr da yok offf
Açken daha net hissediliyor inşallah güzel bir duygu var olduğunu asıl şimdi hissediyor insanMaşallahhhdarısı bizlere, ordan annesine acıktım anneee diyor bebiş :)))
Ya benim bu ikinci olunca nasıl olduğunu anlıyorum ya içerden bişey tık tık vuruyor bildiğin içerden tekme yiyirsun ama nasıl anlatacam bilemiyorumkiBebeğini hisseden arkadaşlar,acaba bu bebeğin bulunduğu alanda içerden minik çimdiklenme,böyle çekilme gibi bir his olabilir mi????(keşke evet aynen öyle deseniz)
Aman allahım emirler efeler tam kelimesiyle bir tecemüllet abowwwwaaa öyle mi canım... benim çevremde hiç yok Emir hiç bir fikrim yok o yüzden :) Bakalım kısmet :)
çok geçmiş olsun tatlım fazla ayakta kalma dikkat et kendine dinlen Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah. gidebiliyosan bi uğra doktora yada revir varsa okulda bi stateskopla dinlesin bebişini hemşireAz once bi distum kizlar popo ustu okulun merdiveninden baharlim ayakka i alti kayganmis ne bilim valla cok korktum. Kanama falan sanci yok ama ....bi de koy okulu gidecek dr da yok offf
İnş cnm ah şu takmamayı bi başarabilsem. Benim sezeryan olacak kanama çok olursa diye korktum.zeynepzumra cnm o kadar kafana takma bende onlem amacli coraspin iciyorum kuzenimde kullandi igne onlem amacli ve tosun gibi bi kiz dogurdu bu bence nasip isi o bayan zaten ole doguracakmistir ple dusun yani
Kesinlikle araştırın bazı isimleri çocuklar kaldıramıyorum ve buna bağlı hareketlilik ve huysuzluk oluyormuş benimde oğlum var ve aynı doğduğu andan itibaren ne derdi bitti ne hastalığı ve ustune üstelik yerde gökte durmaz oğlum olursa dursun kızım olursa dursune koyacamcicekkokusu valla bi araştır yinede derim. annem rüyasında görmüş oğlu olacağını adını emir koyacağını falan ama bilseydim koymazdım der hep :) internette falan araştırmak lazım
Yumurtalık olduğunu nerden anladın benimde sağ kasigim agriyorBenim sol yumurtaligim agriyor kizlar normal mi bunu yaşayan oldumu bu haftalarda
Canım çok geçmiş olsun. Kanama , sancı olmaması iyi, ama sen yine de doktora gitmeye çalışsan?Az once bi distum kizlar popo ustu okulun merdiveninden baharlim ayakka i alti kayganmis ne bilim valla cok korktum. Kanama falan sanci yok ama ....bi de koy okulu gidecek dr da yok offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?