- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Evet cnm 10. Haftada kaybettim ilk bebeğimi kalbi durmuştuinşallahhh böyle bir durum söz konusu değildr. benim önceden bir tane kürtajım bi tane de kimyasal geçirmişliğim var doktor o yüzden verdi sizinde var mı önceden kaybınız?zeynepzumra
allah razı olsun canım bilgilendirdiğin için.hiç kan sulandırıcı iğneyi bu açıdan düşünmemiştim şimdi daha çok aklıma takıldı ben bi doktoruma sorayım ve testi hangi hastane yapıyor onuda araştırayım yaptırmayı isterim.ya ne demek düşük yaparsan bakarız demek kendimizi emanet ediyoruz doktorlara sözde ama bazı doktorlar gerçekten deney faresi olarak kullanıyor bizi hiç bizim açımızdan yaşadığımız travmayı düşünmüyorlar.kolay mı sanki olmadı hadi baştan dene olana kadar bekle psikolojik açıdan bide çök.allah iyi doktorlarla karşılaştırmayı nasip etsin.Kızlar görünce yazmak istedim. Tup bebek olduğu için clexan vermisti tup bebek doktorum. 12. Hafta gelince birak dedi. Etrafimda da pihtilasma yüzünden düşük yapan arkadaşlarım vardı. Sonra ameliyat olduğum profa gittim fakultenin yanı arastirmanin doktoru test versin de öyle bırakayım diye. Adam bana demesin mi düşük falan yaparsan bakariz Onlar için kolay tabi. Kanamam oluncada iğneyi bırak ben söyleyene kadar kullanma dedi.memorial hastanesinr gitmistim kanama başlayınca bende bizim hastanede pahalı özel labaratuar onereyim orda yaptir dedi. 250 tlye yaptırdım testi. Ve pihtilasmam çıktı. Perinatalog uzmanı prof başka birine gectim sonuclarimi görünce kanaman yoğun olduğunda kullaa sadece lekelenmeye dönerse tekrar basla lu
tekrar başla dedi. Belki testi yaptirmayip kullanmasam kaybedecektim bebeğimi. Ama sorun yoksa kullanmakta uygun değil. Normal doğumu falan etkiliyor iğne. Supheniz varsa biran önce yaptırın testinizi rahat edin. Kusura bakmayin çok uzun ve aklıma geldiği gibi yazdım. Yararli olmustur insalalh :)))
cnm allah korusun birşey olmaz ama yine de için rahat etsin diye gidebilirsin bence.. geçmiş olsun canım haber ver bizecanim dr da acile bi git kalp atisini duy dedi offfya panik oldum ya bianda kendimi popo ustu bildum bi erkekhoca gordu hemen kaldirdi aniden kalkamadim da offf calismak zor ya drum heyet vermiyor dunyanin yolunu gider gelirim.
Teşekkürler cnm cvp icin . İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. Rabbim cümlemize yardım etsin. Mayısta yaptırsam sonuç 1 ayda çıkar oyyyKızlar görünce yazmak istedim. Tup bebek olduğu için clexan vermisti tup bebek doktorum. 12. Hafta gelince birak dedi. Etrafimda da pihtilasma yüzünden düşük yapan arkadaşlarım vardı. Sonra ameliyat olduğum profa gittim fakultenin yanı arastirmanin doktoru test versin de öyle bırakayım diye. Adam bana demesin mi düşük falan yaparsan bakariz Onlar için kolay tabi. Kanamam oluncada iğneyi bırak ben söyleyene kadar kullanma dedi.memorial hastanesinr gitmistim kanama başlayınca bende bizim hastanede pahalı özel labaratuar onereyim orda yaptir dedi. 250 tlye yaptırdım testi. Ve pihtilasmam çıktı. Perinatalog uzmanı prof başka birine gectim sonuclarimi görünce kanaman yoğun olduğunda kullaa sadece lekelenmeye dönerse tekrar basla lu
tekrar başla dedi. Belki testi yaptirmayip kullanmasam kaybedecektim bebeğimi. Ama sorun yoksa kullanmakta uygun değil. Normal doğumu falan etkiliyor iğne. Supheniz varsa biran önce yaptırın testinizi rahat edin. Kusura bakmayin çok uzun ve aklıma geldiği gibi yazdım. Yararli olmustur insalalh :)))
Canım bende bayılıp düştüm ve gittim doktora şükür iyi bebeklerim. Sen de git için rahat etsincanim dr da acile bi git kalp atisini duy dedi offfya panik oldum ya bianda kendimi popo ustu bildum bi erkekhoca gordu hemen kaldirdi aniden kalkamadim da offf calismak zor ya drum heyet vermiyor dunyanin yolunu gider gelirim.
cnm sıkıntı olmamasına sevindimCan'ım benim Facebook grubuna yazdım sonra buraya bakmaya vaktim olmadı giremedim malum dış Çek'im yüzünden. Hemen yazıyorum ve Facebook grubuna da bekliyorum seni. Gittik herşey normal dedi. Dörtlü test için kan aldı. Diğer ay kontrole gittiğimizde organlarına bakılacakmış ayrıntılı ultrason olcak dedi. Günü bir kaç gün geri çıktı üzüldüm ama sağlıklı olsun da. Balık yiyemediğim için i mom verdi. Öyle Can'ım işte. Ya lütfen kusura bakma çok geç oldu cvp((
progestan çok mide bulantısı yapıyo canım doktor bana fitil olarak alabilirsin diyo ama fitil kullanıyorum şu an enfeksiyon için ve o bile 3 saat sonra tuvalette çok az erimiş şekilde geri geliyo yeterince itemiyorum sanırım bişey olacak diye o yüzden en azından ağızdan alınca biliyorun gittiğini :) ben hastanede yatarken hapı alıp 15 dakika sonra kustum ertesi gün doktora dedim neden söylemedin gece tekrar aldırırdık dedi bende sonra yine.evde kustum yarım saat sonra diye tekrar aldım 20 dakika sonra bidaha kustum sabaha kadar hap mı içeyim diyip bidaha almadım artık 5 dakika sonra kussamda almıyorum çünkü yine geri geliyo. bana 2 haftadır eşim bakıyordu pazar günü gorumcem geldi ünv de okuyan kardeşimin vizeleri bitti 1 hafta tatil o bakacak biraz bugün akşam gelcek haftaya annem babam gelcek bi şekilde idare ediyorlar :) senin var mı bakanınBenimde ayni canim kusarken elimden birsey gelmiyorbirde uyurken hizli mi donuyorum bilmiyorum. Dun gece progestani ictim aninda midem bulandi neler cektim kusmamak icin. Emin olamadim kusarsam tekrar hap icmelimiyim icmemelimiyim. Dua ettim hep cok aukur bir anda durdu bulanti.Annen falan yakin mi canim vu surecte biri kaldi mi ?
Sagol canim. Seninde oldu yani :/ insallah canim insallah. Pazartesi gidicem tekrar doktora insallah bu sefer yok olur o kanamaIkili test yaptirdin mi canim ? Ve cinsiyet tahmininde bulundu mu :)
allah korusun inşallah bu sefer sağlıklı olarak kucağımıza alırız.hani böyle durumumuz olduğundan dolayı kullandırıyorlardır.kötü düşünmücez öğrenelim burda birbirimize haber verelim.Evet cnm 10. Haftada kaybettim ilk bebeğimi kalbi durmuştuRabbim tekrarından korusun. Bu defa sağlıkla kucagimiza alalım bebeklerimizi inşallah.
sağol canım çok teşekkür ederim ilgin için cinsiyet ikili testte belli oluyor mu peki?
Koydukları güzel isimlerden birkaç öneri lütfeeennnnnnn, sen koyamazsın zaten belki bizler koyarız :)))dün bakmıştım cnm anlamlarına karakter özelliklerine falan, özgür ruhlu olurmuş emirler :) bakıcaz artık %100 kesin değil zaten.
benim çok kuzenim var ve hepsi oğullarına çok güzel isimler koydular. bütün güzel isimler kapılmış gibi bize isim kalmamış gibi hissediyorumbu arada erkek ismi bulamayanlara tavsiye verebilirim
bu arada belki kızdır küçük bi ihtimal de olsabelli olmadan çok strese sokmayalım kendimizi
Kesinleşti Cnm pipisini gördük bukez :))cnm sıkıntı olmamasına sevindimcinsiyet kesinleşti mi?
facebooka gelemem ben ya burda takılıyorum sadece :) burayı unutmayın :)
evet canım ondan dedim ben koyamıyorum size yardımcı olur belki.. hepsi de çift isim, yazıyorumKoydukları güzel isimlerden birkaç öneri lütfeeennnnnnn, sen koyamazsın zaten belki bizler koyarız :)))
ayyy sevindim cnm hayırlı olsun oğluşşşşKesinleşti Cnm pipisini gördük bukez :))
Eveett bence de birbirinden güzel isimler,,,evet canım ondan dedim ben koyamıyorum size yardımcı olur belki.. hepsi de çift isim, yazıyorum
Mert Eymen
Emre Çınar
Ali Kerem
Ömer Yiğit
Hazar Efe
Bence hepsi de birbirinden güzel
hadi ya :)) rabbim gönlündekini hayırlısıyla versinbenim doktorum 12+1 de erkek diye tahminde bulundu 15+6 da kız dedi bu hafta kesinleşecek
hadi ya :)) rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin
gözün aydın canım, hayırlı olsunnn :)Kesinleşti Cnm pipisini gördük bukez :))
ama söylemeden geçemiycem, 5 i de birbirinden yaramazEveett bence de birbirinden güzel isimler,,,
Bunu demeyeydin iyiydiama söylemeden geçemiycem, 5 i de birbirinden yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?