- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
görünüyor canım .Kizlar bende su an hamilelik takvimi gorunmuyorsiz gorebiliyor musunuz?
Demek ki o yuzden oldu benimde bulanti ama dedigin gibi fitildende itmeye korkar insan :/ evet birde o var surekli mi hap icecek insan :/ cok zor gercekten folik asitte bazi.aksamlar oyle yapiyor bana.oy canim masallah herkes tek tek geliyor ne guzel :) tabi Allah daha cok muhtac etmesin. Benim gecen haftadan beri kayinvalidem var ama persembe gidecek. Bi daha kimse yok bakacak. Annem baska sehirde ve calismaya basladi. Arkadas vs yemek yapsa desen herkes uzakta zaten mesafe olarak simdiden dusunuyorum haftaya nolacak diye. Insallah bu hafta kanama alani gecmis olurprogestan çok mide bulantısı yapıyo canım doktor bana fitil olarak alabilirsin diyo ama fitil kullanıyorum şu an enfeksiyon için ve o bile 3 saat sonra tuvalette çok az erimiş şekilde geri geliyo yeterince itemiyorum sanırım bişey olacak diye o yüzden en azından ağızdan alınca biliyorun gittiğini :) ben hastanede yatarken hapı alıp 15 dakika sonra kustum ertesi gün doktora dedim neden söylemedin gece tekrar aldırırdık dedi bende sonra yine.evde kustum yarım saat sonra diye tekrar aldım 20 dakika sonra bidaha kustum sabaha kadar hap mı içeyim diyip bidaha almadım artık 5 dakika sonra kussamda almıyorum çünkü yine geri geliyo. bana 2 haftadır eşim bakıyordu pazar günü gorumcem geldi ünv de okuyan kardeşimin vizeleri bitti 1 hafta tatil o bakacak biraz bugün akşam gelcek haftaya annem babam gelcek bi şekilde idare ediyorlar :) senin var mı bakanın
Allah kolaylik versin banada bir aydir annem bakior ve bu hafta gidicek sonrasi zulummm bende melektimden uzaktayimmMutluBulut_ .!.:Demek ki o yuzden oldu benimde bulanti ama dedigin gibi fitildende itmeye korkar insan :/ evet birde o var surekli mi hap icecek insan :/ cok zor gercekten folik asitte bazi.aksamlar oyle yapiyor bana.oy canim masallah herkes tek tek geliyor ne guzel :) tabi Allah daha cok muhtac etmesin. Benim gecen haftadan beri kayinvalidem var ama persembe gidecek. Bi daha kimse yok bakacak. Annem baska sehirde ve calismaya basladi. Arkadas vs yemek yapsa desen herkes uzakta zaten mesafe olarak simdiden dusunuyorum haftaya nolacak diye. Insallah bu hafta kanama alani gecmis olurtemizligi esim yapiyo ama en azindan yemegimi yapabilmem lazim
ben de çok sabırsızım ya..ama şuan sabretmeyi öğreniyoruz işteben zaten sabırsız bi insanım gelemem bide öyle bitkiseli dene bekle falan çok şükür :)
benim oluyor canım genelde üşüttüğümde oluyor ya bir de yorulduysamBenim sol yumurtaligim agriyor kizlar normal mi bunu yaşayan oldumu bu haftalarda
Allah yardımcımız olsunAllah kolaylik versin banada bir aydir annem bakior ve bu hafta gidicek sonrasi zulummm bende melektimden uzaktayimm
Bebeğin resmi de gelmiş canım :)Allah Allah ilginc simdi gorunuyor ama bu defa da bebegin resmi yokneyse gelir o zaman birazdan acikcay
kızda isteriz :) canım maşallah hepsi gerçekten çok güzel benimde eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama eşim beğenmiyor ilkte erkek ismi çok baktım ama bu sefer kız olursa hiç isim yok eşime ne bulsam dalga geçiyoadı ömer eşimin sana uysun emir olsun diyorum kız olursa benim adım zülal kızımın adı eflal olsun diyorum eflak bogdan gibi ne o öyle diyo hevesim kursağımda kalıyo
Canım benim eşim sabah 8 akşam 5 çalışsa çok zorlanırdım ama sürekli eve uğruyor ondan yanımda kimse olmasada olur benim annemde uzakta ama babam.haftaya izin alacak gelip 1 hafta kalacaklar 6 gorumce 2 elti var ayıptır söylemesi :) ayni yerde değiliz ama arabayla 40 dakika sıraya koyup haftada 1 gün gelip süpürge tutup yemek yapsalar bize 3 gün yeter 3 günde eşim idare eder. bakiyorlar çok şükür memnunum ama keşke kimseye muhtac olmasam da en azından yemeğimi yapabilsem inşallah seninde kanama alani geçer doktor uzun süre ayakta kalma bişey kaldırma yeterli dese yemeğini koyabilirsin en azındanDemek ki o yuzden oldu benimde bulanti ama dedigin gibi fitildende itmeye korkar insan :/ evet birde o var surekli mi hap icecek insan :/ cok zor gercekten folik asitte bazi.aksamlar oyle yapiyor bana.oy canim masallah herkes tek tek geliyor ne guzel :) tabi Allah daha cok muhtac etmesin. Benim gecen haftadan beri kayinvalidem var ama persembe gidecek. Bi daha kimse yok bakacak. Annem baska sehirde ve calismaya basladi. Arkadas vs yemek yapsa desen herkes uzakta zaten mesafe olarak simdiden dusunuyorum haftaya nolacak diye. Insallah bu hafta kanama alani gecmis olurtemizligi esim yapiyo ama en azindan yemegimi yapabilmem lazim
Kişisel bilgiler bölümünden ayarlıyoruzO gebelik takvimi nasil cikiyor ismimizin altinda kizlar. Bende niye cikmior
Canım ben izmirdeyim burda Foça yoğurt var çok güzel ben ondan yiyiyorum tavsiye ederim eğer bulabilirsen ? süt için bi fikrim yok temiz bildiğin bi yerden yeni sağılmıs alıp iyice kaynatıp içebilirsin ama ben içmiyorum bi kaç kere kahve nesquik katıp içtim ama su an hiç içmiyorummerhaba kızlar biizim ikili testimizde temiz geldi şükürler olsun . doktoruma söyledim süt ve süt ürünleri pek yiyemiyorum hiç bi şekilde canım istemiyor yicek olsamda midem bulanıyor . yemek zorundasın ilaç gibi düşün dedimadem yemek zorundayım sağlıklı iyi bi yoğurt süt olsunda onu tüketeyim diyorum sizce hangi markalar daha sağlıklı.şu yoğurtlarda domuz jelatini şüphesinden sonra tereddütle bakıyorum hepsine . önerisi olan var mı acaba
çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat etmelisin allah korusun bebeğini size bağışlasın.bende çok acıkıyorum böyle kurt gibi açım diyorlar ya aynen öyle oluyorum hergün yanımda bir tane elma iki tane salata getiriyorum acıktığım zaman atıştırırım diye bazen kurabiye yaptığım zaman kurabiye getiriyorm anca yetiyor hani öğün atlama yapmıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum öğlen yemeğimi yiyorum akşamda yemeğimi yiyorum aç bırakmıyorum kendimi ama aradada mutlaka birşey atıştırmam gerekiyor yoksa bulantım tavan yapıyor bulantının sonunda kusma olmuyor ama öğürmek bile yetiyor. hamilelikte iki kişilik beslenmeyin diyorlar ama resmen iki kişilik besleniyor gibiyimAllah yardımcımız olsunpazar gunu doktor 1 hafta daha yatdıyınce dırek yemegımı yapabılırmıyım dedım. Kayınvalıdem gelemeyecek gıbıydı napayım kımse yok dıye. doktorda caresız olunca oturarak yap ama dedı :/ neysekı geldı kayınvalıde. bırde o kadar cok acıkıyorum kı..yemek yıyemedım mı artıyor bulantı. zaten bu hafta daha cok bulantı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?