Bende burak ismini çok seviyorum anlamı güzel değil canımBiz de erkek ismi bulduk da kız ismi hiç bulamadık, kuran da geçsin istiyorum anlamı güzel olsun istiyorum, benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun kini ben beğenmiyorum, demek erkek mi olacaksaseçenekler Burak, Selim, Miraç, Berat. Aa şimdi geldi aklıma Burak Selim ikilisi nasıl sizce
kızda isteriz :) canım maşallah hepsi gerçekten çok güzel benimde eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama eşim beğenmiyor ilkte erkek ismi çok baktım ama bu sefer kız olursa hiç isim yok eşime ne bulsam dalga geçiyoevet canım ondan dedim ben koyamıyorum size yardımcı olur belki.. hepsi de çift isim, yazıyorum
Mert Eymen
Emre Çınar
Ali Kerem
Ömer Yiğit
Hazar Efe
Bence hepsi de birbirinden güzel
Elif hem anlamlı hem kullanimi cok guzel,benim kardesimin ismi.Hem Kuran'da da olsun istiyorsun:) bi de ceylin var o da hosuma gidiyor @leyl-i efruzBiz de erkek ismi bulduk da kız ismi hiç bulamadık, kuran da geçsin istiyorum anlamı güzel olsun istiyorum, benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun kini ben beğenmiyorum, demek erkek mi olacaksaseçenekler Burak, Selim, Miraç, Berat. Aa şimdi geldi aklıma Burak Selim ikilisi nasıl sizce
Başınız sağolsun canım, inşallah cennette karşılıcak o seniBende burak ismini çok seviyorum anlamı güzel değil canımeymen ismi çok hoşuma gidiyordu eşim ne o öyle ey adam der gibi dedi oğluma hamileyken ne desem bişey buluyordu sonra kaybettim adını Oğuzhan koyduk meleğim benim şimdi 7.ayda anca arastircam inşallah
Ayy bu babaların isim yorumları öldürcek benikızda isteriz :) canım maşallah hepsi gerçekten çok güzel benimde eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama eşim beğenmiyor ilkte erkek ismi çok baktım ama bu sefer kız olursa hiç isim yok eşime ne bulsam dalga geçiyoadı ömer eşimin sana uysun emir olsun diyorum kız olursa benim adım zülal kızımın adı eflal olsun diyorum eflak bogdan gibi ne o öyle diyo hevesim kursağımda kalıyo
Tatlım ya bakma sen bana, 2 yaşında çok akıllı uslu çocuk mu var? Büyüdükçe uslanıyolar biliyoruz :) hepsi aynı yaniBunu demeyeydin iyiydi
ayyy bilemiyorum çok çelişkili bir durum benim annem bana hamileyken erik aşermiş kardeşim erkek onada hamileyken sabah aç karnına kelem turşusunun suyunu içiyordu şimdi annemden yola çıkarsam ne olacağını bilemiyorum
benim bebekliğim çok sakinmiş kardeşimde fazla ağlarmış bide büyüdükçe çok kavga etmeye falan başlamıştık yılmıştı artık kadın valla. ama okulda kafası zehir gibiydi, sadece dersi dinlemesi yetiyodu ödevlerini bile ya okulda ya serviste yapıyodu evde hiç bişi yapmazdı. gerçi sonra özel sebeplerden okumadı ama okusa iyi yerlere gelirdi ben inanıyorum şimdi arı gibi çalışıyo maşallah. yani bebeklik ve çocukluk dönemini göze alıyosanız sıkıntı yok sonra melek oluyolar sanırm :)
Amin canım inşallah.. Aynen isim bulduguma pişman ediyo beni doğsunda isimsiz birakcak değilmiş Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım, inşallah cennette karşılıcak o seni
Ayy bu babaların isim yorumları öldürcek beni
:)) cnm zor bu isim işleri...kızda isteriz :) canım maşallah hepsi gerçekten çok güzel benimde eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama eşim beğenmiyor ilkte erkek ismi çok baktım ama bu sefer kız olursa hiç isim yok eşime ne bulsam dalga geçiyoadı ömer eşimin sana uysun emir olsun diyorum kız olursa benim adım zülal kızımın adı eflal olsun diyorum eflak bogdan gibi ne o öyle diyo hevesim kursağımda kalıyo
elif te var bizde canım gorumcemin bi kızının adı elif diğerinin zeynep bi tanıdıkları elif koymuş zeynep te bana ablamın ismini koydular sende benim ismimi koyar misin dedi 5 yaşında daha Kıyamam :) Ama benim kardeşim de Zeynep başka bişey olsun olmaz mı diyorum olmaz diyo :)Elif hem anlamlı hem kullanimi cok guzel,benim kardesimin ismi.Hem Kuran'da da olsun istiyorsun:) bi de ceylin var o da hosuma gidiyor @leyl-i efruz
Kız olursa iclal de olur o zaman yakışırkızda isteriz :) canım maşallah hepsi gerçekten çok güzel benimde eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama eşim beğenmiyor ilkte erkek ismi çok baktım ama bu sefer kız olursa hiç isim yok eşime ne bulsam dalga geçiyoadı ömer eşimin sana uysun emir olsun diyorum kız olursa benim adım zülal kızımın adı eflal olsun diyorum eflak bogdan gibi ne o öyle diyo hevesim kursağımda kalıyo
Ada Defne Nehir Irmak isimlerini eşime söylemiştim Su koy geç dedi :) isim konusunda çok zor işim hiçbir şey beğenmiyor:)) cnm zor bu isim işleri...
Çevremden bildiğim kız isimlerini yazıyorum bebeklerdeki,
Hazal, Dora, Ada, Mısra, Neva, Duru, Defne, Nehir, İremnaz, Bade
Belki beğendiğiniz olur
2016 Ekim annelerinin erkek çocukları olursa baya Emir düşünen var :) eskiden sınıflarda Ali Ahmet Mustafa Mehmet 3-4 kişi olurken 6-7 sene sonra Emir Ayaz Çınar Aras öyle olcak:)sedabk kafası çalışan yaramaz çocukları seviyorum ben,hem uysallaşmış da artık.O halde erkek olursa Emir de koyabiliriz
Amin cnm ins. 2 hafta sonra kontrolüm cnm . Aynen öğrenince haberleşelim ins.allah korusun inşallah bu sefer sağlıklı olarak kucağımıza alırız.hani böyle durumumuz olduğundan dolayı kullandırıyorlardır.kötü düşünmücez öğrenelim burda birbirimize haber verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?