2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende burak ismini çok seviyorum anlamı güzel değil canım eymen ismi çok hoşuma gidiyordu eşim ne o öyle ey adam der gibi dedi oğluma hamileyken ne desem bişey buluyordu sonra kaybettim adını Oğuzhan koyduk meleğim benim şimdi 7.ayda anca arastircam inşallah

evet canım ondan dedim ben koyamıyorum size yardımcı olur belki.. hepsi de çift isim, yazıyorum
Mert Eymen
Emre Çınar
Ali Kerem
Ömer Yiğit
Hazar Efe
Bence hepsi de birbirinden güzel
kızda isteriz :) canım maşallah hepsi gerçekten çok güzel benimde eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama eşim beğenmiyor ilkte erkek ismi çok baktım ama bu sefer kız olursa hiç isim yok eşime ne bulsam dalga geçiyo adı ömer eşimin sana uysun emir olsun diyorum kız olursa benim adım zülal kızımın adı eflal olsun diyorum eflak bogdan gibi ne o öyle diyo hevesim kursağımda kalıyo

Elif hem anlamlı hem kullanimi cok guzel,benim kardesimin ismi.Hem Kuran'da da olsun istiyorsun:) bi de ceylin var o da hosuma gidiyor @leyl-i efruz

Son düzenleme:
kızlar internette bi yazı buldum cinsiyet belirtisine dair sizinle paylaşmak istedim ve cinsiyeti belli olan arkadaşlar cevap verebilirler mi gerçekten böyle mi??
İşte kız bebek sahibi annelerin en çok aşerdiği yiyecekler.
Tatlılar
Çikolata, tatlı, şeker aşerme genelde kız bebek bekleyen annelerde görülür.
Çikolata ve şekerleme yemek istemek içinizden daha çok geliyorsa muhtemelen kız bebek bekliyorsunuzdur.
Bir çok kız annesi hamilelikte tatlıya aşerdiğini bildirirler.
Çikolatalar favori gıdalarınızsa, küçük melekleriniz için fırfırlı kız elbisesi dikmeye başlayabilirsiniz.
Milkshake
Milkshakeler kız bebek bekleyen annelerin en çok aşerdiği gıdalardandır.
Bunun nedeni içlerinde hem süt hem de şeker bulundurmalarıdır.
Milkshake içme teklifine hemen atlıyorsanız, muhtemelen kız annesi olacaksınız
Peynir
Fena halde peynire bir özlem mi duyuyorsunuz?
O zaman kız bebek için isim arayışlarına başlayabilirsiniz, çünkü yüksek
ihtimal kız annesi olacaksınız diyebiliriz.
Kız bebek annesi çoğu kadın hamilelikte peynir aşerir, peynir
de süt ürünlerindendir, ve süt ürünleri aşeren anneler genellikle kız evlat sahibi olur
Süt Ürünleri
Yumurtlama döneminde süt ürünlerini tüketen kadınların, kız bebek sahibi olma şansını artırdığı bilinen bir gerçektir.
Eğer yine, süt ürünlerine, özellikle süte aşerme varsa, büyük ihtimal kız bekliyorsunuzdur.
Canınız süt çekiyorsa, kızınıza pembe patikler örmeye başlayın deriz.
Hamur İşleri
Canınız sürekli hamur işleri mi istiyor, fırının yanından geçerken, dışardan gördüklerinizden ağzınızın suyu mu akıyor,
o zaman size bir haber hamur işine aşermek, kız çocuk beklediğinizin belirtilerindendir.
Hamur işleri genelde kız bebek sahibi olacak annelerin aşerdiği gıdalardandır.

Erkek bebek bekleyen annelerin canı genelde tatlı gıdalar çeker. Hamilelikte canı et istemekte erkek bebek beklediğinizin belirtilerindendir.

Tecrübeler ışığında Erkek Bebek Beklediğinize Dair Belirtiler İse Şu Şekildedir
1-Gebeliğinizin ilk dönemleri rahat geçiyorsa bulantı sorunu yaşamıyorsanız
2- Karın bölgeniz sivri gözüküyorsa
3- Tuzlu ve ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
4- Et türü şeylere aşeriyorsanız
5- Ellerde kuruluk varsa
6-Eşinizde sizle beraber kilo alıyorsa
7- İdrarınız parlak sarıysa
8-Baş ağrıları yaşıyorsanız
9-Ayaklarınız hamile kalmanızdaki öncekine nazaran daha soğuksa

Bir gün bi zata biri soruyor çocuğuma isim arıyorum ama hem çok güzel çok orjinal olsun hemde Kur'an-ı Kerim'de geçsin diyor o zatta sayıyor Muhammed, Ahmed, Isa,Davud, Musa diye. adamda kimsede olmasın bu isimler çok kullanılıyor diyor o zatta o zaman Firavun koy hem orjinal hem kimsede yok diyo :)

Başınız sağolsun canım, inşallah cennette karşılıcak o seni
Ayy bu babaların isim yorumları öldürcek beni

O zaman ye tatliyi cikar hakkiyi,ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi filan hikayemis bursa3394
ayyy bilemiyorum çok çelişkili bir durum benim annem bana hamileyken erik aşermiş kardeşim erkek onada hamileyken sabah aç karnına kelem turşusunun suyunu içiyordu şimdi annemden yola çıkarsam ne olacağını bilemiyorum bende erik badem çağla aşerdim bide hep tuzlu şeyler canım istiyor hamileliğimin 14+0 günündeyim daha bugüne kadar çikolata bir iki defa yemişimdir hiç tatlı şeyler canım istemiyor. ben kız olucak diye hissediyorum beni gören oğlun olacak diyor eğer bu yazı doğru ise oğlum olucak ay bilemiyorum ufacık bir ipucu yakalamaya çalışıyrum ama yok

sedabk ay o kadar mi yildirmis kadincagizi
benim bebekliğim çok sakinmiş kardeşimde fazla ağlarmış bide büyüdükçe çok kavga etmeye falan başlamıştık yılmıştı artık kadın valla. ama okulda kafası zehir gibiydi, sadece dersi dinlemesi yetiyodu ödevlerini bile ya okulda ya serviste yapıyodu evde hiç bişi yapmazdı. gerçi sonra özel sebeplerden okumadı ama okusa iyi yerlere gelirdi ben inanıyorum şimdi arı gibi çalışıyo maşallah. yani bebeklik ve çocukluk dönemini göze alıyosanız sıkıntı yok sonra melek oluyolar sanırm :)

Kızlar bişey sorucam,ben geçen hafta ikili test yaptırmıştım,şimdi e-nabız a bakıyodum internetten,sonuç açıklanmış ama değerler yazıyo sadece,risk oranı falan yok.sonuç sayfasını yüklüyorum,bundan anlaşılmaz risk heralde.İkili testte beta hcg yüksekse kız,düşükse erkek diye bişey duymuştum,sizinkiler nasıldı buna göre cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 291
:)) cnm zor bu isim işleri...
Çevremden bildiğim kız isimlerini yazıyorum bebeklerdeki,
Hazal, Dora, Ada, Mısra, Neva, Duru, Defne, Nehir, İremnaz, Bade
Belki beğendiğiniz olur

Elif hem anlamlı hem kullanimi cok guzel,benim kardesimin ismi.Hem Kuran'da da olsun istiyorsun:) bi de ceylin var o da hosuma gidiyor @leyl-i efruz
elif te var bizde canım gorumcemin bi kızının adı elif diğerinin zeynep bi tanıdıkları elif koymuş zeynep te bana ablamın ismini koydular sende benim ismimi koyar misin dedi 5 yaşında daha Kıyamam :) Ama benim kardeşim de Zeynep başka bişey olsun olmaz mı diyorum olmaz diyo :)

Kız olursa iclal de olur o zaman yakışır

:)) cnm zor bu isim işleri...
Çevremden bildiğim kız isimlerini yazıyorum bebeklerdeki,
Hazal, Dora, Ada, Mısra, Neva, Duru, Defne, Nehir, İremnaz, Bade
Belki beğendiğiniz olur
Ada Defne Nehir Irmak isimlerini eşime söylemiştim Su koy geç dedi :) isim konusunda çok zor işim hiçbir şey beğenmiyor ama bende ismi olsun karnimda öyle sesleneyim arada alışsın diyorum İclal ismi de uydu gerçekten ama kesin ona da bulur bişey 7. ayı göreyim de inşallah o zaman kesinleşcek doğumu bekleyemem :)

sedabk kafası çalışan yaramaz çocukları seviyorum ben,hem uysallaşmış da artık.O halde erkek olursa Emir de koyabiliriz
2016 Ekim annelerinin erkek çocukları olursa baya Emir düşünen var :) eskiden sınıflarda Ali Ahmet Mustafa Mehmet 3-4 kişi olurken 6-7 sene sonra Emir Ayaz Çınar Aras öyle olcak:)

Amin cnm ins. 2 hafta sonra kontrolüm cnm . Aynen öğrenince haberleşelim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…