erkek demek her şeyi tii ye almak demek sanırım ana kadar hassas yaklaşamıyo bu konularanerden buluyolar o benzetmeleri :))
Cinsiyet nedir acaba bende 15 haftalik hamileyimBenim sat 1 ocak bat 26 ocak.bu gunler son hiz calismalara devam.hatta tuttugunu hissediyorum
Tmm canim saol bakim bende bi :)Kişisel bilgiler bölümünden ayarlıyoruz
Bilemiyoruz maalesef.Bebeğim çok sağlıklıydı,testler kontroller hep pozitifti.En son bi prof perinatalog'a gitmiştik 18.haftamızda o da yarim saat 40 dark detayli usg yapmisti,tibbin el verdigi imkankarla saglikli bir bebek diyebiliriz demisti.RAporlarini da sakliyordum,sonrasinda bebegimizi ege univ.'e goturdu esim,otopsi yapildi,ani kalp durmasi dediler,sebep yok baska.Perinatalog bizim de genetik testler yaptirmamizi soyledi,esimle onlari da yaptirdik,hic bir sey cikmadi.En son kotu sans dedi dr,olabiliyor dedi.38.hafatasinda da kaybedenler var dedi.Zor zamanlardi,gecti.Rabbim bizi beterinden korusun evlat acisiyla sinamasin insallah.Ve insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza alir buyutebiliriz sorunsuz,sağlıkla
Canım kendin mayalasana cok kolay zaten.merhaba kızlar biizim ikili testimizde temiz geldi şükürler olsun . doktoruma söyledim süt ve süt ürünleri pek yiyemiyorum hiç bi şekilde canım istemiyor yicek olsamda midem bulanıyor . yemek zorundasın ilaç gibi düşün dedimadem yemek zorundayım sağlıklı iyi bi yoğurt süt olsunda onu tüketeyim diyorum sizce hangi markalar daha sağlıklı.şu yoğurtlarda domuz jelatini şüphesinden sonra tereddütle bakıyorum hepsine . önerisi olan var mı acaba
Ben ikili test sonrası harmony testle ögrendim cnmKIZLAR İKİLİ TESTTE CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI?
O NE DEMEK CANIM KUSURA BAKMA BILMIYORUM DABen ikili test sonrası harmony testle ögrendim cnm
Benimde sanirim yorgunluk tan eve gelip dinlenince geçti neredeysebenim oluyor canım genelde üşüttüğümde oluyor ya bir de yorulduysam
ne guzel canım esının glebılmesı ınsan en cok esıne ıhtıyac duyuyor zaten. malesef esım 6.30 da evden cıkıyo aksam 20:00 yada 20:30 da anca evde oluyor trafık falanCanım benim eşim sabah 8 akşam 5 çalışsa çok zorlanırdım ama sürekli eve uğruyor ondan yanımda kimse olmasada olur benim annemde uzakta ama babam.haftaya izin alacak gelip 1 hafta kalacaklar 6 gorumce 2 elti var ayıptır söylemesi :) ayni yerde değiliz ama arabayla 40 dakika sıraya koyup haftada 1 gün gelip süpürge tutup yemek yapsalar bize 3 gün yeter 3 günde eşim idare eder. bakiyorlar çok şükür memnunum ama keşke kimseye muhtac olmasam da en azından yemeğimi yapabilsem inşallah seninde kanama alani geçer doktor uzun süre ayakta kalma bişey kaldırma yeterli dese yemeğini koyabilirsin en azından
Amın canım ınsallah.dımı ya esıme dıyorum bu aclık baska bır aclıkçok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat etmelisin allah korusun bebeğini size bağışlasın.bende çok acıkıyorum böyle kurt gibi açım diyorlar ya aynen öyle oluyorum hergün yanımda bir tane elma iki tane salata getiriyorum acıktığım zaman atıştırırım diye bazen kurabiye yaptığım zaman kurabiye getiriyorm anca yetiyor hani öğün atlama yapmıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum öğlen yemeğimi yiyorum akşamda yemeğimi yiyorum aç bırakmıyorum kendimi ama aradada mutlaka birşey atıştırmam gerekiyor yoksa bulantım tavan yapıyor bulantının sonunda kusma olmuyor ama öğürmek bile yetiyor. hamilelikte iki kişilik beslenmeyin diyorlar ama resmen iki kişilik besleniyor gibiyimbilmiyorum kilo aldımmı almadım mı göbeğim şişti ama bakalım doktora gittiğimde belli olucak kilom
Canım ikili testte ense kalınlıgı anormal çıktı. Bu yüzden kan alıp amerikaya gonderiyorlar. Down vs sendromu var mı diye. Ona bakarken dnadan cınsıyetını de ogrendıkO NE DEMEK CANIM KUSURA BAKMA BILMIYORUM DA
Canim kasik asagida adet olacagim zaman yumurtaligim boyle agriyordu oyüzden anladim kasik kadar aşağı da degil. Biraz ust tarafYumurtalık olduğunu nerden anladın benimde sağ kasigim agriyor
ANLADIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSINCanım ikili testte ense kalınlıgı anormal çıktı. Bu yüzden kan alıp amerikaya gonderiyorlar. Down vs sendromu var mı diye. Ona bakarken dnadan cınsıyetını de ogrendık
Canım günde 1580 tane erik yiyorum ama kızım olacak :)kızlar internette bi yazı buldum cinsiyet belirtisine dair sizinle paylaşmak istedim ve cinsiyeti belli olan arkadaşlar cevap verebilirler mi gerçekten böyle mi??
İşte kız bebek sahibi annelerin en çok aşerdiği yiyecekler.
Tatlılar
Çikolata, tatlı, şeker aşerme genelde kız bebek bekleyen annelerde görülür.
Çikolata ve şekerleme yemek istemek içinizden daha çok geliyorsa muhtemelen kız bebek bekliyorsunuzdur.
Bir çok kız annesi hamilelikte tatlıya aşerdiğini bildirirler.
Çikolatalar favori gıdalarınızsa, küçük melekleriniz için fırfırlı kız elbisesi dikmeye başlayabilirsiniz.
Milkshake
Milkshakeler kız bebek bekleyen annelerin en çok aşerdiği gıdalardandır.
Bunun nedeni içlerinde hem süt hem de şeker bulundurmalarıdır.
Milkshake içme teklifine hemen atlıyorsanız, muhtemelen kız annesi olacaksınız
Peynir
Fena halde peynire bir özlem mi duyuyorsunuz?
O zaman kız bebek için isim arayışlarına başlayabilirsiniz, çünkü yüksek
ihtimal kız annesi olacaksınız diyebiliriz.
Kız bebek annesi çoğu kadın hamilelikte peynir aşerir, peynir
de süt ürünlerindendir, ve süt ürünleri aşeren anneler genellikle kız evlat sahibi olur
Süt Ürünleri
Yumurtlama döneminde süt ürünlerini tüketen kadınların, kız bebek sahibi olma şansını artırdığı bilinen bir gerçektir.
Eğer yine, süt ürünlerine, özellikle süte aşerme varsa, büyük ihtimal kız bekliyorsunuzdur.
Canınız süt çekiyorsa, kızınıza pembe patikler örmeye başlayın deriz.
Hamur İşleri
Canınız sürekli hamur işleri mi istiyor, fırının yanından geçerken, dışardan gördüklerinizden ağzınızın suyu mu akıyor,
o zaman size bir haber hamur işine aşermek, kız çocuk beklediğinizin belirtilerindendir.
Hamur işleri genelde kız bebek sahibi olacak annelerin aşerdiği gıdalardandır.
Erkek bebek bekleyen annelerin canı genelde tatlı gıdalar çeker. Hamilelikte canı et istemekte erkek bebek beklediğinizin belirtilerindendir.
Tecrübeler ışığında Erkek Bebek Beklediğinize Dair Belirtiler İse Şu Şekildedir
1-Gebeliğinizin ilk dönemleri rahat geçiyorsa bulantı sorunu yaşamıyorsanız
2- Karın bölgeniz sivri gözüküyorsa
3- Tuzlu ve ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
4- Et türü şeylere aşeriyorsanız
5- Ellerde kuruluk varsa
6-Eşinizde sizle beraber kilo alıyorsa
7- İdrarınız parlak sarıysa
8-Baş ağrıları yaşıyorsanız
9-Ayaklarınız hamile kalmanızdaki öncekine nazaran daha soğuksa
kesinlesssin canımm benceKizlar dr um bana 15 ya da 16. Haftada gel dedi cinsiyet öğrenmek icin sizce hangi haftada gidiyim bi yanim bi an once git diyo bi yanimda bi hafta daha bekle iyice kesinlessin diyo kararsiz kaldim
İkili testte cinsiyet belli olmazki canim. Yani ben oyle biliorum. İkili test bebekde bi hastalik varmi ona bakmak icin yapilior downsendromu gibi (Allah korusun) sinir bozan bi test. Simdiki aklim olsa asla yaptirmazdim. Ultrasonda bebeimin ense kalinligi burun kemigi sukurler olsun normal saglikli gozukuor ama o ikili test biokimyasal risk var olarak cikardi sonucu. Yani downsendromlu olabilirmis bebegim Allah korusun. Ben artik hicbi testi yaptirmicam, duplerin cekilmesini beklicm 20. HaftadaKIZLAR İKİLİ TESTTE CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI?
Erkek canim insallah.bende 15 4 umCinsiyet nedir acaba bende 15 haftalik hamileyim
ne guzel canım esının glebılmesı ınsan en cok esıne ıhtıyac duyuyor zaten. malesef esım 6.30 da evden cıkıyo aksam 20:00 yada 20:30 da anca evde oluyor trafık falanah ah benım bır eltımle gorumcem yavas yureyen bırı ıcın ancak 20 dk olan mesafeye gelmıyorlar yakınlara gelıyorlarmıs sureklı ama ıhtıyacınız varmı dıye nıye sorsunlar tabı amaa lafa gelınce coook ılgılıler baglılar canlarını verırler canım ınsallah doguma hayırlı olsuna gelırler gelmesınlr ıstemıyorum ama en azından herseye kosarız bız soyle ıyıyız byle ıyıyız demesınler ınsan utanır oyy guluyorum ama sınır oluyorum.Insallah canım oda ıyı dedıgın gıbı
Canımmm boşverr, onlardan bişi geleceğine bırak Allah'tan gelsin. Zaten ne demişler kuma gemisi bile yürür de elti gemisi yürümez. Görümce görmeyim seni ömrümce
Hiiiç bunlara takılma, ama önemli olan eşinde umarım tüm bunların farkındadır. Gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?