2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canımhamilelik başlı başına bilinmezlikten ibaret. İnsallah bebegini saglıkla kucagına alacaksın

Canım kendin mayalasana cok kolay zaten.

Kizlar dr um bana 15 ya da 16. Haftada gel dedi cinsiyet öğrenmek icin sizce hangi haftada gidiyim bi yanim bi an once git diyo bi yanimda bi hafta daha bekle iyice kesinlessin diyo kararsiz kaldim

ne guzel canım esının glebılmesı ınsan en cok esıne ıhtıyac duyuyor zaten. malesef esım 6.30 da evden cıkıyo aksam 20:00 yada 20:30 da anca evde oluyor trafık falan ah ah benım bır eltımle gorumcem yavas yureyen bırı ıcın ancak 20 dk olan mesafeye gelmıyorlar yakınlara gelıyorlarmıs sureklı ama ıhtıyacınız varmı dıye nıye sorsunlar tabı amaa lafa gelınce coook ılgılıler baglılar canlarını verırler canım ınsallah doguma hayırlı olsuna gelırler gelmesınlr ıstemıyorum ama en azından herseye kosarız bız soyle ıyıyız byle ıyıyız demesınler ınsan utanır oyy guluyorum ama sınır oluyorum.Insallah canım oda ıyı dedıgın gıbı

Amın canım ınsallah.dımı ya esıme dıyorum bu aclık baska bır aclık oturunca ıkı kısılık yemıyorum ama saatte bır karnım acıkıyo kayınvalıdeyede cekınıyorum sureklı acım dıyemıyorum oglen sehrıye corbası ıctım ama onuda kustum benım doktor hıc bakmadı kıloma ama ben normalde de hergun tartıya cıktıgımdan +1 kıloyu gruyorum

O NE DEMEK CANIM KUSURA BAKMA BILMIYORUM DA
Canım ikili testte ense kalınlıgı anormal çıktı. Bu yüzden kan alıp amerikaya gonderiyorlar. Down vs sendromu var mı diye. Ona bakarken dnadan cınsıyetını de ogrendık

Canım ikili testte ense kalınlıgı anormal çıktı. Bu yüzden kan alıp amerikaya gonderiyorlar. Down vs sendromu var mı diye. Ona bakarken dnadan cınsıyetını de ogrendık
ANLADIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN

Canım günde 1580 tane erik yiyorum ama kızım olacak :)

KIZLAR İKİLİ TESTTE CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI?
İkili testte cinsiyet belli olmazki canim. Yani ben oyle biliorum. İkili test bebekde bi hastalik varmi ona bakmak icin yapilior downsendromu gibi (Allah korusun) sinir bozan bi test. Simdiki aklim olsa asla yaptirmazdim. Ultrasonda bebeimin ense kalinligi burun kemigi sukurler olsun normal saglikli gozukuor ama o ikili test biokimyasal risk var olarak cikardi sonucu. Yani downsendromlu olabilirmis bebegim Allah korusun. Ben artik hicbi testi yaptirmicam, duplerin cekilmesini beklicm 20. Haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…