2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ahaha cok dogru dedin canim aynen oyle :) uzak olsunlar yeter ben zaten kimsemiz yok buralarda diyorum sorana var ama yok :))

bursa3394 canim bu yazilanlar bende tuttu.ama bence tesaduf.kizimda 4 ay kustum deli gibi cikolata yedim.simdi oglum olcak insallah hamilelige dair hic belirti yasamadim.ne bulanti ne kusma.ayrica cikolata yi gordugum anda iyy oluyorum.canim hic istemiyo.tatli yemesem hic yemem hatta.dr a giderken cikolata yememek icin lokumla filan gecistiriyorum bebek hareket etsin diye.

Canım insan gelinini düşünmese kardeşini düşünür beni gorumceler arıyor benim bakılacak bişeyim yok kahvaltı hazır zaten dolaptan çıkarıp onume getiriyor tuvalete kendim gidiyorum banyomu kendim yapiyorum yemek yemiyorum zaten patates haşlaması yiyiyorum ya da cubuk kraker leblebi gibi şeyler eşime acıyorum yemek yapıyo kendine temizlik yapıyo diyorum olsun yapsın diyorlar :) ama yinede geldi gorumcem 2 gündür yapıyo islerimi yani süpürge tuttu yemek yaptı eşime bulasiklari mi makinaya yerleştirdi çamaşır 1 makina yıkadı serdi topladı katladı gitti sağolsun:) öyle insanlara çok sinir olurum 20 dakika ne ki gelmese ler bile her akşam eşine eve giderken bize uğra diyip en azından yemek verebilirler :/

Oyle canim kendi kardesine vermiyor degeri. Allah razi olsun onlardan canim geliyorlar demek ki yine. Ben dedigim gibi cok acikiyorum yarim saat once meyve yedim ama ( hem bulanti var hem aclik. Aciktikca bulaniyo. Yok yok kendilerini ovmeseler yeter bana :) bugun kv de onlari ovuyordu bikac konuda dayanamadim bugun susamadim ben hic dediginiz gibi gormedim 2 yildir diye

kimse kendi tarafına laf ettirmez canım kusurlarını kapıyordur kesin ...

Görünce yazmak istedim canim. Amin canim Rabbim vicdanli doktorlarla karsilastirsin hepimizi. Sag salim kucagimiza almayı nasip.etsin insalalh

Teşekkürler cnm cvp icin . İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. Rabbim cümlemize yardım etsin. Mayısta yaptırsam sonuç 1 ayda çıkar oyyy
Canim ben ozel labaratuarda 1 haftada aldim sonucunu. Daha sonra ki doktoruma sonuclarla gidince ek genetik testler istedi fakultede yaptirmam için onlarda 10 gunde çıktı. Eger yaptiracaksan bir an önce yaptir. Stresi yoruyor insanı

Güzell..
Yavuz Selim
Yağız Selim

Maşalah şanslısın canım.. benim kayımvalide iyidir hoştur ama bazen değişik şeyler yapar.. çok midemin bulandığı evden çıkamadğm günler oldu, evi b..k götürdüğü zamanlat, çıktı oturmaya geldiler ailecek ve gelmişken yemek yapim falan da yok.. koku hassasiyetim yüzünden yemek yapamadğmı da biliyo yani... neyse oturdular ben çay ikram ettim o halimle. muhtemelen oğluşunu özledi
Yine de şükür yani kavga gürültü olmasın da..

iyi demişsin canım yatıyorsun sonuçta hadi grip olursun ya da başka bi hastalık kendimiz zorlarız zaten yapalım edelim diye hamilelik bu bebeğimiz için yatıyoruz keyfimizden değil sen bebek karnimdayken benim yanımda eşimin yanımda olamayacaksan dogunca da olma. misafir gibi gel hayırlı olsuna. kardeşlerin yok mu canım gelip bakabilecek? ben o yönden şanslıyım hep yatsam bile 2 kız kardeşim var çok şükür okul kapanınca gelip bakacak. eşimin Ramazan da işi yogun oluyo sabahtan oglene kadar çocuk okutuyo bağırmaktan sesler gitmiş geliyo ogleden sonra sonra bide her gün 1 cüz okuyo mukabele yapıyorlar ikindide pili bitmiş oluyo yemek falan yapmaz o zaman şart bana insan şimdi yapıyo çok şükür her şeyi

benim kayinvalide de çok hamaratmıs ama su an çok cökük 77 yaşında anca kendine yetiyo gelse yemeği yapar ama temizlik bulasik çamaşır ütü sofra kur topla hepsi eşime bakar sadece yemeği yapar oturur o yaştaki kadının onu yaptığına da şükür ama ben eşime getirme diyorum nedeni enfeksiyon şu an klozeti yalnız kullanıyorum gelirse o da kullancak ve yaşından dolayı çok temizde değil ben enfeksiyon kapma mak için her seferinde tuvalet temizlicem e ben günde 10-15 kez tuvalet temizledikten sonra yemegimi de yaparım eşime getireceksen eğer bana seyyar tuvalet al normal tuvalete koyarız ben oraya giderim diyorum bakalım ne olacak elbet getirecek biliyorum ama inşallah enfeksiyon kapmam

Cnm kapmazsın inşallah.. aslında yaşı varmış kayınvalidenin gelip iş yaparsa sen belki kıyamıycaksın zor olabilir.. inşallah gönlüne göre olur vazgeçerler sen ufak yardımlarla idare edersin..

Cnm kapmazsın inşallah.. aslında yaşı varmış kayınvalidenin gelip iş yaparsa sen belki kıyamıycaksın zor olabilir.. inşallah gönlüne göre olur vazgeçerler sen ufak yardımlarla idare edersin..
yani canım eşim yokken bişey yapmaya kalksa içim rahat etmez kalkmaya çalışırım ondan evinde sağolsun sen arada git diyorum eşime bu pazar gitti mesela önümüzde ki pazar da git diyorum yanımda kardeşim belki annem babam da olacak diye

inşallah dediğin gibi olur cnm önemli olan senin rahat olman hem fiziksel hem psikolojik :) içini ferah tut ama bak kaç ay geçti zaman hızlı geçiyor :)

Facebook grubunun adı ne ?

Kızlar ben aynı zamanda ekim 2011 annesiydim o zaman ne yaptık biliyormusunuz çok sık internete giren arkadaşlarla sohbet başlığı altında topladık en azından birbirimizi daha iyi tanır olduk burasıda iyi ama 100 kişi var kim ne diyor kimin ne sıkıntısı vardı hatırlamıyorum böyle bişeymi yapsak acaba????

Facebook grubunun adı ne ?
Canım grubun adı 2016 EKİM ANNELERİ
ama arama motoruna o şekilde yazınca bulunmuyor nedense bana facede kayıtlı oldugun mail adresini atarsan özelden bi arkadaşımız davet gonderiyo mailine gelir davet kabul edip gelirsin

Canım biz onun için facede grup açtık 30 kişiyiz ve muhabbetimiz çok güzel kimin neyi oluyo biliyoruz liste yapmadık ama en başta herkes kendi bilgilerini yazdı çoğu aklımda unutsak bile hemen bakıyoruz :) tabi özel durum yoksa yani face kullanmıyorsan ya da esinle ortak kullanıyorsan burasi daha uygun :) onada uyulur tabi daha çok girenler oraya gelir ama facede gayet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…