2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
inşallah dediğin gibi olur cnm önemli olan senin rahat olman hem fiziksel hem psikolojik :) içini ferah tut ama bak kaç ay geçti zaman hızlı geçiyor :)
inşallah canım çok şükür hepimiz 3 ayı bitirdik sayılır am ben yatmaya başladığımdan beri zaman yavaş gibi tabu bunada şükür

Ya canım Facebook iyide yorum yazmak ekleme yapsak listemdeki arkadaşlar görür diye eklemedim gordum bu sayfayı açtığınız o yüzden

Ya canım Facebook iyide yorum yazmak ekleme yapsak listemdeki arkadaşlar görür diye eklemedim gordum bu sayfayı açtığınız o yüzden
canım grup gizli kimse görmüyo yani benim hamile olduğumu çoğu kişi bilmiyo ve her gün kaç defa yorum yazıyorum görünse derlerdi arkadaşlar acikcay da o yüzden başta gelmek istemedi sonra geldi kimse görmedi sorabilirsin istersen :)

Arkadaşlar merhaba. Ben 14+3 haftalık bir prensese hamileyim. 2 hafta önce ikili test yapılmıştı. Burun kemiği oluşmuş, 1.6 çıkmıştı ensesi. Çok şükür kan sonuçları da temiz çıktı. Darısı yaptirmayanlarin başına. 32 yaşındayım. Biraz stres yapmıştım. :))

Eklentiler

• IMG_20160419_214440.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 57
zeynepzumra canım sordum Dr'uma.Olur mu hiç öyle şey,kanın sulanmasından siz ne anlıyorsunuz öyle dediilgisi yokmuş yani.Aslında tam tersine bebeğe giden damarlarda pıhtılaşmadan ötürü bir sorun olmasını engelliyormuş ki Bebek iyi beslensin diye.Arkadaşın muhtemelen zaten öyle doğuracaktı ya da acaba şeker filan mı vardı?annede şeker olunca da Bebek düzgün beslenemiyormuş.Hatta normalde şekeri olmayan insanların hamilelikte şekeri çıkabiliyormuş.Allah korusun.

Masaallah canim hayirli olsun :)

Kızlar herşeyi aşırı yaşıyorum.en ufak birseyde bile eşimden gizli saatlerce ağlıyorum.

Valla canım o da iş mi diyorsun da gelmesi bile büyük bişey bu devirde.Sanslıymışsın bence:)

Valla canım o da iş mi diyorsun da gelmesi bile büyük bişey bu devirde.Sanslıymışsın bence:)
es konusunda şanslıyım canım çok şükür görümcelerde annem gibi benim :) büyük 2 gorumcemin torunu bile var :) eşim den büyük çocukları kayinvalide kızından sonra dogurmus :) o yüzden şanslıyım bana gorumcelik değil annelik abla lik yapıyorlar :)

Kızlar herşeyi aşırı yaşıyorum.en ufak birseyde bile eşimden gizli saatlerce ağlıyorum.
Tut kendini,odağını değiştir,hoşuna giden ilgini dağıtacak bişeyle oyalan öyle olduğunda,yazık bebeğine,o da hissediyor yapma canım

Maşallah canım olması gereken,ama bu devirde lüks.Allah bizleri merhametli insanlarla karşılaştırsın.Yaşları büyük olduğu için rekabet kıskançlık gibi kötü duygular da yok aranızda,ne güzel

Kızlar bana bildirimler gelmez oldu niye ki ?? sitede bakım falan mı var size geliyor mu
Ya evet ben de bugün sitedeyken bir anda ne kendi hamilelik takvimimi ne de sizinkileri göremedim.Yokoldular resmen.Sordum hatta görünüyor dediler sonra yazılar geldi bebek resimleri görünmedi filan.son durum da sağdaki Bebek var solda hani anne karnında göstereni yok onun yerine reklam koymuşlar,kordon kanı bankacılığı ile ilgili.Sende de öyle mi?

evet bendede ole canımm.. o yeni cıktı

Evet evet, kimsecikler görmüyo içiniz rahat olsunnn T tugbavebebik

Kizlar bisey sorcam doktor bize 12. Haftadan sonra iliski serbest dedi biz bugune kadar hic konusmadik bugun esime ole konu actim ben korkuyorum bise olur die dedi ama ben beni cekici bulmadigi kadin gibi gormedigi hissine kapilip uzuldum bide 4. Aydan sonra cinsel istek artrmis ya ole bisey mi oldu die yokluyorum kendimi oda yok ama hormonlar mi anlamadim esime korkuyorum dedi die kizdimbende mi anormallik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…