inşallah canım çok şükür hepimiz 3 ayı bitirdik sayılır am ben yatmaya başladığımdan beri zaman yavaş gibi tabu bunada şükürinşallah dediğin gibi olur cnm önemli olan senin rahat olman hem fiziksel hem psikolojik :) içini ferah tut ama bak kaç ay geçti zaman hızlı geçiyor :)
Ya canım Facebook iyide yorum yazmak ekleme yapsak listemdeki arkadaşlar görür diye eklemedim gordum bu sayfayı açtığınız o yüzdenCanım biz onun için facede grup açtık 30 kişiyiz ve muhabbetimiz çok güzel kimin neyi oluyo biliyoruz liste yapmadık ama en başta herkes kendi bilgilerini yazdı çoğu aklımda unutsak bile hemen bakıyoruz :) tabi özel durum yoksa yani face kullanmıyorsan ya da esinle ortak kullanıyorsan burasi daha uygun :) onada uyulur tabi daha çok girenler oraya gelir ama facede gayet mantıklı
canım grup gizli kimse görmüyo yani benim hamile olduğumu çoğu kişi bilmiyo ve her gün kaç defa yorum yazıyorum görünse derlerdi arkadaşlarYa canım Facebook iyide yorum yazmak ekleme yapsak listemdeki arkadaşlar görür diye eklemedim gordum bu sayfayı açtığınız o yüzden
Masaallah canim hayirli olsun :)Arkadaşlar merhaba. Ben 14+3 haftalık bir prensese hamileyim. 2 hafta önce ikili test yapılmıştı. Burun kemiği oluşmuş, 1.6 çıkmıştı ensesi. Çok şükür kan sonuçları da temiz çıktı. Darısı yaptirmayanlarin başına. 32 yaşındayım. Biraz stres yapmıştım. :))
Valla canım o da iş mi diyorsun da gelmesi bile büyük bişey bu devirde.Sanslıymışsın bence:)Canım insan gelinini düşünmese kardeşini düşünür beni gorumceler arıyor benim bakılacak bişeyim yok kahvaltı hazır zaten dolaptan çıkarıp onume getiriyor tuvalete kendim gidiyorum banyomu kendim yapiyorum yemek yemiyorum zaten patates haşlaması yiyiyorum ya da cubuk kraker leblebi gibi şeyler eşime acıyorum yemek yapıyo kendine temizlik yapıyo diyorum olsun yapsın diyorlar :) ama yinede geldi gorumcem 2 gündür yapıyo islerimi yani süpürge tuttu yemek yaptı eşime bulasiklari mi makinaya yerleştirdi çamaşır 1 makina yıkadı serdi topladı katladı gitti sağolsun:) öyle insanlara çok sinir olurum 20 dakika ne ki gelmese ler bile her akşam eşine eve giderken bize uğra diyip en azından yemek verebilirler :/
O zaman verin adresi gireyim bulamiyorumcanım grup gizli kimse görmüyo yani benim hamile olduğumu çoğu kişi bilmiyo ve her gün kaç defa yorum yazıyorum görünse derlerdi arkadaşlaracikcay da o yüzden başta gelmek istemedi sonra geldi kimse görmedi sorabilirsin istersen :)
es konusunda şanslıyım canım çok şükür görümcelerde annem gibi benim :) büyük 2 gorumcemin torunu bile var :) eşim den büyük çocukları kayinvalide kızından sonra dogurmus :) o yüzden şanslıyım bana gorumcelik değil annelik abla lik yapıyorlar :)Valla canım o da iş mi diyorsun da gelmesi bile büyük bişey bu devirde.Sanslıymışsın bence:)
Canım bulunmuyo grup malesef - 2016 EKİM ANNELERİ - grubun adı tireler yok arasındaki yazı sadece. linki kopyala yapıştır yapamıyoruz forum izin vermiyoO zaman verin adresi gireyim bulamiyorum
Tut kendini,odağını değiştir,hoşuna giden ilgini dağıtacak bişeyle oyalan öyle olduğunda,yazık bebeğine,o da hissediyor yapma canımKızlar herşeyi aşırı yaşıyorum.en ufak birseyde bile eşimden gizli saatlerce ağlıyorum.
Maşallah canımes konusunda şanslıyım canım çok şükür görümcelerde annem gibi benim :) büyük 2 gorumcemin torunu bile var :) eşim den büyük çocukları kayinvalide kızından sonra dogurmus :) o yüzden şanslıyım bana gorumcelik değil annelik abla lik yapıyorlar :)
Ya evet ben de bugün sitedeyken bir anda ne kendi hamilelik takvimimi ne de sizinkileri göremedim.Yokoldular resmen.Sordum hatta görünüyor dediler sonra yazılar geldi bebek resimleri görünmedi filan.son durum da sağdaki Bebek var solda hani anne karnında göstereni yok onun yerine reklam koymuşlar,kordon kanı bankacılığı ile ilgili.Sende de öyle mi?Kızlar bana bildirimler gelmez oldu niye ki ?? sitede bakım falan mı var size geliyor mu
evet bendede ole canımm.. o yeni cıktıYa evet ben de bugün sitedeyken bir anda ne kendi hamilelik takvimimi ne de sizinkileri göremedim.Yokoldular resmen.Sordum hatta görünüyor dediler sonra yazılar geldi bebek resimleri görünmedi filan.son durum da sağdaki Bebek var solda hani anne karnında göstereni yok onun yerine reklam koymuşlar,kordon kanı bankacılığı ile ilgili.Sende de öyle mi?
Evet evet, kimsecikler görmüyo içiniz rahat olsunnn T tugbavebebikcanım grup gizli kimse görmüyo yani benim hamile olduğumu çoğu kişi bilmiyo ve her gün kaç defa yorum yazıyorum görünse derlerdi arkadaşlaracikcay da o yüzden başta gelmek istemedi sonra geldi kimse görmedi sorabilirsin istersen :)
Bana gelmiş kuzikoKızlar bana bildirimler gelmez oldu niye ki ?? sitede bakım falan mı var size geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?