2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ya bu konuda internette arastirirsan erkekler bizi artık bir eşten çok anne gibi gidiyorlarmış ve bundan yaklasmiyorlarmis aynı zamanda korkuyorlar bişey olacak diye ve dediğin doğru bizim hormonlarda tavan yapıyor :) ya ilk hamileligimde bende öyle düşünmüştüm

Eşin cidden korkuyordur belki? Rebel92 Sonuçta seninde böyle hassas düşünüp , farklı farklı yorumlaman gayet normal hormonlar tavan yani hepimizde

Benide baştaki tabloya ekler misiniz.şehir : Osmaniye. 26 yaşındayım. 28.10.2016 tarih. İkinci gebeliğin. Ev hanimiyim. Cinsiyet belli değil

Eşin cidden korkuyordur belki? Rebel92 Sonuçta seninde böyle hassas düşünüp , farklı farklı yorumlaman gayet normal hormonlar tavan yani hepimizde
sagolun kizlar esime kizdim die kendimi garip hissettim hani cok duskunmus bebegi dusunmuyomus gibi mi die ama heralde ikimizin tavirlari da normal

sagolun kizlar esime kizdim die kendimi garip hissettim hani cok duskunmus bebegi dusunmuyomus gibi mi die ama heralde ikimizin tavirlari da normal
Çok normal canım sıkma canını bende aynı cirkinlestim diye ve bebeğe haksızlık edip çok ayıp bişey istiyormusum gibi hissetmiştim ama bunlar çok normal biraz zaman lazım ilk hamileliginse eşin alışacak

Canım bence eşinin korkması güzel bişey Allah korusun iliskiden sonra kan görsen ya da agrin olsa kendine kızacaksın bana doktor ilkinde 12. Haftadan sonra serbest dedi Bizde 2-3 kere anca olmuştu ondada canım çok acıyordu sanırım bebeğe bişey olacak diye kendimi sıkıyordum 20. haftada bebegimi kaybedince doktor bana ilişkide bulundunuz mu dedi Hayır belki 20 gün olmustur dedim eğer yakın bi zamanda olsaydı nasıl vicdan azabı çekerdim şu an zaten hamile kaldigimdan beri yasakti büyük ihtimal doğuma kadar yasak olacak en sevindigim nokta bu zaten hiç istemiyorum 6. Aydan sonra eşinde rahat olur ama göbeğin çıktığı için sen çok rahat olmazsın :)

Benim eşimde aynı canım korkuyor, sadece bi kere yaşadık, ondan iki üç gün sonra da çok az kan geldi lavabodayken ama afedersiniz benim makatım acıyordu o ara, ordan geldiğine eminim çünkü devam etmedi, neyse ben bunu eşime söyledim çok korktu bi dha yapmayalım diyo canım

Günaydın hanimlar,ben de hasta kervanina giriyorum sanirimsinifta 5 6 cocuk hasta ve hepsine serum falan takildi. Benim de bogazim sis gibi yutkunamiyorum,basim agriyor ve halsizim. balli sicak su ictim baska ne yapsam ki

Günaydın hanimlar,ben de hasta kervanina giriyorum sanirimsinifta 5 6 cocuk hasta ve hepsine serum falan takildi. Benim de bogazim sis gibi yutkunamiyorum,basim agriyor ve halsizim. balli sicak su ictim baska ne yapsam ki
Günaydın
Limonlu ballı ılık su iç, hatta limonla gargara yapp. Bir de tuzlu ılık su ile gargara yap, bunlar beni rahatlatmıştı.

Cnm çok teşekkür ederim sorduğun için. Sabah sabah iyi geldi bu Allah razı olsun.

Günaydın kızlar sabahın 6.30 ubda gaz sancısiyla uyandım. 3 gündür tuvalete çıkamadım. ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
sütle yulaf, nesfit ye canım, kuru kayısı çok iyi geliyor. bir de yediğin ekmek hep aynıysa değiştir. tahıl yiyorsa beyaz ekmek ye işe yarıyor. benim de tuvalet düzenim değişti 2 gündür. geçmiş olsun.

Kizlar dr um bana 15 ya da 16. Haftada gel dedi cinsiyet öğrenmek icin sizce hangi haftada gidiyim bi yanim bi an once git diyo bi yanimda bi hafta daha bekle iyice kesinlessin diyo kararsiz kaldim
allah izin verirse ben bu perşembe aksam 6 buçukta randevum o zamanda 14+2 günlük olmuş olucaz beni doktorum çağırdı gel cinsiyetine bakalım diye.inşallah gösterir yavrum.

evt gerçekten başka türlü bir açlık açlıktan gözüm dönüyor bazen ama ağzıma bi lokma alsam yetiyor bana.sonra kocam da bumuydu senin açlığın diyor

benim ilk zamanlarımdan beri hep annem geliyo gidiyo. yakında değilki yalovaya taşındı geçen sene. sırf ütülerimi halletmek için dedem ameliyat olucaktı başka zaman uğrayamam diye düşünüp 1 gün önceden geldi. kayımvalidemle görümcemde aa bize gelinde çay içelim flan filan diyolar. 15-20dk mesafede oturuyorum kayımvalidemlere ben ama sağolsunlar 1 kere gelipte bi işin ucundan tutmadılar, onu geçtim dediğin gibi eşim yapıcak dediğimde yapsın yapsın dediler güldüler bide. eşimden Allah razı olsun hep dua ediyorum ona bana hiç bi iş yaptırmıyo, bi yemek yapıyorum o da kendimi iyi hissedersem. çok yakın komşumuz arkadaşlarımız bile arıyo gelip yardım edelim diyede kayımvalidemlerden ses çıkmıyo bide gelip benden hizmet bekliyolar. 1 ay önce falandı geldiler ayıp olmasın diye bi kek yaptım çayın yanına. görümceme dedimki çayı koyduk abinle kekte hazır bardakların yerini falan biliyosun sen servis yap benim biraz ağrım var bana bayaa bozuldu neymiş çalışıyomuş hanımefendi. ben yatıyorum ya sürekli. ondan sonra bi daha gelelim demediler zaten. normalde anlaşırız bi problem olmaz aramızda aslında ama niye bu kadar düşüncesiz davranıyolar bilmiyorum onlara göre normal hamilelik nolucak kalk yap ama ne zorluklarla olduğunu çok iyi biliyolar eşimde yanımda çok şükür uğraşamam kendileriyle, ben gidince bişi yaptırmıyolar oda eşimin ve kayımpederimin sayesinde bırak bırak diyolar yoksa hiç öyle diyen yok. arayıpta gün içinde sormuyolar bile nasılsın varmı bi yaramazlık diye...

Canım günde 1580 tane erik yiyorum ama kızım olacak :)
valla erik canavarıyım allah razı olsun annem çıkıyor alıyor kocam alıyor eriksiz çağlasız kalmadım çok şükür ama tuza bandırarak yemek çok hoşuma gidiyor sonrada çok tuzlu yiyorum diye ödem oluşur diyede korkuyorum.kızçen hayırlı olsun tatlım allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin :) bi güzellik annesi olucaksın maşallah size

oğlun hayırlı olsun canımbenim rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin o zaman bende aynı senin gibiyim çikolatayı önceden gözüm görse gözüm kalırdı ama hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 1 yada 2 defa yemişimdir tatlı şeyler hiç istemiyorum.sadece ekşi olsun bana yeter diyorum hamileliğin ilk başlarında hiç bulantım kusma öylebelirtiler olmamıştı sadece gözüm kararıyordu.bulantım 10.haftadan sonra başladı kusma yok hiç kusmadım.bakalım yarın doktor amcamız ne diceeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…