canım biz sormadık doktora oda bişi demedi ama yaklaşık 2buçuk aylıkken bi denedik ağrı kanama vs bişi olursa hemen bitiricektik bişi olmadı neyseki. sonrasındada herşey normaldi. doktorun asistanı arkadaşım bigün laf arasında söyledim denedik bişi olmadı diye olmadıysa sorun yok dedi ama eşim şimdide uzak duruyo sanırm karnım büyümeye başladığı için, bendede bazen aşırı bi istek oluyo bazende hiiiç aklıma bile gelmiyoKizlar bisey sorcam doktor bize 12. Haftadan sonra iliski serbest dedi biz bugune kadar hic konusmadik bugun esime ole konu actim ben korkuyorum bise olur die dedi ama ben beni cekici bulmadigi kadin gibi gormedigi hissine kapilip uzuldum bide 4. Aydan sonra cinsel istek artrmis ya ole bisey mi oldu die yokluyorum kendimi oda yok ama hormonlar mi anlamadim esime korkuyorum dedi die kizdimbende mi anormallik
kuru kayısı kuru incir birer tane sabah aç karnına dışarda satılan bardak mısırlar varya onlardan bir bardak ye arkasından kayısı meyve suyu iç onun üstüne de yarım lt su iç biraz patlıcak gibi hissediyr insan kendisini ama bana bunlar iyi geliyor.yada mideni bozan bir meyve varsa onlardan ye mesela kimi insanı dut midesini bozup bağırsaklarını çalıştırır.benimde sarı yumuşak armut midemi bozar.bunları böyle deneyebilirsin. ılık pekmezli süt iç için yumuşasın.Günaydın kızlar sabahın 6.30 ubda gaz sancısiyla uyandım. 3 gündür tuvalete çıkamadım. ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
gliserinli fitil verdi bana doktorum kabızlıktan çok sıkıntılıyım diye bi zararı yokmuş. istersen sor doktoruna işe yarıyoGünaydın kızlar sabahın 6.30 ubda gaz sancısiyla uyandım. 3 gündür tuvalete çıkamadım. ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
İnşallah cnm. Güzel haberlerle gel. :)Günaydin herkesebugun doktor günüm, saat 3 de randevum var. Umarim artik bebişim açar bacaklarinida görebilirim cinsiyetini. İnsaallah hayirli haberlerle dönerim kizlar, dualarinizi esirgemeyin
Tmm canim sorarim. Benim doktorum biraz nemrut bi tip, o yuzden iki doktora gidiorum ben. Ne zaman bisey sorsam bana guven, sorularla beni yorma diyo ruh hastasi ama bende o igne olayini burda okuduklarimdan sonra cok merak ettim ve sorucam. Yazarim burdanİnşallah cnm. Güzel haberlerle gel. :)
Şu pıhtılaşma olmadan iğne ne zamana kadar kullanılır coraspin ile önlem amaçlı ve anneye bebeğe bir zararı var mıdır sende sorar mısın? :)
En uzak randevu benim ya 29 Nisan
Canım inşallaahh hepimizzz saglıkla kucagımıza alırız :))valla erik canavarıyım allah razı olsun annem çıkıyor alıyor kocam alıyor eriksiz çağlasız kalmadım çok şükür ama tuza bandırarak yemek çok hoşuma gidiyor sonrada çok tuzlu yiyorum diye ödem oluşur diyede korkuyorum.kızçen hayırlı olsun tatlım allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin :) bi güzellik annesi olucaksın maşallah size
Kızlar gunaydın. Bugundoktor randevumvar
Dualarınızı bekliyorumm
Gunaydin canim :) benimde bugun kontrol :) İnsaallah guzel haberlerle gelirisKızlar gunaydın. Bugundoktor randevumvar
Dualarınızı bekliyorumm
Hayırlı haberlerle gel bizede haber et her şey gönlünce olsunGünaydin herkesebugun doktor günüm, saat 3 de randevum var. Umarim artik bebişim açar bacaklarinida görebilirim cinsiyetini. İnsaallah hayirli haberlerle dönerim kizlar, dualarinizi esirgemeyin
Çok teşekkürler cnm. İnş bebişinin güzel haberler inle gel bugün:)Tmm canim sorarim. Benim doktorum biraz nemrut bi tip, o yuzden iki doktora gidiorum ben. Ne zaman bisey sorsam bana guven, sorularla beni yorma diyo ruh hastasi ama bende o igne olayini burda okuduklarimdan sonra cok merak ettim ve sorucam. Yazarim burdan
Canım çok sağol, biraz çıktım şükür...Beyaz ekmekten başka yiyemiyorum tatları hoşuma gitmiyor ne yazıkki ama bazlama ekmeği fln deneyim olmadı. Canım buarada kan hapı ve decavit kullanıyorum. 15 dk sonra istifra ediyorum. Buna bir çözümünüz var mı, vitaminler hiçbir işe yaramıyor direk çıkıyor.sütle yulaf, nesfit ye canım, kuru kayısı çok iyi geliyor. bir de yediğin ekmek hep aynıysa değiştir. tahıl yiyorsa beyaz ekmek ye işe yarıyor. benim de tuvalet düzenim değişti 2 gündür. geçmiş olsun.
Bende deli gibi erik yiyorum ya, ilk başta yoktu pek yeşil ekşi elmayla geçiştiriyordum. Şimdi erik çıktı bol bol yiyorum. Eskiden tatlı aşığı ben, muayeneye giderken zorla yiyorum azcık çikolatayı, canım hiç istemiyor. Benim yaklaşık 1 ay var öğrenmeme, bu gittiğimizde dr. söylemedi.valla erik canavarıyım allah razı olsun annem çıkıyor alıyor kocam alıyor eriksiz çağlasız kalmadım çok şükür ama tuza bandırarak yemek çok hoşuma gidiyor sonrada çok tuzlu yiyorum diye ödem oluşur diyede korkuyorum.kızçen hayırlı olsun tatlım allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin :) bi güzellik annesi olucaksın maşallah size
Canım çok sağol, dün akşam çok erik yedim oda gaz yaptı sanırım ya sabah kıvrandım resmen neyseki çıktım tuvalete geçti ama dediklerinizi uygulayacağım inş.kuru kayısı kuru incir birer tane sabah aç karnına dışarda satılan bardak mısırlar varya onlardan bir bardak ye arkasından kayısı meyve suyu iç onun üstüne de yarım lt su iç biraz patlıcak gibi hissediyr insan kendisini ama bana bunlar iyi geliyor.yada mideni bozan bir meyve varsa onlardan ye mesela kimi insanı dut midesini bozup bağırsaklarını çalıştırır.benimde sarı yumuşak armut midemi bozar.bunları böyle deneyebilirsin. ılık pekmezli süt iç için yumuşasın.
dışardaki mısırlardan yemeeeeekuru kayısı kuru incir birer tane sabah aç karnına dışarda satılan bardak mısırlar varya onlardan bir bardak ye arkasından kayısı meyve suyu iç onun üstüne de yarım lt su iç biraz patlıcak gibi hissediyr insan kendisini ama bana bunlar iyi geliyor.yada mideni bozan bir meyve varsa onlardan ye mesela kimi insanı dut midesini bozup bağırsaklarını çalıştırır.benimde sarı yumuşak armut midemi bozar.bunları böyle deneyebilirsin. ılık pekmezli süt iç için yumuşasın.
Eczanede aç dedikleri için aç karnına içiyordum. Birde tok deneyim ozaman ya mahvediyor yoksa bu ilaçlar beni...@triton-x sürekli beyaz yiyorsan o zaman zorla kendini ve tahıllı ye o da bebeğe çok faydalı. kusma konusuna gelince ben tok karnına içiyorum belki de o yüzden midem bulanmıyor. aç mı içiyorsun tok mu?
yazık annene yaa ama annelik işte değil mi bırakmıyo yavrusunu nerde olursa koşuyor bende kanamam olduğumda gelme iyiyim ben azaldı kanamam desemde dinletemedim boşuna ana gibi yar olmaz demiyolar.. diğerleri yani gorumce kayinvalide falan onlar başına bişey gelmeden anlamıyorlar bende şu an iyiyim çok şükür ama ilk hamileligimde kayinvalidem gelir kalır bir bardak kaldirmazdi hepsi yemeğe gelirdi midem bulaniyomus hamileymisim ne önemi var hatta ben bebegimi kaybettikten sonra bi gorumcem ben vicdan azabı çekiyorum çok geldik hepimiz ardarda misafirlige geldik yoruldun belki ondan oldu dedi bende evet ondan oldu dicek değilim tabi mutlaka etkisi vardır o kadar yorgunluğun ayakta kalmanın ama su an çok şükür hamile kaldığımi öğrendiklerinden beri ne geldiler ne ben gidince bir bardak kaldirttilar zaten doktor da yatacaksin dedi O yüzden artık gelse ler de kendileri yapar ederler. bazı şeylerin değeri kaybedilince anlaşılıyor eşim de normalde sofra kurmaya toplamaya yardım eder ama o kadar su an otursam kiziyo bişey yapma diye benim kadar olmasa da herkes istiyo bebeği o yüzden bana çok güzel davranıyorlar çok sukur :) darısı başımıza bi musibet gelmeden bebegimizi kaybetmeden degerimizi bilmeyen gorumce elti kayinvalide kayınpeder ve eşlerebenim ilk zamanlarımdan beri hep annem geliyo gidiyo. yakında değilki yalovaya taşındı geçen sene. sırf ütülerimi halletmek için dedem ameliyat olucaktı başka zaman uğrayamam diye düşünüp 1 gün önceden geldi. kayımvalidemle görümcemde aa bize gelinde çay içelim flan filan diyolar. 15-20dk mesafede oturuyorum kayımvalidemlere ben ama sağolsunlar 1 kere gelipte bi işin ucundan tutmadılar, onu geçtim dediğin gibi eşim yapıcak dediğimde yapsın yapsın dediler güldüler bide. eşimden Allah razı olsun hep dua ediyorum ona bana hiç bi iş yaptırmıyo, bi yemek yapıyorum o da kendimi iyi hissedersem. çok yakın komşumuz arkadaşlarımız bile arıyo gelip yardım edelim diyede kayımvalidemlerden ses çıkmıyo bide gelip benden hizmet bekliyolar. 1 ay önce falandı geldiler ayıp olmasın diye bi kek yaptım çayın yanına. görümceme dedimki çayı koyduk abinle kekte hazır bardakların yerini falan biliyosun sen servis yap benim biraz ağrım var bana bayaa bozuldu neymiş çalışıyomuş hanımefendi. ben yatıyorum ya sürekli. ondan sonra bi daha gelelim demediler zaten. normalde anlaşırız bi problem olmaz aramızda aslında ama niye bu kadar düşüncesiz davranıyolar bilmiyorum onlara göre normal hamilelik nolucak kalk yap ama ne zorluklarla olduğunu çok iyi biliyolar eşimde yanımda çok şükür uğraşamam kendileriyle, ben gidince bişi yaptırmıyolar oda eşimin ve kayımpederimin sayesinde bırak bırak diyolar yoksa hiç öyle diyen yok. arayıpta gün içinde sormuyolar bile nasılsın varmı bi yaramazlık diye...
Aç içmen gerekiyorsa uyku arasında içmeni tavsiye ederim Cnm. Benim de Demir hapı aç karnına hala gece WC'ye kalktığımda içiyorum iyi oluyo bulanmıyor hiç.Eczanede aç dedikleri için aç karnına içiyordum. Birde tok deneyim ozaman ya mahvediyor yoksa bu ilaçlar beni...
:)kiyamam ne demek.Korkmayalim artik,ignemizi olup Allah'a siginalim.Cnm çok teşekkür ederim sorduğun için. Sabah sabah iyi geldi bu Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?