2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın kızlar sabahın 6.30 ubda gaz sancısiyla uyandım. 3 gündür tuvalete çıkamadım. ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
gün içinde kuru kayısı yemeye çalış abartmadan, birde su iç bol bol, hamilelikte su ihtiyacı artıyor , birde barsakların yavaşlıyor, en kolay çözüm bol bol su içmek.

O degilde ben alisacam gibi ama dedigim gibi hissettigim sey yuzunden suclamistim kendimi siz normal diyince sevindim

Iste cnm insana ilk basta erkegin istememesi garip geliyo beni artik guzel bulmuyo mu ilk soru oluyo o yuzden korkmasini anliyorum zaten ilk 3 ay bende istemezdim o istese bile

Onlarda hakli onlar icin daha degisik bise hamilelik sureci aslinda

Demekki herkes ayni cnm esimde dun biraz konustu sende hic bi degisiklik yok neden begenmeyeyim fln dedi gercekten zayifladigim icin karnim o kadar kucuk ki belli olmuyo 14 hafta bitti ikna oldum yani olmasada olur cok artarsa istegim hormonlardan o zamanda tutarim simdilik yok ole bise

eriğe bayılıyoruz ama gaz probleminin büyük bir sebebi o oluyor bazen instagramda hamile olan annelerin profilinde görüyorum bi tabağa 5-6 tane erik koymuşlar onu yicekler valla görsellik içinmi yapıyorlar bilmiyorum ama bana o 5-6 tane erik asla yetmez dua ediyorum pazara gelse de artık 3-4 kilo alayım diye bu akşam iş çıkışında pazarı kolaçan edeyim bakayım gelmiş mi .bi oturuşta 1 kilo eriği çok rahatlıkla yerim bi tabakta kesmez beni bunu böyle diyorum ama yanlış anlaşılmasın çok kilolu bi insan değilim şşimdi 57 yada 58 kiloyumdur

dışardaki mısırlardan yemeeeee ya GDO lu larsa?
ya hamileliğim boyunca hiç bardakta mısır yemedim lise zamanları öyle yapıyordum. illa dışardakilerden alıncak diye bi kaide yok bim de derin dondurucuda var poşet poşet satıyorlar onu evde sadece çözüp haşlaması kalıyor yada diğer marketlerde konserve halinde var öyle de yapabilirsiniz kızlar canınız isterse @triton-x . bi kereliğine mahsus bir şey olmaz.

amin canım benim inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bakalım. adım gibi eminim doğruktan sonra ben kaliyim yanında diycekler ama bende o zaman annem kalsın diycem, cefasını o çekti sefasınıda o sürsün. dünyanın ütüsü duruyo evde söylüyorumda biride gelipte yapıyım demiyo annemede söylemedim zaten yeni döndü yalovaya ameliyat dönemindede çok yoruldu hastanede uzun kalındı falan. bu haftasonu ben gidicem yanına inşallah annemin, eşim bisiklete merak saldı başka türlü enerji atamıyo diye :) kendimize programlar yaptık bu hafta

MarV-el canım listede ben yokmuşum yaa :)
İstanbul'dan katılıyorum yarışmaya 28yaşındayım, ilaç firmasında ruhastlandırmada çalışıyorum. 22 ekim 2016'da kısmetse alıcaz bebişimizi kucağımıza. Cinsiyeti henüz belli değil, ilk bebişko olucak inşallah

Iste cnm insana ilk basta erkegin istememesi garip geliyo beni artik guzel bulmuyo mu ilk soru oluyo o yuzden korkmasini anliyorum zaten ilk 3 ay bende istemezdim o istese bile
olur mu öyle şey canım biz daha değerliyiz gözlerinde yavrularını taşıyoruz hamileyim dediğinde eşinin gözlerindeki sevinci hatırla ne bize ne bebeğe kıyabilirler. hem geçici bi süre tabi bakabiliyorsak bakalım kendimize hamileyiz diye salmamak lazım ama ben sadece tuvalete kalkabiliyorken yataktan başka bi yerde oturamıyorken haftada 1 anca banyo yapabiliyorken her gün saç baş makyaj yapamam ki eşime de diyorum zaten çok bakımsızım yakında sakal bıyık birbirine karışcak çocuk dogunca bana baba dicek falan diye kırık diyo bana :) bebeğimiz olunca her şey daha güzel olacak inşallah bebekler hem bizi daha çok bağlayacak birbirimize

yani canım cefasını çeken sefasınıda sürsün ikisinede torun ama sen kötü günde olma da iyi günde ol yok öyle dünya. degisiklik olur sizin içinde Hem aileni görmüş olursun benimde annem babam gelecek hafta sonu çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…