gün içinde kuru kayısı yemeye çalış abartmadan, birde su iç bol bol, hamilelikte su ihtiyacı artıyor , birde barsakların yavaşlıyor, en kolay çözüm bol bol su içmek.Günaydın kızlar sabahın 6.30 ubda gaz sancısiyla uyandım. 3 gündür tuvalete çıkamadım. ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Öyle cnm hem iğne hem coraspin demir vitamin kalsiyum progestan balik hapi midem hap dolu:) yeter ki sağlıklı olsun bebislerimiz. Rabbim cümlemizin yavrularını korusun inşallah.:)kiyamam ne demek.Korkmayalim artik,ignemizi olup Allah'a siginalim.
O degilde ben alisacam gibi ama dedigim gibi hissettigim sey yuzunden suclamistim kendimi siz normal diyince sevindimÇok normal canım sıkma canını bende aynı cirkinlestim diye ve bebeğe haksızlık edip çok ayıp bişey istiyormusum gibi hissetmiştim ama bunlar çok normal biraz zaman lazım ilk hamileliginse eşin alışacak
Iste cnm insana ilk basta erkegin istememesi garip geliyo beni artik guzel bulmuyo mu ilk soru oluyo o yuzden korkmasini anliyorum zaten ilk 3 ay bende istemezdim o istese bileCanım bence eşinin korkması güzel bişey Allah korusun iliskiden sonra kan görsen ya da agrin olsa kendine kızacaksın bana doktor ilkinde 12. Haftadan sonra serbest dedi Bizde 2-3 kere anca olmuştu ondada canım çok acıyordu sanırım bebeğe bişey olacak diye kendimi sıkıyordum 20. haftada bebegimi kaybedince doktor bana ilişkide bulundunuz mu dedi Hayır belki 20 gün olmustur dedim eğer yakın bi zamanda olsaydı nasıl vicdan azabı çekerdim şu an zaten hamile kaldigimdan beri yasakti büyük ihtimal doğuma kadar yasak olacak en sevindigim nokta bu zaten hiç istemiyorum 6. Aydan sonra eşinde rahat olur ama göbeğin çıktığı için sen çok rahat olmazsın :)
Onlarda hakli onlar icin daha degisik bise hamilelik sureci aslindaBenim eşimde aynı canım korkuyor, sadece bi kere yaşadık, ondan iki üç gün sonra da çok az kan geldi lavabodayken ama afedersiniz benim makatım acıyordu o ara, ordan geldiğine eminim çünkü devam etmedi, neyse ben bunu eşime söyledim çok korktu bi dha yapmayalım diyo canım
Demekki herkes ayni cnm esimde dun biraz konustu sende hic bi degisiklik yok neden begenmeyeyim fln dedi gercekten zayifladigim icin karnim o kadar kucuk ki belli olmuyo 14 hafta bitti ikna oldum yani olmasada olur cok artarsa istegim hormonlardan o zamanda tutarim simdilik yok ole bisecanım biz sormadık doktora oda bişi demedi ama yaklaşık 2buçuk aylıkken bi denedik ağrı kanama vs bişi olursa hemen bitiricektik bişi olmadı neyseki. sonrasındada herşey normaldi. doktorun asistanı arkadaşım bigün laf arasında söyledim denedik bişi olmadı diye olmadıysa sorun yok dedi ama eşim şimdide uzak duruyo sanırm karnım büyümeye başladığı için, bendede bazen aşırı bi istek oluyo bazende hiiiç aklıma bile gelmiyo
eriğe bayılıyoruz ama gaz probleminin büyük bir sebebi o oluyorCanım çok sağol, biraz çıktım şükür...Beyaz ekmekten başka yiyemiyorum tatları hoşuma gitmiyor ne yazıkki ama bazlama ekmeği fln deneyim olmadı. Canım buarada kan hapı ve decavit kullanıyorum. 15 dk sonra istifra ediyorum. Buna bir çözümünüz var mı, vitaminler hiçbir işe yaramıyor direk çıkıyor.
Bende deli gibi erik yiyorum ya, ilk başta yoktu pek yeşil ekşi elmayla geçiştiriyordum. Şimdi erik çıktı bol bol yiyorum. Eskiden tatlı aşığı ben, muayeneye giderken zorla yiyorum azcık çikolatayı, canım hiç istemiyor. Benim yaklaşık 1 ay var öğrenmeme, bu gittiğimizde dr. söylemedi.
Canım çok sağol, dün akşam çok erik yedim oda gaz yaptı sanırım ya sabah kıvrandım resmen neyseki çıktım tuvalete geçti ama dediklerinizi uygulayacağım inş.
ya hamileliğim boyunca hiç bardakta mısır yemedim lise zamanları öyle yapıyordum. illa dışardakilerden alıncak diye bi kaide yok bim de derin dondurucuda var poşet poşet satıyorlar onu evde sadece çözüp haşlaması kalıyor yada diğer marketlerde konserve halinde var öyle de yapabilirsiniz kızlar canınız isterse @triton-x . bi kereliğine mahsus bir şey olmaz.dışardaki mısırlardan yemeeeeeya GDO lu larsa?
O zaman 15te de belli olur 14te oluyosa hic olmadi bebisimi görüp gelirimallah izin verirse ben bu perşembe aksam 6 buçukta randevum o zamanda 14+2 günlük olmuş olucaz beni doktorum çağırdı gel cinsiyetine bakalım diye.inşallah gösterir yavrum.
İnşllah canım ya doktordan cıkar cıkmaz yazalım :)Gunaydin canim :) benimde bugun kontrol :) İnsaallah guzel haberlerle geliris
amin canım benim inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bakalım. adım gibi eminim doğruktan sonra ben kaliyim yanında diycekler ama bende o zaman annem kalsın diycem, cefasını o çekti sefasınıda o sürsün. dünyanın ütüsü duruyo evde söylüyorumda biride gelipte yapıyım demiyo annemede söylemedim zaten yeni döndü yalovaya ameliyat dönemindede çok yoruldu hastanede uzun kalındı falan. bu haftasonu ben gidicem yanına inşallah annemin, eşim bisiklete merak saldı başka türlü enerji atamıyo diye :) kendimize programlar yaptık bu haftayazık annene yaa ama annelik işte değil mi bırakmıyo yavrusunu nerde olursa koşuyor bende kanamam olduğumda gelme iyiyim ben azaldı kanamam desemde dinletemedim boşuna ana gibi yar olmaz demiyolar.. diğerleri yani gorumce kayinvalide falan onlar başına bişey gelmeden anlamıyorlar bende şu an iyiyim çok şükür ama ilk hamileligimde kayinvalidem gelir kalır bir bardak kaldirmazdi hepsi yemeğe gelirdi midem bulaniyomus hamileymisim ne önemi var hatta ben bebegimi kaybettikten sonra bi gorumcem ben vicdan azabı çekiyorum çok geldik hepimiz ardarda misafirlige geldik yoruldun belki ondan oldu dedi bende evet ondan oldu dicek değilim tabi mutlaka etkisi vardır o kadar yorgunluğun ayakta kalmanın ama su an çok şükür hamile kaldığımi öğrendiklerinden beri ne geldiler ne ben gidince bir bardak kaldirttilar zaten doktor da yatacaksin dedi O yüzden artık gelse ler de kendileri yapar ederler. bazı şeylerin değeri kaybedilince anlaşılıyor eşim de normalde sofra kurmaya toplamaya yardım eder ama o kadar su an otursam kiziyo bişey yapma diye benim kadar olmasa da herkes istiyo bebeği o yüzden bana çok güzel davranıyorlar çok sukur :) darısı başımıza bi musibet gelmeden bebegimizi kaybetmeden degerimizi bilmeyen gorumce elti kayinvalide kayınpeder ve eşlere
3 de canım :/GÜZEL HABERLER GETİRRR KAÇTA GİDECEKSİNNNN
olur mu öyle şey canım biz daha değerliyiz gözlerinde yavrularını taşıyoruz hamileyim dediğinde eşinin gözlerindeki sevinci hatırla ne bize ne bebeğe kıyabilirler. hem geçici bi süre tabi bakabiliyorsak bakalım kendimize hamileyiz diye salmamak lazım ama ben sadece tuvalete kalkabiliyorken yataktan başka bi yerde oturamıyorken haftada 1 anca banyo yapabiliyorken her gün saç baş makyaj yapamam ki eşime de diyorum zaten çok bakımsızım yakında sakal bıyık birbirine karışcak çocuk dogunca bana baba dicek falan diye kırık diyo bana :) bebeğimiz olunca her şey daha güzel olacak inşallah bebekler hem bizi daha çok bağlayacak birbirimizeIste cnm insana ilk basta erkegin istememesi garip geliyo beni artik guzel bulmuyo mu ilk soru oluyo o yuzden korkmasini anliyorum zaten ilk 3 ay bende istemezdim o istese bile
yani canım cefasını çeken sefasınıda sürsün ikisinede torun ama sen kötü günde olma da iyi günde ol yok öyle dünya. degisiklik olur sizin içinde Hem aileni görmüş olursun benimde annem babam gelecek hafta sonu çok mutluyum :)amin canım benim inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bakalım. adım gibi eminim doğruktan sonra ben kaliyim yanında diycekler ama bende o zaman annem kalsın diycem, cefasını o çekti sefasınıda o sürsün. dünyanın ütüsü duruyo evde söylüyorumda biride gelipte yapıyım demiyo annemede söylemedim zaten yeni döndü yalovaya ameliyat dönemindede çok yoruldu hastanede uzun kalındı falan. bu haftasonu ben gidicem yanına inşallah annemin, eşim bisiklete merak saldı başka türlü enerji atamıyo diye :) kendimize programlar yaptık bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?