CANIM NASIL KULLANIYORSUN BEN DÜN ALDIM SABAH AKŞAM SÜRDÜM ÇOK AKIŞKAN VE YAĞLI OLMADIĞI İÇİN TEREDDÜTTE KALDIM ACABA BEN Mİ AZ SÜRDÜM DİYE GÖĞÜSLERİME VE KARNIMA TAMAMEN YEDİRDİM DOĞRU MU YAPTIM SENCEBen mustela kullanıyorum.çok memnunun.ilk hamileliğimde de mustela kullandım çok şükür çatlağım yok
DOKTOR DETAYLI INCELIYOR YA O YUZDEN SORDUM GÖRÜR BELKİ DİYE :)İkili testte cinsiyet belli olmazki canim. Yani ben oyle biliorum. İkili test bebekde bi hastalik varmi ona bakmak icin yapilior downsendromu gibi (Allah korusun) sinir bozan bi test. Simdiki aklim olsa asla yaptirmazdim. Ultrasonda bebeimin ense kalinligi burun kemigi sukurler olsun normal saglikli gozukuor ama o ikili test biokimyasal risk var olarak cikardi sonucu. Yani downsendromlu olabilirmis bebegim Allah korusun. Ben artik hicbi testi yaptirmicam, duplerin cekilmesini beklicm 20. Haftada
Gelmis gelmis :)) ben 3 kilo aldim bu gun sabah sabah pazada gonderdim eşimieriğe bayılıyoruz ama gaz probleminin büyük bir sebebi o oluyorbazen instagramda hamile olan annelerin profilinde görüyorum bi tabağa 5-6 tane erik koymuşlar onu yicekler valla görsellik içinmi yapıyorlar bilmiyorum ama bana o 5-6 tane erik asla yetmez dua ediyorum pazara gelse de artık 3-4 kilo alayım diye bu akşam iş çıkışında pazarı kolaçan edeyim bakayım gelmiş mi .bi oturuşta 1 kilo eriği çok rahatlıkla yerim bi tabakta kesmez beni bunu böyle diyorum ama yanlış anlaşılmasın çok kilolu bi insan değilim şşimdi 57 yada 58 kiloyumdur
oyle canım ama acıkları o kadar cok kı kapanmıyorkimse kendi tarafına laf ettirmez canım kusurlarını kapıyordur kesin ...
kuzum kaynanada bu zamana kadar sadece yemek yap ye ac bırakma kendını dıyordu sınır oluyordum..kalkıp gelemıyo ama emır verıyo dıye gecen hafta durum boyle olunca esım cagırdı gelmen lazım dıye yoksa yınede cok gonullu degıl. bır erkek kardesım var oda okuyo canım aılemde onunla gıttı zaten o yuzden sehır ayrılıgı yasıyoruziyi demişsin canım yatıyorsun sonuçta hadi grip olursun ya da başka bi hastalık kendimiz zorlarız zaten yapalım edelim diye hamilelik bu bebeğimiz için yatıyoruz keyfimizden değil sen bebek karnimdayken benim yanımda eşimin yanımda olamayacaksan dogunca da olma. misafir gibi gel hayırlı olsuna. kardeşlerin yok mu canım gelip bakabilecek? ben o yönden şanslıyım hep yatsam bile 2 kız kardeşim var çok şükür okul kapanınca gelip bakacak. eşimin Ramazan da işi yogun oluyo sabahtan oglene kadar çocuk okutuyo bağırmaktan sesler gitmiş geliyo ogleden sonra sonra bide her gün 1 cüz okuyo mukabele yapıyorlar ikindide pili bitmiş oluyo yemek falan yapmaz o zaman şart bana insan şimdi yapıyo çok şükür her şeyi
Kizlar bisey sorcam doktor bize 12. Haftadan sonra iliski serbest dedi biz bugune kadar hic konusmadik bugun esime ole konu actim ben korkuyorum bise olur die dedi ama ben beni cekici bulmadigi kadin gibi gormedigi hissine kapilip uzuldum bide 4. Aydan sonra cinsel istek artrmis ya ole bisey mi oldu die yokluyorum kendimi oda yok ama hormonlar mi anlamadim esime korkuyorum dedi die kizdimbende mi anormallik
bende acıktıgım kadar cok yıyemıyorum ama mumkun olsa agzım bos durmaycakevt gerçekten başka türlü bir açlık açlıktan gözüm dönüyor bazen ama ağzıma bi lokma alsam yetiyor bana.sonra kocam da bumuydu senin açlığın diyor
az kalmıs canım ınsallah uarın ogrenırsınböyle ufacık bi ipucu kesin olduğunu belirten bir şey arıyorum ama yok bulamıyrumyarına kadar zor dayanıcam öğrenmek için
Ne zaman baslayalim kullanmaya canim. Kacinci haftada, karnimiza ve goguslere suruluor dimi? Kisiden kisiye degisirmi sizce zarari flnBen mustela kullanıyorum.çok memnunun.ilk hamileliğimde de mustela kullandım çok şükür çatlağım yok
Hadi İnsaallah guzel haberlerle gel canimTunaydin kizlar bugün ilk defa devlete gidicem bakalim nasil gecicekdr 5er5er mi alcak hastalarini ... Kendi doktorumada haftaya gidixem..dua edin ins bi sıkınti yoktur.cinsiyete ne dixek merak ediyorum
CANIM BEN 12. HAFTADAYIM BAŞLADIM NE KADAR ERKEN O KADAR İYİ FARKETMEDEN DE OLSA KARIN BÜYÜYORNe zaman baslayalim kullanmaya canim. Kacinci haftada, karnimiza ve goguslere suruluor dimi? Kisiden kisiye degisirmi sizce zarari fln
Hayır, nereye saklanıyor bu çocuk diyorum ben de. Ama ben normalde kilolu olmamakla beraber göbeğim var hep ayva göbek ondan mı anlamıyorum bilmiyorum ama yine farkedilirdi heraldeKızlar göbüşler belli olmaya başladı mı :)
Şimdi decavit te sıra, sağlık ocağı ücretsiz veriyor, doktor da yazar yazmasa da sorarsınDoktor folik asit kestirdi ama şuan başka bişey kullanmıyorum siz kullanıyor musunuz ?
Sen kullanıyor musun canım bir arkadaşıma da imom diye bir takviye vermiş bende bana bişey vermedi haftaya soracağımŞimdi decavit te sıra, sağlık ocağı ücretsiz veriyor, doktor da yazar yazmasa da sorarsın
Evet kullanıyorum ama şöyle kan tahlillerim herşey normaldi bunu verdi, belki bişeyler eksikse farklı bişey veriyor olabilirler, çünkü bi arkadaşım da kan ilaçlar ı kullanıyor meselaSen kullanıyor musun canım bir arkadaşıma da imom diye bir takviye vermiş bende bana bişey vermedi haftaya soracağım
hadi yaa ayy inşallah akşam bende bulurum pazardaGelmis gelmis :)) ben 3 kilo aldim bu gun sabah sabah pazada gonderdim eşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?