2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben mustela kullanıyorum.çok memnunun.ilk hamileliğimde de mustela kullandım çok şükür çatlağım yok
CANIM NASIL KULLANIYORSUN BEN DÜN ALDIM SABAH AKŞAM SÜRDÜM ÇOK AKIŞKAN VE YAĞLI OLMADIĞI İÇİN TEREDDÜTTE KALDIM ACABA BEN Mİ AZ SÜRDÜM DİYE GÖĞÜSLERİME VE KARNIMA TAMAMEN YEDİRDİM DOĞRU MU YAPTIM SENCE

DOKTOR DETAYLI INCELIYOR YA O YUZDEN SORDUM GÖRÜR BELKİ DİYE :)

Gelmis gelmis :)) ben 3 kilo aldim bu gun sabah sabah pazada gonderdim eşimi

kimse kendi tarafına laf ettirmez canım kusurlarını kapıyordur kesin ...
oyle canım ama acıkları o kadar cok kı kapanmıyor resmen gozunun onundekı elmayı kıvı dıye yutturmaya calısıyor
kuzum kaynanada bu zamana kadar sadece yemek yap ye ac bırakma kendını dıyordu sınır oluyordum..kalkıp gelemıyo ama emır verıyo dıye gecen hafta durum boyle olunca esım cagırdı gelmen lazım dıye yoksa yınede cok gonullu degıl. bır erkek kardesım var oda okuyo canım aılemde onunla gıttı zaten o yuzden sehır ayrılıgı yasıyoruz ne guzel canım masallah kardeslerın varya..hem ınsanın kendı aılesı gıbı olmuyor. bana resmen vakıt gecmıyo gunlerdır

Cnım doktor bıze sadece 2 haftadır yasak dıyo ama farkeden bısey yok bız ogrendıgımızden berı dusunmedık hıc. Ikımızde aynı dusuncedeyız tamam ıstıyoruz ama bebegımız cok daha kıymetlı kucucuk bır ıhtımalde olsa rıske gırmek ıstemıyoruz bırak 9 ay olmayıversın. Esının senı ıstemedıgını sakın dusunme
evt gerçekten başka türlü bir açlık açlıktan gözüm dönüyor bazen ama ağzıma bi lokma alsam yetiyor bana.sonra kocam da bumuydu senin açlığın diyor
bende acıktıgım kadar cok yıyemıyorum ama mumkun olsa agzım bos durmaycak suan beyaz leblebı var bulandıkca atıyorum agzıma

böyle ufacık bi ipucu kesin olduğunu belirten bir şey arıyorum ama yok bulamıyrum yarına kadar zor dayanıcam öğrenmek için
az kalmıs canım ınsallah uarın ogrenırsın

Ben mustela kullanıyorum.çok memnunun.ilk hamileliğimde de mustela kullandım çok şükür çatlağım yok
Ne zaman baslayalim kullanmaya canim. Kacinci haftada, karnimiza ve goguslere suruluor dimi? Kisiden kisiye degisirmi sizce zarari fln

Tunaydin kizlar bugün ilk defa devlete gidicem bakalim nasil gecicekdr 5er5er mi alcak hastalarini ... Kendi doktorumada haftaya gidixem..dua edin ins bi sıkınti yoktur.cinsiyete ne dixek merak ediyorum
Hadi İnsaallah guzel haberlerle gel canim

Doktor folik asit kestirdi ama şuan başka bişey kullanmıyorum siz kullanıyor musunuz ?

Karnımız belli oldugu an sürmeye baslıyoruz.bacakların üst bölümünede sürmemiz gerekiyo kızlar.yoksa o bölgelerde çatlamaya müsait.ilk zamanlar büyüme yavas olduğu için sadece aksam yatmadan sürdüm.ama son iki ay kala büyüme hızlandığı için sabah aksam sürdüm

Kızlar göbüşler belli olmaya başladı mı :)
Hayır, nereye saklanıyor bu çocuk diyorum ben de. Ama ben normalde kilolu olmamakla beraber göbeğim var hep ayva göbek ondan mı anlamıyorum bilmiyorum ama yine farkedilirdi heralde

Bi de ben göğsüme sürmedim.mustela nın gögüs için ayrı kremi var ondan aldım sürdüm.gögüs kremini de son iki ay kala basladım sürmeye.çok şükür gögüslerimde catlamamıştı.şimdi de basladım kullanmaya çatlak kremini.

Sen kullanıyor musun canım bir arkadaşıma da imom diye bir takviye vermiş bende bana bişey vermedi haftaya soracağım
Evet kullanıyorum ama şöyle kan tahlillerim herşey normaldi bunu verdi, belki bişeyler eksikse farklı bişey veriyor olabilirler, çünkü bi arkadaşım da kan ilaçlar ı kullanıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…