- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
aynı durumdayız kuzum...Günaydın kızlar, bugün doktora gidecekler inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Aslında ben de gitsem cinsiyet bellidir ama doktorum bi ay sonra gel dediği için iki hafta daha beklicem
cnm aklındakileri yaz bence..yarın bende randevu aldım devletten dayanamıcam. doktor 1 ay sonra gel dedi. gidip bebegımı görmek ıstıyorum 15 gun oldu iyice merak edıyorum hersey yolundamı dıye. bende bı suru soru ıle gıdıyorum. orda heyecandan hespnını unutuyorum ya. kasık ağrılarım cok fazla ılk sorum bu olacak.
Ya bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler ve benim bir kizim var ALlahin izniyle erkek olsun diye yaptık ama doktor böyle söyleyince çok üzüldüm bakalım pazartesi bidaha gidip soracam cinsiyet degisimi olabilir mi sizce cevap için çok tessekkurler hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bebeğiniErkek canim insallah.bende 15 4 um
%50 DEMİŞ YANLIZ BUNU BENDE SÖYLERDİM SANA :)) BAŞKA SEÇENEK YOK Kİ ZATENYa bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler ve benim bir kizim var ALlahin izniyle erkek olsun diye yaptık ama doktor böyle söyleyince çok üzüldüm bakalım pazartesi bidaha gidip soracam cinsiyet degisimi olabilir mi sizce cevap için çok tessekkurler hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bebeğini
Ya aslında doktor çok iyi diyolar o kadar para verioruz ama çok detaylı ilgilenmiyor öbür hastanelerde çok uzak ve ben gidemiyorum .çok ustiyiz erkek olmasını yaptığım tek şey allaha dua etmek tabi sağlık öncelik ama esim de istifi ama bana belli etmiyor. Ilk gebeliginde başka hastanede 12 haftalik iken erkek demişlerdi bir ay sonra gittiğimde kiz demişlerdi ve insan ister istemez uzuluyi buda böyle olursa gerçekten bu sefer psikolojim alt üst olur%50 DEMİŞ YANLIZ BUNU BENDE SÖYLERDİM SANA :)) BAŞKA SEÇENEK YOK Kİ ZATEN
4-5 gundur bir anda çıktı ve belli oldu şaşırdım bende kilo alma yok ama göbek belli acaba gazmi diyecem ama yok artık bebek ben burdayım diyoKızlar göbüşler belli olmaya başladı mı :)
ben de onu düşünüyordum bugün. zaman zaman normalde dönüyor, arada yine sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum :)) ilk zamanlardaki gibi değil ama.arkadaşlar idrara çıkma durumunuz nasıl ne sıklıkla çıkıyorsunuz? ben ilk haftalardaki gibi değilim artık biraz daha az gidiyorum tuvalete aynı miktarda su içmeme rağmen. acaba kese yukarı çıktığı için artık mesaneye eskisi gibi baskı yapmıyor olabilir mi?
Evet doğru tespit sonlara doğru yine baskı artacak ve yine sık gitcezarkadaşlar idrara çıkma durumunuz nasıl ne sıklıkla çıkıyorsunuz? ben ilk haftalardaki gibi değilim artık biraz daha az gidiyorum tuvalete aynı miktarda su içmeme rağmen. acaba kese yukarı çıktığı için artık mesaneye eskisi gibi baskı yapmıyor olabilir mi?
konserve de yasak değil mi yaya hamileliğim boyunca hiç bardakta mısır yemedim lise zamanları öyle yapıyordum. illa dışardakilerden alıncak diye bi kaide yok bim de derin dondurucuda var poşet poşet satıyorlar onu evde sadece çözüp haşlaması kalıyor yada diğer marketlerde konserve halinde var öyle de yapabilirsiniz kızlar canınız isterse @triton-x . bi kereliğine mahsus bir şey olmaz.
Allah iyiliğini versinkonserve de yasak değil mi yaben mi abartıyorum ille de yedirmicem mısırı
Mısır gdo lu diye mi yasak? Eğer öyleyse tabi konserve dondurulmuş ya da bardak hepsinde vardır. Ama bardakta olan bide ekstra açıkta ve sürekli ısıtılıp soğuyor vs. Daha zararlı. Ben de artık yaz sebzelerini rahat rahat yiyorum yaz geldi diye siz yiyor musunuz, salatalık domates falankonserve de yasak değil mi yaben mi abartıyorum ille de yedirmicem mısırı
hergün yanımda 2şer adet salatalık alıyorum öğlene kadar bi tane akşama kadar bi tane yiyiyorum. kıvırcık marul değilde göbek marul a bayılıyorum.tuzlayıp limonlayıp yiyorum.meyve ara öğün olarak sık yiyorum.Mısır gdo lu diye mi yasak? Eğer öyleyse tabi konserve dondurulmuş ya da bardak hepsinde vardır. Ama bardakta olan bide ekstra açıkta ve sürekli ısıtılıp soğuyor vs. Daha zararlı. Ben de artık yaz sebzelerini rahat rahat yiyorum yaz geldi diye siz yiyor musunuz, salatalık domates falan
Afiyet olsun yarasın inşallahhergün yanımda 2şer adet salatalık alıyorum öğlene kadar bi tane akşama kadar bi tane yiyiyorum. kıvırcık marul değilde göbek marul a bayılıyorum.tuzlayıp limonlayıp yiyorum.meyve ara öğün olarak sık yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?