2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yarın bende randevu aldım devletten dayanamıcam. doktor 1 ay sonra gel dedi. gidip bebegımı görmek ıstıyorum 15 gun oldu iyice merak edıyorum hersey yolundamı dıye. bende bı suru soru ıle gıdıyorum. orda heyecandan hespnını unutuyorum ya. kasık ağrılarım cok fazla ılk sorum bu olacak.

arkadaslar dua dua dua en önemlisi o.

cok sevdiğim 16 yıldır tandıgım komsumuz dini konularda masallahı var

dua istedim ondan saolsun o da verdi

gece yatmadan önce

1 ayetel kürsi
1 felak
1 nas
3 defa kevser suresi
3 kafirun suresi.

el yazısı dua da verdi ama aktarırken yanlışlık yaparım diye yazamadım.

ama yukarıdaki duaları okumak isteyenler için yazdım

cnm aklındakileri yaz bence..
ben de öyle yapıyorum aklıma gelyo bir şey, yazıyorum küçük bi defterim var, doktora gidince ordan okuyorum. bana dr kendisi demişti aklına takılanları yaz ben cevaplarım toptan diye

Erkek canim insallah.bende 15 4 um
Ya bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler ve benim bir kizim var ALlahin izniyle erkek olsun diye yaptık ama doktor böyle söyleyince çok üzüldüm bakalım pazartesi bidaha gidip soracam cinsiyet degisimi olabilir mi sizce cevap için çok tessekkurler hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bebeğini

%50 DEMİŞ YANLIZ BUNU BENDE SÖYLERDİM SANA :)) BAŞKA SEÇENEK YOK Kİ ZATEN

%50 DEMİŞ YANLIZ BUNU BENDE SÖYLERDİM SANA :)) BAŞKA SEÇENEK YOK Kİ ZATEN
Ya aslında doktor çok iyi diyolar o kadar para verioruz ama çok detaylı ilgilenmiyor öbür hastanelerde çok uzak ve ben gidemiyorum .çok ustiyiz erkek olmasını yaptığım tek şey allaha dua etmek tabi sağlık öncelik ama esim de istifi ama bana belli etmiyor. Ilk gebeliginde başka hastanede 12 haftalik iken erkek demişlerdi bir ay sonra gittiğimde kiz demişlerdi ve insan ister istemez uzuluyi buda böyle olursa gerçekten bu sefer psikolojim alt üst olur

arkadaşlar idrara çıkma durumunuz nasıl ne sıklıkla çıkıyorsunuz? ben ilk haftalardaki gibi değilim artık biraz daha az gidiyorum tuvalete aynı miktarda su içmeme rağmen. acaba kese yukarı çıktığı için artık mesaneye eskisi gibi baskı yapmıyor olabilir mi?

ben de onu düşünüyordum bugün. zaman zaman normalde dönüyor, arada yine sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum :)) ilk zamanlardaki gibi değil ama.

Evet doğru tespit sonlara doğru yine baskı artacak ve yine sık gitcez

Merhaba arkadaşlar, ben de okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum, öncelikle A Ankaaa çok sevindim durumunun olumlu sonuçlanmasınà,
Benim doktoruma muayeneleri ay sonlarında yani aylık gebeliklerim dolduğunda :) ayrıntılı özelde de devlette de yaptıracağım o nedenle bugün devlete geldim, şimdi muayene olayım ki bir ay sonrasına yer bulayım ultrasonda diye. Özelde çok yüksek fiyatlar, oğlumda da böyle yaptimistim testlerimi, hem belki bu doktora cinsiyet hakkında bir şey söyle, kendi doktorum erkek demişti bakalım şimdi 17. Haftaya girmek uzereyim.
2 gündür de griple uğraşıyorum, hem oğlum hem ben çok ağır gecirdik, dün çok kötüydum, titreme,soğuk terleme ama bugün şükür çok iyiyim, dersten çıktım geldim.

Bunun dışında milli eğitime insan kaynaklarına gittim izin konusunu detaylı konuştum. Tam da tahmin ettiğim ve planladığı gibi. Şöyle ki 32+0 da çalışabilir iznini al ama benimki yaz tatili denk geliyor dedim, yine de al okula ver dedi arada 1 eylül kadar olan kısmın yanacak yani benim ortalama 15 gün yanacak. Sonra 1 eylül de işbaşı yapacaksın dedi ve 37+0 da çalışmaz izni alacaksın dedi işte. 1 eylül ile 37+0 hangi tarihe denk geliyorsa o tarih arası doğum sonrası iznine eklenecek ayrıca diyelim ki 37+0 ile 40. Hafta arası doğum gerçekleşti. O aradaki süreyi de ekleyeceğim doğum sonrası iznine dedi. Örnek veriyorum şimdi. Mesela benim 32+0 12 agustosa denk geliyor benim 1 eylül kadar 18 günüm yanacak. Sonra 37+0 17 eylül denk geliyor bu ilk onaltı gün çalıştığım için doğum sonrası 56 gunlük izni me eklenecek yani şimdilik 72 gün doğum sonrası iznim olacak. Diyelimki 7 ekim doğum tarihim ondan önce doğum yaptım mesela 1 ekimde o aradaki 7 günde doğum sonrasına eklenecek toplam 79 gün doğum sonrası iznim olacak :) bilgiler böyle. Sıra bekliyorum şimdi bakalım

konserve de yasak değil mi ya ben mi abartıyorum ille de yedirmicem mısırı

Allah iyiliğini versin canım yasak sayarsak yasaklar çok ama bi kereden bir şey olmaz her yasaktan bi kerecik yiyin abartıya kaçmadan bence. bana doktorum çiğköfteyide baharatlı yiyecekleri de turşuyuda yasakladı ama bu Adıyamanlı çiğköfteci var bursada çok güzel yapıyorlar çiğ köfteyi bazen birer porsiyon alıyoruz ailecek yemek için ama ben içinden 1-2 tane alıp yiyorum napayım yemezsem damağımdan tadı gitmiyor azıcık yiyip nefsimi söndürüyorum.turşuya aşerenlerde vardır eminim ama herşeyi tadında bırakmak daha makbul aklımızda kalacağına bi tanecik midemizde kalsın

Mısır gdo lu diye mi yasak? Eğer öyleyse tabi konserve dondurulmuş ya da bardak hepsinde vardır. Ama bardakta olan bide ekstra açıkta ve sürekli ısıtılıp soğuyor vs. Daha zararlı. Ben de artık yaz sebzelerini rahat rahat yiyorum yaz geldi diye siz yiyor musunuz, salatalık domates falan

hergün yanımda 2şer adet salatalık alıyorum öğlene kadar bi tane akşama kadar bi tane yiyiyorum. kıvırcık marul değilde göbek marul a bayılıyorum.tuzlayıp limonlayıp yiyorum.meyve ara öğün olarak sık yiyorum.

Afiyet olsun yarasın inşallah ayy ben de çiğköfte çok seviyorum ama hiç yemedim, şimdi bak aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…