2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Afiyet olsun yarasın inşallah ayy ben de çiğköfte çok seviyorum ama hiç yemedim, şimdi bak aklıma geldi
allah razı olsun canım benim :* :) öyle çubuk kraker bisküvi kek falan alıp yemiyorum bunlar bence daha iyi kuru kuru bisküvi yemektense meyve sebze sindirim açısından da bence daha iyidir diye düşünüyorum. ben her zararlı şeyi ağzımıza sokmama taraftarı değilim açıkçası en azından nefis köreltmek için bir yudum yada bir tane yemeliyiz.ye için rahat olsun zehir yemiyoruz sonuçta.

Valla doktor banada dedi ciğer yasak ama çok canım çekiyor pazar günü yiyeceğim 1 kereden birşey olmaz heralde :)

ayy canım acı yemesem yaşayamam ben çünkü urfalıyım ben :) etsiz olan çigköfteden ben de yiyorum hatta kendim evde yoğuruyorum:) yumurtalı köftemiz vardır bizim meşhur onuda yapıp yiyorum :) acısız bi hayat düşünemiyorum :)

Valla doktor banada dedi ciğer yasak ama çok canım çekiyor pazar günü yiyeceğim 1 kereden birşey olmaz heralde :)
olmaz olmaz allaha emanet kuzucuklarımız bir kereden bir şey olmaz abartıya kaçma porsiyonunu küçült ama ciğeri çok iyi pişirmen lazım et ve et ürünlerini çiğ yememeliyiz. hamileliğin ilk haftalarında bende yedim.ama bayadır yemiyorum canım istemiyor.aslında benim hamileliğim boyunca canım çiğ köfte erik badem çağla dışında hiçbirşeyi kana kana istemedim.böyle oda olsun yiyeyim şuda olsun yiyeyim her gördüğümden tadayım istemedim her ikram edileni yemek canım istemedi ama büyüklerimiz al ye bebeğin canı ister dese bile yemedim çünkü canımız istemiyor annişkomla canımız sadece erik badem çağla bunları istiyor sende ciğeri ye ama ne olur ne olmaz küçük porsiyonda iyi pişmiş ye canım

Tunaydin kizlar bugün ilk defa devlete gidicem bakalim nasil gecicekdr 5er5er mi alcak hastalarini ... Kendi doktorumada haftaya gidixem..dua edin ins bi sıkınti yoktur.cinsiyete ne dixek merak ediyorum
Haydiii bakalım güzel haberlerini bekliyorum kuzikooo
Diğer doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberlei bekliyorummm.. Dualarım sizlerle.

Ben de abur cubur yemiyorum sadece bulantım varken çubuk kraker yedim, şimdi baktım da çiğ etten çiğköfte zararlıdır, onu normalde de yemem zaten, bulgurlusu yeter bana, ayy dur söylicem galiba

bilmem miiiii acıyı ekmeksiz yerim bayılıyorum acıya ama afedersin sonra çıkartması çok kötü oluyor benim annem Kahramanmaraşlı sizin yemeklere alışkınım :))) tarhanayı bilir misin?? ay ölürüm ben tarhanaya canım kurbaaaannnn geçen hafta gitti annem kahramanmaraşa tarhana ve firik getirdi gerçi firik maraştan bursaya gelene kadar biraz kuruyor ama 2 kilo firik rahatlıkla yedim yarasın benim kuzucuğuma ben sizin oraların yemeklerini çok severim bayılırım ne zaman maraşa gitsem kilo alıp öyle dönerim yemekleriniz çok lezzetli çok doyurucu maşallah yemek kültürünüz çok güzel :))

Dışarda yiyeceğim kendim pişirsem yiyemem zaten. Aynen banada herşeyden ikram ediyorlar ye senin canın istemez ama bebeğin canı ister ya istemiyorum diyorum zorla yediriyorlar bende en çok erik yedim valla :) Bide şimdilerde domates yiyorum çok

Ben de abur cubur yemiyorum sadece bulantım varken çubuk kraker yedim, şimdi baktım da çiğ etten çiğköfte zararlıdır, onu normalde de yemem zaten, bulgurlusu yeter bana, ayy dur söylicem galiba
afiyet olsun ama çok yeme baharatlı sonuçta. yanında da bi güzel ayran yap köpüklüüüü hüüüüüüüp

yarasın bebitona :)

canım bilmez miyim :) 8 yıldır maraşta yaşıyorum zaten öğrenci olarak geldim burda kaldım evlendim :) urfa ve maraş yemekleri cidden güzel :) ayy ben de alıştım tarhanaya hiç söyleme :) sanki kırk yıllık maraşlı gibi oldum :)

evet kilo yapmasa sabah akşam sadece tarhana yerim o kadar çok seviyorum.ve maraşada bayılıyorum havasına her sene giderdim annem bu gittiğinde çok üzüldüm ben gidemiyorum diye.gittiğimiz yerler insanlar çok misafirperver karşılıyorlar bizi o yüzden hep gitmek istiyorum :))) maraşın kalesi çarşısı bakırcılar çarşısı bide dağ yolunda teras kafe var manzara o biçiiimmm çok seviyorum oraları gezmeyi havasını.bir teyzem dulkadiroğlunda oturuyorlar bir teyzem namıkkemal mahallesinde oturuyor kuzenimde sakarya mahallesinde oturuyor ananemler türkoğlunda oturuyor her gittiğimizde her yerde biraz biraz kalıyoruz :)) annem tarhana getirdi ama şimdi çok zor tutuyorum kendimi yememk için çünkü onu yersem fıçı gibi bir hamile olurum bebeğim almaz olan kiloyu ben alırım

o ne biçim söz öyle... kendi mankenmiymiş hamişsin herhalde kilo alıcan da göbeğinde çıkıcak...
Hiç yani di mi? Yahu hamile insan tabi kilo alacak tabi göbüşü çıkacak daaa, benim anlamadığım şu, kilo alınca kilo aldın şiştin vb. olur, almasan ne biçim hamilesin sen yaaa bebek nerde olur?
Sinir geldi bunlardan ayyyyyyyyyy

Yok artik 10 haftalikkken de mi cinsiyet tahmin edilirmks. Bence yanilma ihtimali yuksek.

Yok artik 10 haftalikkken de mi cinsiyet tahmin edilirmks. Bence yanilma ihtimali yuksek.
Cidden ya 10 haftayken nasıl bir tahminde bulunmuş ki S serbetlim
Yahu zaten %50 demiş doktor, yani konuşayım da konuşmak olsun amaç demiş.. Zaten %50 kız,%50 erkek ihtimal var.. Başka ihtimal var da biz mi bilmiyoruz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…