allah razı olsun canım benim :* :) öyle çubuk kraker bisküvi kek falan alıp yemiyorum bunlar bence daha iyi kuru kuru bisküvi yemektense meyve sebze sindirim açısından da bence daha iyidir diye düşünüyorum. ben her zararlı şeyi ağzımıza sokmama taraftarı değilim açıkçası en azından nefis köreltmek için bir yudum yada bir tane yemeliyiz.ye için rahat olsun zehir yemiyoruz sonuçta.Afiyet olsun yarasın inşallahayy ben de çiğköfte çok seviyorum ama hiç yemedim, şimdi bak aklıma geldi
Allah iyiliğini versincanım yasak sayarsak yasaklar çok ama bi kereden bir şey olmaz her yasaktan bi kerecik yiyin abartıya kaçmadan bence. bana doktorum çiğköfteyide baharatlı yiyecekleri de turşuyuda yasakladı ama bu Adıyamanlı çiğköfteci var bursada çok güzel yapıyorlar çiğ köfteyi bazen birer porsiyon alıyoruz ailecek yemek için ama ben içinden 1-2 tane alıp yiyorum napayım yemezsem damağımdan tadı gitmiyor azıcık yiyip nefsimi söndürüyorum.turşuya aşerenlerde vardır eminim ama herşeyi tadında bırakmak daha makbul aklımızda kalacağına bi tanecik midemizde kalsın
ayy canım acı yemesem yaşayamam benAllah iyiliğini versincanım yasak sayarsak yasaklar çok ama bi kereden bir şey olmaz her yasaktan bi kerecik yiyin abartıya kaçmadan bence. bana doktorum çiğköfteyide baharatlı yiyecekleri de turşuyuda yasakladı ama bu Adıyamanlı çiğköfteci var bursada çok güzel yapıyorlar çiğ köfteyi bazen birer porsiyon alıyoruz ailecek yemek için ama ben içinden 1-2 tane alıp yiyorum napayım yemezsem damağımdan tadı gitmiyor azıcık yiyip nefsimi söndürüyorum.turşuya aşerenlerde vardır eminim ama herşeyi tadında bırakmak daha makbul aklımızda kalacağına bi tanecik midemizde kalsın
olmaz olmaz allaha emanet kuzucuklarımız bir kereden bir şey olmaz abartıya kaçma porsiyonunu küçült ama ciğeri çok iyi pişirmen lazım et ve et ürünlerini çiğ yememeliyiz. hamileliğin ilk haftalarında bende yedim.ama bayadır yemiyorum canım istemiyor.aslında benim hamileliğim boyunca canım çiğ köfte erik badem çağla dışında hiçbirşeyi kana kana istemedim.böyle oda olsun yiyeyim şuda olsun yiyeyim her gördüğümden tadayım istemedim her ikram edileni yemek canım istemedi ama büyüklerimiz al ye bebeğin canı ister dese bile yemedim çünkü canımız istemiyor annişkomla canımız sadece erik badem çağla bunları istiyorValla doktor banada dedi ciğer yasak ama çok canım çekiyor pazar günü yiyeceğim 1 kereden birşey olmaz heralde :)
Haydiii bakalım güzel haberlerini bekliyorum kuzikoooTunaydin kizlar bugün ilk defa devlete gidicem bakalim nasil gecicekdr 5er5er mi alcak hastalarini ... Kendi doktorumada haftaya gidixem..dua edin ins bi sıkınti yoktur.cinsiyete ne dixek merak ediyorum
Ben de abur cubur yemiyorum sadece bulantım varken çubuk kraker yedim, şimdi baktım da çiğ etten çiğköfte zararlıdır, onu normalde de yemem zaten, bulgurlusu yeter bana, ayy dur söylicem galibaallah razı olsun canım benim :* :) öyle çubuk kraker bisküvi kek falan alıp yemiyorum bunlar bence daha iyi kuru kuru bisküvi yemektense meyve sebze sindirim açısından da bence daha iyidir diye düşünüyorum. ben her zararlı şeyi ağzımıza sokmama taraftarı değilim açıkçası en azından nefis köreltmek için bir yudum yada bir tane yemeliyiz.ye için rahat olsun zehir yemiyoruz sonuçta.
Evettt benim belli oldu, hem de öyle bir belli oldu kiii herkes bi anda öğrenmiş oldu :)))Kızlar göbüşler belli olmaya başladı mı :)
bilmem miiiii acıyı ekmeksiz yerim bayılıyorum acıya ama afedersin sonra çıkartması çok kötü oluyorayy canım acı yemesem yaşayamam bençünkü urfalıyım ben :) etsiz olan çigköfteden ben de yiyorum hatta kendim evde yoğuruyorum:) yumurtalı köftemiz vardır bizim meşhur onuda yapıp yiyorum :) acısız bi hayat düşünemiyorum :)
olmaz olmaz allaha emanet kuzucuklarımız bir kereden bir şey olmaz abartıya kaçma porsiyonunu küçült ama ciğeri çok iyi pişirmen lazım et ve et ürünlerini çiğ yememeliyiz. hamileliğin ilk haftalarında bende yedim.ama bayadır yemiyorum canım istemiyor.aslında benim hamileliğim boyunca canım çiğ köfte erik badem çağla dışında hiçbirşeyi kana kana istemedim.böyle oda olsun yiyeyim şuda olsun yiyeyim her gördüğümden tadayım istemedim her ikram edileni yemek canım istemedi ama büyüklerimiz al ye bebeğin canı ister dese bile yemedim çünkü canımız istemiyor annişkomla canımız sadece erik badem çağla bunları istiyorsende ciğeri ye ama ne olur ne olmaz küçük porsiyonda iyi pişmiş ye canım
Ben de abur cubur yemiyorum sadece bulantım varken çubuk kraker yedim, şimdi baktım da çiğ etten çiğköfte zararlıdır, onu normalde de yemem zaten, bulgurlusu yeter bana, ayy dur söylicem galiba
Evettt benim belli oldu, hem de öyle bir belli oldu kiii herkes bi anda öğrenmiş oldu :)))
yarasın bebitona :)Dışarda yiyeceğim kendim pişirsem yiyemem zaten. Aynen banada herşeyden ikram ediyorlar ye senin canın istemez ama bebeğin canı ister ya istemiyorum diyorum zorla yediriyorlar bende en çok erik yedim valla :) Bide şimdilerde domates yiyorum çok
canım bilmez miyim :) 8 yıldır maraşta yaşıyorum zaten öğrenci olarak geldim burda kaldım evlendim :) urfa ve maraş yemekleri cidden güzel :) ayy ben de alıştım tarhanaya hiç söyleme :) sanki kırk yıllık maraşlı gibi oldum :)bilmem miiiii acıyı ekmeksiz yerim bayılıyorum acıya ama afedersin sonra çıkartması çok kötü oluyorbenim annem Kahramanmaraşlı sizin yemeklere alışkınım :))) tarhanayı bilir misin?? ay ölürüm ben tarhanaya canım kurbaaaannnn geçen hafta gitti annem kahramanmaraşa tarhana ve firik getirdi gerçi firik maraştan bursaya gelene kadar biraz kuruyor ama 2 kilo firik rahatlıkla yedim yarasın benim kuzucuğuma ben sizin oraların yemeklerini çok severim bayılırım ne zaman maraşa gitsem kilo alıp öyle dönerim yemekleriniz çok lezzetli çok doyurucu maşallah yemek kültürünüz çok güzel :))
Ya hiç sorma, sanırım ondan, bugün biri hatta maşallah ayı gibi olmuşsun dedi, muhteşem başladım güne sayesindeÇok zayıfsan daha çok belli oluyordur :)
o ne biçim söz öyle... kendi mankenmiymiş hamişsin herhalde kilo alıcan da göbeğinde çıkıcak...Ya hiç sorma, sanırım ondan, bugün biri hatta maşallah ayı gibi olmuşsun dedi, muhteşem başladım güne sayesinde
evet kilo yapmasa sabah akşam sadece tarhana yerim o kadar çok seviyorum.ve maraşada bayılıyorum havasına her sene giderdim annem bu gittiğinde çok üzüldüm ben gidemiyorum diye.gittiğimiz yerler insanlar çok misafirperver karşılıyorlar bizi o yüzden hep gitmek istiyorum :))) maraşın kalesi çarşısı bakırcılar çarşısı bide dağ yolunda teras kafe var manzara o biçiiimmm çok seviyorum oraları gezmeyi havasını.bir teyzem dulkadiroğlunda oturuyorlar bir teyzem namıkkemal mahallesinde oturuyor kuzenimde sakarya mahallesinde oturuyor ananemler türkoğlunda oturuyor her gittiğimizde her yerde biraz biraz kalıyoruz :)) annem tarhana getirdi ama şimdi çok zor tutuyorum kendimi yememk için çünkü onu yersem fıçı gibi bir hamile olurum bebeğim almaz olan kiloyu ben alırımcanım bilmez miyim :) 8 yıldır maraşta yaşıyorum zaten öğrenci olarak geldim burda kaldım evlendim :) urfa ve maraş yemekleri cidden güzel :) ayy ben de alıştım tarhanaya hiç söyleme :) sanki kırk yıllık maraşlı gibi oldum :)
Hiç yani di mi? Yahu hamile insan tabi kilo alacak tabi göbüşü çıkacak daaa, benim anlamadığım şu, kilo alınca kilo aldın şiştin vb. olur, almasan ne biçim hamilesin sen yaaa bebek nerde olur?o ne biçim söz öyle... kendi mankenmiymiş hamişsin herhalde kilo alıcan da göbeğinde çıkıcak...
İmomi 8. Hafatadan beri kulalniorummsHaftadan beri t: 46140990 .!.:Sen kullanıyor musun canım bir arkadaşıma da imom diye bir takviye vermiş bende bana bişey vermedi haftaya soracağım
Yok artik 10 haftalikkken de mi cinsiyet tahmin edilirmks. Bence yanilma ihtimali yuksek.Ya bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler ve benim bir kizim var ALlahin izniyle erkek olsun diye yaptık ama doktor böyle söyleyince çok üzüldüm bakalım pazartesi bidaha gidip soracam cinsiyet degisimi olabilir mi sizce cevap için çok tessekkurler hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bebeğini
Cidden ya 10 haftayken nasıl bir tahminde bulunmuş ki S serbetlimYok artik 10 haftalikkken de mi cinsiyet tahmin edilirmks. Bence yanilma ihtimali yuksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?