Aynen dediğin gibi millet her türlü konuşur, keyfine bak, ben de çıksa göbüşüm de nerde olduğunu bilsem diye bakıyorumYa hiç sorma, sanırım ondan, bugün biri hatta maşallah ayı gibi olmuşsun dedi, muhteşem başladım güne sayesinde
Ya hiç sorma, sanırım ondan, bugün biri hatta maşallah ayı gibi olmuşsun dedi, muhteşem başladım güne sayesinde
Canım bu haftalardan sonra daha da çıkıyo. Göbeğe bakışları hissediyorsun :)Evettt benim belli oldu, hem de öyle bir belli oldu kiii herkes bi anda öğrenmiş oldu :)))
Hahaha doğum tarihimiz yakın, seninde bugün yarın çıkar merak etme :))))))) benim bir anda 3 gün içinde sivrildi yardırdı maşallahAynen dediğin gibi millet her türlü konuşur, keyfine bak, ben de çıksa göbüşüm de nerde olduğunu bilsem diye bakıyorum
Benim göbeğim çıktı ama doktor hala aşağıda dedi. Yanı göbek deliğimin altındaymış daha. Ben de yukarı çıksın istiyorum hissedecekmişim gibi geliyo öyle olunca :)Aynen dediğin gibi millet her türlü konuşur, keyfine bak, ben de çıksa göbüşüm de nerde olduğunu bilsem diye bakıyorum
Bence tüm bunlar fesatlık fesatlıkkkk...O nasıl laf öyle ya kendisininde insan olmadığı kesin terbiyesiz edepsiz ahlaksız vahşi
Of of zamanında kaç kere dil döktüm anlattım beni anlamadiniz matematikçiyim diye dalga gectiniz :) ya bak ne güzel anlatmişsin inşallah diğer arkadaşlarda anlamıştırMerhaba arkadaşlar, ben de okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum, öncelikle @Ankaaa çok sevindim durumunun olumlu sonuçlanmasınà,
Benim doktoruma muayeneleri ay sonlarında yani aylık gebeliklerim dolduğunda :) ayrıntılı özelde de devlette de yaptıracağım o nedenle bugün devlete geldim, şimdi muayene olayım ki bir ay sonrasına yer bulayım ultrasonda diye. Özelde çok yüksek fiyatlar, oğlumda da böyle yaptimistim testlerimi, hem belki bu doktora cinsiyet hakkında bir şey söyle, kendi doktorum erkek demişti bakalım şimdi 17. Haftaya girmek uzereyim.
2 gündür de griple uğraşıyorum, hem oğlum hem ben çok ağır gecirdik, dün çok kötüydum, titreme,soğuk terleme ama bugün şükür çok iyiyim, dersten çıktım geldim.
Bunun dışında milli eğitime insan kaynaklarına gittim izin konusunu detaylı konuştum. Tam da tahmin ettiğim ve planladığı gibi. Şöyle ki 32+0 da çalışabilir iznini al ama benimki yaz tatili denk geliyor dedim, yine de al okula ver dedi arada 1 eylül kadar olan kısmın yanacak yani benim ortalama 15 gün yanacak. Sonra 1 eylül de işbaşı yapacaksın dedi ve 37+0 da çalışmaz izni alacaksın dedi işte. 1 eylül ile 37+0 hangi tarihe denk geliyorsa o tarih arası doğum sonrası iznine eklenecek ayrıca diyelim ki 37+0 ile 40. Hafta arası doğum gerçekleşti. O aradaki süreyi de ekleyeceğim doğum sonrası iznine dedi. Örnek veriyorum şimdi. Mesela benim 32+0 12 agustosa denk geliyor benim 1 eylül kadar 18 günüm yanacak. Sonra 37+0 17 eylül denk geliyor bu ilk onaltı gün çalıştığım için doğum sonrası 56 gunlük izni me eklenecek yani şimdilik 72 gün doğum sonrası iznim olacak. Diyelimki 7 ekim doğum tarihim ondan önce doğum yaptım mesela 1 ekimde o aradaki 7 günde doğum sonrasına eklenecek toplam 79 gün doğum sonrası iznim olacak :) bilgiler böyle. Sıra bekliyorum şimdi bakalım
3 gün de mi,Hahaha doğum tarihimiz yakın, seninde bugün yarın çıkar merak etme :))))))) benim bir anda 3 gün içinde sivrildi yardırdı maşallah
Amin tatlım amin :)Bence tüm bunlar fesatlık fesatlıkkkk...
Allah hepimizi nazardan kötü gözden korusunnnnn... Amiinnnnn
Wuhuu senin haftaya gelince tutmayın beni o zamanCanım bu haftalardan sonra daha da çıkıyo. Göbeğe bakışları hissediyorsun :)
Aynen canım bir anda şişti :)) hazırlıklı ol3 gün de mi,maşallah maşallah
yoook valla dalga geçmedikk , sen hepimizin matematikçisisinOf of zamanında kaç kere dil döktüm anlattım beni anlamadiniz matematikçiyim diye dalga gectiniz :) ya bak ne güzel anlatmişsin inşallah diğer arkadaşlarda anlamıştır
Sagol canim Valla hemde ne catlama. Gazdan balon oluyorumhadi yaa ayy inşallah akşam bende bulurum pazardaafiyet bal şeker olsun bebitonada sanada :))) aman dikkat edelim sonra çatlıcak gibi oluyoruz
Aynen bana da 11+6 da %80 erkek dedi, kıza döndürürse biz de ailecek şok oluruz sanırımBana da 11. haftada %70 erkek dedi :) O değilde iyice alıştırdım kendimi erkek olacak fikrine birden kız derse şok olacağım :)
Hadi bakalım hayırlısı, bi daha ne zaman gideceksinBana da 11. haftada %70 erkek dedi :) O değilde iyice alıştırdım kendimi erkek olacak fikrine birden kız derse şok olacağım :)
Hazırım hazır, göstersin artık kendini anneeeemmmAynen canım bir anda şişti :)) hazırlıklı ol
Dış çekimi atlattım ya hiç de takmıyorum canım ya :)))) sen de takma, en güzel günlerimiz :)))tadını çıkarmalıyız.Wuhuu senin haftaya gelince tutmayın beni o zamanhahahah
güzel haberlerinle gel inşallah :)Sagol canim Valla hemde ne catlama. Gazdan balon oluyorumsimdide doktor sirasindayim bu sefer heycandan catlicam
Ben de çok istiyorum dış çekim :)Dış çekimi atlattım ya hiç de takmıyorum canım ya :)))) sen de takma, en güzel günlerimiz :)))tadını çıkarmalıyız.
cnm galiba onun dugun dis cekimi yanlis bilmiyorsam cekinenemisti sanirim bebekler icin bencede erkwn dahaBen de çok istiyorum dış çekim :)
Dış çekim için erken değil miii? Daha bi şişince göbüşüm ben de istiyorum :)))
Ama nerde çekiniriz, ne giyerim hiiiç tasarlayamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?