ayy canım acı yemesem yaşayamam bençünkü urfalıyım ben :) etsiz olan çigköfteden ben de yiyorum hatta kendim evde yoğuruyorum:) yumurtalı köftemiz vardır bizim meşhur onuda yapıp yiyorum :) acısız bi hayat düşünemiyorum :)
Hadi bakalım hayırlısı, bi daha ne zaman gideceksin
Hazırım hazır, göstersin artık kendini anneeeemmm
Canım ben de matematik öğretmeniyim, o zamanlarda yazmıştım yanmayacak öyle fazlasıyla az bir şey gider kalan bizimdir diye. Yine de ben ilçe meb den de onu aldım :)Of of zamanında kaç kere dil döktüm anlattım beni anlamadiniz matematikçiyim diye dalga gectiniz :) ya bak ne güzel anlatmişsin inşallah diğer arkadaşlarda anlamıştır
yok yaa tarhana o kadarda kilo aldırmıyor tutma kendini o kadar :) ben de çok seviyorum maraşı ikinci memlekettim oldu resmen :) insanları da çok iyi :)evet kilo yapmasa sabah akşam sadece tarhana yerim o kadar çok seviyorum.ve maraşada bayılıyorum havasına her sene giderdim annem bu gittiğinde çok üzüldüm ben gidemiyorum diye.gittiğimiz yerler insanlar çok misafirperver karşılıyorlar bizi o yüzden hep gitmek istiyorum :))) maraşın kalesi çarşısı bakırcılar çarşısı bide dağ yolunda teras kafe var manzara o biçiiimmm çok seviyorum oraları gezmeyi havasını.bir teyzem dulkadiroğlunda oturuyorlar bir teyzem namıkkemal mahallesinde oturuyor kuzenimde sakarya mahallesinde oturuyor ananemler türkoğlunda oturuyor her gittiğimizde her yerde biraz biraz kalıyoruz :)) annem tarhana getirdi ama şimdi çok zor tutuyorum kendimi yememk için çünkü onu yersem fıçı gibi bir hamile olurum bebeğim almaz olan kiloyu ben alırım
Allah iyiliğini versin çok güldüm benim göbüşte aynı 3-4 gün önce aniden çıktı ama kilo alma yok nasıl oluyor anlamadimyoook valla dalga geçmedikk , sen hepimizin matematikçisisin:))))
takma tatlım o tarz insanlar bitmez :) sen sevdiğin seyleri ye tabi kilo almanın zevkli olduğu tek zaman hamilelik yeter ki tansiyon ve şekere dikkat edelim :)Hiç yani di mi? Yahu hamile insan tabi kilo alacak tabi göbüşü çıkacak daaa, benim anlamadığım şu, kilo alınca kilo aldın şiştin vb. olur, almasan ne biçim hamilesin sen yaaa bebek nerde olur?
Sinir geldi bunlardan ayyyyyyyyyy
bana mı kilo yapıyor sadeceyok yaa tarhana o kadarda kilo aldırmıyor tutma kendini o kadar :) ben de çok seviyorum maraşı ikinci memlekettim oldu resmen :) insanları da çok iyi :)
Kızlar çıktım doktordan, 19 gr olmuş 11 Cm boyu normalde 15+5 tim bugün 16+1 çıktı, cinsiyeti sormadım zateb bir hafta sonra kendi doktorum da kontrolum var, her ey yolunda dedi maasallah diyeyim.
gözün aydın maşallah canım allah bağışlasın :)Kızlar çıktım doktordan, 139 gr olmuş 11 Cm boyu normalde 15+5 tim bugün 16+1 çıktı, cinsiyeti sormadım zateb bir hafta sonra kendi doktorum da kontrolum var, her ey yolunda dedi maasallah diyeyim.
Her şeyi söylüyediyorum çok.. Benim anım , 139 olmuş yanlış yazmışım. Bir de araştırmada yapıyorlar ama doluyum ben de kendi doğum yapacağım özel hastaneye sordum, 50 lira dedi oradaki do
Masallahhh cinsiyet bellimiydi senin ?? Ben de kilosunu merak ediorum benimkide250 lira kendi gittiği hastanede yaptiricam ama devletetede yaptirmayi dusinuorum ayri..belki vazfecerim belli değil:)))
Aaaa öyle miii :) çok pardon @emelocco ben dış çekim diyince hamiş dış çekim sandımK
cnm galiba onun dugun dis cekimi yanlis bilmiyorsam cekinenemisti sanirim bebekler icin bencede erkwn daha
O bir anda öyle çıkıyor canım yaa,,aynı şekilde oldu bana :)))bir anda resmen merhaba anneeee diyor :))))))Allah iyiliğini versin çok güldüm benim göbüşte aynı 3-4 gün önce aniden çıktı ama kilo alma yok nasıl oluyor anlamadim
MaşallahhhhKızlar çıktım doktordan, 139 gr olmuş 11 Cm boyu normalde 15+5 tim bugün 16+1 çıktı, cinsiyeti sormadım zateb bir hafta sonra kendi doktorum da kontrolum var, her ey yolunda dedi maasallah diyeyim.
Aminnn kuzikoo 4 gözle bekliyorummm,,acikcay kuzucumm ims güzel haberle gelirim... Bu arada kizlar isirgan otu zararli değil dimi hamilelikte bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?