2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Bana tarif verir misin cig köfte tepsi var ceyizimden ama tarif yok :)

Of of zamanında kaç kere dil döktüm anlattım beni anlamadiniz matematikçiyim diye dalga gectiniz :) ya bak ne güzel anlatmişsin inşallah diğer arkadaşlarda anlamıştır
Canım ben de matematik öğretmeniyim, o zamanlarda yazmıştım yanmayacak öyle fazlasıyla az bir şey gider kalan bizimdir diye. Yine de ben ilçe meb den de onu aldım :)

yok yaa tarhana o kadarda kilo aldırmıyor tutma kendini o kadar :) ben de çok seviyorum maraşı ikinci memlekettim oldu resmen :) insanları da çok iyi :)

takma tatlım o tarz insanlar bitmez :) sen sevdiğin seyleri ye tabi kilo almanın zevkli olduğu tek zaman hamilelik yeter ki tansiyon ve şekere dikkat edelim :)

yok yaa tarhana o kadarda kilo aldırmıyor tutma kendini o kadar :) ben de çok seviyorum maraşı ikinci memlekettim oldu resmen :) insanları da çok iyi :)
bana mı kilo yapıyor sadece ( ben biraz görmemiş gibi yiyorum çünkü hasretini çekiyorum.

Kızlar çıktım doktordan, 19 gr olmuş 11 Cm boyu normalde 15+5 tim bugün 16+1 çıktı, cinsiyeti sormadım zateb bir hafta sonra kendi doktorum da kontrolum var, her ey yolunda dedi maasallah diyeyim.
poyyeb nerelerdesin geçmiş olsun buaeada... Develtemi gittin devlette boy kilo soluorlarmi ? Bende 4 te gidicem bugün ilk defa devlete.. Birde devlette 4 boyutlu vsrmi detayli ben kendi doktorumdada yaptircam ama yapiliosa devlette yaptircam

Her şeyi söylüyorlar canım , 139 olmuş yanlış yazmışım. Bir de araştırmada yapıyorlar ama doluyum ben de kendi doğum yapacağım özel hastaneye sordum,1 50 lira dedi oradaki doktora gittiğimde. Zamanı gelincé orada yaptıracağım .

Kızlar çıktım doktordan, 139 gr olmuş 11 Cm boyu normalde 15+5 tim bugün 16+1 çıktı, cinsiyeti sormadım zateb bir hafta sonra kendi doktorum da kontrolum var, her ey yolunda dedi maasallah diyeyim.
gözün aydın maşallah canım allah bağışlasın :)

merhaba arkadaşlar.. bende 2. bebeğimi bekliyorum 30 ekim görünüyor .. Ankaradayım Sevgi Ateş doktorum 1. bebeğimide sevgi hnmla doğurmuştum herşeyiyle çok memnun kalmıştım.. şimdi yine sevgi hnma gidiyorumm.. oğlumda 11. haftada erkeğe çok benziyor demişti.. Cuma günü 12. haftamda gittiğimde bunla ilgili ne diyceksiniz dediğimde buda kzıa çok benziyor dedi.. Yanıldığını pek duymadım sevgi hocanın ama 27sinde tekrar bakacak çok heyecanlıyım kızım olacağınada baya bi adapte oldum.. İnşAllah rabbim hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar..

acikcay kuzucumm ims güzel haberle gelirim... Bu arada kizlar isirgan otu zararli değil dimi hamilelikte bilen var mi
Aminnn kuzikoo 4 gözle bekliyorummm,,
Valla bilmiyorum da bu otlar beni korkuttu bayaa, bugün okulda reyhan otu geldi misss gibi koktu ama elimi sürmedim, güvenemiyorum ki hangi ot sakıncalı hangi ot değil?

[QUOyedim ya cikcay, post: 46144023, member: 734507"]Aminnn kuzikoo 4 gözle bekliyorummm,,
Valla bilmiyorum da bu otlar beni korkuttu bayaa, bugün okulda reyhan otu geldi misss gibi koktu ama elimi sürmedim, güvenemiyorum ki hangi ot sakıncalı hangi ot değil?[/QUOTE]
Ben yedim yedikten sonra aklima geldi ege usulü annem yapinca hiccccccc aklima gelmedi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…