ay bende 11+5te ikili teste gidicem öğrenir miyiz cinsiyeti acabaAynen bana da 11+6 da %80 erkek dedi, kıza döndürürse biz de ailecek şok oluruz sanırım
arkadaşlar idrara çıkma durumunuz nasıl ne sıklıkla çıkıyorsunuz? ben ilk haftalardaki gibi değilim artık biraz daha az gidiyorum tuvalete aynı miktarda su içmeme rağmen. acaba kese yukarı çıktığı için artık mesaneye eskisi gibi baskı yapmıyor olabilir mi?
Benim de oyle aynenn:)Ve evet dedigin gibi rahim keske buyudu buyudukce de yukari yolculuk basliyor yavastan,sanirim sebebi bu.Daha once de seninle konusmustuk bunu hatirliyon mu?ben de onu düşünüyordum bugün. zaman zaman normalde dönüyor, arada yine sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum :)) ilk zamanlardaki gibi değil ama.
mümkündür canım bi internet sitesinde hafta hafta hamilelik bölümünü takip ediyorum orda yazıyoduarkadaşlar idrara çıkma durumunuz nasıl ne sıklıkla çıkıyorsunuz? ben ilk haftalardaki gibi değilim artık biraz daha az gidiyorum tuvalete aynı miktarda su içmeme rağmen. acaba kese yukarı çıktığı için artık mesaneye eskisi gibi baskı yapmıyor olabilir mi?
Bence guvenmemelisin o doktora cok sasirdim 10 haftalikken ne olusuyo neye bakio da tahmin etmis anlamadim. Ben 14. Haftamda gittigimde bile doktpr kesin demedi
Aynen canim,Ben de oyle fesatliklari hissederim Ve direk sogurum oylelerinden.Neyi kiskaniyorlarsaBence tüm bunlar fesatlık fesatlıkkkk...
Allah hepimizi nazardan kötü gözden korusunnnnn... Amiinnnnn
ben yakına kadar çok domates yemiyordum ama şimdi yiyorum artık. Çilek yerken huzursuzum ama bişey olmaz galiba.Mısır gdo lu diye mi yasak? Eğer öyleyse tabi konserve dondurulmuş ya da bardak hepsinde vardır. Ama bardakta olan bide ekstra açıkta ve sürekli ısıtılıp soğuyor vs. Daha zararlı. Ben de artık yaz sebzelerini rahat rahat yiyorum yaz geldi diye siz yiyor musunuz, salatalık domates falan
Masallah canim,gozun aydinKızlar çıktım doktordan, 139 gr olmuş 11 Cm boyu normalde 15+5 tim bugün 16+1 çıktı, cinsiyeti sormadım zateb bir hafta sonra kendi doktorum da kontrolum var, her ey yolunda dedi maasallah diyeyim.
evet yaaaa az az yenebilir. ben ilk 2 ayımda çok turşu istiyordum çok yemedim ama eğer devam etsem yerim yani. çiğköftede 1 kere azıcık yedim. tuzu yemeyi kesmemiz lazım yavaştan çünkü feci ödem olur ilerdeAllah iyiliğini versincanım yasak sayarsak yasaklar çok ama bi kereden bir şey olmaz her yasaktan bi kerecik yiyin abartıya kaçmadan bence. bana doktorum çiğköfteyide baharatlı yiyecekleri de turşuyuda yasakladı ama bu Adıyamanlı çiğköfteci var bursada çok güzel yapıyorlar çiğ köfteyi bazen birer porsiyon alıyoruz ailecek yemek için ama ben içinden 1-2 tane alıp yiyorum napayım yemezsem damağımdan tadı gitmiyor azıcık yiyip nefsimi söndürüyorum.turşuya aşerenlerde vardır eminim ama herşeyi tadında bırakmak daha makbul aklımızda kalacağına bi tanecik midemizde kalsın
ben yedim doktor iyi piştiği sürece yiyebilirsin demişti. az bişi yedim.Valla doktor banada dedi ciğer yasak ama çok canım çekiyor pazar günü yiyeceğim 1 kereden birşey olmaz heralde :)
Tamam canım doğru söyledin. Öyle deneyim birde yoksa mahvolacağım anlaşıldı...Aç içmen gerekiyorsa uyku arasında içmeni tavsiye ederim Cnm. Benim de Demir hapı aç karnına hala gece WC'ye kalktığımda içiyorum iyi oluyo bulanmıyor hiç.
Canlar sağolun valla akşama kadar sayenizde tuvaletten çıkamadım hahagün içinde kuru kayısı yemeye çalış abartmadan, birde su iç bol bol, hamilelikte su ihtiyacı artıyor , birde barsakların yavaşlıyor, en kolay çözüm bol bol su içmek.
Bugün bende aldım 2 kilo 2 güne biter, başka yediğim meyve yok ya...Dr. midemdeki gaz için gaviscon verdi. Rahatsız oldukça üstüne onu içiyorum ama şuan bile erik yiyorum :)eriğe bayılıyoruz ama gaz probleminin büyük bir sebebi o oluyorbazen instagramda hamile olan annelerin profilinde görüyorum bi tabağa 5-6 tane erik koymuşlar onu yicekler valla görsellik içinmi yapıyorlar bilmiyorum ama bana o 5-6 tane erik asla yetmez dua ediyorum pazara gelse de artık 3-4 kilo alayım diye bu akşam iş çıkışında pazarı kolaçan edeyim bakayım gelmiş mi .bi oturuşta 1 kilo eriği çok rahatlıkla yerim bi tabakta kesmez beni bunu böyle diyorum ama yanlış anlaşılmasın çok kilolu bi insan değilim şşimdi 57 yada 58 kiloyumdur
Canım bugün denemediğim kalmadı allah razı olsun hepinizden :)@triton-x cnm evde kurutulmus kayisi satan yer fln varsa ondan al 5 tane bi bardak kaynar suya at 20 dk sonra ic kayisilarida ye ben ole duzeldim simdi azcik zorlansam yapiyorum cok iyi geliyo
Ben laboratuvarda bazen öyle şeylerle içiçeyimki, senin deiğin gibi bir kereden bişi olmaz :)ya hamileliğim boyunca hiç bardakta mısır yemedim lise zamanları öyle yapıyordum. illa dışardakilerden alıncak diye bi kaide yok bim de derin dondurucuda var poşet poşet satıyorlar onu evde sadece çözüp haşlaması kalıyor yada diğer marketlerde konserve halinde var öyle de yapabilirsiniz kızlar canınız isterse @triton-x . bi kereliğine mahsus bir şey olmaz.
benim de 2 gündür baya çıktı dün gaz filandır diyordum ama bugün de olunca gaz değil artık4-5 gundur bir anda çıktı ve belli oldu şaşırdım bende kilo alma yok ama göbek belli acaba gazmi diyecem ama yok artık bebek ben burdayım diyo
ayyyyyy densizzz yaaaaaa!!! bana da o gün bayaaa kilo aldınız dediniz bir tanesi, o gün de baya bol giymiştim.Ya hiç sorma, sanırım ondan, bugün biri hatta maşallah ayı gibi olmuşsun dedi, muhteşem başladım güne sayesinde
aaaa ben de sorayım yarın gitcem nerde benim bebem diyeyim :)Benim göbeğim çıktı ama doktor hala aşağıda dedi. Yanı göbek deliğimin altındaymış daha. Ben de yukarı çıksın istiyorum hissedecekmişim gibi geliyo öyle olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?