2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
B besyo takma derim. Ben geçen kendim yaptım mis gibi corbasi ni hepsini yedim. Abartmadigin sürece sorun ok. Bizim köyde tarlalardan toparlar ve böreği yapılır, sürekli yenir ki kuzenim köyde yaşıyor 2 oğlu var düşün. :)

ben de onu düşünüyordum bugün. zaman zaman normalde dönüyor, arada yine sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum :)) ilk zamanlardaki gibi değil ama.
Benim de oyle aynenn:)Ve evet dedigin gibi rahim keske buyudu buyudukce de yukari yolculuk basliyor yavastan,sanirim sebebi bu.Daha once de seninle konusmustuk bunu hatirliyon mu? bursa3394 :))

mümkündür canım bi internet sitesinde hafta hafta hamilelik bölümünü takip ediyorum orda yazıyodu

Bence guvenmemelisin o doktora cok sasirdim 10 haftalikken ne olusuyo neye bakio da tahmin etmis anlamadim. Ben 14. Haftamda gittigimde bile doktpr kesin demedi

Selam kızlar... Uzun zamandır yazamadım, yetişebildiğim kadar okuyorum.. Bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşların gözü aydın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah...
ben de bugün devletteki doktoruma gittim. 4lü test için geldim dedim ama 3lü yapalım dedi. 16+1'im. ultrasona girdim. çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. kız dedi yine doktor. inşallah değişmez artık. ultrasona göre 16+4 haftalık ve 150 gr olmuş. doktor kutu kola kadar olmuş işte dedi.. test sonuçları 15 gün sonra çıkacak, sonra özeldekine gideceğim.
bir de seminer haberi aldım bugün. resen alınmış başvuru. mayısın 2. haftası, 5 günlük il dışında, deniz kenarında muhteşem bir yerde.. çok iyi gelecek bana.. çocuğu kocayı bırakıp gideceğim.. kocam çok sevinmedi bu duruma ama yapacak bişey yok.
bizden böyle şekerler.. hepinize selamlar sevgiler, miniklere öpücükler...

kızlar iyi günlerrrr maşallah biçok kişi cinsiyet öğrendi darısı benim gibi bekleyenlerin başına kontrollerim aylık en son gideli bir hafta oldu ama sanki 1 ay oldu
kızlar ya afedersiniz bide kabız oldumki sormayınnn kompostu kayısı elma yok fayda etmedi şaştımmmm

Bence tüm bunlar fesatlık fesatlıkkkk...
Allah hepimizi nazardan kötü gözden korusunnnnn... Amiinnnnn
Aynen canim,Ben de oyle fesatliklari hissederim Ve direk sogurum oylelerinden.Neyi kiskaniyorlarsaRabbim isteyen herkese de versin insallah.Bizim miniklerimizi Ve bizleri de kem gozlerden kotu niyetlilerden korusun insallah.Amin.

ben yakına kadar çok domates yemiyordum ama şimdi yiyorum artık. Çilek yerken huzursuzum ama bişey olmaz galiba.

evet yaaaa az az yenebilir. ben ilk 2 ayımda çok turşu istiyordum çok yemedim ama eğer devam etsem yerim yani. çiğköftede 1 kere azıcık yedim. tuzu yemeyi kesmemiz lazım yavaştan çünkü feci ödem olur ilerde

Aç içmen gerekiyorsa uyku arasında içmeni tavsiye ederim Cnm. Benim de Demir hapı aç karnına hala gece WC'ye kalktığımda içiyorum iyi oluyo bulanmıyor hiç.
Tamam canım doğru söyledin. Öyle deneyim birde yoksa mahvolacağım anlaşıldı...
gün içinde kuru kayısı yemeye çalış abartmadan, birde su iç bol bol, hamilelikte su ihtiyacı artıyor , birde barsakların yavaşlıyor, en kolay çözüm bol bol su içmek.
Canlar sağolun valla akşama kadar sayenizde tuvaletten çıkamadım haha
Bugün bende aldım 2 kilo 2 güne biter, başka yediğim meyve yok ya...Dr. midemdeki gaz için gaviscon verdi. Rahatsız oldukça üstüne onu içiyorum ama şuan bile erik yiyorum :)

@triton-x cnm evde kurutulmus kayisi satan yer fln varsa ondan al 5 tane bi bardak kaynar suya at 20 dk sonra ic kayisilarida ye ben ole duzeldim simdi azcik zorlansam yapiyorum cok iyi geliyo
Canım bugün denemediğim kalmadı allah razı olsun hepinizden :)
Ben laboratuvarda bazen öyle şeylerle içiçeyimki, senin deiğin gibi bir kereden bişi olmaz :)

Ya hiç sorma, sanırım ondan, bugün biri hatta maşallah ayı gibi olmuşsun dedi, muhteşem başladım güne sayesinde
ayyyyyy densizzz yaaaaaa!!! bana da o gün bayaaa kilo aldınız dediniz bir tanesi, o gün de baya bol giymiştim.
dedim hamile kadına böyle denir mi herlade kilo alcam ayrıca dedim bozdum. bi daha da diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…