2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ay herkes erik yiyormuş buralarda daha küçücük ya nerden buldunuz eriği
Cnm ben bi aydir yiyorum manavdan ozel istedik getirttik dusun ki igdirdayim hic bisi yok normalde 5 taneye 10 lira veriyoduk ama ben o zamanda 20 ser yiyodum gecen hafta kiloyla aldik resmen havalara uctum manv beni gorunce erik veriyo direk iki haftadir cilek yiyorum bi de ole ki oglen yemegim meyveler oldu

küçük şimdikiler acı olur diye yemiyordum. alayım bi bakayım tadına

Ben de çok istiyorum dış çekim :)
Dış çekim için erken değil miii? Daha bi şişince göbüşüm ben de istiyorum :)))
Ama nerde çekiniriz, ne giyerim hiiiç tasarlayamadım daha
Can'ım ya bu bizim düğün çekimiydi.. Ekimde evlendik hava koşulları uymadı. Bebek de planda olmayınca kaldı bu nisana :) alaçatıda yaptık biraz daha bekleseydik ah ah o Cnm çiçekler çıkmış olacaktı ama olsun yine de denize de girdik hevesimi almış oldum göbek de belli değildi hiç sıkmadı gelinlik. Prenses gelinlik olduğundan altta kaldı bebekli göbeğim :)))

Ayyy ne güzel düğün çekimlerinde bebiş de varrr... 3'ünüz birarada

Benim de oyle aynenn:)Ve evet dedigin gibi rahim keske buyudu buyudukce de yukari yolculuk basliyor yavastan,sanirim sebebi bu.Daha once de seninle konusmustuk bunu hatirliyon mu? bursa3394 :))
hatırlıyorum canımmda instagramda hamile annelere ait birçok sayfa var orda okudum 17 haftalık 20 haftalık arkadaşlar hep sık sık idraraçıkıyorum 5 dk da bir çıkıyorum nerdeyse demişler ona şaşırdım kendimden yine tereddüt ettim sanırım o arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu kapmışta olabilirler herhalde o kadar sıklıkla çıkıyorlar ise

ama erik tuzsuz gider mi ben ne anlarım öyle erik yemekten.

afiyet bal şeker olsun bebitona da sanada :)))) bende bir saat sonra çıkıcam hemen pazarı kolaçan edicem gelmiş mi diye inşallah bulurum ayyyy ağzımın suları akıyoooooo

Sonunda kendimi eve attimm, ayy ne yoruldum anlatamam ama değdi :) bebikimi gördümm, ya onu ben yerim Rabbim nazarladan korusun, koca göbeği yaymış oohh ne rahat kebap yapio karnimda minik ayaklarini ellerini gordum. Sükurler olsun kizlar darisi başınıza. Bu arada kan sulandirici igneyi pihtilasma testi yapmadan kullanmak dogrumu dedim oda bana güven, senin tekrarlayan düşüğün var, sonuna kadar kullanicaksin dedi. Coraspin gerek yok dedi bana. Bide crinore jeli kesip progestan hap verdi. Gunde 20 dakikada yuruyebilirmisim artik dinlene dinlene

Aynen canim,Ben de oyle fesatliklari hissederim Ve direk sogurum oylelerinden.Neyi kiskaniyorlarsaRabbim isteyen herkese de versin insallah.Bizim miniklerimizi Ve bizleri de kem gozlerden kotu niyetlilerden korusun insallah.Amin.
Amin.. Ben de öyle düşünüyorum Allah isteyen herkese versin inşallah diyorr, geçiyorum.
Bebişlerimiz ve bizler zaten Allah'a emanet.

Ohhh canım hadi gözün aydınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…