Cnm ben bi aydir yiyorum manavdan ozel istedik getirttik dusun ki igdirdayim hic bisi yok normalde 5 taneye 10 lira veriyoduk ama ben o zamanda 20 ser yiyodum gecen hafta kiloyla aldik resmen havalara uctum manv beni gorunce erik veriyo direkay herkes erik yiyormuş buralarda daha küçücük ya nerden buldunuz eriği
Net olmasada bir şeyler söyler bence doktorunay bende 11+5te ikili teste gidicem öğrenir miyiz cinsiyeti acaba
Canınmı çekti canım kusura bakmaay herkes erik yiyormuş buralarda daha küçücük ya nerden buldunuz eriği
AY İNŞALLAH CANIM ÇOK MERAK EDİYORUMNet olmasada bir şeyler söyler bence doktorun
yok yok canım istemedi ama bakıyorum hep küçük o yüzden almıyorum. büyük can eriği bekliyorumCanınmı çekti canım kusura bakmaartık her markette var oyüzden herkes ulaşabiliyordur diye yazdım. Kusura bakmayın.
küçük şimdikiler acı olur diye yemiyordum. alayım bi bakayım tadınaCnm ben bi aydir yiyorum manavdan ozel istedik getirttik dusun ki igdirdayim hic bisi yok normalde 5 taneye 10 lira veriyoduk ama ben o zamanda 20 ser yiyodum gecen hafta kiloyla aldik resmen havalara uctum manv beni gorunce erik veriyo direkiki haftadir cilek yiyorum bi de ole ki oglen yemegim meyveler oldu
ay ben deBana da 1 ay sonra dedi kestirip attı dr.
senin az kalmış yine :)ay ben deve daha 2 hafta var... meraktan ölücemmm..
bilsekte ona göre alışveriş yapsak ufaktan herşeyi almak istiyorumsenin az kalmış yine :)
Can'ım ya bu bizim düğün çekimiydi.. Ekimde evlendik hava koşulları uymadı. Bebek de planda olmayınca kaldı bu nisana :) alaçatıda yaptık biraz daha bekleseydik ah ah o Cnm çiçekler çıkmış olacaktı ama olsun yine de denize de girdik hevesimi almış oldum göbek de belli değildi hiç sıkmadı gelinlik. Prenses gelinlik olduğundan altta kaldı bebekli göbeğim :)))Ben de çok istiyorum dış çekim :)
Dış çekim için erken değil miii? Daha bi şişince göbüşüm ben de istiyorum :)))
Ama nerde çekiniriz, ne giyerim hiiiç tasarlayamadım daha
Sor canım güzel haberlerle gel inş.aaaa ben de sorayım yarın gitcem nerde benim bebem diyeyim :)
Ayyy ne güzel düğün çekimlerinde bebiş de varrr... 3'ünüz biraradaCan'ım ya bu bizim düğün çekimiydi.. Ekimde evlendik hava koşulları uymadı. Bebek de planda olmayınca kaldı bu nisana :) alaçatıda yaptık biraz daha bekleseydik ah ah o Cnm çiçekler çıkmış olacaktı ama olsun yine de denize de girdik hevesimi almış oldum göbek de belli değildi hiç sıkmadı gelinlik. Prenses gelinlik olduğundan altta kaldı bebekli göbeğim :)))
hatırlıyorum canımmda instagramda hamile annelere ait birçok sayfa var orda okudum 17 haftalık 20 haftalık arkadaşlar hep sık sık idraraçıkıyorum 5 dk da bir çıkıyorum nerdeyse demişler ona şaşırdım kendimden yine tereddüt ettimBenim de oyle aynenn:)Ve evet dedigin gibi rahim keske buyudu buyudukce de yukari yolculuk basliyor yavastan,sanirim sebebi bu.Daha once de seninle konusmustuk bunu hatirliyon mu?bursa3394 :))
ama erik tuzsuz gider mievet yaaaa az az yenebilir. ben ilk 2 ayımda çok turşu istiyordum çok yemedim ama eğer devam etsem yerim yani. çiğköftede 1 kere azıcık yedim. tuzu yemeyi kesmemiz lazım yavaştan çünkü feci ödem olur ilerde
afiyet bal şeker olsun bebitona da sanada :)))) bende bir saat sonra çıkıcam hemen pazarı kolaçan edicem gelmiş mi diye inşallah bulurumTamam canım doğru söyledin. Öyle deneyim birde yoksa mahvolacağım anlaşıldı...
Canlar sağolun valla akşama kadar sayenizde tuvaletten çıkamadım haha
Bugün bende aldım 2 kilo 2 güne biter, başka yediğim meyve yok ya...Dr. midemdeki gaz için gaviscon verdi. Rahatsız oldukça üstüne onu içiyorum ama şuan bile erik yiyorum :)
Canım bugün denemediğim kalmadı allah razı olsun hepinizden :)
Ben laboratuvarda bazen öyle şeylerle içiçeyimki, senin deiğin gibi bir kereden bişi olmaz :)
Amin.. Ben de öyle düşünüyorum Allah isteyen herkese versin inşallah diyorr, geçiyorum.Aynen canim,Ben de oyle fesatliklari hissederim Ve direk sogurum oylelerinden.Neyi kiskaniyorlarsaRabbim isteyen herkese de versin insallah.Bizim miniklerimizi Ve bizleri de kem gozlerden kotu niyetlilerden korusun insallah.Amin.
Ohhh canım hadi gözün aydınn :))Sonunda kendimi eve attimm, ayy ne yoruldum anlatamam ama değdi :) bebikimi gördümm, ya onu ben yerim Rabbim nazarladan korusun, koca göbeği yaymış oohh ne rahat kebap yapio karnimdaminik ayaklarini ellerini gordum. Sükurler olsun kizlar darisi başınıza. Bu arada kan sulandirici igneyi pihtilasma testi yapmadan kullanmak dogrumu dedim oda bana güven, senin tekrarlayan düşüğün var, sonuna kadar kullanicaksin dedi. Coraspin gerek yok dedi bana. Bide crinore jeli kesip progestan hap verdi. Gunde 20 dakikada yuruyebilirmisim artik dinlene dinlene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?