- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Evet Cnm üç kişi olduk şükürler olsun. bizim oğlan neden öyle oldu anne demezse iyi :)))Ayyy ne güzel düğün çekimlerinde bebiş de varrr... 3'ünüz birarada
Maşallah Cnm gözün aydın sağlıkla kucağına al inş.Sonunda kendimi eve attimm, ayy ne yoruldum anlatamam ama değdi :) bebikimi gördümm, ya onu ben yerim Rabbim nazarladan korusun, koca göbeği yaymış oohh ne rahat kebap yapio karnimdaminik ayaklarini ellerini gordum. Sükurler olsun kizlar darisi başınıza. Bu arada kan sulandirici igneyi pihtilasma testi yapmadan kullanmak dogrumu dedim oda bana güven, senin tekrarlayan düşüğün var, sonuna kadar kullanicaksin dedi. Coraspin gerek yok dedi bana. Bide crinore jeli kesip progestan hap verdi. Gunde 20 dakikada yuruyebilirmisim artik dinlene dinlene
gözün aydın tatlım maşallah hep böyle güzel haberlerle gelelim.tabikide yayıcak göbeği ekmek elden su gölden yaşıyorSonunda kendimi eve attimm, ayy ne yoruldum anlatamam ama değdi :) bebikimi gördümm, ya onu ben yerim Rabbim nazarladan korusun, koca göbeği yaymış oohh ne rahat kebap yapio karnimdaminik ayaklarini ellerini gordum. Sükurler olsun kizlar darisi başınıza. Bu arada kan sulandirici igneyi pihtilasma testi yapmadan kullanmak dogrumu dedim oda bana güven, senin tekrarlayan düşüğün var, sonuna kadar kullanicaksin dedi. Coraspin gerek yok dedi bana. Bide crinore jeli kesip progestan hap verdi. Gunde 20 dakikada yuruyebilirmisim artik dinlene dinlene
Valla ben aserdim heralde kucuk buyuk demedim sanki omrumde gormemis gibi yiyorum cnmküçük şimdikiler acı olur diye yemiyordum. alayım bi bakayım tadına
Aynen doktorda oyle dedi, bide sicak suyun icinde yuzuo oh Valla :))gözün aydın tatlım maşallah hep böyle güzel haberlerle gelelim.tabikide yayıcak göbeği ekmek elden su gölden yaşıyorbide suyun içinde yüz anam yüz
Zeynepcim, doktora sordum test fln yapmadan bu igneyi yapioruz aylardir bisey olmazmi diye, oda iki kere tekrarlayan düşüğün var o yuzden bu igneyi verdim, kan pihtilasmasi olmak zorunda degil fln dedi. Coraspini sen kullanma gerek yok dedi bana. Güvenmekten baska carem yok malesefÇok teşekkürler cnm. İnş bebişinin güzel haberler inle gel bugün:)
Teşekkürler cnm . Saolasın. Öyle doktorlara güvenmekten ve dua etmekten başka yol yok. Rabbime emanet bebeklerimiz. Ne zamana kadar kullancaksın bu konuda bir şey dedi mi cnm ? Bebişin nasıl cinsiyet belli mi :)Zeynepcim, doktora sordum test fln yapmadan bu igneyi yapioruz aylardir bisey olmazmi diye, oda iki kere tekrarlayan düşüğün var o yuzden bu igneyi verdim, kan pihtilasmasi olmak zorunda degil fln dedi. Coraspini sen kullanma gerek yok dedi bana. Güvenmekten baska carem yok malesef
Ayy tüh ya en korktugum seyKızlar mernaba benimdoktorun doğumu çıktı randevu yarına kaldı
Yok ya hala belli degil, taa 12. haftada erkege benziyor demisti ama o gun bu gundur belli olmuyor hic. Belki 15 gün sonra dedi doktor. İgneyide sonuna kadar kullanicakmisim sanirim, ne zaman birakicam dedim doguma kadar devam dediTeşekkürler cnm . Saolasın. Öyle doktorlara güvenmekten ve dua etmekten başka yol yok. Rabbime emanet bebeklerimiz. Ne zamana kadar kullancaksın bu konuda bir şey dedi mi cnm ? Bebişin nasıl cinsiyet belli mi :)
Cnm çok sevindim bebeğinin iyi olmasına:) sürpriz yapacak demek. :)Yok ya hala belli degil, taa 12. haftada erkege benziyor demisti ama o gun bu gundur belli olmuyor hic. Belki 15 gün sonra dedi doktor. İgneyide sonuna kadar kullanicakmisim sanirim, ne zaman birakicam dedim doguma kadar devam dedi
Bencede süpriz yapicak ama bu kadar nazli olduguna gore kiz bence :))Cnm çok sevindim bebeğinin iyi olmasına:) sürpriz yapacak demek. :)
Hayırlısı olsun cnm ins :)Bencede süpriz yapicak ama bu kadar nazli olduguna gore kiz bence :))
Ayy tüh ya en korktugum seycok uzuldum canim. Simdi bidaha bi gece bekle işin yoksa, o yolu git
Hahaha :))) anlatırsınız oğlumEvet Cnm üç kişi olduk şükürler olsun. bizim oğlan neden öyle oldu anne demezse iyi :)))
ayyy o zmn ben haftaya gidince benimki de net belli olmaz deseneYok ya hala belli degil, taa 12. haftada erkege benziyor demisti ama o gun bu gundur belli olmuyor hic. Belki 15 gün sonra dedi doktor. İgneyide sonuna kadar kullanicakmisim sanirim, ne zaman birakicam dedim doguma kadar devam dedi
Canım benim Sağol inş. sende bulur doya doya yersin :) herşey bebişler için yoksa hiç yemiyiz aaa :))afiyet bal şeker olsun bebitona da sanada :)))) bende bir saat sonra çıkıcam hemen pazarı kolaçan edicem gelmiş mi diye inşallah bulurumayyyy ağzımın suları akıyoooooo
Benim hala devam edior 15. haftadayimYa kızlar benim mide bulantım hala geçmedi,canımın istediği şeyler oluyo aldırıyorum yiyince pişman ediyo,sabahları ilk kalktığımda safra çıkarıyorum zaten,bu ne zaman geçecek artık ya,çocukta büyüdü ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum nasıl kanı canı olacak bu çocuğun böyle
Hani 12.haftadan sonra azalıyoduBenim hala devam edior 15. haftadayim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?