2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Maşallah Cnm gözün aydın sağlıkla kucağına al inş.

gözün aydın tatlım maşallah hep böyle güzel haberlerle gelelim.tabikide yayıcak göbeği ekmek elden su gölden yaşıyor bide suyun içinde yüz anam yüz

Çok teşekkürler cnm. İnş bebişinin güzel haberler inle gel bugün:)
Zeynepcim, doktora sordum test fln yapmadan bu igneyi yapioruz aylardir bisey olmazmi diye, oda iki kere tekrarlayan düşüğün var o yuzden bu igneyi verdim, kan pihtilasmasi olmak zorunda degil fln dedi. Coraspini sen kullanma gerek yok dedi bana. Güvenmekten baska carem yok malesef

Kızlar mernaba benimdoktorun doğumu çıktı randevu yarına kaldı

Teşekkürler cnm . Saolasın. Öyle doktorlara güvenmekten ve dua etmekten başka yol yok. Rabbime emanet bebeklerimiz. Ne zamana kadar kullancaksın bu konuda bir şey dedi mi cnm ? Bebişin nasıl cinsiyet belli mi :)

Teşekkürler cnm . Saolasın. Öyle doktorlara güvenmekten ve dua etmekten başka yol yok. Rabbime emanet bebeklerimiz. Ne zamana kadar kullancaksın bu konuda bir şey dedi mi cnm ? Bebişin nasıl cinsiyet belli mi :)
Yok ya hala belli degil, taa 12. haftada erkege benziyor demisti ama o gun bu gundur belli olmuyor hic. Belki 15 gün sonra dedi doktor. İgneyide sonuna kadar kullanicakmisim sanirim, ne zaman birakicam dedim doguma kadar devam dedi

Yok ya hala belli degil, taa 12. haftada erkege benziyor demisti ama o gun bu gundur belli olmuyor hic. Belki 15 gün sonra dedi doktor. İgneyide sonuna kadar kullanicakmisim sanirim, ne zaman birakicam dedim doguma kadar devam dedi
Cnm çok sevindim bebeğinin iyi olmasına:) sürpriz yapacak demek. :)

Ayy tüh ya en korktugum sey cok uzuldum canim. Simdi bidaha bi gece bekle işin yoksa, o yolu git

Daha evden cikmama bi kac saat vardi aradilar yarina aldilar randevuyu.
Ama insan kendini hazirliyor minnosunu gormeye :

Evet Cnm üç kişi olduk şükürler olsun. bizim oğlan neden öyle oldu anne demezse iyi :)))
Hahaha :))) anlatırsınız oğlum
ayyy o zmn ben haftaya gidince benimki de net belli olmaz desene

Ya kızlar benim mide bulantım hala geçmedi,canımın istediği şeyler oluyo aldırıyorum yiyince pişman ediyo,sabahları ilk kalktığımda safra çıkarıyorum zaten,bu ne zaman geçecek artık ya,çocukta büyüdü ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum nasıl kanı canı olacak bu çocuğun böyle

Benim hala devam edior 15. haftadayim (

Ya kizlar ben 4 aydir crinore progestan jel kullaniyodum ama doktor buhun onu kesip hap verdi. PROGESTAN 200 mg diye bisey. Turuncu beyaz kutusu var. Kullanirken hafif bi sersemlik yapar korkma dedi bana. Kullanan varmi aranizda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…