- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Süt zooorla iciyorum. Peynirde sadece sert ve tuzluysa. Sütden cok tiksiniorum ama zorla icicekmisin hemde gunde 3 bardakHani 12.haftadan sonra azalıyodusüt peynir falan yiyip içebiliyo musun peki
arkadaşlar idrara çıkma durumunuz nasıl ne sıklıkla çıkıyorsunuz? ben ilk haftalardaki gibi değilim artık biraz daha az gidiyorum tuvalete aynı miktarda su içmeme rağmen. acaba kese yukarı çıktığı için artık mesaneye eskisi gibi baskı yapmıyor olabilir mi?
Yorumlarını için gerçekten teşekkürler .içim birazda olsun ferahladi arkadaşlar bebekleriniz sagdami soldami genelde sağ olunca erkektir diolar yahu suzinde oylemi acabaYok artik 10 haftalikkken de mi cinsiyet tahmin edilirmks. Bence yanilma ihtimali yuksek.
Benimde hala gecmedi canim yaaa felaket oluyor bazen. Ama merak etme bebis yinede aliyordur vitamini. Hurma ye arada. Ben de sut icemiyorum ama ayran iciyorum onun yerine. Tavsiye ederim. Sabahalri da kasar yiyorum surekli .Ya kızlar benim mide bulantım hala geçmedi,canımın istediği şeyler oluyo aldırıyorum yiyince pişman ediyo,sabahları ilk kalktığımda safra çıkarıyorum zaten,bu ne zaman geçecek artık ya,çocukta büyüdü ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum nasıl kanı canı olacak bu çocuğun böyle
Inşallah öyledir şimdi 15 3 gunluk hamileyim 16 haftalik olunca gidecem insallah süpriz ile geri gelirim tabi öncelik sağlık herzmanYok artik 10 haftalikkken de mi cinsiyet tahmin edilirmks. Bence yanilma ihtimali yuksek.
Evet ben kullandım, hem de uzun bir süre. Hem ağız yoluyla hem de vajinal alabilirsin. Ben fitil olarak aldım, ağızdan alınca yan etkisi daha çok oluyordu bana. Sürekli uyku durumu , sersemlik oluyordu. Hatta kafa yapan ilac benim gözümde . Korkmana gerek yok bu yan etkileri hemen hemen kullanan çoğu kişide oluyor. Zaten doktorunda baştan uyarmış sersemlik yapar korkma diye.Ya kizlar ben 4 aydir crinore progestan jel kullaniyodum ama doktor buhun onu kesip hap verdi. PROGESTAN 200 mg diye bisey. Turuncu beyaz kutusu var. Kullanirken hafif bi sersemlik yapar korkma dedi bana. Kullanan varmi aranizda??
Canım bende sabahları safra cikartiirum ve benimde mide bulantilarim geçmedi kizimda belki bir iki defa bulanmistir midem ama bu hamilelik beni mahvetti başlarda kilo verdim ama şimdi bebegim için sürekli yemek zorundayım ama yediğim şeyler bana yinede dokunuyo acaba farklı bi hamilelikmi ondanmiBenimde hala gecmedi canim yaaa felaket oluyor bazen. Ama merak etme bebis yinede aliyordur vitamini. Hurma ye arada. Ben de sut icemiyorum ama ayran iciyorum onun yerine. Tavsiye ederim. Sabahalri da kasar yiyorum surekli .
Saol canim cevap icin. Peki bulanti yapiyormuEvet ben kullandım, hem de uzun bir süre. Hem ağız yoluyla hem de vajinal alabilirsin. Ben fitil olarak aldım, ağızdan alınca yan etkisi daha çok oluyordu bana. Sürekli uyku durumu , sersemlik oluyordu. Hatta kafa yapan ilac benim gözümde . Korkmana gerek yok bu yan etkileri hemen hemen kullanan çoğu kişide oluyor. Zaten doktorunda baştan uyarmış sersemlik yapar korkma diye.
Aynen tatlım 1 buçuk 2 litre su içip 5 litre içmiş gibi tuvalete gidiyorum enfeksiyon var ama olmasa da hamile değilken bile 1 bardak su içtikten sonra 3 kere garanti gidiyordum bobrekler mi iyi calismiyor Anlamadım gece yatmadan 1 saat önce su içmeyi kesiyorum gece 1 defa anca kalkıyorumhatırlıyorum canımmda instagramda hamile annelere ait birçok sayfa var orda okudum 17 haftalık 20 haftalık arkadaşlar hep sık sık idraraçıkıyorum 5 dk da bir çıkıyorum nerdeyse demişler ona şaşırdım kendimden yine tereddüt ettimsanırım o arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu kapmışta olabilirler herhalde o kadar sıklıkla çıkıyorlar ise
Benimki solda :)Yorumlarını için gerçekten teşekkürler .içim birazda olsun ferahladi arkadaşlar bebekleriniz sagdami soldami genelde sağ olunca erkektir diolar yahu suzinde oylemi acaba
Yani erkekmi sizinki hayırlı doğumlar sizeBenimki solda :)
Benim ilk hamileligim oldugundan bilemiyorum tabi ama her hamileleik birbirinden farklibende zorla yiyorum ama cok ta acikiyorum kiloda aliyorum ne yapicam bilmiyorumCanım bende sabahları safra cikartiirum ve benimde mide bulantilarim geçmedi kizimda belki bir iki defa bulanmistir midem ama bu hamilelik beni mahvetti başlarda kilo verdim ama şimdi bebegim için sürekli yemek zorundayım ama yediğim şeyler bana yinede dokunuyo acaba farklı bi hamilelikmi ondanmi
Biz istatistige pek etki etmiyoruz ama yinede soylıyım bir kiz bir erkek geliyor insallah sagliklaSayın ekim anneleri ☺☺herkes bebegin cinsiyetini yazabilir mi bakalım ekimde erkekmi kizmi çok gelio
Daha belli degilki. 12 haftalikken erkege benzio dedi, 15 olduk daha netlesmedi :) sagol canim sanada, hepimizs hayirli dogumlarYani erkekmi sizinki hayırlı doğumlar size
Canın ne istiyo bu araCanım bende sabahları safra cikartiirum ve benimde mide bulantilarim geçmedi kizimda belki bir iki defa bulanmistir midem ama bu hamilelik beni mahvetti başlarda kilo verdim ama şimdi bebegim için sürekli yemek zorundayım ama yediğim şeyler bana yinede dokunuyo acaba farklı bi hamilelikmi ondanmi
ama erik tuzsuz gider miben ne anlarım öyle erik yemekten.
Cnm nerdeyse burdaki herkes kullanmistir cogumuz kanama yasadik o yuzden ben hamile oldugumu ogrendigimden beri kullaniyorumYa kizlar ben 4 aydir crinore progestan jel kullaniyodum ama doktor buhun onu kesip hap verdi. PROGESTAN 200 mg diye bisey. Turuncu beyaz kutusu var. Kullanirken hafif bi sersemlik yapar korkma dedi bana. Kullanan varmi aranizda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?