2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
selam kızlarrrr. ben bugün pek halsizim sanırım havalardan adana bildiğiniz yaz :) ondan mı oldu bilmem eve zor atım kendimi. uyudum uyudum :) biraz kendime gelirsem az çıkıp yürüyüş yapacam. iki gündür kendimi zorluyorum. ceviz fındık badem kuru üzüm muz götürüyorum okula suyla da olsa tüketiyorum. çünkü fark ettim ki ben hiç beslemiyorum bebişi.
burda erikler kocaman oldu ben yol üstündeki tablacıları bile ezberledim kimin eriği daha büyük rengi daha koyu :)
kefir de alayım biraz bağırsaklara da iyi geliyor bebek için de çok iyiymiş, yoğurt mayaladım bi de evde. süt içemiyorum. bi ara peynir yiyordum acayip bir şekilde o da geçti sanırım vitamin ilaçlarının etkisi oldu.
randevum 27 sinde zaman geçmiyor sanki çatlayacam :) bi kilo aldım göbek de çıktı :) hala eski kıyafetleri giyiorum sıkmıyor önce kilo verdim çünkü. bizde bu aralar böyle :)
güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum :)

Benimde hala gecmedi canim yaaa felaket oluyor bazen. Ama merak etme bebis yinede aliyordur vitamini. Hurma ye arada. Ben de sut icemiyorum ama ayran iciyorum onun yerine. Tavsiye ederim. Sabahalri da kasar yiyorum surekli .

Ya kizlar ben 4 aydir crinore progestan jel kullaniyodum ama doktor buhun onu kesip hap verdi. PROGESTAN 200 mg diye bisey. Turuncu beyaz kutusu var. Kullanirken hafif bi sersemlik yapar korkma dedi bana. Kullanan varmi aranizda??
Evet ben kullandım, hem de uzun bir süre. Hem ağız yoluyla hem de vajinal alabilirsin. Ben fitil olarak aldım, ağızdan alınca yan etkisi daha çok oluyordu bana. Sürekli uyku durumu , sersemlik oluyordu. Hatta kafa yapan ilac benim gözümde . Korkmana gerek yok bu yan etkileri hemen hemen kullanan çoğu kişide oluyor. Zaten doktorunda baştan uyarmış sersemlik yapar korkma diye.

Benimde hala gecmedi canim yaaa felaket oluyor bazen. Ama merak etme bebis yinede aliyordur vitamini. Hurma ye arada. Ben de sut icemiyorum ama ayran iciyorum onun yerine. Tavsiye ederim. Sabahalri da kasar yiyorum surekli .
Canım bende sabahları safra cikartiirum ve benimde mide bulantilarim geçmedi kizimda belki bir iki defa bulanmistir midem ama bu hamilelik beni mahvetti başlarda kilo verdim ama şimdi bebegim için sürekli yemek zorundayım ama yediğim şeyler bana yinede dokunuyo acaba farklı bi hamilelikmi ondanmi

Saol canim cevap icin. Peki bulanti yapiyormu

Aynen tatlım 1 buçuk 2 litre su içip 5 litre içmiş gibi tuvalete gidiyorum enfeksiyon var ama olmasa da hamile değilken bile 1 bardak su içtikten sonra 3 kere garanti gidiyordum bobrekler mi iyi calismiyor Anlamadım gece yatmadan 1 saat önce su içmeyi kesiyorum gece 1 defa anca kalkıyorum

Iyi aksamlar hanimlar bogazim cok agridigi,distan yanma yaptigi icin acile gittim.majezik sprey vermis ama c kategorisi,antibiyotik ve parol de vardi.kullanmak istemiyorum evdeki tedavilerle gecer mi ki

Benim ilk hamileligim oldugundan bilemiyorum tabi ama her hamileleik birbirinden farklibende zorla yiyorum ama cok ta acikiyorum kiloda aliyorum ne yapicam bilmiyorum
Sayın ekim anneleri ☺☺herkes bebegin cinsiyetini yazabilir mi bakalım ekimde erkekmi kizmi çok gelio
Biz istatistige pek etki etmiyoruz ama yinede soylıyım bir kiz bir erkek geliyor insallah saglikla

Canın ne istiyo bu ara

Ya kizlar ben 4 aydir crinore progestan jel kullaniyodum ama doktor buhun onu kesip hap verdi. PROGESTAN 200 mg diye bisey. Turuncu beyaz kutusu var. Kullanirken hafif bi sersemlik yapar korkma dedi bana. Kullanan varmi aranizda??
Cnm nerdeyse burdaki herkes kullanmistir cogumuz kanama yasadik o yuzden ben hamile oldugumu ogrendigimden beri kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…