5 sonuç ne oldu canım cinsiyeti söyledi miKizlar ultraaonda GA ne demek
Bebegin haftasi yaziyormus onda canim.Gestasyonal age gibi biseymis acilimi.Dondun dimi?Nasil yavru kusun?Kizlar ultraaonda GA ne demek
Tahminim doğru ozaman csnimm :)) ozaman maşallahbi hafta erken gidiyorbbenim bebisBebegin haftasi yaziyormus onda canim.Gestasyonal age gibi biseymis acilimi.Dondun dimi?Nasil yavru kusun?
Ağızdan alınca evet, fitil olarak alınca yapmıyordu.Saol canim cevap icin. Peki bulanti yapiyormu
Canim ben solda hissediorum ama doktor erkek dedi. Inan bunun da hic asli yok ben arastirdimYorumlarını için gerçekten teşekkürler .içim birazda olsun ferahladi arkadaşlar bebekleriniz sagdami soldami genelde sağ olunca erkektir diolar yahu suzinde oylemi acaba
Canım eksi şeyler çok istio sebze yemeklerini çok seviyorum tavuktan çay sogan saarimsak kıvırcık salatalık baharatlı şeyler yemek istemiorum çok tiksindim.daha kendime gelemdim yani bisey yesem soda icmesem.rahatlamak yani.şu günleri bi atlataydim senin nasıl geciyo hamileliginCanın ne istiyo bu ara
Banada antibiyotik , ilaç ve boğaz spreyi verdi. Bu ilaçları kadın doğumcuna söyledin mi? Parol zaten alınabiliyor, geri kalan 2sini sor . Ben antibiyotiki bırakmıştım vicdan yaptım, doğal yollarla 1 haftada eninde sonunda geçiririm diye düşündüm canım çıktı ama düzeldim. Okulda gene beta salgını var, buaralar tetikteyim yineIyi aksamlar hanimlar bogazim cok agridigi,distan yanma yaptigi icin acile gittim.majezik sprey vermis ama c kategorisi,antibiyotik ve parol de vardi.kullanmak istemiyorum evdeki tedavilerle gecer mi ki
benim eşimin babaannesi ilk gebeligimde nerde hussediosun demişti sol deyince kiz o zaman dedi genelde kiz solda olur diolar ama benimkide soldaydi ama bu hamileligimde ortadaydı hep şimdi sagdami soldami anlayamuorum artık doktora gidince öğrenirimCanim ben solda hissediorum ama doktor erkek dedi. Inan bunun da hic asli yok ben arastirdim
Bende et tavuk süt peynir soğan görmek ve kokusunu almak istemiyorum,tatlıya çok düştüm normalde 1-2 baklava zor yerdim şimdi 5-6 tane yiyorum,yaş pastalar olsa çeşit çeşit yesemCanım eksi şeyler çok istio sebze yemeklerini çok seviyorum tavuktan çay sogan saarimsak kıvırcık salatalık baharatlı şeyler yemek istemiorum çok tiksindim.daha kendime gelemdim yani bisey yesem soda icmesem.rahatlamak yani.şu günleri bi atlataydim senin nasıl geciyo hamileligin
EvetBende et tavuk süt peynir soğan görmek ve kokusunu almak istemiyorum,tatlıya çok düştüm normalde 1-2 baklava zor yerdim şimdi 5-6 tane yiyorum,yaş pastalar olsa çeşit çeşit yesemsebze yemeğini ben normaldede severdim şimdide seviyorum ama soğan olunca yemiyorum soğansızda yemek olmuyo.Su ve sulu şeyler çok canım çekiyo dün karpuz aldırdım meyve yiyebiliyorum :) Tost makinesinde ekmek kızartıyorum o iyi geliyo,çilek yiyorum o iyi geliyo,midem bulanıyo artı yanıyo farklı şeyler yediğimde o yüzden benimde şimdilik böyle bi menüyle geçiyo :) çilek ye ama bol bol,hem kabızlığa iyi geliyo bana hemde midemi bastırıyo 8-10 çilek günlük c vitamininide karşılarmış hem
Canim Allah once hayirlisini versin.dr dalga gecmis bence.bana sorsan bende soylerdim yuzde elli kiz yuzde 50 erkek diyeYa bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler ve benim bir kizim var ALlahin izniyle erkek olsun diye yaptık ama doktor böyle söyleyince çok üzüldüm bakalım pazartesi bidaha gidip soracam cinsiyet degisimi olabilir mi sizce cevap için çok tessekkurler hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bebeğini
Ayyy çılgınnÇilek karpuz erik çağla favorim gerçekten sogan çok kötü oldu bu hamileligimde senin cinsiyet bellimi canım bu arada bende tatlı seviyorum normalde ama eksi aserdim bildiğin daha erik cikmamisken esim bana erik buldu getirdi eksi sulu şeyler bende severim ilk gebeligimden çok farklı hamilelik geciorum mide bulantilarim asermelerim fazla ve bu hamileligimde ilk bir ay hariç çok hafiffim kiz gibiyim hamile değil gibiyim mide bulantilari olmasa tabi deli gibi hareketler yapiorum sonra aklıma bi geliyo aaa ben hamileyim.diyorum otuuorum yerime
Ay benim herseyim macera ile geciyo canım.ilk kızıma hamileyken erkek dediler sonra kiz oldugunu öğrendim.şimdi ise 10 haftalik hamileyken benim israrim üzerine doktor yüzde elli kiz diyelim şimdilik dedi ve ben çok üzüldüm erkek istiodum esimde öyle ama pazartesi günü kesin ogrenecem insallah bunada kiz deyip sonra erkeğe döndürür insallahAyyy çılgınnbenim cinsiyet belli değil daha ya 12.haftada ikili için gittim ultrason görüntüsünü aldım doktora gittim doktor acil işi için çıkmış gösteremedim,o gün bugün bakıyorum fotoğrafa kız mı erkek mi ayırt ederim belki diye ama yok seninde belli değil galiba,sen ne hissediyosun,ben annelerin böyle şeyleri hissettiğine inanıyorum :)
Canim senin 7 veya 8 haftalik usg resminde kese ve kesenin içindeki bebek sagdayda kiz ama bebebek kesenin içinde sola yapismissa erkek kime baktiysam doğru çıktı ve benim kiziminda tuttu resmen kesenin içinde sagdaydiAy benim herseyim macera ile geciyo canım.ilk kızıma hamileyken erkek dediler sonra kiz oldugunu öğrendim.şimdi ise 10 haftalik hamileyken benim israrim üzerine doktor yüzde elli kiz diyelim şimdilik dedi ve ben çok üzüldüm erkek istiodum esimde öyle ama pazartesi günü kesin ogrenecem insallah bunada kiz deyip sonra erkeğe döndürür insallah
Tabiki cinsiyet fatki asla yapmamalıyız ben kiz delisiyim ama eşimin ailesi erkek delisi resmen esimde çok istio ama bana belliCanim Allah once hayirlisini versin.dr dalga gecmis bence.bana sorsan bende soylerdim yuzde elli kiz yuzde 50 erkek diyebaska olasilik yok zaten baslangicta.ayrica 10 hafta bisey soylemek icin cok erken.bi sonraki kontrolunde belli olur ancak.bana 12. Haftada o da ben cok israr ettim diye dr bak kesin degil suan atiyorum sadece tahmin tamamen sallama soyluyorum diye 1000 kere soyledikten sonra erkek olabilir demisti.ondan 1 hafta sonra baska bi dr a gittim arkasi donuk cok erken ama bence kiz dedi.yuzde 60 dedi hatta.bu hafta gittim net erkek dedi.ayrica ilk hamileligimde kiz cocuklarini hic sevmedigim icin hep oglum olsun istedim.kiz oldugunu ogrendigimde cok uzuldum.sonra evlat baska biseymis kizi erkegi yokmus dogunca anladim.suan resmen kizimda uzuldugum icin vicdan azabi cekiyorum.neden ona haksizlik yaptim diye.bunun cinsiyetini ogrenmeden de insallah Allah ikisinide tattirir diyodum.ama erkek cocuk istemek yada cinsiyet tercihi yapmak simariklik geldi.sadece kk da okusan bile o kadar cok evlat sahibi olmak isteyip olamayan var ki evlat hasreti ceken.Rabbim bize evlat tattirmis cinsiyeti icin dua etmek bile suan sacma geliyo.Allahim herseyin hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?