2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bugun ikili test sonucumu aldim allaha sukur dusuk risk gurubundaymisim :))) simdi rahat bi hamilelik gecirebilirim
Hayırlı olsun cNim gerçekten insan çok tedirgin oluyo sonuçları beklerken bende aynı durumu ikinci kez yaşadım ve hep dua ettim sağlık sağlık sağlık sonra cinsiyete düştüm rabbim eli ayağı düz salih evlatlar versin hepimize

Tabiki okuruz canım ne demek Allah kabul eder insallah
çok sevinirim 1 senedir tamamlanmadı bu gece her yere yazacağım dedim artık 3. kez klomen tedavisi oluyorum bu ay Rabbim kimseyi arayan etmesin hayırlısıyla sağlıcaklar herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin inş amin

Canım benim Allah gönlüne göre versin ama bende çok erkek istiyodum arkadaşım düşük yaptı daha yeni,sakın oğlan diye tutturma ben hep erkek olsun erkek olsun dedim düşük yaptım cinsiyetide kızmış düşürdüğüm çocuğun dedi çok üzüldüm ondan sonra hiç oğlan diye tutturmadım ,Allah bi erkek evlat versin sana inşallah ama dediğimi unutma :)

Aksam acile gittigimizden arayamadim doktoru,ilaci da kullanmadim.balli limonlu su iciyorum,adacayi ile gargara yapiyorum.ilac icmeye gonlum el vermiyor.insallah gecer ilerlemez

Canim senin 7 veya 8 haftalik usg resminde kese ve kesenin içindeki bebek sagdayda kiz ama bebebek kesenin içinde sola yapismissa erkek kime baktiysam doğru çıktı ve benim kiziminda tuttu resmen kesenin içinde sagdaydi
Ayy benimkinede baksan bi

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 69
Amin canim benimde bu ikinci tek istedigim saglik cinsiyet inan hic onemli degil saglikli ve hayirli merhametli evlat olsunlar

Rabbim.kimseyi evlatla sinamasin evlat açısı vermesin.beni yanlış anlamayın arkadaşlar illa erkek olsun demiyorum hayirlisini diliyorum ama gönlümden geçeni rabbim biliyor herşeyin hayirlisini diledim önce sağlık sonra cinsiyet allah g onlumuze göre verir insallah arkadaşlar bir prensesim var birde prensim olsun ya çok istiorum

Senin için ve isteyen kerkez için okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Bu arada gönlünü ferah tut Rabbimin vardır bir bildiği. Demek ki daha vakti gelmemiş bebeğinin. Inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip eder Rabbim isteyen her kuluna.

Canım Allahın izniyle erkek diye tahminde bulunuyorum resimde sola yapışmış seninki yani soldaysa sağda demek oluyo.cinsiyet öğrenince haber verirsen sevinirim merakta kalırım yoksa catlarim
İlginç bunu hiç duymamıştım, benim de solda görünüyor erkek mi yani o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…