Hayırlı olsun cNim gerçekten insan çok tedirgin oluyo sonuçları beklerken bende aynı durumu ikinci kez yaşadım ve hep dua ettim sağlık sağlık sağlık sonra cinsiyete düştüm rabbim eli ayağı düz salih evlatlar versin hepimizeBugun ikili test sonucumu aldim allaha sukur dusuk risk gurubundaymisim :))) simdi rahat bi hamilelik gecirebilirim
Tabiki okuruz canım ne demek Allah kabul eder insallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
çok sevinirim 1 senedir tamamlanmadıTabiki okuruz canım ne demek Allah kabul eder insallah
Canım benim Allah gönlüne göre versin ama bende çok erkek istiyodum arkadaşım düşük yaptı daha yeni,sakın oğlan diye tutturma ben hep erkek olsun erkek olsun dedim düşük yaptım cinsiyetide kızmış düşürdüğüm çocuğun dediAy benim herseyim macera ile geciyo canım.ilk kızıma hamileyken erkek dediler sonra kiz oldugunu öğrendim.şimdi ise 10 haftalik hamileyken benim israrim üzerine doktor yüzde elli kiz diyelim şimdilik dedi ve ben çok üzüldüm erkek istiodum esimde öyle ama pazartesi günü kesin ogrenecem insallah bunada kiz deyip sonra erkeğe döndürür insallah
Aksam acile gittigimizden arayamadim doktoru,ilaci da kullanmadim.balli limonlu su iciyorum,adacayi ile gargara yapiyorum.ilac icmeye gonlum el vermiyor.insallah gecer ilerlemezBanada antibiyotik , ilaç ve boğaz spreyi verdi. Bu ilaçları kadın doğumcuna söyledin mi? Parol zaten alınabiliyor, geri kalan 2sini sor . Ben antibiyotiki bırakmıştım vicdan yaptım, doğal yollarla 1 haftada eninde sonunda geçiririm diye düşündüm canım çıktı ama düzeldim. Okulda gene beta salgını var, buaralar tetikteyim yine
Canım benim Allah gönlüne göre versin ama bende çok erkek istiyodum arkadaşım düşük yaptı daha yeni,sakın oğlan diye tutturma ben hep erkek olsun erkek olsun dedim düşük yaptım cinsiyetide kızmış düşürdüğüm çocuğun dediçok üzüldüm ondan sonra hiç oğlan diye tutturmadım ,Allah bi erkek evlat versin sana inşallah ama dediğimi unutma :)
Ayy benimkinede baksan biCanim senin 7 veya 8 haftalik usg resminde kese ve kesenin içindeki bebek sagdayda kiz ama bebebek kesenin içinde sola yapismissa erkek kime baktiysam doğru çıktı ve benim kiziminda tuttu resmen kesenin içinde sagdaydi
Amin canim benimde bu ikinci tek istedigim saglik cinsiyet inan hic onemli degil saglikli ve hayirli merhametli evlat olsunlarHayırlı olsun cNim gerçekten insan çok tedirgin oluyo sonuçları beklerken bende aynı durumu ikinci kez yaşadım ve hep dua ettim sağlık sağlık sağlık sonra cinsiyete düştüm rabbim eli ayağı düz salih evlatlar versin hepimize
Canım bu usg resmi karnından mi yoksa alttanmi çekildi ona gore tahminde bulunacağımAyy benimkinede baksan bi
Senin için ve isteyen kerkez için okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Bu arada gönlünü ferah tut Rabbimin vardır bir bildiği. Demek ki daha vakti gelmemiş bebeğinin. Inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip eder Rabbim isteyen her kuluna.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
KarındanCanım bu usg resmi karnından mi yoksa alttanmi çekildi ona gore tahminde bulunacağım
Canım Allahın izniyle erkek diye tahminde bulunuyorum resimde sola yapışmış seninki yani soldaysa sağda demek oluyo.cinsiyet öğrenince haber verirsen sevinirim merakta kalırım yoksa catlarimAyy benimkinede baksan bi
Tamam canım haftaya öğrenirsem yazıcam söz :)Canım Allahın izniyle erkek diye tahminde bulunuyorum resimde sola yapışmış seninki yani soldaysa sağda demek oluyo.cinsiyet öğrenince haber verirsen sevinirim merakta kalırım yoksa catlarim
Kaç haftaliksinTamam canım haftaya öğrenirsem yazıcam söz :)
Ben de okurum, Rabbim kabul eder inşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
13. Haftam 10gün sonra randevum varKaç haftaliksin
İlginç bunu hiç duymamıştım, benim de solda görünüyor erkek mi yani o zamanCanım Allahın izniyle erkek diye tahminde bulunuyorum resimde sola yapışmış seninki yani soldaysa sağda demek oluyo.cinsiyet öğrenince haber verirsen sevinirim merakta kalırım yoksa catlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?