Arkadaşlar usg resmi karindansa böyle.ama alttan cekildiyse farklı tabi tersi cikiyo resme bakmadan anlayamam kendi kizimda bile iki ayliken kiz.olduğunu biliuodum ama ne yazık.bu hamileligimde iki aylik resim yok elimde ve kendime bu hayrim yoklİlginç bunu hiç duymamıştım, benim de solda görünüyor erkek mi yani o zaman
Benim son adet tarihim 3 ocak ama bebek yapma gunum 20 ocak ona bakaraktan senle.ayniyiz hemen hemen bende pazartesi öğrenirim insallah rabbim gönlüne göre versin13. Haftam 10gün sonra randevum var
daha yeniymişssin sende,inşallah oğlun olur valla senin isteğini görünce bende istiyorum ki Allah bi aslan parçası nasip etsin sana :)Arkadaşlar usg resmi karindansa böyle.ama alttan cekildiyse farklı tabi tersi cikiyo resme bakmadan anlayamam kendi kizimda bile iki ayliken kiz.olduğunu biliuodum ama ne yazık.bu hamileligimde iki aylik resim yok elimde ve kendime bu hayrim yokl
Benim ilk bebeğim, farketmiyor cinsiyet insan merak ediyor sadece. Rabbim bize en güzel duyguyu nasip etmiş ne güzelArkadaşlar usg resmi karindansa böyle.ama alttan cekildiyse farklı tabi tersi cikiyo resme bakmadan anlayamam kendi kizimda bile iki ayliken kiz.olduğunu biliuodum ama ne yazık.bu hamileligimde iki aylik resim yok elimde ve kendime bu hayrim yokl
Allah razı olsun canım rabbim isteyen her kuluna versin öncelik başkaları sonra bendaha yeniymişssin sende,inşallah oğlun olur valla senin isteğini görünce bende istiyorum ki Allah bi aslan parçası nasip etsin sana :)
Oh sen yenisin kiz Da olsa sevinecen erkek olsada ilkler herzaman başka oluyoooBenim ilk bebeğim, farketmiyor cinsiyet insan merak ediyor sadece. Rabbim bize en güzel duyguyu nasip etmiş ne güzel
öncelikle hayırlı olsun canım bulantı her anne adayının derdi,bende 13.haftamdayım hala geçmedi.Leblebiler krakerler hiç işe yaramadı,galeta yedim o hafifletti bi de ekmekleri dilimleyip tost makinesinde kızartıp yedim o da biraz dindirdi,açken su içme sıvı şeyler tüketme,kuru ekmek falan ye yarım saat sonra iç içeceğini,aç kalma açlık daha çok bulandırıyo ye devamlı galeta ye ekmek ye miden bulandıkça,lifli şeylerden portakaldan falan uzak dur mide bulantısını tetikler,bu söylediklerim bi nebze rahatlatır ama geçmiyo işte,Allah yardımcın olsunMerhaba güzel anne adayları ben 7 haftalık hamileyim siz tecrubelisiniz ilk 3 ay ki bulantıları nasıl atlattiniz çok bulantım var yemek yiyemiyorum su icemiyorum çok zor geçiyor
Sağol canım çok zor gerçekten ağlıyorum artık ne yaptimsa olmuyor galetayida deniyeyimöncelikle hayırlı olsun canım bulantı her anne adayının derdi,bende 13.haftamdayım hala geçmedi.Leblebiler krakerler hiç işe yaramadı,galeta yedim o hafifletti bi de ekmekleri dilimleyip tost makinesinde kızartıp yedim o da biraz dindirdi,açken su içme sıvı şeyler tüketme,kuru ekmek falan ye yarım saat sonra iç içeceğini,aç kalma açlık daha çok bulandırıyo ye devamlı galeta ye ekmek ye miden bulandıkça,lifli şeylerden portakaldan falan uzak dur mide bulantısını tetikler,bu söylediklerim bi nebze rahatlatır ama geçmiyo işte,Allah yardımcın olsun
Ben de tuzlu çubuk ile idare ettim arkadaşın dediği gibi sabah kalktığımda önce Tuzlu çubuk ile midemi bastırıp öyle kahvaltı hazırladım kendimeMerhaba güzel anne adayları ben 7 haftalık hamileyim siz tecrubelisiniz ilk 3 ay ki bulantıları nasıl atlattiniz çok bulantım var yemek yiyemiyorum su icemiyorum çok zor geçiyor
Bugün tuzlu çubuk ta yedim biraz hafifliyor tekrar başlıyor nasıl geçer uç ay bilmiyorumBen de tuzlu çubuk ile idare ettim arkadaşın dediği gibi sabah kalktığımda önce Tuzlu çubuk ile midemi bastırıp öyle kahvaltı hazırladım kendime
Bizi en iyi biz anlarız heralde,o kadar bensin ki şuan :) hele 2 hafta önce kabus gibiydi,vizelerim başladı ders çalışamıyorum,sabah saatlerinde sınavlarım var sabah bulantımın tavan yaptığı saattler,kendimi okulda zor tutuyodum eve gelip çıkarıyodum ağlıyodum,şimdi evdeyimde rezillik çekmiyorum hiç değilse.Galetayı dene canım bi bak belki dindirir,tez zamanda biter inşallahSağol canım çok zor gerçekten ağlıyorum artık ne yaptimsa olmuyor galetayida deniyeyim
İşte o hep yanında olacak, bana tuzlu fıstık badem falan da iyi geldi biraz geç farkettim ama en azından vitamini de varBugün tuzlu çubuk ta yedim biraz hafifliyor tekrar başlıyor nasıl geçer uç ay bilmiyorum
Okudum cnm Allah kabul ederse.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...Okudum cnm Allah kabul ederse.
Oooo daha basinda in allah yardimcin olsun bende 15 haftama girdim halâ sabahları ölüyorum bulantidann sadece kuru ekmek havuç yiyirdum midemi bastırın diye başka çözüm yolu yokMerhaba güzel anne adayları ben 7 haftalık hamileyim siz tecrubelisiniz ilk 3 ay ki bulantıları nasıl atlattiniz çok bulantım var yemek yiyemiyorum su icemiyorum çok zor geçiyor
Ne demek canım,yeter ki Allah kabul etsin senin de yüzün gülsün inşallah en kısa zamanda.Duan için senden de Allah razı olsun.İnşallah Rabbim senin de bizim de kucaklarımızı boş bırakmaz,sağlıklı,hayırlı evlatlarla doldurur.ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inş sağlıcakla hayırlarla bebeğini kucağına alırsın inş evladından gülenlerden olursunuz inş hepiniz de hepimiz de...
konuma ekleyeyim hemen senin de okuduğunu canım hakkını helal et
İnşllah önce sağlıklı sonra gönlünden geçeni versin Rabbim.Rabbim.kimseyi evlatla sinamasin evlat açısı vermesin.beni yanlış anlamayın arkadaşlar illa erkek olsun demiyorum hayirlisini diliyorum ama gönlümden geçeni rabbim biliyor herşeyin hayirlisini diledim önce sağlık sonra cinsiyet allah g onlumuze göre verir insallah arkadaşlar bir prensesim var birde prensim olsun ya çok istiorum
Zaten hep diyorum Allah iste olanlara evde olamayanlara yardım etsin dayanmak mümkün değilBizi en iyi biz anlarız heralde,o kadar bensin ki şuan :) hele 2 hafta önce kabus gibiydi,vizelerim başladı ders çalışamıyorum,sabah saatlerinde sınavlarım var sabah bulantımın tavan yaptığı saattler,kendimi okulda zor tutuyodum eve gelip çıkarıyodum ağlıyodum,şimdi evdeyimde rezillik çekmiyorum hiç değilse.Galetayı dene canım bi bak belki dindirir,tez zamanda biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?