2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba kizlar doktora gitdik cok sukur her sey yolunda oğlum olucak isminide yusuf koyucaz MarV-el canim listeye eklersin bebisimi bu arada seninde gizun aydin saglicakla kucagina alirsin oglunu

Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Oğluşunu canım.. Bende yarın gideceğim inşallah bir sorun olmaz bende de çok stresliyim..

@leyl-i efruz inş enfeksiyonda gecer ya inş yatıgımız yerden nerden kapıyoruz
Evet hareketsizlik de yapabilir diye duymustum canim.Ama biliyorum ki ayaga pek kalkmaman gerekiyor.Piyeloseptil'i sorsana kendi dr'una canim hamilelikte kullanilabiliyor diye biliyorum,enfeksiyonu antibiyotiklerle yokettikten sonra doguma kadar onlem amacli kullandirmisti arkadasimin dr'u. Yoksa bu kisiden döngü seni uzecek,yipratacak.Sor bakalim

Gecrketen catlariz ya ben 1 hafta gectikyem sonra kurmaya basliyorum yurtdisinda yasayanlara rabbim sabir versinbebislerim saglikli olsunda varsi. Dogana kadar kusayim
inşallah bende hissetmeye başlarım ya
bazen karnımın altına bastırıyorum elime pıt pıt bişey atıyor kalbimi diyorum ama
hiç yaşamadığım için anlayamıyorum
Bende aksamlari bastirinca pit pit atıyor aMa acaba bebikelr mi

Bu arada kızlar benim göbüş şu an ayva göbek gibi oldu, çok yediğim zamanda oluyordu bana ama artık sabah aç karnına bile öyleyim, hiç inmiyor demek gerçek göbüş heralde, ayy bu tecrübesizlik ne tuhaf, hiçbişey den emin olunmuyor. Bu arada göğüslerimde de yeşil yeşil damarlar parlıyor, öyle mi sizde de

Evet cnm benim de göğüslerim damarlandı ve şişti biraz

Kızlarr doktor yine erkek gbi dedi ama net söylemedi ve taaaa 3 hafta sonraya gün verdi
Canim benim de 10 gun oldu Dr a gideli. Bana da erkege cok benziyor dedi hatta tibbi biseyler soyledi cinsiyetle ilgili. Velhasil 14 mayisa kadar nasil dayanicam. 1 ay sonra gel demisti. Catlicam valla gun sayiyorum yaaaaa. Bi de yavrumu da ozledim

öyle kuzum :) artık gece soldan saga dönemiyom :) bacaklarıma sürekli kramp giriyor...

Canim benim de 10 gun oldu Dr a gideli. Bana da erkege cok benziyor dedi hatta tibbi biseyler soyledi cinsiyetle ilgili. Velhasil 14 mayisa kadar nasil dayanicam. 1 ay sonra gel demisti. Catlicam valla gun sayiyorum yaaaaa. Bi de yavrumu da ozledim
ayy bana 11 de 13te ve 14te erkek gbi dedi sormadm da yani kendisi dedi. Bi de benim bebiş bi hafta kdr önden gidiyor. 3 hafta snra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem ya banane hem dayanamam o kdr gün görmemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…