2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canımmm aynı durumdayım benimde bir hafta var .
3 lu test icin cagirdi 16 haftanin bitiminde
Daha 14+6 yim

MarV-el Emel oğluşun oluyormus hayırlı uğurlu olsuuuun, hemde Mustafa Hamza olacakmış adı tabloda gördüm
Benim rahmetli kayınpederimin adı Mustafa , biz nişanlıyken ben oğlumuz olursa Mustafa koyarız demiştim , Ömer Hamza Yusuf en Sevdiğim erkek isimleri , Ömer'i ablam koydu, Abimin de en sevdiği isim Hamza , eşi 2.5 aylık hamile eğer erkekse Hamza koymam ,abime jest yapıyım diyorum Abi'min yavruşu erkek değilse , bizim miniğim adıda büyük ihtimal Mustafa Hamza olucak
En son ihtimal de Yusuf , aynı zamanda erkek kardeşimin adı..Mustafa Yusuf olur o zaman da ... bakalım Hayırlısı inşallah

Hadi gozun aydin canim :))

sevilmeyecek isimler değilki :):) hepsi çok değerli isimler :) eşim Hz.Hamza yı çok sever :) hamza kesindi bizde :) ben de efendimizin diğer ismi diye Mustafa olsun başında dedim :) öyle oldu bizimki :) eşimin ismi de Muhammed Ali uyumlu olur hem dedik :)

Ayaklarimin alti ve ayak bileklerim agrior sanki cokk yürüdüm ya da kostumda zonkluor gbi yorgunluktan... Boyle olan varmi bu da bu aksam cikti

Kanepede ayaklarını sarkitmiş olabilirmisin inşallah geçer ya haftaya okul başlıyor benim için hiç gidesim yok böyle raporluyken iyiydi sen basliyacakmisin
bu hafta doktora gidicem duruma göre söyler bişey sanırım ... benimde mayısın ilk haftasında bitiyor raporum...onuda yapmadım cok degişik ya ,valla cok zor olcak senin için baslamak .dr vermez mi istesen acaba rapor ? gerci sıkıntın gecityse vermez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…