2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Doktorum çok iyi hiç bir sıkıntıda riske atmiyor istesem belki verir ama artık duruma göre bakalim

besyo_86 benimde ayak bilekleim ayaklarım 3 güne 1 ağrıyor. Okulda sürekli ayaktayım diye sanıyodm ama hsonu yatıyorm mesela hsonu daha çok ağrıyor :)) doktora sordm normal dedi canım sıkıntı yok :)

kızlar siz nasıl besleniyorsunuz? sabah peynir yumurta yiyorum, gün için de fındık da yiyorum öğlen şirkette olduğum için yemekhanede ne varsa onu yiyorum akşam da elidmen geldiğince besin değeri yükske yemeye çalışıyorum ama sanki daha faydalı şeyler yiyebilirmişim gibi geliyor. ben mi delirdim sizde durumlar ne?

evet ben de de sağ omzundan göğsüme gelen bir damar var. göbekte iyice şişti ve sertleşti. geçen haftalarda yumuşaktı :)

iyi olmanıza çok sevindim canım :) sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Günaydın canım, sanırım sana da iki kişisin az yiyorsun gibi yorumlar gelmeye başladı en azından bana geliyor ama eşim sen gayet sağlıklı besleniyorsun takma diyor :) meyve , süt ürünleri ve her gün muhakkak et tüketiyorsan gayet sağlıklı besleniyorsun

cnm ben de aynı durumdayım. sabah peynir yumurta, öğlen işyerinde ne çıkarsa,akşam mümkün olduğunca sebze. ama meyvenin her çeşidini yemeye çalışıyorum bi de ceviz-badem-fındık-kuru üzüm falan.. ama sanki daha faydalı şeyler lazımmış gibi geliyo dün ben de kendime kızdıydım aynen bence yeterlidir zaten vitamin ve balık yağı da kullanıyorum 1 aydır dr verdiği için...

ben de sabah peynir yumurta, 1 bardak süt, ara öğünlerimde badem ve elma var, öğlen ofiste ne çıkarsa ama et yemeye dikkat ediyorum, yanında yoğurt, cacık veya ayran oluyor. akşam da salata.

Bu arada ben sabah kalkar kalkmaz 1 bardak süt, işyerinde yumurta peynir portakal suyu ara öğün yarım avuç kuruyemiş , öğlen yemekhanede ne çıkarsa ( tatlı börek hariç pilav bazen az) varsa yoğurt ara öğün meyve ve süt akşam öğlen et yediysem sebze, sebze yediysem et bu saatten sonra deli gibi uykum geldiği için uyuyorum gece kalkıp tekrar süt :) tatlı hamur işi çok nadir yiyorum yediğimde de diğer gün dikkat ediyorum ben biraz tombiş hamile kaldığım için 5. aya kadar kilo almamaya çalışıyorum

Gunaydin kizlar ben ultrasonda bi hafta ilerden gidiyorum ve oglum olcak hep erkek erken hissedilir diyo iki gundur sirt ustu yattigimda ozellikle yorulup yatinva sanki icimde bi dalgalanma bi gidiklanma oluyo o bebek olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…