nickminckyok ay asıl faydasız şeyler yenince kilo alınır aaaaaaaa
Ayni şeyi bana da soyluyorlar canım iki kisisin bu kadar yenir mi aaa olmaz cok yemek saglikli olmak anlamina gelmiyor eger saglikli besleniyorsan canim kimseyi takma zaten hamilelikte normal zamandan 300 kalori fazla almak yetiyor o da ara ogunlerde ki meyve ve sute denk geliyor benim doktorum bana tansiyon ve seker hastasi nasil beslenmeli ise sende oyle beslen dedi kimseyide takma her kafadan ses çıkıyor yediklerin sağlıklı ise gerisi boşSen hiç kilo almadın faydalı şeyler yemiyosun lafın duydukça ne yiyceğimi şaşırdım
Ayni şeyi bana da soyluyorlar canım iki kisisin bu kadar yenir mi aaa olmaz cok yemek saglikli olmak anlamina gelmiyor eger saglikli besleniyorsan canim kimseyi takma zaten hamilelikte normal zamandan 300 kalori fazla almak yetiyor o da ara ogunlerde ki meyve ve sute denk geliyor benim doktorum bana tansiyon ve seker hastasi nasil beslenmeli ise sende oyle beslen dedi kimseyide takma her kafadan ses çıkıyor yediklerin sağlıklı ise gerisi boş
Canim benimde 2 haftadir boyle. Acayip agriyor.ben altina minder koyup yukari kaldirip uzaniyorum o zamn hafifliyor. Sanirim agirlastigimz icin oluyorAyaklarimin alti ve ayak bileklerim agrior sanki cokk yürüdüm ya da kostumda zonkluor gbi yorgunluktan... Boyle olan varmi bu da bu aksam cikti
normal canım çıkarabildiğine ne mutlu demir hapı öyle yapıyor simsiyah çıkar ya kusarsın yada afedersin ishal eder insanı.ben bi kere ayıptır söylemesi akşam yemeği yememiştim 2 tabak çağla yedim tuzlayıp onları da yiyince doymuştum ardından demir hapını içtim afedersin benden ishal olarak çıktı ama simsiyahtı.eğer ilacını unutursan içmeyi içme o gün ertesi gün vaktinde iç.bir kereden bir şey olmaz korkma.ben öyle yapıyorum.Kızlar günaydın. Gece uyanıp Demir hapı aldım. Sabah mahvoldum kusmaktan. Afedersiniz ama simsiyah kustum, ayrıca midemi de bozmuş tuvaletten çıkamıyorum. Normal mi bu. Sizlere de oldu mu? Ne yapmalıyım
maalesef içiyorum nalet ilaç kocaman yapmışlar çok zor içiyorum.daha ağzıma atarkn bulantı geliyor kusmadım hiç ama görür görmez midem bulanıyr.KİZLAR DECAVİT İCİYOMUSUNUZ BENİM COK MİGDEMİ BULANDİRDİ YAA İCER İCMEZ CİKARTTİM SİZDEDE BOYLE ETKİSİ VAR Mİ
Of sorma icmesek nolur yaa valla cekilmiyomaalesef içiyorum nalet ilaç kocaman yapmışlar çok zor içiyorum.daha ağzıma atarkn bulantı geliyor kusmadım hiç ama görür görmez midem bulanıyr.
evet tatlım :)MarV-el canım sen cinsiyeti 17 de kesin öğrendin sanrm dimi :)
yaa eskilerin dediğine bakma sen daha bu ne lohusalık döneminde neler diyecekler acaba :) etii sütünü eksik etme ceviz ye çok sevmiyorsan iki haftada bir balık ye :) elhamdüllillah yeterli gelir :)Sen hiç kilo almadın faydalı şeyler yemiyosun lafın duydukça ne yiyceğimi şaşırdım
valla ben ne bulursam canım ne isterse onu yiyorum, besin değerine çokta baktığım söylenemez ya. ama biraz peynir, 1 bardak süt, meyve mutlaka yemeye çalışıyorum hergün. her ay 1 kilo almak yeterliymiş 6.aya kadar ben şimdilik hiç almamıştım bulantılardan yiyemiyodum pek, bundan sonrada dikkat etmeye çalışıyorumkızlar siz nasıl besleniyorsunuz? sabah peynir yumurta yiyorum, gün için de fındık da yiyorum öğlen şirkette olduğum için yemekhanede ne varsa onu yiyorum akşam da elidmen geldiğince besin değeri yükske yemeye çalışıyorum ama sanki daha faydalı şeyler yiyebilirmişim gibi geliyor. ben mi delirdim sizde durumlar ne?
yaa eskilerin dediğine bakma sen daha bu ne lohusalık döneminde neler diyecekler acaba :) etii sütünü eksik etme ceviz ye çok sevmiyorsan iki haftada bir balık ye :) elhamdüllillah yeterli gelir :)
ben hiç çıkartmadım ama çıkartıcak kadar kötü oldum bi kaç kere. doktorumda boşver içme zaten besinlerden alıyosun bu zamana kadar içtiklerin yeter dedi. tabii bende şöyle bi durum var tüp bebek olduğu için ben 3 ay boyunca devit damla,previt pozitiv,folic asit kullandım e bide devitin son 10tableti falan kalmıştı. başka bişi vericekmisiniz dedim şimdilik gerek yok bi dahakine geldiğinde konuşuruz dedi. decaviti elma suyuyla içiyodum kokusunu bastırıyodu sonrada meyva suyuna devam ediyodum iyice gidiyodu kokusu tadı, su içmiyodum arkasından yoksa bulandırıyodu. bide yemek yerken yada yatarken iç demişti doktorum öylede olmayınca bıraktım mecburenKİZLAR DECAVİT İCİYOMUSUNUZ BENİM COK MİGDEMİ BULANDİRDİ YAA İCER İCMEZ CİKARTTİM SİZDEDE BOYLE ETKİSİ VAR Mİ
çok doğrusun gerçekten çekilmiyor tiksinç bir hap bebeğimize faydası vardır diye mecbur içicezOf sorma icmesek nolur yaa valla cekilmiyo
anlatma zaten tamm de geç :) kendi bildiğini oku :)canım inan ben herşeyi yiyorum çok şükür ayırt etmem de ama bu eskilere laf anlatılmıyor
Bende hergun clexane vuruluyorum bende alistim ama ilac gercekten cok kotu kan hapida oyle o da migde bulandiriyoçok doğrusun gerçekten çekilmiyor tiksinç bir hap bebeğimize faydası vardır diye mecbur içiceziğne fobisi olan ben iğneye alıştım iğneye razıyım doğuma kadar kullanmaya ama o ilaç çok tiksinç beaa valla insanı çok soğutuyor.
Doktora soruyim o zaman bende canim cunku bas donmesi falanda yapiyo kafami kaldiramiyorum hic bu ilaclar olmasa cok guzel bi hamilelik geciricez benceben hiç çıkartmadım ama çıkartıcak kadar kötü oldum bi kaç kere. doktorumda boşver içme zaten besinlerden alıyosun bu zamana kadar içtiklerin yeter dedi. tabii bende şöyle bi durum var tüp bebek olduğu için ben 3 ay boyunca devit damla,previt pozitiv,folic asit kullandım e bide devitin son 10tableti falan kalmıştı. başka bişi vericekmisiniz dedim şimdilik gerek yok bi dahakine geldiğinde konuşuruz dedi. decaviti elma suyuyla içiyodum kokusunu bastırıyodu sonrada meyva suyuna devam ediyodum iyice gidiyodu kokusu tadı, su içmiyodum arkasından yoksa bulandırıyodu. bide yemek yerken yada yatarken iç demişti doktorum öylede olmayınca bıraktım mecburen
Çok zor olacak ama dersler bitmek üzere Son yazılı dönemine giriyoruz 10 gün sonra :) sonrası da karne telaşı vs vsDoktorum çok iyi hiç bir sıkıntıda riske atmiyor istesem belki verir ama artık duruma göre bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?