2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende hergun clexane vuruluyorum bende alistim ama ilac gercekten cok kotu kan hapida oyle o da migde bulandiriyo
teyzemin kızı da 7 buçuk yada 8 aylık hamile olması lazım oda decaviti hala kullanıyormuş ben bi dahaki randevumda doktoruma sorucam içmesem olurmu yetmedi mi diye

Okulum arabamla evime 2 dakika ama anasinif i bransim çocuklarla oynamak etkinlik yaptırmak syrekli ayakta olamayi gerektiriyor korkuyorum bakalım pazartesi günü ne diyecek

Okulum arabamla evime 2 dakika ama anasinif i bransim çocuklarla oynamak etkinlik yaptırmak syrekli ayakta olamayi gerektiriyor korkuyorum bakalım pazartesi günü ne diyecek

ooo sen baya süt içiyorsun ben bi tek sabahları içiyorum öğlen ayran ya da yoğurt akşam da yoğurt yiyorum. pilav yiyorum bazen karbonhidrat için ben de kilolu yakalandım dikkat edeyim diyorum.

ben de sabah peynir yumurta, 1 bardak süt, ara öğünlerimde badem ve elma var, öğlen ofiste ne çıkarsa ama et yemeye dikkat ediyorum, yanında yoğurt, cacık veya ayran oluyor. akşam da salata.
her akşam salata mı yiyosun? ben de bazen yiyorum balıklı-tavuklu-etli iflan. kilo almak istemiyorum

aynen yaa eşim de iyi bakmıyorsun diyor ama ben daha ne yiyeyim yaa akşam solgar omega alıyorum. gündüz 2 vitamin. meyve, yoğurt filan. sabahları şirkette poaça çıkıyor, yumurta peynirle onu yiyorum yemesem iyi olacak kilo alcam

ooo sen baya süt içiyorsun ben bi tek sabahları içiyorum öğlen ayran ya da yoğurt akşam da yoğurt yiyorum. pilav yiyorum bazen karbonhidrat için ben de kilolu yakalandım dikkat edeyim diyorum.

Ben gene hiç süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum

Omega yı doktor mu verdi sana canım

her akşam salata mı yiyosun? ben de bazen yiyorum balıklı-tavuklu-etli iflan. kilo almak istemiyorum
her akşam yemeye çalışıyorum. hamilelik öncesi 5 yıldır haftada 3 gün düzenli sporum vardı, onu bırakınca en azından böyle akşamları hafif ve sağlıklı bir şekilde dengelemeye çalışıyorum. dışarıda salata yemeyin dedikleri için de anca akşam evde yiyebiliyorum. :/

Hiç sorma hayatımda içmediğim sütü yemediğim meyveyi yiyorum normalde meyve aklıma gelmez önüme getirseler bile çok az yerdim bende karbonhidratı pilav, makarna veya ekmekten alıyorum o da çok az :) iştah sonradan açılmazsa bu şekilde az kilo alarak kapatırım inş. hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…