ayyy canım azıcık içsen içemiyorsa yoğurt ye, yumurtayı da baharatlı filan yap ye
ben de diğer aya spora başlayayım diyorum 1 yıldır yapıyordum 5 ay önce bıraktım. doğumu kolaylaştırıyormuş. ben de dışarda yemiyorum salatayı, yemekhane sirkeli suda yıkayıp veriyorlar iyi oluyor. ama yüzüm şişmiş moralim bozuldu bugünher akşam yemeye çalışıyorum. hamilelik öncesi 5 yıldır haftada 3 gün düzenli sporum vardı, onu bırakınca en azından böyle akşamları hafif ve sağlıklı bir şekilde dengelemeye çalışıyorum. dışarıda salata yemeyin dedikleri için de anca akşam evde yiyebiliyorum. :/
süt-yumurta-un karıştırıp krep yap onu yeYoğurt ayran peynir yiyorum da yumurta ve süt içemiyorum ama zorlayacağımkendimi eksik ve suçlu hissettim
Öncelikle herkese merhaba.son dr kontrolümde bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim ve geçen hafta normal doğum ile bebeğimi düşürdüm.bu süre zarfında siteye gitmek istemedim.çok zor günler yaşadım ama şükür iyiyim.başka ne denir bilmiyorum çok üzgünüm
çok üzüldüm Allah sabır versin ,Öncelikle herkese merhaba.son dr kontrolümde bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim ve geçen hafta normal doğum ile bebeğimi düşürdüm.bu süre zarfında siteye gitmek istemedim.çok zor günler yaşadım ama şükür iyiyim.başka ne denir bilmiyorum çok üzgünüm
Canım çok üzgünüm ya...Sebebi belli mi? Allahım sabır versin. Herhangi belirtin varmıydı canım?Öncelikle herkese merhaba.son dr kontrolümde bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim ve geçen hafta normal doğum ile bebeğimi düşürdüm.bu süre zarfında siteye gitmek istemedim.çok zor günler yaşadım ama şükür iyiyim.başka ne denir bilmiyorum çok üzgünüm
Bende aynı ne süt nede yumurta yiyorum tek korkum vücudundaki kalsiyum bitip dişlerinin çürümesiBen gene hiç süt içemiyorumyumurta yiyemiyorum
bana da öyle diyolar kötü hissediyorum kendimibir tek yüzüm şişti biraz
Öncelikle herkese merhaba.son dr kontrolümde bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim ve geçen hafta normal doğum ile bebeğimi düşürdüm.bu süre zarfında siteye gitmek istemedim.çok zor günler yaşadım ama şükür iyiyim.başka ne denir bilmiyorum çok üzgünüm
ya bizim yemekhanenin salataları çok kötü. keşke temiz olsa da yiyebilsem. ne düşünüyorsun spor olarak? ben yürüyüş dışında bir şey yapamıyorum. günde 10 bin adım atıyorum ama nerde o eski spor günleri...ben de diğer aya spora başlayayım diyorum 1 yıldır yapıyordum 5 ay önce bıraktım. doğumu kolaylaştırıyormuş. ben de dışarda yemiyorum salatayı, yemekhane sirkeli suda yıkayıp veriyorlar iyi oluyor. ama yüzüm şişmiş moralim bozuldu bugün
Can'ım 16.hafta kontrolüne gittik ve haberini aldık.dr çoğu kez sebebi belli olmaz dedi.ama otopsiye gönderdik.bugün yarın sonucu alırız.14.haftada kalbi durmuş.2 hafta öylece kalmış karnımda.allahtan hayırlısı diyorum.elbet vardır bildiği.Canım çok üzgünüm ya...Sebebi belli mi? Allahım sabır versin. Herhangi belirtin varmıydı canım?
Çok üzüldüm canım ama şöyle düşün o bebek nasip olmayacakmis yada dogsa sıkıntılı bir bebek olacakmış inşallah en kısa zamanda yine hamile kalirsinÖncelikle herkese merhaba.son dr kontrolümde bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim ve geçen hafta normal doğum ile bebeğimi düşürdüm.bu süre zarfında siteye gitmek istemedim.çok zor günler yaşadım ama şükür iyiyim.başka ne denir bilmiyorum çok üzgünüm
Amin Can'ım teşekkür ediyorum.kontrollerinizi ihmal etmeyin.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor.en korktuğum şeydi.çünkü çevremdekiler de böyle olanları duymuştum.ama insan konduramıyor kendine.bana dua edinzeran rabbim sabır versin canım...rabbim bir daha sağlıklı bir şekilde nasib etsin inşallah...
Ben de çok sabır diliyorum, Rabbim nasip eder inşallah, iyi ki sana zarar vermemiş o yönden bak. Bazen bana da geliyor bu korku hiç belirti de vermiyor anladığım kadarıylaCan'ım 16.hafta kontrolüne gittik ve haberini aldık.dr çoğu kez sebebi belli olmaz dedi.ama otopsiye gönderdik.bugün yarın sonucu alırız.14.haftada kalbi durmuş.2 hafta öylece kalmış karnımda.allahtan hayırlısı diyorum.elbet vardır bildiği.
canım benim ne denir ki.. allah sabır versin.. yavrun cennettedir... inşallah en kısa zamanda tekrar güzel günler seni bekliyordur..Amin Can'ım teşekkür ediyorum.kontrollerinizi ihmal etmeyin.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor.en korktuğum şeydi.çünkü çevremdekiler de böyle olanları duymuştum.ama insan konduramıyor kendine.bana dua edin
Amin Can'ım teşekkür ediyorum.kontrollerinizi ihmal etmeyin.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor.en korktuğum şeydi.çünkü çevremdekiler de böyle olanları duymuştum.ama insan konduramıyor kendine.bana dua edin
Çok geçmiş olsun canım.Öncelikle herkese merhaba.son dr kontrolümde bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim ve geçen hafta normal doğum ile bebeğimi düşürdüm.bu süre zarfında siteye gitmek istemedim.çok zor günler yaşadım ama şükür iyiyim.başka ne denir bilmiyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?