2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben de diğer aya spora başlayayım diyorum 1 yıldır yapıyordum 5 ay önce bıraktım. doğumu kolaylaştırıyormuş. ben de dışarda yemiyorum salatayı, yemekhane sirkeli suda yıkayıp veriyorlar iyi oluyor. ama yüzüm şişmiş moralim bozuldu bugün

Arkadaşlar benimde şükür bulantım pek kalmadı. Bu süreçte toplam 3 kilo verdim. ama göbek baya fırladı. Bundan sonra hera y düzenli beslenerek 1-1.5 arası alırsak şeker riskinden de kurtuluruz inş. Ben şeker konusunda riskliyim çünkü anneminde hamilelikte diyabeti çıkmış ve şuanda ne yazık ki insülin kullanıyor. Tek şansım tatlı yiyemiyorum. Hamilelikte uzaklaştım resmen, kontrol öncesi çikolatayı zorla yiyorum.
Birde haftada 1 tansiyonunu ölçtürmenizi tavsiye ederim. Hamilelikte tansiyonda oldukça önemli arkadaşlar

zeran canım nerelerdesin?İyisin dimi?cinsiyeti netleşecekti bebeğinin?
Öncelikle herkese merhaba.son dr kontrolümde bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim ve geçen hafta normal doğum ile bebeğimi düşürdüm.bu süre zarfında siteye gitmek istemedim.çok zor günler yaşadım ama şükür iyiyim.başka ne denir bilmiyorum çok üzgünüm

çok üzüldüm Allah sabır versin ,

Canım çok üzgünüm ya...Sebebi belli mi? Allahım sabır versin. Herhangi belirtin varmıydı canım?

bana da öyle diyolar kötü hissediyorum kendimi bir tek yüzüm şişti biraz

Wala canım ben 1,5 kilo aldım bile hamileyiz diye şişmemizi bekliyor insanlar bizim kadar kimse düşünümez evlatlarımızı boşver bildiğinden şaşma

Bana da omega filan vermedi ya ben doktora ilaç vermiycek misiniz diyorum sen de amma meraklısn ilaç içmeye diyor

Canım böyle bir durumda ne denir ki söylüyecek birşey bulamadım çok üzüldüm Rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah

ya bizim yemekhanenin salataları çok kötü. keşke temiz olsa da yiyebilsem. ne düşünüyorsun spor olarak? ben yürüyüş dışında bir şey yapamıyorum. günde 10 bin adım atıyorum ama nerde o eski spor günleri...

Canım çok üzgünüm ya...Sebebi belli mi? Allahım sabır versin. Herhangi belirtin varmıydı canım?
Can'ım 16.hafta kontrolüne gittik ve haberini aldık.dr çoğu kez sebebi belli olmaz dedi.ama otopsiye gönderdik.bugün yarın sonucu alırız.14.haftada kalbi durmuş.2 hafta öylece kalmış karnımda.allahtan hayırlısı diyorum.elbet vardır bildiği.

Çok üzüldüm canım ama şöyle düşün o bebek nasip olmayacakmis yada dogsa sıkıntılı bir bebek olacakmış inşallah en kısa zamanda yine hamile kalirsin

zeran rabbim sabır versin canım...rabbim bir daha sağlıklı bir şekilde nasib etsin inşallah...
Amin Can'ım teşekkür ediyorum.kontrollerinizi ihmal etmeyin.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor.en korktuğum şeydi.çünkü çevremdekiler de böyle olanları duymuştum.ama insan konduramıyor kendine.bana dua edin

Ben de çok sabır diliyorum, Rabbim nasip eder inşallah, iyi ki sana zarar vermemiş o yönden bak. Bazen bana da geliyor bu korku hiç belirti de vermiyor anladığım kadarıyla

canım benim ne denir ki.. allah sabır versin.. yavrun cennettedir... inşallah en kısa zamanda tekrar güzel günler seni bekliyordur..
sen kontrollerini ihmal etmedin ki kendini kötü hissetme.. bizler de gidiyoruz ama ne olacağını bilemeyiz ki... Rabbim sabır versin, evlat nasip eylesin cnm...

canım çok geçmiş olsun rabbim inşallah bi daga yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…