Benim ikiz gebelik canim 30 da rapor almam lazimmis sanirim benim daha fazla yanacak fazladan verdikleri 2 haftada komple bosa gidecekacaba haftayi geride gosteremez miyiz kiii? Hani agustos ortasinda 30.hafta gostersek ne olur ki? O zaman daha az yanar zaten muhtemelen dogumum eylul ortasi olacak okulda dogurmiyim
ya canım hem karnımda hemde rahimde yani vajinada ince bi ızı oluyo girip girip çıkıyo ne bilim anlatabildim inşallahhhhhnasıl yani canım benim ağrıyo bi yerler ama rahim ağrısı olduğunu nerden anlıcam :/
ya canım hem karnımda hemde rahimde yani vajinada ince bi sızı oluyo girip girip çıkıyo ne bilim anlatabildim inşallahhhhhnasıl yani canım benim ağrıyo bi yerler ama rahim ağrısı olduğunu nerden anlıcam :/
tam olarak neresi ağrıyor ?benimde kasik ağrılarım oluyor ama normal bi durum olduğu okudum rahim buyuyor mus yinede doktoruna bi sor için rahat etsinkızlar rahim ağrısı yaşayan varmııı yaaaa
Vajinadaki agriya doktorum rahimdeki kasilmadan kaynaklı agti dedi... Ama dikkatli olmak gerek yimedeicecreammddoktorum rahimdeki kasilmadan kaynakli ag46385703 .!.:ya canım hem karnımda hemde rahimde yani vajinada ince bi sızı oluyo girip girip çıkıyo ne bilim anlatabildim inşallahhhhh
canım kontrole az kaldı gidince sorcam artık ama ne bilim karnımın göbek deliğinin orası bide vajina girişi gibi anlatayım ince sızı girip girip çıkıyo bugünde kasıklarda baya ağrı var aslında bende geçmeyen iddrar yolu enfeksiyonuda var ondanmı yoksa korkuyorum işte ne bilim rahim kasılmasımı erken doğummu falan kafam sürekli bulanık yaniiiitam olarak neresi ağrıyor ?benimde kasik ağrılarım oluyor ama normal bi durum olduğu okudum rahim buyuyor mus yinede doktoruna bi sor için rahat etsin
evet canım nettede öle yazıyodu inşallah bebişim iyidir korkular hiç bitmiyo ilerledikçe iyi olurum diyodum ama endişe hiç bitmiyoVajinadaki agriya doktorum rahimdeki kasilmadan kaynaklı agti dedi... Ama dikkatli olmak gerek yimede
canım üzme kendini emi... bu ense kalınlığıymış bilmem neymiş hepsi fasa fiso... sırtını rabbime daya ve deki inşallah bebeğim sağlıklı olacak... benim kendi doktorum dedi bunlar risk analizleri ki riskli denilen bebeklerin yüzde 99 u sağlıklı doğuyor diye... üzme o tatlı canını yazık bebeğine sen üzüldükçe o da üzülüyor... sonra emel teyzesi üzüyon diye sana kızar haa...Canım ne kadar sevimlisin ya sukunetine bayıldım
Allah insallah yardımcımız olsun
Deme ole inan o agrtilar hepimizde varevet canım nettede öle yazıyodu inşallah bebişim iyidir korkular hiç bitmiyo ilerledikçe iyi olurum diyodum ama endişe hiç bitmiyo
sürekli dinlenme halindeyim canım zaten iş falan yapmıyorum evdende ayrılmıyorum o yüzden psikolojikmende yaklaşık 3 aydır evde olduğumdan sürekli kendimi dinledim öle şiddetli ağrılarım olmadı hiç girip çıkan oldu yada hafif hafif olandan ama işte aklında olunca insanın hep bi tedirginlik varDeme ole inan o agrtilar hepimizde var
Şuan sana yazarken bile sgrim var kasigimda hafif yapcak bisey yok..ama siklasinca korkmak gerek çünkü benimole oolmuştu adadan hicbir kan yoktu içerde çok kanamam vsrdi oyizden dikkat etmek lazim
Aynen canim bende cok bunaldim artiksürekli dinlenme halindeyim canım zaten iş falan yapmıyorum evdende ayrılmıyorum o yüzden psikolojikmende yaklaşık 3 aydır evde olduğumdan sürekli kendimi dinledim öle şiddetli ağrılarım olmadı hiç girip çıkan oldu yada hafif hafif olandan ama işte aklında olunca insanın hep bi tedirginlik var
ama senin gibi 19 haftalık olmayı isterdim canım nerdeyse yolu yarılamışsın bi diğer yarımınıda tamamlarsın sağlıkla inşallahhhAynen canim bende cok bunaldim artik
mrb canım senle günlerimiz aynıymış kontrolün yakınmı cinsiyet öğrendinmi ayyyyy ne çok soru sordum afedersinnnnSlm kızlar nasılsınız
Bende sabah asi oldum oglen kasik agrisi baslayinca korktum asidan mi diye sukur gecti ben zaten derslerde pek kalkmiyorum akilli tahta elim ayagim gibi oldu bazen keşke sozel ders olsa dmeiyor degilim cunku bazen mecburen tahtada anlatmaknzorunda kaliyorum. Bend egeldigimden beri yatiyorumBen bugun ağrıdan aglayacaktim dersleri yapamadım oturdum zaten Haftaiçi yazililar baslayacak tekrar yapın dedim. Şimdi geçti ağrı evde dinlenince
Bebeklerim sağlıklı dogsun da napayim mecburen ucretsiz izin alicam. Ama yinede bir dicem doktora rapor olayini olmazsa raporu baska doktorda alirim nasil bir rapor oldugunu bir anlayayim da. Benim bir arkadas bilmiyornus 32.haftada rapor alinacgini 34.haftada 32 gosterdiler bende hic degilse 2 3 haftayi kurtarsam kardir zaten erken dogum olacakEvet erkwn ayrilacaksin yansın boşver sonrasında raporu ayarla doktorla konuşup onu bende sordum 34 de 32 gostersen8z yanma dedim gerek yok bilgi karmaşası olmasın izin bitince rapor veririm kapatırsın dönemi dedi.
Canım ense kalınlığına down sendromu,trizomi için bakıyorlar.Sen bunun için doğruluğu %99 olan test yaptırdın,bence artık bunun için üzülme boşu boşuna,kesin sonuçla olmadığını gördün.Üzme kendini de bebişini deİnşallaaah.
Artık çok yoruldum inan. Hamileliğim zehir oldu. Ulstrasonda bebege doğru dürüst bakmadım bile o kadar sinirlerim bozuldu.
Allah yardımcımız olsun
Oyle şükürler olsun yariladik diyebiliriz dimi ay inş..OrOTE="icecreamm, post: 46386568, member: 601573"]ama senin gibi 19 haftalık olmayı isterdim canım nerdeyse yolu yarılamışsın bi diğer yarımınıda tamamlarsın sağlıkla inşallahhh
Kizlarmjsir ggevreği yiyen varmi zararli değil dimi ?nesfit gibi sütü onla denemyrbasladim bu ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?