2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım benim acaba başka doktorlara da mı gitsen? Gitmişsindir belki. Üzülmen normal ama umutsuzluğunu kaybetme inşallah bi yanlışlık vardır oluyormuş böyle çünkü
Gittim canım 3. Doktorum.artık hayırlısını bekliyorum

A Ankaaa canım böle bişi okumuştum diyoduki sürekli ense kalınlığı yüksek çıkıyomuş işte doğana kadar heba olmuşlar ama doğupta sağlıklı olduğunu görünce dr demişki bu bebeğin ensesi gerçekten kalın yani babasınında ölemiş enseleri kalınmış babalı oğullu fiziki yapıları ölemiş yani
bide canım annemin komşusu vardı ondan duymuştum onada böle sölemişler ama bebek sanırım zayıfmış o dönem ensde haliyle kalın çıkıyomuş ama maşallah ikiside sağlıklı sıhhatli doğdular inşallah seninde öle olacak içini hep ferah tut canım

Ya kızlar benim karnım büyüyor ama biraz aşağıda şekil olarak sizde öyle olan var mı? :)
benımde asagida canım göbek deligimin altı şiş ve hareket kasığım da hissediyorum bebek asagida kaldı diye üzülüyorum ama 20. Haftadan sonra anca çıkıyormus bakalım çıkar inşallah

Benim de kasiklarimda rahmimde bazen bacaklarima vuran agrilar oluyor doktor hepsii normal dedi bazen siddetli oluyor dedim yinede normal yaziyor dedi
Aynen canım kanama olmadığı sürece her türlü ağrı ya normal diyorlar benimde bazen bacaklarıma vuruyo ağrı ama normalmis

ya canım hem karnımda hemde rahimde yani vajinada ince bi ızı oluyo girip girip çıkıyo ne bilim anlatabildim inşallahhhhh
anladim canim benimde oluyo vajinada sanki iğne batip çıkıyormus hissi hatta bazen makatta bile hissediyorum ben sormuştum doktora normal demisti doktorlara göre kan dışı her şey normal

benımde asagida canım göbek deligimin altı şiş ve hareket kasığım da hissediyorum bebek asagida kaldı diye üzülüyorum ama 20. Haftadan sonra anca çıkıyormus bakalım çıkar inşallah
Ya bi de bana rahim ağzına yakın gibi bişiler demişti ne olur böle olduğund dediğimde sezeryan olur dedi ama ne bilim ogünden beri kurt var içimde acaba önemli mi diye bugün sorcam. Seninli niye şağıda dr bişi dedi mi?

Yok be tatlım bilmiyorum sebebini ısrarla çağırdı , çok korkuyorum. Hatta kendi doktorun bile şaşırdı çıkınca hemen beni ara dedi :/
Kaçta randevun? Ben de bugün gitcem dün randevu aldım 10:30 da karnım çok geriliyor ağrıyor ve aşağıda onunda sorcam

Canım inşallaahh benim minnoşumdasaglıklı olur

icecreamm öne almıştım ama doktorumun şehir değiştireceğini duydum mail attım kendisine ptesi izinli olmazsa ptesi gidicem mecburen çok memnundm doktordan ya doktor bakıyom bi yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…