Gittim canım 3. Doktorum.artık hayırlısını bekliyorumCanım benim acaba başka doktorlara da mı gitsen? Gitmişsindir belki. Üzülmen normal ama umutsuzluğunu kaybetme inşallah bi yanlışlık vardır oluyormuş böyle çünkü
Kizlar bu havalar beni mahvetti her ayaklarim usudugunde hasta oluyorum. Bugun cok usudum bas agrisi bide midem bulaniyo...
öyle oluyo canım sağ salim alsak kucağımıza 2.de aynı ağrılar olsa normal karşılaşırız belki ama su an her ağrı bizi tedirgin ediyoTamam canım söylerim. Sakin kalmaya çalışıyorum ama rahat değilim
benımde asagida canım göbek deligimin altı şiş ve hareket kasığım da hissediyorum bebek asagida kaldı diye üzülüyorum ama 20. Haftadan sonra anca çıkıyormus bakalım çıkar inşallahYa kızlar benim karnım büyüyor ama biraz aşağıda şekil olarak sizde öyle olan var mı? :)
Aynen canım kanama olmadığı sürece her türlü ağrı ya normal diyorlar benimde bazen bacaklarıma vuruyo ağrı ama normalmisBenim de kasiklarimda rahmimde bazen bacaklarima vuran agrilar oluyor doktor hepsii normal dedi bazen siddetli oluyor dedim yinede normal yaziyor dedi
anladim canim benimde oluyo vajinada sanki iğne batip çıkıyormus hissi hatta bazen makatta bile hissediyorum ben sormuştum doktora normal demisti doktorlara göre kan dışı her şey normalya canım hem karnımda hemde rahimde yani vajinada ince bi ızı oluyo girip girip çıkıyo ne bilim anlatabildim inşallahhhhh
hayırlı olsun canım güzel bir gebelik yaşa inşallahSelam kızlar bu hafta doktora gittim on beşinci haftadayım. Önce erkeğe benzetmişti şimdi kız dedi. Yine bi süpriz olurmu acaba :)
Beni çok sevmiş seni ve bebişi görmezsem rahat edemem nooolur gel dedi :)))) sırf doktorun kendi isteği bilmiyorum valla umarım kötü bişi demezAy sen niye gidiyodun ben ne zamandır okuyamıyorum formu
Ya bi de bana rahim ağzına yakın gibi bişiler demişti ne olur böle olduğund dediğimde sezeryan olur dedi ama ne bilim ogünden beri kurt var içimde acaba önemli mi diyebenımde asagida canım göbek deligimin altı şiş ve hareket kasığım da hissediyorum bebek asagida kaldı diye üzülüyorum ama 20. Haftadan sonra anca çıkıyormus bakalım çıkar inşallah
Gerçekten mi böyle dediBeni çok sevmiş seni ve bebişi görmezsem rahat edemem nooolur gel dedi :)))) sırf doktorun kendi isteği bilmiyorum valla umarım kötü bişi demez
Alllaallaa dr normaş demiştir kesin :)Benimde aşırı yukarida midemle beraber büyüyor anlamadim ki bu işi
Yok be tatlım bilmiyorum sebebini ısrarla çağırdı , çok korkuyorum. Hatta kendi doktorun bile şaşırdı çıkınca hemen beni ara dedi :/Gerçekten mi böyle dediay ne güzel git görün ozaman bişi yoktur bence
Kaçta randevun? Ben de bugün gitcem dün randevu aldım 10:30 da karnım çok geriliyor ağrıyor ve aşağıda onunda sorcamYok be tatlım bilmiyorum sebebini ısrarla çağırdı , çok korkuyorum. Hatta kendi doktorun bile şaşırdı çıkınca hemen beni ara dedi :/
10:10 da randevum. Senin plesenta mı aşağıda acaba? Aşağıda olan ne anlamadım?Kaçta randevun? Ben de bugün gitcem dün randevu aldım 10:30 da karnım çok geriliyor ağrıyor ve aşağıda onunda sorcam
A Ankaaa canım böle bişi okumuştum diyoduki sürekli ense kalınlığı yüksek çıkıyomuş işte doğana kadar heba olmuşlar ama doğupta sağlıklı olduğunu görünce dr demişki bu bebeğin ensesi gerçekten kalın yani babasınında ölemiş enseleri kalınmış babalı oğullu fiziki yapıları ölemiş yani
bide canım annemin komşusu vardı ondan duymuştum onada böle sölemişler ama bebek sanırım zayıfmış o dönem ensde haliyle kalın çıkıyomuş ama maşallah ikiside sağlıklı sıhhatli doğdular inşallah seninde öle olacak içini hep ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?