Karnım aşağıda, bir önceki randevuda rahime yakın dedi ama tam olarak ne dedi hatırlamıyorum. Ne olur peki bu olursa dedim sezeryan olursun dedi. Ama kurt düştü içime ne acaba diye.
Sen de içini ferah tut belki bişeyi takip etmek istedi ama söyleyip kafanı bulandırmak istemedi. Çıkınca hemen yaz canım benim merak ederim.
AAnkaaa
hiç bişi olmicak bebişine ailede ensesi kalın kimse var mı? Benzer oluyomuş ama ne kadar tıbbi bilgi bilmiyorum. Bir de burun kemiği oluiişmuş mu? O olduysa sorun yok demişti doktor bana?
Karnım aşağıda, bir önceki randevuda rahime yakın dedi ama tam olarak ne dedi hatırlamıyorum. Ne olur peki bu olursa dedim sezeryan olursun dedi. Ama kurt düştü içime ne acaba diye.
Sen de içini ferah tut belki bişeyi takip etmek istedi ama söyleyip kafanı bulandırmak istemedi. Çıkınca hemen yaz canım benim merak ederim.
Tamam canım hemen yazarım sen de muhakkak yaz. Sen iyice bi sor neymiş aşağıda olan bebek mi plesenta mı? Kendini yukarı çekiyormuş plesenta 20.haftalarda kızlar yazmıştı burda. Onuda sorarsın. Sen unutursan heyecandan , eşin sorsun. Hatta ben eşime iyi dinle diyorum çünkü ben bebişe bakcam diye doktorun konuşmalarının yarısını duymuyorum bile.
AAnkaaa
hiç bişi olmicak bebişine ailede ensesi kalın kimse var mı? Benzer oluyomuş ama ne kadar tıbbi bilgi bilmiyorum. Bir de burun kemiği oluiişmuş mu? O olduysa sorun yok demişti doktor bana?
Oluşmuş burun kemiği. Kalbinde birsey çıkmasa 21. Haftaya kadar sabredicembaska yolu yok. Allah sabrını verir inşallah
Eşim o kadar sakinki bi önceki testtede hiç telas yapmadı tertemiz gelecek dedi. Dunde o kadar eminimki
temiz gelecegıne dıyo.
Ama ben kaybetmekten çok korkuyorum
Oluşmuş burun kemiği. Kalbinde birsey çıkmasa 21. Haftaya kadar sabredicembaska yolu yok. Allah sabrını verir inşallah
Eşim o kadar sakinki bi önceki testtede hiç telas yapmadı tertemiz gelecek dedi. Dunde o kadar eminimki
temiz gelecegıne dıyo.
Ama ben kaybetmekten çok korkuyorum
AAnkaaa
canım neler duyuyoruz dr lar hep korkutuyorlar. ama çok şükür sonunda hep sağlıklı bebekler geliyor sende bol bol dua et canım inş iyi olacak herşey cheesecake30heramora
inş. iyi geçsin randevulariniz, bidirik lar korkutuyor sadece çıkacaklar onlar yukarı inş.
anladim canim benimde oluyo vajinada sanki iğne batip çıkıyormus hissi hatta bazen makatta bile hissediyorum ben sormuştum doktora normal demisti doktorlara göre kan dışı her şey normal
Anneler günümüz şimdiden kutlu olsun anneler. bu anneler günü daha da anlamlı oldu annemin kıymetini bilirdim ama anne olunca daha da kıymeti arttı rabbim başımızdan eksik etmesin bizlerede de hayırlı sağlıkla evlatlarımızı almayı nasip etsin.
Sorun gorcen diye ="acikcay, post: 46390287, member: 734507"]Canım beniiimmm beklemedeyim heyecan doruktaaa amin inşallah kuzikom[/QUOTE]
Doruk' u gorcen diye dorukta