2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
10:10 da randevum. Senin plesenta mı aşağıda acaba? Aşağıda olan ne anlamadım?
Karnım aşağıda, bir önceki randevuda rahime yakın dedi ama tam olarak ne dedi hatırlamıyorum. Ne olur peki bu olursa dedim sezeryan olursun dedi. Ama kurt düştü içime ne acaba diye.
Sen de içini ferah tut belki bişeyi takip etmek istedi ama söyleyip kafanı bulandırmak istemedi. Çıkınca hemen yaz canım benim merak ederim.

A Ankaaa hiç bişi olmicak bebişine ailede ensesi kalın kimse var mı? Benzer oluyomuş ama ne kadar tıbbi bilgi bilmiyorum. Bir de burun kemiği oluiişmuş mu? O olduysa sorun yok demişti doktor bana?

Tamam canım hemen yazarım sen de muhakkak yaz. Sen iyice bi sor neymiş aşağıda olan bebek mi plesenta mı? Kendini yukarı çekiyormuş plesenta 20.haftalarda kızlar yazmıştı burda. Onuda sorarsın. Sen unutursan heyecandan , eşin sorsun. Hatta ben eşime iyi dinle diyorum çünkü ben bebişe bakcam diye doktorun konuşmalarının yarısını duymuyorum bile.

A Ankaaa hiç bişi olmicak bebişine ailede ensesi kalın kimse var mı? Benzer oluyomuş ama ne kadar tıbbi bilgi bilmiyorum. Bir de burun kemiği oluiişmuş mu? O olduysa sorun yok demişti doktor bana?

Oluşmuş burun kemiği. Kalbinde birsey çıkmasa 21. Haftaya kadar sabredicembaska yolu yok. Allah sabrını verir inşallah

Eşim o kadar sakinki bi önceki testtede hiç telas yapmadı tertemiz gelecek dedi. Dunde o kadar eminimki
temiz gelecegıne dıyo.
Ama ben kaybetmekten çok korkuyorum

CANIM KORKMA ALLAH ONU KORUYOR VE SAĞLIKLI Bİ BEBİŞİN OLACAK İNŞALLAHHH

Aynen canım kanama olmadığı sürece her türlü ağrı ya normal diyorlar benimde bazen bacaklarıma vuruyo ağrı ama normalmis
Sanirim.su siralar bunu epey yasucaz en hizli buyudukleri aymisss
anladim canim benimde oluyo vajinada sanki iğne batip çıkıyormus hissi hatta bazen makatta bile hissediyorum ben sormuştum doktora normal demisti doktorlara göre kan dışı her şey normal
Benimde bazi gunler kuyruk sokumum oturup kalkarken bildigin batiyor ya vajinada zaten heegun cesitli agrilae varbebislerimiz saglikli olsunda napalim yeter ki agrilarin normal oldugunu bilelim

Sorun gorcen diye ="acikcay, post: 46390287, member: 734507"]Canım beniiimmm beklemedeyim heyecan doruktaaa amin inşallah kuzikom[/QUOTE]
Doruk' u gorcen diye dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…