2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
inşallah cumartesi günü suyun normal çıkar bebekte hiçbir şey yoktur canım dua edelim Rabbim bizi bebeklerimize kavustursun

Amin canim cok sagol.Benimkide idrar yapmiyo ama bobrekte sorun olma ihtimali daha fazla bu aylarda suyun azalmasi normal degil dedi iki doktorda bakalim bekleyip gorucez azalmaya devam ederse sonlandirmamiz gerekecek dedi 16haftaligim bende

makatta kı fitil de kasilmayla ilgili mi? ben vajinadan kullandım enfeksiyon için fitil vermişti. neden şimdiden kasılıyoruz biz acaba
Evet kasılma için verdi önemli değil geçer ama ilerledikçe yine olur bebeğe zararlı değil dedi. Ama makattan nasıl olur bilemedim (

Kizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekli acikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun bu
Nasıl anladılar şimdiden idrar kesesini filan allahım ya peki nolurmuş ay hiç düşünmediğimiz şeyler oluyor yarabbim... perinatolog daha mı detaylı görüyormuş

Bebeğin organlarında , örneğin kalp , mide , omurga vb çeşitli anomaliler varmış. 2'li test temiz olduğu için kromozomla alakalı olup olmadığı ancak otopsi sonrası çıkabilir dedi doktorlar. Bu anomalikler kalp örneğin işlevini yapamadığı için tam gelişim sağlanamıyormuş. Kesin isim konulamadı, yasal süreç 24-25 haftaya kadar gebelik sonlanabiliyormuş ancak daha büyüdüğü için bebek düşük işlemi zorlaşıyormuş ve psikolojik olarak da daha yıpratıcı oluyor haliyle. Organ gelişimi tam olmadığı için bebek doğsada yaşayamıyormuş %95i.
Ne gelirse Allahtan, bize dua edin.

Canımmm şimdi okudum. Doğduktan sonra madem böyle bir durumu var en iyi kararı vermişsiniz hayırlısı olsun senin sağlığın daha önemli şuanda sen iyi ol. nasılsa bi daha bebeğin olacak...bişey demek çok zor yaşayan sensin ne drsek rahatlatmaz biliyorum çok üzgünüm...

Ben de ...

Canım benim gerçekten çok üzüldüm, öncelikle sabir versin allahım, ardından inşallah sen sağlığına bir An önce kavusursun. Sebebini bilmiyorum ama en yakın arkadaşlarımdan biriminde böyle bir şey başına gelmişti yıllar önce. Şimdi sağlıklı 2 çocuğu var inşallah sen de en kısa sürede böyle olumlu sonuçlar alırsın.

canım yüzde 5 hiçbir şey olmama ihtimali de var sonlandırılmadan amniyosentez gibi bir yöntemle anlaşılamaz mı?

Canim Rabbim yardimcin olsun, içim sızlayarak sana dua ediyorum, Allahim sanada eşinede sabir versin. Nasil ciktiki bu bi anda, ikili testin temiz cikmis, bi 20. haftaya kadar bekleyip dupler cektirseydin, bi doktora guvenme baska bi doktora daha git. Benim yakinima neler dediler ama sapa saglam dogdu. İyice arastir bence. Rabbim sizin yardimciniz olsun

Bebegim erkekmis,idrar kesesi cok buyuk. Tikaniklik olabilir dedi. Yani suyu iciyor cikaramiyor boyle olunca sorunlar artiyor.
Periontologa hafta ici gidecegiim
Cnm cinsiyeti sormamın sebebi o erkek bebeklerde böbrek ve idrar sistemiyle ilgili durumlar gözleniyormuş, bi yazıda okumuştum ama tedavisi var. Bence tedavi için neler yapılabilir doktorlarla görüştükçe ortaya çıkar inşallah. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin size.. iyi haberlerini bekliyoruz canım

Canım benim dualarımız seninle Allah sabır versin Allah sana güç kuvvet versin sağlık versin. Ben kendi doktorun nasıl anlayamadı ya da bu seni çağıran perinatolog neyden şüphelendi de seni çağırdı ısrarla ben o kısıma takıldım anlam veremiyorum.. ama 2 doktora gitmişsin onlar bilir sonuçta ne diyeceğimi bilemedim kuzum ama biz yanındayız dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun cnm Rabbim yine güzel bebekler verir sana inşallah,daha genciz...

Canım büyük ihtimal kendi doktorunun ultrason aleti çok iyi değildir perinotologların aletleri çok daha iyi kan dolaşımına kadar her şey net. ya ilk seferde suphelendi ama emin olamadı ondan bidaha çağırdı ya da emindi düzeleceğini ümit ederek anneden sakladı bidaha görmek istedi başka bir şey aklıma gelmiyo. hamilelik kapalı bir kutu kimse bilmiyo 2 dakika sonra ne olacağını kendi başımıza bile ne geleceğini bilmiyoruz

Herkese teşekkür ederim , bebekte ciddi sorunlar varmış, gebelik sonlandırılması yapılacak. 5000 de 1 görülen bir durummuş benim bebeğimdeki

Canim o kadar uzuldum ki.. Allah sabir versib.. Allah saglikli bir sekilde anne olmayi nasip etsin kisa surede..

Gercekten cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…